Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Lehet "gyönyörködni":"
Az a helyzet hogy tetszik mind <#zavart1>
Még a Lambó is azzal a két kardfoggal ott elöl, meg az MR2 is azokkal a robusztus küszöbökkel.
Meglepõ módon megint szopat a játék. Reggel beléptem, letöltötte a tegnapi patchet (valami 180 megát) beléptem a játékba, pár perc után kifingott az egész. Ok, gépet is újraindítottam, belépek újra, elkezd letölteni valami 120 megát.<#fejvakaras> Erre le kellett lépnem fél órára, belépnék, és megint tölti ugyan azt a 120 megát<#falbav> Van erre valami magyarázat/megoldás?

X

Mik vannak topup ban ?

Project D|Rare Car Collector|

Érdekes, új top up.
Chevrolet C-spec

De már ott van C-specnek a VW<#fejvakaras>

De végülis A specbõl is 2 van....,
Ó látom elõkerült az úgynevezett VW Porsche...,
Fura módon a Lambo szerelmesei vették csak akkoriban.
Ez is mutatja az anya vállalat és egy "kisebb" beosztotja közti összhangot, és a közös alkotás minõségét<#banplz><#idiota>
Majd ha gépnél leszek kirakom

vagom tema lezarva reszemrol s kosz a kodot mukodik
chris pakold mar ki
FDQJ-J6WE-3HSN-NVG8 a carrera gt ultra edition 1 napos kód
tutuhawer
az 55158-as hozzászólásban írták. DE! Én mindig piros pontot adok a lelkesedésért. Meg feketét egybõl , mert nem pörgetted vissza a fórumot kicsit. Egy pár órányit mindig illik - szerintem.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

FDQJ-J6WE-3HSN-NVG8 a carrera gt ultra edition 1 napos kódja. ha már itt nem irják ki akkor én kiteszem 😄
Ejha.. Ment a buli ahogy látom.. Amit tutuhawer csinált mint off az még elfogadott. Azzal a stílussal viszont van baj amit leprodukáltál ghost... Mobilon nincs adminpult szóval most egy figyelmeztetéssel megúszod de máskor kultúráltabban kommunikálj.

tutuhawer
a charger nagyon jól mutat innen nézve. Az újabb modell mondjuk jobban tetszik, mint ez, a hátsó lámpák az újon szebbek. Remélem, legalább jól fog hasítani.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Lehet "gyönyörködni":

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
csak benyomtam egy linket, amikor nem tudtatok belépni a játékba.

lassuk csak eloszor is igc voltal s jartatada pofad a boostosok ellen aztan boostos is voltal akkor a heackereket szidtad aztan az is votlal most mi vagy ? csak jartatod a szad
trakk
INSTANT GET

jo randa
Geulach talált eg yilyet is a fájlokban:

Porsche 914-6 GT mint vintage:
m1 hagyuk a hujeseget en csak arra akkartam ramutatni h a tuti nem itt kene osztja az eszt
Azért ne túlozz, looser nitro rammer noob voltál csak! <#eplus2>
amugy meg ki ketdezte a velemenyed diszbuzikam
o kezdte ne szolongason be en is tok ha akkarok sot
Figyu az hogy Tutu-val húzzuk egymást az egy dolog és régi keletû, de egymást szidni nem kéne egy ki pihenõre elmehetnél, ha a HG ezt meglesi reggel szerintem intézi is. <#hehe>
tutuhawer
rammernitrorammermagnetnoobcheaterlooserhacker voltam, nem pedig faszkalap. <#nyes><#ravasz1>
De mi a gond, betoltam egy videót, egy linkbe, normálisan. Nem vágom, mi a gond ezzel...

tod kitkerjel meg kiskocsog a durva anyadat azt kerlelgesed
mig worldoztel adig is egyfaxkalap voltal a pontjaidal valtozas nincsenek pontok.....csiiiira
trakk
Egy napos Carrera GT Ultra rental kód:

FDQJ-J6WE-3HSN-NVG8

Az hogy fel/letöltésnél mi van nem mérvadó, a pici ingadozások ott nem jelentkeznek annyira mint egy online játékban. Ja és a modem nem 1x írtam én is, de hát …
tutuhawer
Jaajjj, most mit variáltok már ezen. Diszkréten offoltam az elmúlt két napban 2 sorban. Olvassátok vissza az elmúlt hetet, ne nekem mondjátok, ez tök szar, hogy még nekem kell bocsánatot kérnem. Ennek csak az lehet a vége, hogy megkérlek valamire... az nagyon csúnya lenne, nem szívesen tenném...

Noblem: egy kábel, egy gép. Amúgy minden játéknál, minden mérésnél, letöltésnél, feltöltésnél hibátlan. 1 óra alatt semmi gond nem volt youtube-ra feltöltésnél se.

trakk
Ez a legutóbbira lehetett maximum kifogás, erre nem.

Oh, most volt karácsony meg a zünnepek meg minden, megértjük, nem volt idejük arra hogy bármi újat összerittyentsenek...
Nincs véletlenül felpúposodva valamelyik kondenzátor a routeredben/modemedben? Ha gyakran van megszakadásod ez lehet az egyik ok
en nem akkarok beszolni senkinek de tenyleg feltevodik a kerdes mi a faxxxxxeee ide rakod a k,,,va videoidat mikor ezt a jatekot mar nem is jatszod. s elore is elnezest kerekde a faxx kivan mar a hujesegeidel>>>>tutu
Én így off-olok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sõt beteszem ez alá, hogy ne legyen zavaró, a lényeg meg itten van e … „Persze csak viccelek” „Persze csak viccelek” Azért sim-ben féktávon fékezz, és ne csinálj roncsderbit, azért írom ide hogy a PH-t ne off-oljam szanaszét! <#ravasz1>

trakk
Most megelõzöm Geulach-t, íme, mire számíthattok:

- LP 640 Drag
- MR2 B-Spec
- Super Bee Drag
- Camaro SS C-Spec
- Reventón "Fortune"
- Megabloks autók

tutuhawer
kiírom, hogy off, és egy sorba teszem a videó linkjét. Görgess lejjebb, és elég, ha magadban teszel megjegyzést, hogy a francba... 10 emberbõl 8 telebaszta a fórumot gifekkel, egyebekkel, 24 órás cicamica-videóval, én meg elfoglaltam egy sort ;-)
Ha viccesen gondoltad, nem gáz, ha komolyan, az bánt. Engedd meg, hogy néha-néha offoljak a NFS World topikban.
A kormányzás nem megy már a billentyûrõl, elég béna vagyok, elesek a kanyarokban, folyamatosan ütközök stb stb.

Megláttam!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most rácsesztél! Ilyenkor általában teljesen nyugodt vagyok semmi gond ezzel, valószínû a Simraceway topikba World-ös videókat teszel fel, a Dirt3-ba meg Race07-t.
Azért néha elgondolkodok egy – két dolgon. Jó tanács: add el a kormányt abból fejleszd fel a gépet, válts szolgáltatót a T-re és 10 Gbit/s-on tökéletesen fog futni minden online játék akár alaszkai szerveren is, mint itt mindenki másnak. Persze csak viccelek, azért a megérdemelt piros pont jár neked ami ugyebár fekete. Azért néha beugorhatnál a játékba vagy már a billentyûvel nem is megy a kormányzás?
Megj.: ha off-olsz tehetnéd off környezetbe, mint mindenki más nem zavar, de …
RoboKutya78
Én bezsákoltam tegnap még a bmw-t a mostani listából semmi sem érdekel igazán csak szedjek össze a következõig legalább 2 misit😊 most is eladtam a toyota készlet ritkábban használt járgányomat így lett meg az 1,8 misi.
Eskü Star Trekben könnyebb lóvét kreálni mint itt 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

annyira berágtam hogy nem is érdekelt. De helyette gyors megvettem a 69es Bosst. Az úgysem volt meg.

RoboKutya78
ezeket most mi lelte csak azé kezdenek ilyen korán hogy mi eusok szopjunk egy kicsit
Ha nem jut eszembe a gyémántozás bukom a 71 . napomat amin megint szart kaptam érte 15% gyémánt felderítésre meg 8 % race chas BAHHH..

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
Ha kiszedted volna az alkatrészeket többet is kaphattál volna érte😊

kanyesz07
holnap az intrót kezdem is.
Valszeg mint To Be Continues ezért a Zack Hamseyel fog kezdeni.

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
Végzene is megvan. Azt azé megmondom hogy tetszik-e nektek mint végzene ahol irjuk a szereplõket egyebeket.

Ready To Rock!&#8482;

Tarpi
15 perc múlva szerver leállás, ha jól látom.

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

kanyesz07
Sors Fordulat 3*

Ready To Rock!&#8482;

kanyesz07
nígyszerû!
Mán a zenék is megvannak a sors fordulat 4-hez. Az ötlet is.
Csak ne legyen zûrzavar Pénteken.

Ready To Rock!&#8482;

A legutolsó starterembõl voltam hülye és áldoztam rá...
Mikor megtudtam hogy jön IGCért mérgemben eladtam a bánatba....

trakk
Nincs.

SUNNY84HUN
még mit nem , örülj hogy 850 igc ért megveheted <#zavart1> , ne hogy még testet is kapj hozzá .. , én " súlyos " pénzért vettem a dögöt meg 1500boost körül a body-t hozzá <#vigyor2>.. de lehet hogy azt a fajtát már nem is lehet kapni csak másabbat boostért <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

RX7 RZ-re van igc-s bodykit?
Majd a mappába jön az E spec Mazda3 😄

no new feature....

TROLOLOLOLOLOLOLO <#idiota>