94802
-
#91758 Ok! Így már értem mire céloztál. Csak elsőre elég rossz viccnek találtam. -
Dealcsy #91757 Megeshet, hogy nem egyértelműen fogalmaztam. Nem azokra az emberekre értettem, akik tanúbizonyságát adták az értelemnek a hozzászólásáikkal. Persze, attól még elgurulhat mindenki gyógyszere. De közel sem "csaló-mentalitással" írnak ide, mikor szidnak valakit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csaló-mentalitás az, amit produkált itt ezen a fórumon Viktorka, Csabika, Hitmanhun, stb...
Csak a fogalmak tisztázása végett írtam le, hogy egyértelmű legyen. -
Dealcsy #91756 Köszi Chris. -
Cement36 #91755 Lehet benne driftelni jobb kocsikkal ? :D -
KorzeTheNinja #91754 Chris, nemtudom milyen volt az ACR régebben, de nekem most nagyon bejön.
Lehet körrekordokat futni, lehet multizni, haverokkal játszani.
Körrekord kisérletekre eleve van 10 körös single minden pályán és (ezt leginkább Vidiának) ha hozzáérsz a falhoz már nem is veszi figyelembe a köridődet :D
Csalókkal nem találkoztam eddig.
Ja, és mégegy pozitivum...Ha versenyt inditasz és várod a csatlakozó embereket, nem kell megvárni amíg max létszám lesz. a versenyt inditó játékos akkor inditja el a versenyt amikor akarja (feltéve, hogy van bent rajta kivül legalább 1 ember még a lobbyban)
Minden szintlépés után új autó lesz elérhető a shopban és majdnem minden autó megvehető a játékban megszerezhető pénzért (igaz a jó kocsik rohadt drágák) :D
Engem mostanában jobban le tud kötni mint a world, laggolós,csalós,rammolós világa.
-
Cement36 #91753 Ha már a neveknél tartunk!
DealCSICSKA: Alázkodni neked kell mert te meg a bugger haverjaidnak nemvolt töke velem beszélni sem, csak a fórum mögé bújva mutogattok :) -
Cement36 #91752 (Ha már a neveknél tartunk)
DealCSICSKA: Beszari vagy kiskomám, te is meg a bugger haverjaid is :) -
#91751 Az úgy nevezett "anyám" szintén hasonló közegben dolgozik. Nem tudom, de itt senki sem tűnik ilyennek.
Tájékoztatásképp a tünetekhez
lásd ezt. -
chris1997 #91750 Thenk ju.. -
Dealcsy #91749 Elmegyek Vidámparkozni, azt kitör a balhé. A törölt hsz-eket meg nem tudom már elolvasni.
CSILES-nek grat a tényszerű felvázolásokért, én ilyenen sose törném a fejem.
Beton36: mindenki csaló... Hát tudod mit? Állj be hidegvíz alá, majd magadhoz térsz. Egy kis alázatosság sose árt. (Nem úgy értem, hogy hagyd magad megalázni, hanem te gyakorolj alázatosságot és így Chris-nek segítesz a fórumkarbantartásban.)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Múlthét óta dolgozok értelmi fogyatékkal élők között, és feltűnt, hogy pár ember tökre ugyanolyan tüneteket próbál, mint ők (hogy miket, az titoktartási kötelezettségem van nem elmondani). A két nap alatt beírt és általam elolvasni tudott hsz-eid alapján illenek rád. (Nem sértésnek szántam, hanem ténynek. De ha nem tetszik, akkor vedd annak. Nem érdekel.)
DEREKASNFS: élvezet olvasni a novelláidat. Majdhogynem már Örkény, de azért mégse.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja igen, úgy éreztem, hozzá kell szólnom ehhez a témához. Véleményem van, de nem publikus. Amit leírtam most, az publikus.
Chris-nek meg segítsünk már nem törölni hozzászólásokat, oké? Köszi mindenkitől. -
#91748 Na végre van ROCKRIDGE & UNION kipróbálhatom az A1-et, hogy mit tud... -
#91747 kiváló történet. -
JACKB #91746 Ja rental F1 mikor nálam volt megfúttam pár pályán a le gyorsabb időt azóta se tudtam semmivel megdönteni :) -
#91745 Sajnálattal vettem észre én is :/
De, legalább már tudom, miért nincs semmi esélyem az F1 -ek, és GT-k ellen. -
csiles #91744 Ideiglenes autora nem kapsz achipontot. Nekem is van 10+ be nem valtott verda, 2 email-emen 15+ ... Arra kinosan ugyeltek, hogy az ideiglenes az ideiglenes is maradjon. Csak az orok verdakat szamolja el.
Garazshelyet szerencsere biztositanak, az ideiglenesnek termeszetesen csak ideiglenes garazs jar. -
#91743 Köszönöm szépen, akkor be is váltom egyszerre, hátha esik valami "acsi" :) -
HUNNFSKILLER #91742 Ideiglenes autóhoz ideiglenes hely jár. Ha örök, még kapsz is hozzá. -
#91741 Elnézést a hülye kérdésemért, de nem tudjátok véletlen, hogy az ajándék autók üres garázs hely nélkül is kiválthatóak-e, vagy szabad helyet kell nekik biztosítani?
Jelenleg van 10 be nem váltott ajándék autóm, de csupán 2+ helyem, és hogy megválaszoljam a saját kérdésem 2 autót "be kéne áldoznom". A válaszotokat előre is köszönöm! -
Naworsky #91740 Jó kis történetet írtál, tetszett :) Jóéjt! -
Cement36 #91739 :D -
nfsmw4ever #91738 Jóccakát! Eddig tartott a hétvége. bye -
nfsmw4ever #91737 A wolrd-be belepofázásom nincs. De nagyon szeretem. A Fórumot is szeretem. És ide, bele is pofázhatok. Remélem itt nem terjednek el. Hosszútávon mindig bukik az okosság. -
JACKB #91736 Amit mondtál igaz ez miatt tart a World ahol mert hagyták a csalókat leterjedni .... -
nfsmw4ever #91735 Óvatosan a valósággal. Ez "csak" mese. De tény hogy akartam vele mondani valamit.
És -
csiles #91734 Nekem tetszik az ilyen mesemondo hulyesege, mert konnyebben ravilagit a mondnivalojara es a valosagratartalmara. -
nfsmw4ever #91733 Persze hogy elgurult. Pár hónapja tiszta vagyok
#91732 Igaz. Kevesebb A visszaellenőrzés tovább tartott. -
chris1997 #91732 [OFF] Ez nem egyperces novella...:D -
JACKB #91731 Igazad van :D
De! Nagyon elgurult a gyógyszered -
nfsmw4ever #91730 Jaja. Jó volt az. Lehetett szűkíteni a barátlistát -
nfsmw4ever #91729 "csaptostul" Ezen eltöprengtem. Jöjjön is a mese. Hátha nekem is megy....
Egy leprás nem leprás?
Volt egy kicsiny falu. Benne sok lakóval, és éldegéltek békében, nagy vitatkozások, nagy bulik, és sok-sok közös öröm közepette. Egyszer egy napon betévedt közéjük egy ifjú, ámde fáradt vándor. Csúf sebek borították testét. Sokan meg is kérdezték tőle, mitől is ilyen, vagy hol szerezte a sebeit. A vándor nem szégyellte s el is mondta. Csak mindenkinek mást és mást. Szúrós bokrok közé esett, vad rovarok támadták meg, sokat volt a napon, elhullott állatok közé esett, meg ilyenek. Hanem két ember gyanakodni kezdett a faluban, s addig-addig jártak utána a dolognak, még megtudták, hogy ez biza lepra.
Ekkor emelt hangon kérdőre is vonták a vándort, aki tagadta betegségét, és kerekített történetén ahol csak lehetett. Volt is zúgolódás, de csak olyan tessék-lássék módon. Végül azok ketten, akik felfedték a titkot (a hordókészítő és a vályogvető) követelték, hogy a csúf és beteg vándor, hagyja el falujukat. Addig mérgesedett a helyzet, mígnem a falu elöljárója elé járultak panaszukkal. Az elöljáró bölcs ember volt és meghallgatta mindkét felet. De mivel nem akarta pártját fogni senkinek, úgy döntött, hogy rendezzék bajaikat egymás közt. Ha nem tetszenek a hordókészítőnek és a vályogvetőnek a csúf sebek, hát ne nézzenek rájuk.
El is ült a perpatvar, s csak némán dohogtak a perlekedők.
Egy évvel később újabb vándor érkezett a kicsiny faluba. Borzalmas kép fogadta. Amerre csak nézett, leprások szenvedtek az utcán, az udvarokban, temetetlen hullák lepték el az utat. Már kevesen voltak, hiszen aki tehette elköltözött más falvakba, aki maradt, az maga is leprás lett, lehet már ki is szenvedett. A vándor is fogta magát s gyors iramban, ahogy csak bírt, más falu felé szaporázta meg lépteit.
A történet, csak a fantáziám szüleménye. A benne szereplők csupán kitalált személyek. A történet bármely motívumának az életben megtalálható hasonló része, csakis a véletlen műve lehet.
Itt az egyperce Chris -
BRIANOVERCLOCK #91728 Kár, hogy kivették ezt a statisztikai részt. -
Quqa #91727 Nem kell vele bohóckodni le kell törölni a 3,14csába, nehezen adta meg magát, mert ha jól emlékszem a program files-ba eszi be magát és onnan a Revo Uninstaller nem tud törölni. A böngészőkből is külön kell kigyomlálni, tehát ne vacakolj töröld, mert nem kell és lesz fejléced (csak IE8-on nem ).
Megj.: ha tennél fel egy Chrome-ot ott látnád hogy van e fejléced, mert azt a szart minden böngészőre külön kell feltenni.
Ja, megy már a Grid? -
chris1997 #91726 Vagy az :D -
BRIANOVERCLOCK #91725 Szerintem meg hanyagolniuk kellene egymást. Ami nem megy azt nem kell erőltetni jelen helyzetben. -
chris1997 #91724 Ajánlom Cementnek. Meg Milannal rendezzétek le kulturáltan ti ketten, nem csapatostul. -
nfsmw4ever #91723 Nem szép. Sőt. Mert nagyon erős a sötét oldal. De mindenki eldöntheti, hogy él-e vele vagy sem. Gondolom az én döntésem egyértelmű. -
Cement36 #91722 Szép. -
nfsmw4ever #91721 Személyes megjegyzés: több mint egy év "munkája" volt a profilokban. Egyetlen gyenge perc és ment a levesbe. -
#91720 Közérdekű off:
Kutyát se érdekli a Mónika-show közben, de ide írom, hogy az NFS-film (ami kiábrándító módon össze-vissza 75 mo. $-ból készült) főszereplője, bizonyos Aaron Paul lesz. Ki is ő?
Ui :Aki nem látta még a sorozatot, usgyi torrent. Magyar címe: Totál Szívás. -
nfsmw4ever #91719 Legyen itt egy videó A legtisztább cementnek is okulásul. Baromi egyszerű dolog letisztázni magát az embernek és bocsánatotkérni, beismerni sem fáj. Bár neki el lett mondva egyszerűen, bonyolultan és szájbarágósan. Amit látni a vidiben azt vállalom. Aki akarja megnézi és eldönti, hogy miként kezel engem, vagy hogy mi a véleménye rólam. Én nem fogok ettől megváltozni, nem leszek se több se szöbb. És nem várok el senkitől sem többet, mint magamtól.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Aztán volna még példa. Ricsi. Ő is megtette a maximumot. De vannak még páran. Az alakoskodás, az alattomosság, a képmutatás nem épp megbocsájtandó, vagy könnyen felejthető. A videóban látott profilokkal összesen egy, azaz 1 darab multit mentem. Többhöz nem volt gyomrom. Inkább ezzel tettem pontot a végére és nem kevés boost volt abban sem.