Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
En mondtam, velemeny! Le lehet tojni magasrol es el is lehet gondolkodni rajta.
Amugy valoban szep munkak. Szavaztam is egy nagyon szep es igenyes munkara (nem az enyemre, pedig bibelodtem vele tobb mint 3, meg annak idelyen)
Egy masik velemeny, szerintem tok mindegy hogy milyen autot matricazol, a matricazason van a lenyeg. Bar ezt embere valogatja, van akiknek a full sportos autok jonnek be, irasokkal meg csikokkal, van akinek az egyedi nem hetkoznapi stilusok, es van aki modelezik logokat, kepeket, arcokat vagy en pl autokat.
Chris: javaslom hogy a közeljövõben ha lesz még ilyen szépségverseny, akkor 1 kicsit bõvebb információt tüntess fel róla, pl. a "speciális boostos" matricákról is valamit ...(pl. hogy ENGEDÉLYEZETT), már csak azért hogy ne legyen ennyi hiszti belõle ....
más: azt olvastam hogy a photoshop tiltott viszont nem is azért használtam hogy dekoráljak vele... pontositok azért használtam hogy lehessen tudni a DRIVER nevet és a játékban is meglehessen nézni az alkotást... már ha valakit érdekel... ám HITMAN van a kocsin 😄 ...... és ezzel be is fejezem a szépségverseny felé szóló témát .... sok sikert mindenkinek és grat a nyertesnek. 😄
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Benzint azt nem árulok legálisan.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
próbálkoztam már én is a logóval, de nem sikerült soha. (Éljen a KFSZ) <#bohoc>#bohoc>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
#55905 + a nissan -okra , bmw -kre is , többit még lesem folyamatba <#zavart1>#zavart1>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Porsche Carrera GT "Ultra" kódját most próbáltam, és sajnos már nem él (nekem legalábbis nem fogadta el)
www.csiliboy.deviantart.com
Mellesleg, ha lett volna egy kis zsebpénzem akkor én is meg szereztem volna a rendõr matricákat.
(De asszem van valami Hp vel is kapcsolatosan is, de az nekem nem tiszta..., )
Szóval énis alkalmaztam volna pár Police feliratot a magyar rendõr focusról mintázva, még ha van vagy nincs is rajta. Jól jött volna a focusomon, ( úgyis Ford rajongo vagyok)
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Magát a progit is számûztem a gépemrõl mióta az X-fire alkalmas a fiók elérésére, de akkor ezek szerint ez is megváltozhat.
Kösz a felvilágosítást.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Robo, nem kamu, de nem is ilyen drasztikus.
1.: A Win8 telepítõrendszernek semmi köze sincsen ahhoz, hogy a Live-val mit barmolnak. A Live frissítése megoldható 13 sec alatt, úgy, hogy a frissítést észre sem veszitek, lévén, alapból kell egy kis idõ, míg a Messenger belép, ezalatt a teljes Live frissülhet, ahogy szokott is.
2.: A WinLive/LiveMessenger és a Skype egybeolvadását mindenki félreértelmezi. -akivel eddig beszéltem.
Szó nincsen arról, hogy mindenki köteles lesz Skype-ot föltenni, ha akar, ha nem, mindössze az a szitu, hogy, HA akar Skype-ot használni, azt immáron nem kell külön regrõl, hanem használhatja a WinLive account-ja segítségével.
Elõny:
nincs...
Hátrány:
Maximum annyi, hogy hála ennek az új baromságnak, a Live serverei még a jelenlegi állapotnál is sebezhetõbbek lesznek, és lassulni is fognak, valamint, hogy ezután a Skype p2p alapjait méginkább el lehet felejteni, mint korábban.
Szóval a levél nem kamu, csak éppen, nem kell vele foglalkozni.
(Itt szeretném megjegyezni, hogy az az állítás sem igaz, ami szerint a Live/Messenger 2013 szolgáltatásaihoz mindenképpen W8-ra van szükség, ugyanis a W7 ugyanazokat a frissítéseket kapja, mint a W8.)
Ez most valós vagy egy vicces skypera invitálló levél?
Itt az ideje, hogy a Skype-ra frissítsd a Messengert!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Helló!
Az egész világon megszüntetjük a jelenlegi Messenger szolgáltatást (a szárazföldi Kína kivételével, ahol a Messenger továbbra is elérhetõ lesz), és egyesítjük a Messenger és a Skype nagyszerû funkcióit. Frissíts a Skype-ra, jelentkezz be egy Microsoft-fiókkal (ami ugyanaz, mint a Messenger-azonosítód), és máris elérheted az összes messengeres ismerõsödet! Ugyanúgy cseveghetsz vagy videón keresztül beszélgethetsz velük, mint korábban, ráadásul új kapcsolattartási módokat is felfedezhetsz a mobilodra és a táblagépedre letöltött Skype-pal.
Frissíts most!
Üdvözlettel:
a Messenger csapata
Még nem ismered a Skype-ot?
1. Töltsd le a Skype legújabb verzióját.
2. Jelentkezz be a Skype-ba Microsoft-fiókoddal.
Már használod a Skype-ot?
1. Frissíts a Skype legújabb verziójára.
2. Jelentkezz be Microsoft-fiókoddal.
3. Egyesítsd meglévõ Skype-fiókodat a Microsoft-fiókoddal.
Íme néhány nagyszerû funkció, amelyet a Skype-pal használhatsz:
• Cseveghetsz, videón és telefonon keresztül beszélgethetsz a PC-drõl, Mac-edrõl, Windows Phone, iPhone, iPad és Android rendszerû mobilodról, Kindle Fire táblagépedrõl és egyéb eszközeidrõl.
• Megoszthatod a képernyõdet barátaiddal és családtagjaiddal.
• Videón felhívhatod facebookos barátaidat, vagy cseveghetsz velük.
• Csoportos videohívást folytathatsz egyszerre akár tíz barátoddal is.*
• És ez még csak a kezdet! Még rengeteg egyéb felfedeznivalót kínál a Skype!
Frissíts most!
Mi történik mostantól a szolgáltatás megszüntetéséig?
A Messenger továbbra is az általad ismert módon mûködik. Ha bejelentkezel az asztalodon telepített Messengerbe**, a frissítésrõl értesítõ reklámszalagot fogsz látni. Ha a reklámszalagra kattintasz, megjelenik egy telepítõablak a frissítésre vonatkozó kéréssel, amely végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken, és automatikusan eltávolítja a Messengert.
Mi történik a szolgáltatás megszüntetése után?
A Messenger asztali verzióját** használók nem tudnak majd bejelentkezni és csak a Skype-ra való frissítésre lesz lehetõségük. Ha megpróbálsz bejelentkezni, megjelenik egy értesítés, és ha továbblépsz, a rendszer végigvezet téged a Skype telepítéséhez szükséges lépéseken, és ezzel egy idõben automatikusan el is távolítja a Messengert.
Frissíthetek a Skype-ra a mobilomon?
Persze! A Skype elérhetõ iPhone és Android készülékeken, de hamarosan Windows Phone 8 rendszerû eszközökön is! Javasoljuk, hogy töltsd le a legújabb Skype alkalmazást a mobilodra, és távolítsd el a Messengert. Néhány héten belül már be tudsz jelentkezni Microsoft-fiókoddal a Skype-ba az iPhone, Android vagy Windows Phone 8 mobilalkalmazáson keresztül. Ha más típusú telefonról használod a Messengert, az még mûködni fog egy darabig.
Hol olvashatok további információt?
A Skype frissítéséhez további segítséget találsz a Skype támogatási webhelyén.
* A csoportos videocsevegéshez Skype Premium elõfizetésre van szükséged.
** A Messenger újabb verzióiban automatikusan megjelenik a frissítési lehetõségre vonatkozó értesítés. A régebbi verziókban nem jelenik meg ez az értesítés, és manuálisan kell letöltened a Skype-ot.
A Microsoft bizalmasan kezeli adatait. Bõvebb információért olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat.
Microsoft Corporation
One Microsoft Way
Redmond WA 98052
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nem értem a vitát nem volt kiírva, hogy nem lehet spéci matricacsomagot felhasználni tehát lehet, bár megmondom és sem tartom nagy alkotásnak ha csak az van rajta. Nekem is sok ilyen van, mert elsõsorban versenyautókat szoktam festeni és arra az való elsõsorban mint a való életben, persze van amin nincs. Ráadásul sem idõm se tehetségem nem úgy mint pl. Werewolf-nak vagy Tutu-nak a betûivel, azt se tudnám hogy kezdjek hozzá. Azt végképp nem értem hogy egy idióta játék (World) miatt miért kell személyeskedni, sõt azon túl is vitatkozni. <#fejvakaras>#fejvakaras> <#wilting>#wilting>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -