94802
-
chris1997 #91718 Hosszú, de még mindig nincs válasz a PM-re -
Cement36 #91717 És ki az a Viktor ? -
chris1997 #91716 Emberfüggő... -
Cement36 #91715 Mindegy csináltam új accot majd 1 hónapon belül az is 60, addig maradnak a TSbrók :P -
#91714 Én se értem azt, hogy megyek sorba. Valaki csalt, vagy a legjobb barátja csalt, vagy mi bánom én, hogy ki. Jelezzük, hogy heló, nem fasza, mert látjuk, és semmi kedvünk szemet húnyni. Fórumszabályzat ide vagy oda, ez a játék elfajult egy szar, és simán megérti a főnökség is, hogy a házigazda úgy tesz rendet, ahogy, azt enged meg , amit, mert a játék is ad ide egy kis szabályzatot, azaz: rögtön menjen a picsába minden csaló. Viszont, most jön a nem semmi! Elpofáztam nagyon régen, hogy az a tuti, ha a csaló bejön, bocsánatot kér, és máris minden rendben. Korze remek példa, Cement meg kikéri magának stb stb. Még lehet bocsánatot kérni meg normálisan játszani, Ninjakorze-t fel is veszem a barátlistára, majd belépek valamikor. Zárójeles mj: annak idején azt is elpofáztam, hogy legyetek szívesek, segítsetek, hogy Viktor tőlem bocsánatot kérjen, mert látja mindenki, amit kell, bemutattam, elmagyaráztam, és a vége az lett, hogy a közösség legszarabb embere lettem, stb stb. Kicsit értetlenkedtem, de átléptem, leszarom, csak furcsállom, hogy itt milyen hamar kétszer is a jó megoldás összejött, csak nekem nem sikerült -
eLitMiLan #91713 5 személy + drag, akkor rockport lehet az tutira. -
LsDbácsi #91712 A hidas drag. -
chris1997 #91711 Ez milyen pálya? -
#91710 írtam egy privit :) -
LsDbácsi #91709 Biztos nem csal xD
-
#91708 van most fejlécem? Egyik nap, Quqa javaslatára elkezdtem bohóckodni az adblockkal és véletlenül elrontottam , és megjavult az SG fórum ekkor lettek fejlécek nektek... Aztán örültem. Pár perccel később már bántam. Aztán elnavigáltam, visszajöttem, és megint az adblock szétbarmolta az egész oldalt. Megkönnyebültem, így is marad :) Se egyedi háttér (egyedi skyline-om), se fejléc, se felső menüsor, szóval... Quqa rajtam már nem lehet segíteni sajnos Nem hagyom. -
nfsmw4ever #91707 Azót nem egyéni, hogy multiban nyomtad az okosságot. Vérlázítónak találom, hogy egy nyomi csíter ossza az észt és sokan szó nélkül tűrik is. Szerintem viki és csaba is befér így ide. A kommunikációt irányodba le is korlátozom. Mert ez nem az. Nincsenek válaszok, nincsenek magyarázatok, csak mese, és mese és mese.... -
chris1997 #91706 Én azért nem ajánlom, mert, nem csalás, de, mégis képesek voltak bannolgatni a saját hibájukból....neked meg a publikus accon továbbra is ott lesznek azok, az a baj. Amúgy, egy PM válaszra vár. -
Cement36 #91705 Egyéni problémák hada! -
nfsmw4ever #91704 El vagy te tájolva. Beszéljünk a csillagokról, meg a morálról. Amit te képviselsz az nekem nospával sem megy le a torkomon. -
Cement36 #91703 LOL és még be is valljátok it.. Bort isztok vizet prédikáltok, már bocs, de hanyagoljuk a témát :)
Beszéljünk a mostani "krúz" ról :D
-
chris1997 #91702 De, ha belegondolsz, képesek voltak bannolgatni a saját hibájukból -
zsomboor #91701 Az kb annyira csalás mint hogy kiváltottuk az oroszoknak adott GT3 4.0 kódot..semennyire..ez az ajándék meg csak amerikaiaknak van elvileg, de attól még nehogymá' én ne, mitől több ő nálam, miért kéne neki kapni valamit amit nekem nem... -
nfsmw4ever #91700 A mai módszer, amit osztanak egymás között: A szigorúan terülteti alapon szétosztott javak megszerzése, a nem kedvezményezett terülten játszók részére. Legalább akkor csalás ez, mint az import speedboost. Ellenben az autfinish és speedhack, valamint BOT-ok legitimitásával. Ugye? Én kérek elnézést! -
nfsmw4ever #91699 Ne játszd az agyad. Ha te vagy az egyetlen aki nem csalt, akkor légyszives nézd már meg mondjuk Chris, vagy Tutu profilját. Egye-bassza nézheted az enyém is. Aztán fusd át a tiédet. Gondolkodj. Bár mentálisan máshol élhetsz, mint pl én. De nem egy az értékrendszerünk. Add át üdvözletem Andersennek is. Mert ő örök, mint Elvis... -
Cement36 #91698 KB én vagyok az egyetlen aki nem csalt itt :D Most is egymás között osztjátok a progit amit ma kitettek ugyan ide :) -
TOMDRIVER333 #91697 Hallod Rex, nem sikerült a módszered...XP-re érvényes? -
chris1997 #91696 Hát nem lennék rá büszke. PM megy -
nfsmw4ever #91695 Celeb csíter -
Cement36 #91694 Sztárvagyok! -
TOMDRIVER333 #91693 Látom evvel a progival is végtelenszer ki lehet váltani, és nem kell félni hogy már nem jelenik meg a launcherbe a "free gift", fasza. Köszi Rexbácsi. -
JACKB #91692 Tunnelbear + Apex US nekem se megy :) -
chris1997 #91691 Meg se próbáltam még. De szenvedek vele mindjárt -
TOMDRIVER333 #91690 Miért, neked még mükszik? -
chris1997 #91689 Tunnelbear, Apex US? Akkor próbáld meg proxy nélkül és csak úgy Apex US -
TOMDRIVER333 #91688 Azt a módszert tudom már, azt hittem van más módszer is, mert a tunnelbeares nem működik már. :) -
chris1997 #91687 Menü segíteni fog :D -
empy1r #91686 Karaj,akk vehetem meg megint azokat,remek:D köszi a választ -
#91685 Hadititok! -
TOMDRIVER333 #91684 Hé, Rexuram, megint lehet szerezni vizuális kiegészitőket, és ha igen, akkor hogy? -
csiles #91683 60as szinten persze... Am azert nem volt eszembe, mert arra mar nem volt statom, hogy szintenkent mennyi repet ad a kovezes, es a 44 es 60 kozott csak 7 alkalommal lehet osszeszedni:
1. nap level 43,97 - 43
2. nap level 46,26 - 46
3. nap level 48,55 - 48
4. nap level 50,84 - 50
5. nap level 53,13 - 53
6. nap level 55,42 - 55
7. nap level 57,71 - 57
Ezeknek a szinteknek kellett volna a gyemantozashoz tartozo repek szama. Ezt nem jegyzi semmi, csak a magadnak csinalod... Ennyire meg en sem vagyok hulye, hogy felirkalok mindent... De nem oszt nem szoroz, a max lvl 60al 124ezer... ez itten csak kevesebb lehet... 100 alatt is akar...
Meg az sem mind1, hogy mikor szedi fel a koveket, amit felvazoltam, az a legrosszabb verzio, vagyis azzal kezdi a napjat. A legjobb verzio, mikor azzal zarja a napjat. Az elso es az utolso nap kozott van csak kulonbseg, de ha mar ennyire pontosan akarunk lenni, akkor az sem mind1...
Vagyis:
1. nap level 46,26 - 46
2. nap level 48,55 - 48
3. nap level 50,84 - 50
4. nap level 53,13 - 53
5. nap level 55,42 - 55
6. nap level 57,71 - 57
7. nap level 60,00 - 59
Az idointervallum is valtozo, nem mind1 a jatekido savja... Szoval sok benne a valtozo... Es a kotozkodni kivano ugyis megtalalja. -
zsomboor #91682 Ja én az aktivitás/inaktivitás témába nem is szóltam bele, csak annyit jegyeztem meg hogy a képen 0-val van írva, nem látva hogy ezt már más megtette előttem -
csiles #91681 Javitok, mert elszamoltam.. tehat 7 nap alatt fullos exploreskillekkel duplazo nelkul max 124ezer szerezheto.
#91679 Koszi. -
csiles #91680 Eszembe se volt, de nem oszt, nem szoroz rajta, 7 nap alatt max 82 ezret lehet osszeszedni alapesetben, tehat nem duplazoval, de explore skillekkel teli verdaval. -
Hunn1a #91679 Grandríszpekt Csilesnek, amiért vette a fáradságot és kiszámolta, miért volt csaló az, akivel Cement az accját megosztotta.