Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bizarr de ezt tudtam. Akkor újabb opció.. Itthon maradjak de tanuljak is.. Na ezt átragom még....

Project D|Rare Car Collector|

Valamit jegyezz meg, Krisz:
Aki nem tanul, az ebben az országban nagy eséllyel csak munkanélküli lehet. De, aki tanul, annak is ugyanannyi az esélye, hogy munkanélküli legyen, de elmondhatja, hogy tanult!
Tanulj!
Hehe :-D

Csak azért kérdem hogy mennyit foglalkozzak a sulival.. Tanuljak vagy dobjam fel a pacskert.... Erre a hétre.

Vagy vállfájás... :p
Jobbulást. 😊
Szerintem kék. Favorizált gép a GXP MR2 et meccseltem vele. Nekem is kék van benne.

OFF Fáj a vállam nagyon. Influenza lenne ez?

vettem soltice-t kék vagy zöld motor bele?
az a bajom a gxp-vel hogy írtó ocsmány :S
az eleje nagyon az
BONESAI
Dobpergés..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NORTH BAY & HARBOUR MCLAREN F1 ELITE (MP) 02:05.643 Ranking:167
SPRINT

A második egy powerup hacker lett.. egy darab nos cooldown skillje nem volt, ahhoz képest jól nyomta a nitrókat

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
gxp -t se felejtsd el nagyon jó dög - b - ben ... , én mondjuk - b - be beviszek full ultra ae86 ot is még , de ha gyilok van akkor mr2 és a1 és gxp <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

BONESAI
Más:

BONESAI
Nem mondanám, hogy verhetetlen.. ha bekap egy MR2-t, Eclipse Elitet, BIC Boss-t vagy A1-et akkor szerintem mehet a fenébe..

szóval kezesbárány b-ben? mármint verhetetlen féle? úgy értem kanyarodás gyorsulás
BONESAI
B-ben esélyesebb

SUNNY84HUN
a classba semmi képen ne , b csúcsban elvan

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

europa s-rõl vélemény? B-ben jól elvan, vagy A-ban? 1.3igc
SUNNY84HUN
tényleg nincs mondjuk én boostért vettem de eladom 😄

TE-re a sima esetleg. A SpecV elég lendületes, M3 GTS-eket és flexelt Lambo-kat (jól meg skillezve, partozva) lehet vele verni. A fontos hogy stabilitásra kell építeni, mert ha egyszer megindul a segge...
tenyleg az nincs cashert.... lotus europa az jo?? 😄

BONESAI
Nekem más a tapasztalatom azzal a kocsival... TEre esetleg jó.
Nem tudtam hogy Evora már nincs IGCért, bocsi

Nissan GT-R SpecV jó partokkal megrakva szintén versenyképes, bár kevesen használják (Drag-on kívül ugye az ingyen Snowzilla miatt).
Evora nincs keshért 😄

koszi 😄 gts mar megvan murcim mar van de nem roadster akk lesz 1 evora 😄

BONESAI
Akkor a GTS M3 a javaslatom, vagy a Murci Roadster... esetleg Evora

csak IGC kocsik.... nincs boostom :/

SUNNY84HUN
ha igc kell akkor vágott tetejû murci :d vagy evora ... ha boostos akkor BONESAI kolléga leírta 😊

BONESAI
Porsche GT2 996/997, Nismo Juggernaut edition a 3 legjobb

milyen A class kocsit vegyek ??? 😄 mondjatok tobbet.... mert par mar van.....

Igen, sajnos igazad van. Az akciók nekem is tetszettek. No de hiába a szép, gyönyörû autók, a frankó festések, ha egyszerûen nem lehet becsülettel végigmenni egy versenyen. Odáig jutottunk, hogy a legtöbbje már csak nem is igyekszik elleplezni hogy csal. Tank és ghost módok már a startnál, super gyorsulás minden kanyarban ahol fal mentén mehet. A 70 nitro is elmegy másfélperces pályán. Eddig legalább igyekeztek a "profibbak" elkendõzni, és akkor nyomták, ha úgy érezték nem látja senki... Divat lett az alkatrész és skill nélküli autóval versenyre menni, top idõket futni vele, üres C kategóriás autóval izmos aventadort legyorsulni a startnál, persze a perfect sart nélkül. Hát a mai délután egy szóban: undorító. Számomra. Majd holnap lehiggadva felmegyek.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Tegnap én is már csak az egyik profilban gurultam de elég is volt. Ma ki is hagyom, nem érdekel a csíter paradicsom és lehet, hogy holnap is kihagyom. Szomorú dolog hogy hiába panaszkodnak mindenhol semmi reagálás a csapat felõl, hogy csinálni akarnak valamit. Mióta elment Marc azóta már egy ember sincs ott aki kiállna a játékosok elé és nyilatkozna legalább valamit, hogy mik a terveik vagy valami biztatás. Csak cserélgetik a megszokott pályákat(bár tegnap már azt is elrontották mert 2 B-s pálya volt). Persze örülünk ha egy hiányzó autót leakcióznak vagy új IGC-s autó de ez csak amolyan pótcselekvés, hogy elfedjék a temérdek hibát bár az már haladás, hogy tegnap az egyik versenyben már csak félig voltam benne a kolléga kocsijában
North Bay&Harbour: 5 menetbõl 2 teleportos csaló által nyerve (egy 0:00-s és egy 1,95-ös). Nem jó az a hely.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Tarpi
Utolsó voltam, valaki rányomott +1 kört. Két körrel befejeztem a versenyt és elsõ lettem. Kaptam hideget meleget. <#nevetes1>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

SUNNY84HUN
van olyan bug is , de cheat is van olyan <#rolleyes>

Az hogy lehetséges hogy hozzáadnak plusz egy kört azután aki hozzáadta be is ért a célba?

SUNNY84HUN
nem foglal hanem még ad is a fb-s z4 l.e <#zavart1>

SUNNY84HUN
de utálok vasárnap dolgozni ( bár papírmunka volt de az is elég ) <#rolleyes> , mondjuk ez volt az elsõ így nem megyek szerdán és pénteken <#zavart1>

Nem új keletû. Régi megszokott bug ez is. Gyakran elõferdült, hogy HS-en is három pöcök mocorgott a térépen.

Ami csítert ma összeszedtem..... Lehangoló, de nagyon. 1-2-ként végeztem átlag, de kétszer voltam második becsületes versenyben. Már ami az elsõ két helyen volt. hátrébb történtek csodák. Azt hiszem elég is egyelõre. Megyek HP-ra asszonnyal küzdeni. Olyan szép és hosszú, tiszta versenyek vannak ott. Igaz utána fél nap mire ismét tudok vezetni a worldben :-) De megéri.

http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_27_scn1bp0zwh.jpg
Bocsesz a sok üres sorért, csak a képet szerettem volna linkelni, de nem engedi
Na ez érdekes... TE Most Wanted, egy srác lelépett, de térkép szerint még így is 6-an maradtunk...
Nem foglal, garázshelyet, vagyis legalább nekem nem.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

invite friend-es bmw foglal garázshelyet? esetleg valakit hívhatok meg? mert fáj rá a fogam 😄DD
10. San Remo Rally Legend! Kicsit OFF, de mégis autóbuzéria!

http://www.youtube.com/watch?v=vb7LzmBUgIE&feature=player_embedded
Engem is csak akkor zavar, ha touge-üzemmódben kell vezessek (tehát ha Silvertonban megyek).

BONESAI
Szerintem egyáltalán nem zavaró amúgy... bár én a lángoktól eleve nem látok sokat

Ryder159
Jobban zavart a két mágnes amit magamra dobtam. Egyébként ha csak ketten megyünk akkor nincs nagy forgalom...

Mennyire volt zavaró a "napellenzõ" a közismerten nagy forgalmú autópályán?

Én csak autót vettem, no meg "néhány" After packot 😄

Ryder159

Nem is annyira rossz ez a gép, de van nála jobb is sokkal olcsóbban.