Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuti hogy valami kinai autót hoznak

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

😄DD

Ryder159

Link
Emlékeztek még erre a játékra? Ami a topic címe is

ÉN már sírok a nevetögörcstöl 😄DD<#nevetes2>

tutuhawer
Én nem véletlenül kezdem a dumát normálisan, mert tudom, hogy az a vége, mindig az a vége, hogy jön a törlés. SchumacherProst normálisan szeretne fórumozni, most beszéltük meg, de ha mindenki jön még egy frankó beszólással, az frankó lesz nagyon....
Aki emlékszik, hogy kit sértettem meg elsõ hozzászólással nem szakmai indokok miatt, az tegye fel a kezét. A köcsögösködés megy mindenkinek, persze, de én megnéznék mindenkitõl egy szakmai hsz-t is. Mint az enyém, pl. Mint amit bármelyik másik magyar csaló ellen írtam. Mert írtam már... csak a baj, hogy a sározás vége az, hogy TutuHawer hozzászólásai törlõdnek, mint a TCM-en mindig, a prohardveren 1X. Itt meg... sokszor

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jah én meg hozzom a sört 😄DD

Hozzak valakinek popcornt? <#idiota>

Az angolban haladó barátnõd vehetné a fáradtságot, hogy tanítson Neked egy kis magyart. 😊
tutuhawer
Szevasz, üdv újra a fórumban. Jó látni, hogy aktívan hasítasz, mindig szükség van jó magyar versenyzõkre a pályán. De a tesóidnak is mondtam, teljesen felesleges bármi is, miután a gyémántokkal csaltatok. A "sose hekkteltem senki ellen" mondat egyikõtöktõl sem állja meg a helyét, ellenem bizony érkeztetek mindhárman szarrá tuningolt autóval. Így ez nem volt fair. Rákérdezte, biztosan tiszta? Igen, biztos, az - mondtátok. De én láttam, tudtam, csak nem szóltam... minek szóljak. Aztán borult a bili, és jött a megbánás stb stb. El lehetett szállni, megértem én, de ha lebukás van a gyémánt vagy bármi más miatt, akkor utána már nincs mit szépíteni, és nincs értelme írni, hogy a gt2-es porschéddal mire vagy képes ezen a néven. Másik néven ha játszol, örül mindneki a jó játékosnak, mert lehet ót versenyezni. Én nagyon sok nálam gyorsabb, jobb játékos ellen mentem már, és jó volt látni, hogy igen, ez az ember most odatette az autót, és gyorsabb, mint én. Mind3 fórumból naponta mentem jobbak ellen, és ti is, mindhárman ilyenek voltatok. Marha ügyes játékosok, kicsit nagy arccal, de az orvosolható. Szóval fasza lenne Alanprosttal jó futamokat menni, de alanprost12 nem akar jó futamokat menni. Nulla értékû az összes eredényed multiban, singliben vagy akár most privátban. Fel se veszem a kesztyût csalók ellen, fel se pörgök, bezzeg, amikor fej-fej mellett mentem TCMKrisztiánnal esetleg audi r8-cal, annak volt tétje, volt értéke. Érzed, mire akarok kilyukadni? Nincs baj, ha bármelyik tesó, akár nagy mellénnyel is érkezik, mint hitman, aki bemondta, hogy õ világelsõ idõt fut éppen, de ha meg se közelíti, mert meg se, ráadásul lebukás is van, akkor balhé van.
Most akarsz rendes versenyekete futni a játékban a srácokkal , akarsz normálisan fórumozni vagy megy a vakítás? Azért kérdem , mert chris tudod, milyen gonosz, lenyom egy entert, és blokkol a fórumból bárkit. Hisz ismered...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Nem tudom van-e esetleg olyan lehetõség, hogy kitakarítsák a stat oldalad és kezdenéd elölrõl az idõket hozni mert ez a sok csillag amit a testvéred csinált az bizony nem véletlenek és kivitelezhetetlenek olyan autókkal(8000 multi verseny után az ember már tudja ezt azt) fõleg a CSL-es Turnpike idõd amit már ki sem csillagoztak. Úgy látom csak drag-ben ûzte a "mókát" bár én ahogy tapasztaltam ott a leggyakoribb az utánégetõs versenyzõk száma, de normál versenyen is vannak szép számmal. Pont ezért is pihentetem a versenyzést és csak kavicsozok
figyu de õ mondta hogy nem hekkeltem akkor meg mit veri itt nekem magát és különben is hlogy beszél velem nem õriztünk együtt libát !
Nyugavér csikánó. Csak azt mondták gyanús vagy...

Na mivan még sincs olyan nagy szád mi ?? Inkább neked kellene a bann haver !
miért az az 1 :44 az nagy idõ amit te mentél ?? mert szerintem nem ! minden trafikba amibe bele mentél falnak nyomott tesó !
ta figyu most olyan nagy legény vagy én nem csaltam se ellened se más ellen ellentétben veled !! 2 nitrót nyomtam 3 trafiba mentél bele egy sem állított meg téged ne meséljél nekem , a másik meg a primitív beszéded nem beszéltem veled csúnyán , de teneked a szád egy szennyes kosár , gondolj amit akarsz ezt a kariert az öcsém adta õ amit csinált az engem nem érdekel , én nem hekkelek sem ellened sem más ellen !
BONESAI

Cheat nélkül már nincs is meg az 1:42 neki Mason streeten <#whatever><#banplz>

NFSW: BONESAI

BONESAI
De érted, ha legalább singleben mente volna... de multiban!!

Hát vannak cifra eredmények nem vitás....

BONESAI
GT2 997-el. Nade azért ne akarja nekem senki bemesélni hogy nem csalt.. Elég csak megnézni a drag idõit. 9.2 valamennyi a rekord Turnpike-n Cinque-vel. A nyomi Carrera S-el ment 7.8-at. Van még pár cifra ideje ezen kívül is.
SCHUMACHER8712

Akkor mért lenne csaló? <#idiota><#idiota><#idiota>

Biztos Mazda3-assal...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Mivel mente az 1:16ot?

BONESAI
Ahogy nézem a statisztikád kristályosodik hogy egy kis csaló vagy.
Turnpike 7.807 alatt?
Runway 21 alatt?
Verona 1:16? Az én idõm ranglistán 145. és "csak" 1:19-re voltam képes.

Nem akarlak megsérteni, de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Menj a picsába

Az A1 érdekel.. De legelõször a Shift Cayman kéne nagyon. Meg a Shift2 es Supra.

Project D|Rare Car Collector|

trakk
Tegnap jött az A1 "Speed" és a Scion tC "Blue Juggernaut".

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Blackfox van új limitált ideig bent lévõ autó?

Ott a pont 😄

És ha elbízod magad? Akkor mi lesz?

...Lock

xD
trakk

Caps....

nem is azt irtam hogy hisztiztél .... viszont én pl. nem használtam boostos matricát ....
NYUGODTAN !!!!!!! ÉN IS VÁRLAK !
KB 10 PERC MÚLVA MEGNÉZHETITEK HOGY A GT2 PORSHE HOGY VERI SZÉT EGY AGYON TUNINGOLT MECLAREN F1 EST !!!!!

BONESAI
Majd összefutunk valamikor, viszem az F1et :-)

SUNNY84HUN
még mindig pörög a téma a szavazáson 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ez túlzás... Mesteri irodalmi túlzás.

A terv megvolt kezdetektõl. Csak az idõpont volt képlékeny :-) Most már az is fix. Ha le nem kapcsolják a szerót addigra...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Szevasz nincs semmi most.

Szerintem a gt2 est aki tudja kezelni azt semmi nem tudja megverni !!! Ha nem hiszed keress meg a world ön !
BONESAI
Végre valami terv!
Én sorra verem vele a Cinque-s idõim, nem fogsz benne csalódni

na szevasztok mizu van veletek ?? Schumacher8712 vagyok
Én idáig reménykedtem, erre vártam hogy majd he lesz Elite leértékelés akkor vajon köztük lesz e, így hogy nincs, ami sejthetõ volt, mostmár tuti meg fogom venni így ahogy van...csak várok hogy valami gyártó matricát betegyenek top-up ajándéknak
Annyira vártalak :-) Tudom, hogy tudod, hogy tudom. Adok magamnak még két hetet. Ha addig nem, akkor megveszem.

BONESAI
Ha most akciósak az Elite kocsik és az F1 nincs köztük, akkor szerintem nincs miért reménykedni. Tudod, hogy akarod

Amíg élek remélek...

Nono, az Eclipse is elég jó...de ja, elég valószínû volt hogy az F1-et nem fogják lejjebb venni egy pillanatig se
Kigondolta volna, az eggyetlen használható ELITE autó ára ígyis úgyis de borsos marad.
trakk
Akinek kellenek az Elite-ek, azok most akciósan bespájzolhatják mindet, kivéve az F1-et.

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem ha elolvasod még egyszer azt az írásom, nem hisztiztem, és azt sem mondtam hogy tiltva volt, ez csak az én véleményem hogy nem fer, és így nem szavazok rá, még ha akármilyen szép is...
.