Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Am jól megcsinálták, nekem délután semmi gondom nem volt vele, most meg már updateni sem bír... <#levele>#levele>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
kicsi honda még nem futkározott abban az idõben arra <#zavart1>#zavart1>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Gabe: 😄
Project D|Rare Car Collector|
#55242 Én leállok és a 911 GT2 997 az jobb és nem kevéssel! <#hehe>#hehe>
HG-tól: mi a formátuma a fejlécnek, hátha találok valamit amitõl látszana nálam is.
Please be aware that we are currently experiencing issues in Need for Speed World. Specifically, some players are:
- Unable to launch into events
- Booted out of event lobbies after joining them
- Experiencing poor performance when under high latency
- Continue to see the Event Gadget will in an event
- Occupying the same spot in the starting grid in events
The team is investigating these issues and we hope to deploy a fix for them as quickly as possible. Please check back here often for updates on the issues and/or fixes.
We apologize for any inconvenience this may be causing and thank you for your patience while we resolve these issues.
Best,
Ergó dóógoznak a srácok.
Ahogy olvastam ezek az autók " jól jöhetnek" tuning mint : Toyota mr2
és egy rendõr : Ford Mustang Boss 12
Mongy egy idõt és ok....,
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
bár tegnap leállás elõtt adott pár ultrát meg jó skilleket + aftert a privi meg is lepõdtünk rajta <#zavart1>#zavart1>
de ma lókuki csak th adott 1 ultrát
Lenyomtam 80 privát dragot, 80%-ban pénzt adott. Eddig ugyebár nem lehetett pénzt nyerni dragon. Viszont összesen 2db 2 csillagos alkatrészt vágott hozzám, semmi mást, még skillt sem. Az az érzésem kivették a nyereményeket privát drag versenyekbõl.
Közben mentem 3 multit, 2db pro cucc és 1db 2 csillagos skill. Szerintem ez is bizonyíték.
Remélem valaki megcáfolja, mert így elvette a kedvemet a part vadászattól.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Haver aki velem van és segít.Koccanó akik be akartak zúzni, és kergetnek.
Ready To Rock!™
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és hogy minek jönne Mert jó lenne tudnom
Ready To Rock!™
Krisz, rám érnél 5 percig, nyugodt körülmények között?
(Jössz szobára? 😄)
De ha igazi A specet szeretnél én a porsche GT2õt ajánlom, (a 997 vagy 996 má nem tom")
Kérdés a következõ: A nnismot, ha felhúzom A-Specnek, veri a murci A-Specet, vagy a GTS A-Specet?? Mert a fõprofilomba addig a stock M3 GTS-st sem húzom fel... mert ha jobb nála a Nismo, akkor azt húzom fel...
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Van esetleg valakinek egy fölös PSC-maradványa kb 50 forinttal rajta?
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Most akkor fogalmam sincs mit csináljak... Várjak az alapverzió akciózására? ami 1 hónapon belül meg fog történni, vagy vegyem meg a juggereset?? Mennyiben másabb az alap verziónál, illetve miben másabb?? Azon kívül hogy elvileg erõsebbnek kellene lennie a ramnak... A gyorsulás és az irányíthatóság viszonya érdekelne...
Merthogy olcsóbb a juggeres felhozatal az alapnál, az nem véletlen... Vagy szarabb a menettulajdonságai a juggeresnek, vagy akciózni fogják az alapot...
Mivel én spórolós és alaposan meggondolós fajta vagyok, ezért vagyok nagy dilemmában, és nem 16 éves vagyok, aki gondol egyet oszt megveszi, mert neki most kell, vagy azonnal...