Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De gond. több autót küldtél. Melyiket rakjam be?
És a bmp-s képeket nem fogadom el.

Project D|Rare Car Collector|

Ehh, pont 19:00 kor sikerült elküldenem a képeket. xd
Mellesleg, találtam még 1 képet, nem gond ha 19:05kor küldöm el? :d
Isten hozott a clubban. Ez az én nagy fájdalmam is. Még hangra is olybá tûnnek a verdáim, mintha fujtogatná valami, nem pörög rendesen. Bár ez csak hang effekt, de mégis lassabb vala mind.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

BONESAI

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
ennél már csak az jobb mikkor beírja hogy a gyökér hogy : " this for you , was very funny " és kilép a nem is nevezem mi 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Tarpi
Eléggé tud zavarni mikor valaki az utolsó helyen rádob még egy kört.
Egy IQ light-nak sikerült ûberelni, utána nyomott még egy alt+F4-et.<#boxer><#falbav>

BF2, BF3, NFS MW (Origin): Trapi_Hun; CS:S (Steam):G@-Bika; www.veterans.hu

SUNNY84HUN
na utolért engem is az a faja jelenség hogy fog a szeró , egyik autóm se megy úgy mint eddig , taliga mind ma , priviben a sokkal gyengébb autóval a társam 3 -4 mp ket adott a kedvenc helyeimen :S , kocsijaim startnál is már sántítottak hogy alig mennek , ugyan azokat az íveket használtam mint eddig alig gyorsult ki a kanyarokból és végre is gyengébbet ment mind ...

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Akkor csak még nem lõtték be az értékeket. Türelem :-)

BONESAI
MP Time Limit. Limit will changed soon for new Track.

Have Patience

Ezt írta. Kicsit megnyugodtam.

BONESAI
Írtam az adminnak NFS-S-en, remélem(ajánlom neki) megoldjuk

Nekem volt ilyen esetem. Véres verejtékkel küzdöttem a saját csillagos idõmmel (ami szingliben 100ad másodpercre egyezett a multissal és a mutli csillagot kapott). Addig addig még magamra vertem 12 másodpercet. Egy hét után eltûnt a csillag.... A rejtélyt örök homály fedi.

Nnna ezt nevezem isteni beavatkozásnak. Kisebbik fiam épp játékmellõzési büntetését tölti. Ma napközben beugrott, hogy azért mehetne az új pályán párat. Mondtam is asszonyomnak, ugyan kényszerítse már fel a gyereket a worldbe egy kicsit, ha hazaér, ma úgysincs edzés se. Lunáron a második futam után nemhogy egy egymillás kártya jutott neki <#wow1>
Pozíciómnál fogva mi más lehetett a reakcióm: Na ezt is nekem köszönheted öcsi. (Mennyire faarcú némely felnõtt :-) )

BONESAI
Nekem kiírt egy 1:21 idõt Lunaron, meg egy csillagozott 1:19-et. Mindjárt megyek 1:18at aztán megnézem mi lesz

+/- 1 óra maradt a nevezésre.

De csak nem irta ki az 1.27-es idõmet.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Jah, erre én is gondoltam. 😊

Érdekes.. Leszedem.

Ez nyílt BETA tehát ingyenes letölthetõ Orgin-rõl!
Már csúszik is lefele a kicsike! <#hehe>
SUNNY84HUN
meg miért is foglalkoznának vele ha veszi a boostot <#rolleyes>

SUNNY84HUN
hát én egyiket sem venném meg 😛 , több értelmét látom komolyabb drag autót építeni valamelyik osztályba , nem ilyen f@szságokkal foglalkozni <#zavart1>

Miért pont egy senkiházi csalóval foglalkoznának mikor van belõlük több ezer. Azért EA-n belül van komolyan megtervezett játék is, ja persze ezt németek fejlesztik. Talán ebben nem lesz annyi csaló (vagy egyáltalán nem) mint az elõdökben. <#wilting>
lorci
Biztos azt az idõt az elõt futtad mielõtt a 1.27-et mentél volna s még nem frissitette...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Mi a f@szom, milyen hülyék, 1.27-et mentem Lunar-on, és ezek meg 1.30-at irnak ki.<#violent>

Ami a az NFS - S "csillagozást" illeti.
Nekem is megcsillagozott 1 db idõt. Az azt jelenti hogy cheat vagy valami agyfaszként értelmezte?
(mellesleg azért nem olyan jó idõ az hogy annak vegye)
BONESAI
1.19 idõt csillagozta a geci nfs-stat. Eszem megáll

Csak nem erre gondoltál esetleg erre! Egyik kedvenc filmem!
BONESAI
ADRIANC36
Szerencsém volt hozzá Lunar-on. Nem ma kezdte a hackelést, 10.000 gyõzelme van. Az ilyennel miért nem kezdenek semmit?

trakk
A kiírásban az szerepelt, hogy egy autó egy filmbõl. Persze Drew azzal magyarázkodott, hogy az sehol nem volt írva, hogy nem lehet film által inspirált festést beküldeni.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nekem is az ugrott be. Fiatalok vagyunk túlságosan. <#hehe>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Motivált? Isnpirált...
Sziasztok!

Nem az volt a feltétel, hogy filmbõl, vagy "filmes" festés legyen, hanem festés, amit egy film motivált.
Namost, "Cobra" címszóval nekem pl beüt a G I Joe, de... Najó, mondjuk, hogy ez az. 😊
Köszönjük. (Ez volt az egyetlen ilyen, úgy érzem.)

BONESAI
Mission Street

Eagle Drive

Mamma mia!!!!

Az alábbi 5 hsz-nak!
Már hogy ne lenne itt a film is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komolyra fordítva ez az alap ötlet. Az igazság 1.18-nál! <#hehe>

Más:
Hogy bús fenébe nem volt 2-3 hetes beharangozó, csinnadratta, vállon veregetés, üdvrivalgás, öntömjénezés az új Lunar körpálya kapcsán. Vagy csak megmutatták tudnak õk új pályát építeni, de ahhoz idõ kell. Esetleg egy figyelmeztetés a névben elrejtve, hogy akinek valamiféle gondja van a kevés pálya a sok csaló és az egyre több hiba miatt, azt úgy picsán rúgják az EA-nál az erre kiképzett szakemberek, hogy hold-körüli pályára áll, mint a hasonló nevû ûrszonda. <#fejvakaras> <#wilting>
trakk
Csak azért nyert az, mert valami matricázós csapat munkája, és mindenkitõl összekunyerálták a Like-okat, nincs itt szó semmilyen jogdíjról. Aki a legtöbb Like-ot összeszedi ezeken a versenyeken, az nyer, látod, hogy telesen mindegy, milyen autóval.

engem leginkább az idegesít hogy az én kocsim egyik albumba sem került be.... pedig asszem 2. nap jelentkeztem is
Mondom, nem kell majd jogdíjakat fizetni. Tehát, bár nem filmbõl származik, van olyan Yo, hogy a fejlesztõk õt válasszák. Igen, ez szembe megy a kiírással, de hát ez a kapitalista Észak-Amerika...

de az melyik filmbõl van? mert tudtommal filmes verseny volt
Végül a Kobra festésû Corvette nyerte a festésversenyt. Van egy sejtésem, hogy azért, mert ahhoz nem kell majd jogdíjakat fizetni valakiknek.

ja megvan... nyomi szerver -.- basszus már megijedtem
Ezmiiez o.O Tegnap még worldöztem mosmteg lépek be és csak egy lvl1-es profil van ott.... de a profilom még megvan csak nem az emailomon o.O
Épp horkoltam :-P de köszi

trakk
Közben lecserélték a matricacsomagot is:
8,000-tõl jár mindegyikhez
És akciós a 8C A-Spec, 7,800 SB (ami még mindig röhejesen magas ár érte).

trakk
Ha már a fõnök bá' nem rakta még ki:
17,500 és 50,000 mellé
8,000 mellé, de csak fizetésnél írja
ez mindenhez
Matrica maradt a Bumper Sticker csomag, neon maradt a fehér csíkos.

Ha lenne kp-m egy ilyenem lenne …
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha még több kp-m lenne ilyen … és ha ettõl is több kp-m lenne akkor ezt vennék … de ha nagyon-nagyon sok kp-m lenne és egy baromi nagy házam akkor ezt vennék … ... persze akkor lenne mellette egy ilyen is! <#hehe>

Dede. Összeállítva kérném õket. Aki külön adta annak megpróbálom összeállítani.. Idõtõl függ

Ryder159
ááá akkor marad a G27. 240 az kevés

Ryder159
Amúgy mennyi a kormány, és hány fokot fordul?