Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké T😊
Deeeehoooooggyiiiisss :-P

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
chris észre se vette volna <#ravasz1> , ha a garázsodban lefotózod

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

SUNNY84HUN
azzal kellet volna nevezni 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Tudtam hogy megemlíted a Hondat :-D

SUNNY84HUN
nem szoktam soha feladni semmit , mindig odaállok keményen ha kell , akkor hagyom és maradok 😊
akinek nem tetszik az jöjjön kecsóra és a kis körút megmutatja hondával milyen <#hehe>

#55881 pedig bedobhattad volna valamelyiket , esetleg tic tac vagy stb

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
Aki matricacsomagos autóval nevez, az egyediség esélyét saját magától veszi el. Nekem pl nincs igazi matricacsomagom, mégis van egy full egyedi Senner-tuningolt VW golfom. Hmmmm. Meg se merem említeni, hogy AMS által tuningolt autóm is van, az egyik egy mitsubishi, ahhoz nincs matricacsomag. Szóval, nyugi B, nem is elõny a matricacsomag.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én sem értem minek akarsz kilépni. Nem lamborghini matricád van. Szóval nem kell hagyni hogy mások miatt felad.

igen sunny ne szállj ki én már szavaztam és kárbamenne a szavazatom😊
Hagyd már, emiatt nehogy már bedobd a törcsit.
Legyél szép szál Bács megyei legény amilyennek megteremtett isten és ne add fel <#nevetes2>

SUNNY84HUN
és az a legrosszabb , ha már annyira förtelem a gt3 , akkor miért van az hogy elveszem mástól az esélyt + ilyesmi , worldban is kaptam hideget meleget whisperben ,itt is privibe ... még én vagyok kihozva sz@r szemétnek hogy be mertem nevezni <#levele> .. , na mind1 peace <#wave>

SUNNY84HUN
nincs gáz <#zavart1><#integet2> , vannak sokkal komolyabb munkák 😊 , tervemben sem állt eredményt elérni csak beküldtem 1 képet ... + idõm sincs komoly dolgokat festegetni mostanában ..

#55863 innentõl én befejeztem minden ilyen eseményre a nevezést a sok rinya miatt <#rolleyes>

ui :

Chris zárj ki a versenybõl és töröld a képet amit beküldtem, köszi <#nezze>

Én sem folytatom, megnyugodhatsz, teljesen felesleges kommunikáció...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Én ugyan nem folytatom ezt a szaros párbeszédet. Máris visszasírom azt az idõt, amit erre fordítottam....

Privatban a további kommunikációt köszönöm csiles meg nox.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagy a pofád, öcskös... Nekem meg a te stílusod nem tetszik, jó régóta..

A másik, ha már az életben egy büdös szót nem váltottunk, akkor mi a fasznak nyílvánítod ki, hogy milyennek tartasz engem? A kutyát nem érdekli...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Neeeee a nagy Csiles hide-olni akar meg leszarja mit írok neeeee menten eret vágok magamon.....

Amúgy elég furcsa. Aszondod csak én vagyok az egyetlen aki hide-olni akarsz úgy, hogy miközben az életben egy büdös szót nem váltottunk... Ez jobban bûzlik mint a pápusztai amit a seggedbõl rángattak ki te szerencsétlen....

tutuhawer
Szasz, mituán visszatértél, el is tûntél megint kicsit, talán írtad is, hogy külföldön vagy, meló van, vagy micsoda, stb . Nem tudtam eldönteni, mi legyen, kivettelek a 100-asból.
Beugrok, visszajelöllek most, de úgy számolj, hogy a raceroom-ot is kipróbálom a simraceway mellett, NFS-be annyit már nem, sõt elvétve ugrok be. Nevezni akartam a szépségversenyre, gondoltam, a garázsból üzengetek, közben festek, aztán servererror neterror7 lett a vége... Mondom, fasza... szóval inkább nem is annyit lépek be, de most befutok egy jelölésre, hogy lássuk egymást online.

Ha már itt tartunk, a fórumban csak a te kommentjeidet lépem át, mert magasról leszarom, hogy miket írogatsz... Ha lenne hide mód, téged már rég láthatatlanná tettelek volna...

A szépségversenyrõl meg annyit, hogy jóval többet vártam tõle, mint ami lett belõle. S én azért nem neveztem, mert az autóimat nem találtam arra alkalmasnak, mint amennyit vártam volna egy szépségbersenytõl.

Na csáó.

Tutu: Véglegesen töröltél? Mert akkor én is töröllek.

tutuhawer
17 másodperccel elõzi meg a világrekordot az az idõeredményed, azért van csillagozva. Amúgy emberek(játékosok), videóval akár, meghatározzák, mit lehet és mit nem, és az az idõeredmény a szint. A multiplayer limit kicsit magasabban van, a single-ben szeretik a rekordokat. A csillagozás csak annyit jelent, hogy az az idõ nem rangsorolt. Nem mondja senki se egybõl , hogy csaló, csak jobban megnézi. Lehet mondani, hogy a csillagozott idõ márpedig becsületes, ilyenkor kérnek többségében videót. bemutatja a játékos, elég privátban egy fõnöknek és minden OK máris. Együtt lehet alakítani a ranglistát akár

---- a videó se mindig elég, sokszor kurvaanyázni is kell, hogy valami alakuljon úgy, ahogy. Akár rangsorolni akarunk valamit vagy valakit, akár lenulláztatni....

Köszi! Hát nincsenek eget rengetõ idejei. Amit jót ment azt GT2-vel mente. A bömbije, meg nem ultrás, tehát az owerall is árulkodik. Nekem õ a szolíd profi csíter kategória.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Remélem nem bántok meg senkit a következõ mondandómmal

Aki mégis, az így járt.

CSILES
Nem érdekel ki vagy te, az életben is ez a fajta hozzáállás irritál a legjobban, itt meg különös képp. Ideböfögsz egy totál olyan hozzászólást amivel maximum lejáratni volt érdemes magadat. Úgy lefikázod mindenki alkotását, hogy közben azon töprengsz miért nem neveztél.... Miért nem tetted akkor? Amíg ezt nem tetted, az ilyesfajta hozzáállást csupán toleranciából is mellõzzed....

FERI
Csilessel ellentétben, neked viszont köszönöm, (remélem mondhatom a többi nevezett nevében is) hogy leírtad álláspontod. A legkorrektebb hozzáállás nemvitás, és legalább õszinte.

BENCE
Nem kukacoskodásképp, de tudod te honnét ered az a szimbólum?
Mert ha igen akkor tudnád, hogy annak egy Porschén van a legkevesebb értelme.

De nagy az arcod.... Akkor miért nem neveztél, ha neked is vannak ilyen verdáid?

de nem azt mondom ne nevezzen nehogy félre értés essék de azért ne pont az ilyen versenyekre nevezzen már ahol matrica csomag a nyeremény mert ha autó lenne vagy boost akkor most oké rendben de matrica csomagért ami már megvan arra minek ?
én például azt nem értem hogy akinek van matrica csomagja mért nevez 1 olyan versenyre ahol matrica csomagot lehet nyerni? evvel elveszi enyhén az esélyt azok elõl akiknek nincs matricacsomagjuk szerintem
Ryder159
Rögtön megtaláltam a legpofássabb autót, ami egyszerû, de nagyszerû. De TCM-en sem szavazok olyan munkákra amiken speciális, nem mindenkinek meglévõ matrica van. És itt sem fogok. Mert nem fer a többiekkel szemben akinek nincs matricacsomagja, és csak az alap kínálatból kell gazdálkodni. Bocs Sunny de ez van.
Továbbá AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY nem azt jelenti (szerintem) hogy milyen alakokat tudsz kihozni a matricákból, hanem készíts egy olyan autót ami szép. És ebben az esetben a szép azt jelenti, hogy ki mernél-e menni vele az utcára. Namost DJREDBULL. Szépen ráfestetted azt a pofát az autóra. Le a kalappal a türelmed elõtt. Tehát ez itt World-ben tudom hogy nem 2 perces munka, tudom hogy nem egyszerû, de itt szépségverseny volt meghirdetve és nem matrica verseny.
És igazából itt ki is fújt a véleményem az egészrõl. Van jó festés, csak olyan autón amit bûn festeni.
Tehát én is tartózkodok.

még az én porsém is förtelmes csiles?😊
SUNNY84HUN
ha annyira förtelem miért nem küldtél te is egy förtelmet <#fejvakaras><#nevetes2>

csiles rég nem futottunk össze😊
Akkor visszahozták... csak hogy legyen mégis valami S osztályba...

FIGYELEM! a szavazást befolyásolható magánvélemény!! Csak saját felelõségre!

Én nem szavazok mert ez a felhozatal számomra förtelmes, így hirtelen azt sem tudom milyen verseny is ez... Ilyen verdáim nekem is vannak... Lehet nevezni kellett volna...

DE versenyen kívül azért leírom, hogy nálam ki nyert... Fradista vagyok, de UJPEST nyert... (de jó, hogy nem neveztem...)

2. Tomdriver
3. Rusty

Ha Rusty az ablakszínezést is megoldotta volna, mert én úgy látom, hogy nincs színezve, akkor nálam õ nyert volna... de sok a volna...

959 még megvan.

Nem lehet felhúzni, a full ultrás 747-749-nál megáll. Nekem 3 pro tuneddel és 3 ultra tuneddel 739-en van, de láttam egy 2 ultra improvedes, és 4 ultra tunedeset is, annak az értéke 743 volt...

IGC-ért S kategóriás verda a Ford Mustang Boss 302, Porsche 959, meg a Lexus LFA... volt... Elõbbi kettõt 780 környékére, utóbbit akár 800-ig is fel lehet húzni... Tudtommal mind3-at kivették már...

A jelenlegi felhozatalból nem csinálsz S kategóriájú verdát... szerintem...

Idõm sem volt sok szóval ezt az apróságot most elnéztem.

jah. meg még kép is mellé (tök mind1 hogy logó, ezen az alapon akkor bármit belehetett volna szûrni mellé)

oké kösz így már értem😊
Név ,keret.

A 959-est is fel lehet húzni S osztályba, de még kevesebb értelme van, mint a Murcinak. Az én kis Békám jelenleg 757-es overallú, de még nem full ultra.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Második részben volt irgum burgum emiatt.

belepiszkált ezt hogy érted?
Zsír. Viszont 1-2 vel nem éppen értek egyet. Nem úgy volt hogy semmi belepiszkálás a képbe? Ha ezt tudom azért én is tettem-vettem volna ezt azt....

fel
Leo 1991
a Lambo Murci LP640-t fel lehet húzni S osztályba??
mert olyan autót keresek pénzért amit fel lehetne S kategóriáig húzni

TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN

RoboKutya78
ígéret ment a szavazat annak akinek beígértem 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

tom tetszettõs az a BMW 😊
Bedobni*

Második rész. 10 képet enged a fórum egyszerre bedob, úgyhogy ketté osztottam.

RICCS98:

Rusty:

SUNNY84HUN:
nevez%C3%A9s%2829.01.13%29/2-%281%29.jpg" alt="" style="max-width:100%;height:auto" loading="lazy" decoding="async" />
TOMDRIVER333:

UJPEST:

WargaHUN:

Legközelebb MÉG keret sem legyen, meg név se.
Ne feledjétek, akire szavazni akartok, annak a nevét küldjétek nekem ide SG privát üzenetben!

A nevezésnek vége. itt vannak a versenyzõk a SPOILER alatt:

AXEMANE2:

BENCE4:

DJREDBULL18:

Ghost002:

KRUGER445:

MOMFCKER:

N0XW1LL:

Itt folytatódik

Ok, Ricsi, a fókádat viszem a versenybe. Szerintem jobban el lett találva.

SUNNY84HUN
<#eljen>