Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder159
Akkor passz. Én nem is tudtam hogy ezekben van FF

am van mostwantedben is mármint a régiben. carbonban is meg world-ön kívül mostwanetedig visszamenõleg megy most is mindben az ffb.
nekem régebben volt de akkor még xp-t használtam. de nem hinném hogy a win7 a baja :S
Ryder159
Nem emlékszek rá hogy UG-ban lenne forcefeedback. NFS-nál, csak shift1-2-ben van asszem...

nos megtudtam mi a soltice erõssége, a nitró :d amúgy egy B-s is 300 sem megy szarul, sõt
Küldhetsz külön is 4 képet, de jobb lenne ha összeállitanád õket, nem tévedek Chris?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Óvatosan vásároljatok autót!https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qG4IaHgqH00

Off!! De hátha tud valaki segíteni.
Need For Speed Underground 2-ben miért nincs a kormányomon erõvisszacsatolás?
Logitech MOMO FFB racing wheel (RED) kormányom van. windows7 64 bit. minden játékban tökéletesen mûködik a Forcefeedback de ug2-ben nem megy. 😞
úgy érzem ezen az új pályán az elise szeretni fog menni 😊 ááá valaki nem segít 2-t regisztrálni a bmw-ért? 😄
egy autóról mehet 4 kép, vagy összesen 4 kép? 😄
Hihetelen hogy pont azzal... Hja, még bíírom, még... <#ejnye1>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

...Vagy 86-ossal. 2:36!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ne F1-el fuss jó idõt azzal nem nagy kunszt, „E”-s Silvia-val azzal a mûvészet.
BONESAI
Sziasztok
Na mindjárt futunk egy faszás idõt McLarennel <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
egy kis off : proxy switcherrel megnyitott böngészõvel aki fb re felmegy annak az ottani helyet írja amire van állítva pl : német vagy hollandia ? fontos lenne mert 1 ganét keresek .. aki lehet itthon van csak így lépked fel .... <#rolleyes>

elõre is big thx <#integet2><#worship>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szavazás meg legkésõbb szerdán. Szavazás vége Szombat20:00.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Kikapcsolták a Carrera GT kódját.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Akkó még van idõm.<#email>

Jah, én is nyertem egyszer, nagyon jól jött.<#circling>

Nevezés a szépségversenyre kitolva holnap 19:00-ig

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
gratulálok a nitróhoz, mindig jól jön

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nah, akk ez se akk ink itt a link:
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_1_28_a3g8gpyi8e.jpg
Tessék
Minap próbálgattam ezt a számomra még ismeretlen mappot. ( 200 valahanyid hely <#vigyor3> )
Sikerült mennem egy kifejezetten jó kört, elsõ lettem és mit kaptam?

50 NITROT!! <#wave><#vigyor2><#guluszem1><#wow2><#merges2><#wow1><#nevetes1>
(a hitetlenek kedvéért mingy felrakom egy képfeltöltõ oldalra azt adom az URL-t 😄 )
Ja. Hamar behúzni belsõ ívre, fék és max 155 km/h a jó ív tûrése. Azért jó, hogy új pálya, mert ezt sokan nem tudják. Meg sokan elveszik a gázt az autópályára ráfordító balos elõtt (210 a vége nálam abban a kanyarban).

Jó oda a 911 is és a perfectel sincs sok gond, csak idõben kell elvenni, ha túl hosszú. A 3*-ost pl. el sem kell venni csak jó íven kell tartani. A célegyenesre ráfordító az trükkös a többi kanyart full-on (esetleg kis elvétellel) be lehet venni.
Azt hiszem az egyik kedvenc pályám lesz.
Ez is fix lesz vagy cserélgetik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Alap 911 3. körre, persze elõtte mentem 2 RTR-X-el kb. 6 kört de, az nem szerette.

Az alsó meg elsõre, de lesz még jobb is! <#hehe>
tutuhawer
áááá, viva espana.... értem.
Amúgy a kínainak elvileg másfajta a betûtípusa , értsd: nem mindegyik karakter kriksz-kraksz, hanem a számok igazi számok, és másmilyen a stílusa. Jasonyoung pedig nem kínai, hanem tajvani, ezt is megtudtam. Õ se angolul tolja, hanem kínai nyelven.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Oh, három városrészt érintõ Seaside Intechange merre vagy már - hosszú egyenes végén a 150 fokos fordítóddal, külsõ fal mentén hordókkal?
Ugyan kérem. Spanyolul. ?verdad?

tutuhawer
Most nézem, milyen nyelven nyomod a játékot, kínaiul?

Ryder159
Hogy a hülyegyerekek is be tudják venni a kanyarokat 300-al...<#ticking>

Mentek rajta 5x, megunták - én is.
Ha alapból 3 körös lenne mint Camden hills és arra +1 kör, na akkor talán: <#finom>
(Ezeknek a kék x-es útlezáró falaknak meg a francé' adnak ilyen törésmentes ívet még mindig <#whatever> )
Ryder159
LUNAR CIRCUIT
CIRCUIT FORD MUSTANG RTR-X (MP) 01:28.020 184

Ryder159
Tiszta bug. Ha többen vagyunk, egy player mindig bugos és a cél elõtti kanyarban áll, természetesen pont az íven.
Az elõbb RTR-xel mentem, jött egy GTS meg egy cinke. Elindultunk mindenki perfekt, a cinke nem tudta bevenni a kanyart, mire én is odaértem, ezért nekimentem (nem szándékosan), és õ bele a falba. Ha nem lett volna ott, akkor én álltam volna a falba. Erre mit csinál a hülye gyerek? Elindul szembe. -.-
Mögöttem a GTS folyamatosan szenvedt, próbálta kitolni az autóm farát. Aztán egyszer csak elvétette és beleállt a falba. A 3. ellenfél egy magyar volt Aventadorral. Na õ bebugolt és ott állt a cél elõtt az íven. persze hogy telibe kaptam, így kikaptam tõle nem egész 1 Mp-el. Ez lett 0:42

Röviden: Rabidfox és én is megszívtuk. Egy Zonda és egy flexelt Murci kinézett engem célpontnak.

Le van zárva, kerülni kell... Itt a 3 csillagos perfekt mehet a kukába...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ryder159
Ezt kipróbálom...

Hû. Remélem, a villamosmegálló felé indul a start, mert különben semmire nem megyek a 3 csillagos startnitró-hosszabbítóval.

Egy kurva jó körpálya, nyitott pálya, de Nismoval 3 secet adok a 911 Porshéknak... Új pálya, rövid is, meg eléggé rafinált a vonalvezetése... Az idõmet valszeg Cinegével megdöntöm, de ezen a pályán a Porschék elszálltak...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ryder159
Fórum:

Ryder159
Jéé, nálam is. Mi a fene?

Benézek a stat oldalra és a következõ fogad a tennivalók listáján: LUNAR CIRCUIT. Mi a fene?

RoboKutya78
azon az asztalon már inkább egy g seriás billentyûzet csoportot minden kiegjével tudnék elképzelni a hab a tortán ez lenne😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
kiszúrtad hol a bekapcsoló gomb meg a resett?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Ryder159
Az utolsót elfogadnám én is...<#eljen>

RoboKutya78
Ki milyen játékkuckóról álmodozik? Nekem az utolsó asztal tetszik ez viszi a pálmát😊

trakk
Ja hogy az a változtatás a Rosewood & Lyons-ot érintette... hm... ez magyarázza, hogy miért van bent azóta is minden nap, valamit megint sikerült elszúrniuk.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ez a nap tényleg egy fos mindenki az ingyen 1napos GT-vel csal, hogy rohadjon meg (persze volt más is). <#falbav>
Valaki azt eltudja mesélni ha már ezek a faszfej volt BB-ek nem törõdnek semmivel (hibák, csalók stb.) mi a jó anyjukért tették vissza Rosewood & Lyons-ra az egymás mögüli rajtrácsot (3x2 sor), pláne hogy egymás mellett elfér mindenki. <#fejvakaras> <#boxer>
Tudom, hogy a team escape nem verseny, meg hogy ott nem lehet valós erõviszonyokat mérni, de az nekem is röhej, hogy egy totálkáros silvia elver egy carrera gt-t, holott azért a sok rendõrtõl eltekintve ég és föld a különbség a két kocsi tulajdonságai között. Nem beszélve arról, hogy a carrera DNF-et kapott a cél elõtt kb.5-10 méterre. Én meg épphogy beértem. Amúgy meg mindenki megijed ettõl a kocsimtól, pedig totálkárosan furikázok vele mostanság.
A spoiler-ben lévõ két kép egy a sok ehhez hasonló esetbõl.

De én most le is lépek, jó éjszakát mindenkitõl.
Bye, bye...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.