Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Need For Speed Underground 2-ben miért nincs a kormányomon erõvisszacsatolás?
Logitech MOMO FFB racing wheel (RED) kormányom van. windows7 64 bit. minden játékban tökéletesen mûködik a Forcefeedback de ug2-ben nem megy. 😞
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

elõre is big thx <#integet2>#integet2><#worship>#worship>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_28_a3g8gpyi8e.jpg

Sikerült mennem egy kifejezetten jó kört, elsõ lettem és mit kaptam?
50 NITROT!! <#wave>#wave><#vigyor2>#vigyor2><#guluszem1>#guluszem1><#wow2>#wow2><#merges2>#merges2><#wow1>#wow1><#nevetes1>#nevetes1>
(a hitetlenek kedvéért mingy felrakom egy képfeltöltõ oldalra azt adom az URL-t 😄 )
Azt hiszem az egyik kedvenc pályám lesz.
Ez is fix lesz vagy cserélgetik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az alsó meg elsõre, de lesz még jobb is! <#hehe>#hehe>
Amúgy a kínainak elvileg másfajta a betûtípusa , értsd: nem mindegyik karakter kriksz-kraksz, hanem a számok igazi számok, és másmilyen a stílusa. Jasonyoung pedig nem kínai, hanem tajvani, ezt is megtudtam. Õ se angolul tolja, hanem kínai nyelven.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ha alapból 3 körös lenne mint Camden hills és arra +1 kör, na akkor talán: <#finom>#finom>
(Ezeknek a kék x-es útlezáró falaknak meg a francé' adnak ilyen törésmentes ívet még mindig <#whatever>#whatever> )
Az elõbb RTR-xel mentem, jött egy GTS meg egy cinke. Elindultunk mindenki perfekt, a cinke nem tudta bevenni a kanyart, mire én is odaértem, ezért nekimentem (nem szándékosan), és õ bele a falba. Ha nem lett volna ott, akkor én álltam volna a falba. Erre mit csinál a hülye gyerek? Elindul szembe. -.-
Mögöttem a GTS folyamatosan szenvedt, próbálta kitolni az autóm farát. Aztán egyszer csak elvétette és beleállt a falba. A 3. ellenfél egy magyar volt Aventadorral. Na õ bebugolt és ott állt a cél elõtt az íven. persze hogy telibe kaptam, így kikaptam tõle nem egész 1 Mp-el. Ez lett 0:42
Röviden: Rabidfox és én is megszívtuk. Egy Zonda és egy flexelt Murci kinézett engem célpontnak.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Valaki azt eltudja mesélni ha már ezek a faszfej volt BB-ek nem törõdnek semmivel (hibák, csalók stb.) mi a jó anyjukért tették vissza Rosewood & Lyons-ra az egymás mögüli rajtrácsot (3x2 sor), pláne hogy egymás mellett elfér mindenki. <#fejvakaras>#fejvakaras> <#boxer>#boxer>
A spoiler-ben lévõ két kép egy a sok ehhez hasonló esetbõl.

De én most le is lépek, jó éjszakát mindenkitõl.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.