Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
akinek nem tetszik az jöjjön kecsóra és a kis körút megmutatja hondával milyen <#hehe>#hehe>
#55881 pedig bedobhattad volna valamelyiket , esetleg tic tac vagy stb
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Legyél szép szál Bács megyei legény amilyennek megteremtett isten és ne add fel <#nevetes2>#nevetes2>
#55863 innentõl én befejeztem minden ilyen eseményre a nevezést a sok rinya miatt <#rolleyes>#rolleyes>
ui :
Chris zárj ki a versenybõl és töröld a képet amit beküldtem, köszi <#nezze>#nezze>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A másik, ha már az életben egy büdös szót nem váltottunk, akkor mi a fasznak nyílvánítod ki, hogy milyennek tartasz engem? A kutyát nem érdekli...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Amúgy elég furcsa. Aszondod csak én vagyok az egyetlen aki hide-olni akarsz úgy, hogy miközben az életben egy büdös szót nem váltottunk... Ez jobban bûzlik mint a pápusztai amit a seggedbõl rángattak ki te szerencsétlen....
Beugrok, visszajelöllek most, de úgy számolj, hogy a raceroom-ot is kipróbálom a simraceway mellett, NFS-be annyit már nem, sõt elvétve ugrok be. Nevezni akartam a szépségversenyre, gondoltam, a garázsból üzengetek, közben festek, aztán servererror neterror7 lett a vége... Mondom, fasza... szóval inkább nem is annyit lépek be, de most befutok egy jelölésre, hogy lássuk egymást online.
A szépségversenyrõl meg annyit, hogy jóval többet vártam tõle, mint ami lett belõle. S én azért nem neveztem, mert az autóimat nem találtam arra alkalmasnak, mint amennyit vártam volna egy szépségbersenytõl.
Na csáó.
---- a videó se mindig elég, sokszor kurvaanyázni is kell, hogy valami alakuljon úgy, ahogy. Akár rangsorolni akarunk valamit vagy valakit, akár lenulláztatni....
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
CSILES
Nem érdekel ki vagy te, az életben is ez a fajta hozzáállás irritál a legjobban, itt meg különös képp. Ideböfögsz egy totál olyan hozzászólást amivel maximum lejáratni volt érdemes magadat. Úgy lefikázod mindenki alkotását, hogy közben azon töprengsz miért nem neveztél.... Miért nem tetted akkor? Amíg ezt nem tetted, az ilyesfajta hozzáállást csupán toleranciából is mellõzzed....
FERI
Csilessel ellentétben, neked viszont köszönöm, (remélem mondhatom a többi nevezett nevében is) hogy leírtad álláspontod. A legkorrektebb hozzáállás nemvitás, és legalább õszinte.
BENCE
Nem kukacoskodásképp, de tudod te honnét ered az a szimbólum?
Mert ha igen akkor tudnád, hogy annak egy Porschén van a legkevesebb értelme.
Továbbá AUTÓ SZÉPSÉGVERSENY nem azt jelenti (szerintem) hogy milyen alakokat tudsz kihozni a matricákból, hanem készíts egy olyan autót ami szép. És ebben az esetben a szép azt jelenti, hogy ki mernél-e menni vele az utcára. Namost DJREDBULL. Szépen ráfestetted azt a pofát az autóra. Le a kalappal a türelmed elõtt. Tehát ez itt World-ben tudom hogy nem 2 perces munka, tudom hogy nem egyszerû, de itt szépségverseny volt meghirdetve és nem matrica verseny.
És igazából itt ki is fújt a véleményem az egészrõl. Van jó festés, csak olyan autón amit bûn festeni.
Tehát én is tartózkodok.
DE versenyen kívül azért leírom, hogy nálam ki nyert... Fradista vagyok, de UJPEST nyert... (de jó, hogy nem neveztem...)
2. Tomdriver
3. Rusty
Ha Rusty az ablakszínezést is megoldotta volna, mert én úgy látom, hogy nincs színezve, akkor nálam õ nyert volna... de sok a volna...
IGC-ért S kategóriás verda a Ford Mustang Boss 302, Porsche 959, meg a Lexus LFA... volt... Elõbbi kettõt 780 környékére, utóbbit akár 800-ig is fel lehet húzni... Tudtommal mind3-at kivették már...
A jelenlegi felhozatalból nem csinálsz S kategóriájú verdát... szerintem...
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
mert olyan autót keresek pénzért amit fel lehetne S kategóriáig húzni
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
RICCS98:
Rusty:
SUNNY84HUN:
TOMDRIVER333:
UJPEST:
WargaHUN:
Legközelebb MÉG keret sem legyen, meg név se.
Ne feledjétek, akire szavazni akartok, annak a nevét küldjétek nekem ide SG privát üzenetben!