Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
A proxy ugye XP - n is fut?
Csak a kis "filmje" win.7en van.
Egy apró kétség merült fel bennem ezzel kapcsolatban, azért kérdezem.
Az MW2 jó, csak a multija tré számomra. Nekem is az MW az örök! Meg a Carbon, de ezek már egy kicsit gyengék látványban, hiába a legjobbak... A Run is megállja a helyét. De tény, hogy az újak közül a HP messze a legjobb. (Nekem akkoris elsõ a World azért)
(Megj: 3 évente jön ki új játék. Csakhogy három stúdió dolgozik párhuzamosan eltolva és így kapunk évente újat. Vagyis nem egy év alatt hányják össze)
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
És másodszorra nem is tudom megnyitni még csak a játék parancsikonját,mert amint bejön akár egyszer is ez a hiba utána már megtagadja a játék hozzáférését,és ha kitörlöm a Gamelauncher.exe fájl-t akkor meg a parancsikon szintén használhatatlan. 😞
Tõltsd le még egyszer és hátha....,
Ez volna az én tudományom, más ötletem nincsen
Ready To Rock!™
Én végleg befejeztem a játékot,és gratulálok az "okos" "ügyes" "tehetséges" fejlesztõknek,hogy ennyire "helyreállították" ez a játékot.
Nem tudom,hogy mostanában mi történik az EA Games csapatánál,de hogy nem stimmel náluk valami,és valami gáz van az is biztos.
Már csak az árnyéka önmagának az egykori szuper játékokat kivitelezõ EA csapat.
Például,most ez az új 2012-es Most Wanted játék is szánalmas próbálkozás a pénzszerzésre.
Nekem a 2005-ös Most Wanted sokkal jobban tetszik,mint ez az új hamisítvány,amit õk Need for Speed Most Wanted 2012-nek neveznek.
Ha már nagyot akarnak kaszálni,és jó játékot akarnak csinálni,akkor nem minden évben hanem minden második évben kéne kihozniuk egy új de jól kidolgozott játék többet.Az többet érne,mint egy összecsapott játék.
És ilyenkor az ideg is elkap mert elõkészítettem mindent..
Ready To Rock!™
Ready To Rock!™
Mert már kb minden megoldást kipróbáltam,amit eddig csak olvastam,de egyik sem segített.
És emiatt nem szeretném az egész gépemet újra rakni,mert minden más NFS játéknál minden jól megy,csak a NFS World-del van probléma.
Én sajnálnám,ha nem tudnék ezzel a játékkal többé játszani,mert ezt azért szerettem,mert online játék és autós,amit én nagyon is szeretek,de ameddig nem oldódik meg ez a probléma,addig NFS Most Wanted(2005)-el játszok,az mindig felvidít.
De a rohadt world vagy net nem tudom mi végett nem tudtuk megcsinálni..
Vagy Reconnectelt, vagy kifagyott, vagy befagyott, vagy belaggolt úgy hoyg 1perc mulva láttam mit irtuk meg kapok hívást, vagy a event nem hozott be mindenkit, vagy relogolni kellet mert nem ment a hívás és ezer probléma.... Próbálgatni fogom a netem mikor lessz jó, és akkor szólok hogy hopp na most végre forgathassuk!
Ready To Rock!™
Nálam megrekedt a Gamelauncher.exe fejlesztésénél.
Azt írja: A Windows nem tudta megtalálni a fájlt vagy mappát😄:\Program Data\NFS world\Gamelauncher.exe. Lehet hogy nem rendelkezik megfelelõ engedéllyel.(hozzáteszem,hogy rendszergazda vagyok a saját gépemen.)
Akkor hogy lehet,hogy nem tudja frissíteni a játékot.
Mert amíg nem jött be ez az új "fejlesztés" addig tökéletesen ment a játék.
Ready To Rock!™
Ready To Rock!™

- LAMBORGHINI MURCIÉLAGO LP 640 Overall 739
- NISSAN NISMO R34GT-R Z-tune JUGG Overall 735
- BMW M3 GTS Overall 737
Van videó róla, csak meg kell szerkesztenem, mert kemény 20 gigás lett az egész... Csináltam vele gyorsulásit a hídon, alapba meg nitróba, meg a hosszú egyenes autópályán toltam neki ott, ahol az Outlaws TE pályaszakasz is benne van, meg van belõle egy részlet a High Stakes TE pályából is.
Igazat adok abban, hogy e 3 verda közül a Nismonak a leggyengébb a nitrója, engem nagyon megzavart az alap gyorsulása... Namost, amint megcsinálom a videót, látni fogjátok, hogy egyedül a Nismo-ból hoztam ki a végsebességet nitró nélkül, s még bõven volt idõm nitrózni, amivel felmegy a nitrós maxra, s ott idõzik elég sokára... Mivel el vagyok szokva a nitrózásoktól, így kezdésnek a Nismo nitrója is elég hatásos volt... Álló helyzetbõl viszont... a PAGANI ZONDA CINQUE egy 100-ast ráver... Sima álló gyorsulásaban viszont csak 5-el marad el a CINQUE-tõl, viszont veri a Lambót, a GTS-t sõt, még a 2 911-es (3.0 és 4.0) Porschét is...
Itt vannak a számok:
Végsebességek:
- Lambó: 349 km/h, nitróval 381 km/h
-GTS: 349 km/h, nitróval 379 km/h
-Nismo:349 km/h, nitróval 379 km/h
Híd:
Nitró nélküli gyorsulás álló helyzetbõl:
-Lambó: 277 km/h
-GTS: 281 km/h
-Nismo: 295 km/h
Nitrós gyorsulás álló helyzetbõl:
-Lambó: 294 km/h
-GTS: 301 km/h
-Nismo: 226 km/h
Autópálya:
Nitró nélküli végsebesség, ami kihozható azon a szakaszon:
-Lambó: 345 km/h
-GTS: 339-340 km/h
-Nismo: 349 km/h
Nitrós végsebesség:
-Lambó: 380-381km/h
-GTS: 379km/h
-Nismo: 379 km/h
Mivel én nem nitrózok, több, mint valószínû, hogy az A kategóriás pályákon a murcis idõket meg fogom dönteni a Nismoval... Ezért örültem én annyira, mint majom a banánfájának...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Mert nekem te nem vagy On-line.
-Kérsz Aldis almalét?
-ha finom...
-olyan jó, Öcsém... Befo*ol tõle!
Paaaardon...
Nekem, ha bolti, akkor a Sprite az old time favorite. Vagy a Coca (Coca-mica),
Ha meg hazai, akkor eredeti, szénnel savasított Fonte Verde ásványvíz.
(A többit nem merem meginni, mert a reklám szerint, a "kifejtés" után egyenesen a palackba kerül, és nekem Q gyanús, ha talajszint alól szénsavasan bugyog fel a cucc..)