Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kanyesz07
gyertök embörök!

FORGATÁS 17KOR!!!

Ready To Rock!™

Na, az Aldis is olyan, hashajtónak perfect 😄

Project D|Rare Car Collector|

Hát, Krisz... Én olyan almalét ittam a minap, hogy azt hittem, a fõbejáraton távozik. :s
Már, amikor elém tolták, néztem, hogy még a büdös életben nem láttam pirosas színû almát -aminek a belseje piros-, de ez e lé ez... Aztán konyha koordinátáin rásandítottam a dobozra, amin ez állt: Alma és eper -nyátok...?
TERMÉSZETESen <#zavart1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

kanyesz07
Ismétlem magam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NO EMBÖRÖK!!

17:00 KEZDÕDIK A FORGATÁS!!

term. közben SG-n is tartom a kapcsolatot!

Ready To Rock!&#8482;

És szigorúan Aldis!

Csakis az almaléééééééé

Igen. Tegnap nekem is 3 multiból kettõ report :-) A Lincolnon SP-ben pu nélkül 1.19.231 sikerült az ökör civilek miatt, multiban (ott muszáj volt puzni) 1.13.429-et futottam vele. Lvl4-es szinten :-) Természetesen gyári állapotban, semmi plusz alkatrész, pláne nem skill. Ha este lesz idõm, akkor mérek a hídon gyorsulásit tök gázzal, automata váltóval mindkét nismoval.

Mer' Te még tak... fiatal vagy. :p
Én meg nem iszok kólát 😛

Én ezért használok kalapácsot az ilyesmihez... :p
😄

kanyesz07
NO EMBÖRÖK!!

17:00 KEZDÕDIK A FORGATÁS!!

Elnézést a késésért de késsel bontottam fel egy felrázott kólát, és a hajam, arcom mindenem olyan lett.

Ready To Rock!&#8482;

Ez az "érzésre" megmutatkozik idõben is.. HS-en 1:49-et mentem... A legjobbom 1:50 volt Cinegével... S mind2vel csak egyet mentem kipróbálásra... DNF-et is kapott az ürge, akivel mentem, sztem fel is jelentett, utána már csak 2:10-es idõket mentem vele... Egyszerûen nem mertem nyomni, annyira megy...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Szia! Na ja, olvastam... Annyit tennék hozzá, hogy "érzésre" baromi jól húz és tolja a nitro is rendesen. Mivel nem szoktam a nitrót tesztelgetni (csupán megállapítom, hogy xar-e vagy jó) ezért most se lövök el ilyenért pu-t. De határozottabban jobbnak érzem az alap verziótól. Lehet hogy a festés teszi :-) Multiban meggyõzõ volt. Mindenesetre, ha megindul a nyilvános kövezés akkor mérek majd nitrót is. Egyszer el kell kezdeni. Csikánon van nekem, majd késõbb felmegyek. Addig még ezer a dolog.

Tényleg annyival megyen én meg vidi is nézetem róla maga az autóról van szó <#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Nekem van egy olyan sejtésem, hogy az alapnak meg a juggeresnek nem egyforma a nitrója... Am én is agyondicsértem tegnap, aztán olvashattad, hogy miket kaptam a fejemhez... Pedig nem szokásom ennyire dícsérni a verdákat... De még kövezek, 5 profilból eddig kettõt csináltam meg, most lépek fel Apexra, ha gondolod, vegyél fel a barátlistára.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Nekem van. Tegnap itt dicsértem. Szeretem <#puszi>

Én nekem csak az alap van alap cuccokkal. Majd ha TopUp-ban lesz, akkor beszerzem talán.

Van valakinek juggeres Nismoja? Ki vette meg?

#55303 Megcsinálom, fraps-ot használok, azzal felveszem s megnézem, s egyúttal összehasonlítom a Lambóval..

De igen... minimálisan.

BONESAI
Még kicsivel sem

NFSW: BONESAI

Nekem az R8 5.2 meg a GT2 996 az A spec.. eddig beváltak.

Mint mindennek, az A osztályos BMW-knek is megvan az ellenszere.
Porsche GT2 997
Ha lenne boostom azt csinálnám meg A - spenek.<#wink>
Ezt majd dekódolhatnád...

Lényegében a Nismo az 'A' osztály közepe környékére van belõve, de az tény, hogy a nitroja semmit nem ér. Valahol úgy néz ki, hogy azon a "környéken" a BMW-k verhetetlenek. :/
Ja, hogy ez a Command & Conquer játékhoz lenne? Mondjuk facebookon találtam 😄

Lol, ez meg mi? 8WU9-V72Q-ZAYF-W36T

You have successfully redeemed your Command Point Capacity Increase 900 for 7 Days code.

Engem is megszánt az arany kártya HS-en egy 8888 cash kártyával.<#vigyor2>
tutuhawer
én is így éreztem,nem ütõs. Elég nagy hátrány tud lenni multiban, idõmérés közben is, hát nem örültem neki 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

eregy a szadal oreg a nismonak nincs nitroja s nem ver le senkit ahogy halotam meg a jag is leveri
Megtaláltam nem .gif, hanem .png a kiterjesztése a fejlécnek.
Amit kiderítettem a nem megfelelõ programozás miatt sem látszódhat míg pl. az IE7 nem ennyire érzékeny és az simán megjeleníti.
Most néztem IE9 alatt meg jó csak az meg nem tetszik, akinek van tippje mit-hol kéne beállatni (pipálni vagy kivenni) azt megköszönném.

#55299 Egy tesztet csinálhatnál a hajógyárban a két fal között mennyire gyorsul fel a 3 gép simán és nitrozva. Én még a nagy hídon (középen) is mentem egy nitros gyorsulást, hogy lássam mennyire lövi fel álló rajtnál, esetleg a drag híd is megteszi. BandiCam jó segítség a visszanézéshez a pontos max. sebességhez.
tutuhawer
az enyémnek a kutyafüle a nitró erõssége... a BMW sokkal erõsebb, a murci is. A nitrót ezekhez hogy hasonlítanád? Meccselni tudja?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Mert cheat nélkül nem telhet el egy nap a Worldben (friss):

Van nitrója? Nekem eddig úgy rémlett, hogy kicsivel erõsebb mint a standard nitró.

Na megvettem a juggeres Nismot... Brutális egy verda... Jobb a murcinál is meg az M3 GTS-nél is, nekem ez lesz az új A-Spec verdám... Nagyon repeszt, nem bántam meg a megvételét... Viszont a ramja nem a legjobb, de a skillben is csak 28% ramja van 50% helyett, meg zöld rúgóval orvosolható, és ultra partokkal nagyon kezesbárány, és a gyorsulása.... na és a nitrója... Überfasza... 735 az overallja, eddig tudtam húzni, de a turbója alap, meg a fékjére is csak 7esbõl 9est tudtam csinálni, s 349-et repeszt... a nitrója stabil 30at tesz rá, s kb 2sec-ig maxszon vágtázik a verda...

Akinek Nincs Nismoja, s kell egy, az szerezze be, lehetõleg a juggereset, mert megéri, nagyon is megéri...

ez egy ûberjóû játék, csatlakozok egy team escapehoz, számol vissza, töld beléptet egy kövresenybe
Amúgy én is fogok subarut venni, akár hobbiautónak akár másnak is, rajongok értük cask hát a játék baszik megcsinálni
SUNNY84HUN
így kellene ezt itthon is <#zavart1> és nem besz@rni 30-40 cm hótól
hótolók

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Jah, jah 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

koszonom szepen!! 😄 hogy raknad sorrendbe meik a legjobb mazda rx7 rz ,lancia delta vagy shelby cobra daytona coupe??

De jó volna... Kicsit már unom a 8 küllõs ADR-t.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

mellesleg vissza a témámhoz :
Bízhatok abban, hogy holnap estig nem veszik ki a Nismo juggert?
Ryder159
én is így jártam 3 hete. azóta be se léptem...

Bennük bízni? Kemény dolog.

Amennyiben nem fejlesztették a subarut, nem éri meg.
Régebben az vólt a hobbi autóm, sajna még annak ellenére, hogy az egyik kedvencem még úgyis beláttam, hogy nem egy nagy rakéta.
Minden esetre egész jó a kezelhetõsége!
Ez mi ez??? tegnap összeszedtem a tresure szart, aztán ma üösszeszedem, írja hogy reseteljem vagy fizessek 500bostot -.-
subaru imperza wrx sti 1,100,000$ ert milyen gep?? kanyarodas gyorsulas??

Holnapra van beütemezve egy boost csomag :/
Bízhatok abban, hogy holnap estig nem veszik ki a Nismo juggert?
UPDATE - 11:25am PST
It appears that this latest fix has indeed resolved the issues listed below. All players should now be able to race without issue. Also, players should no longer have to keep re-downloading the update every time they launch the game.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE - 10:15am PST
Please be aware that we will deploying a new game client update that should fix the issues listed below. As a result of the deployment some players may lose connection to the servers.

If you do lose connection all you need to do is re-launch the game and log in. Upon logging in you will automatically download the new game client via the Launcher / Patcher. After you've updated you'll be able to launch NFS World and all issues should be resolved.

The deployment will occur within the next 20 minutes.

Ergó: Minden oké....... "minden"