Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
Már, amikor elém tolták, néztem, hogy még a büdös életben nem láttam pirosas színû almát -aminek a belseje piros-, de ez e lé ez... Aztán konyha koordinátáin rásandítottam a dobozra, amin ez állt: Alma és eper -nyátok...?
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
17:00 KEZDÕDIK A FORGATÁS!!
term. közben SG-n is tartom a kapcsolatot!
Ready To Rock!™
17:00 KEZDÕDIK A FORGATÁS!!
Elnézést a késésért de késsel bontottam fel egy felrázott kólát, és a hajam, arcom mindenem olyan lett.
Ready To Rock!™
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
#55303 Megcsinálom, fraps-ot használok, azzal felveszem s megnézem, s egyúttal összehasonlítom a Lambóval..
Porsche GT2 997
Ha lenne boostom azt csinálnám meg A - spenek.<#wink>#wink>
Lényegében a Nismo az 'A' osztály közepe környékére van belõve, de az tény, hogy a nitroja semmit nem ér. Valahol úgy néz ki, hogy azon a "környéken" a BMW-k verhetetlenek. :/
You have successfully redeemed your Command Point Capacity Increase 900 for 7 Days code.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Amit kiderítettem a nem megfelelõ programozás miatt sem látszódhat míg pl. az IE7 nem ennyire érzékeny és az simán megjeleníti.
Most néztem IE9 alatt meg jó csak az meg nem tetszik, akinek van tippje mit-hol kéne beállatni (pipálni vagy kivenni) azt megköszönném.
#55299 Egy tesztet csinálhatnál a hajógyárban a két fal között mennyire gyorsul fel a 3 gép simán és nitrozva. Én még a nagy hídon (középen) is mentem egy nitros gyorsulást, hogy lássam mennyire lövi fel álló rajtnál, esetleg a drag híd is megteszi. BandiCam jó segítség a visszanézéshez a pontos max. sebességhez.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Akinek Nincs Nismoja, s kell egy, az szerezze be, lehetõleg a juggereset, mert megéri, nagyon is megéri...
hótolók
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Bízhatok abban, hogy holnap estig nem veszik ki a Nismo juggert?
Régebben az vólt a hobbi autóm, sajna még annak ellenére, hogy az egyik kedvencem még úgyis beláttam, hogy nem egy nagy rakéta.
Minden esetre egész jó a kezelhetõsége!
It appears that this latest fix has indeed resolved the issues listed below. All players should now be able to race without issue. Also, players should no longer have to keep re-downloading the update every time they launch the game.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UPDATE - 10:15am PST
Please be aware that we will deploying a new game client update that should fix the issues listed below. As a result of the deployment some players may lose connection to the servers.
If you do lose connection all you need to do is re-launch the game and log in. Upon logging in you will automatically download the new game client via the Launcher / Patcher. After you've updated you'll be able to launch NFS World and all issues should be resolved.
The deployment will occur within the next 20 minutes.
Ergó: Minden oké....... "minden"