Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még jó hogy legutóbb add friend az egyik fejlesztõ. A teleport így lényegesen lerövidíti a kajtatást <#eplus2>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Február 1-én ismét Spot the Devs játék!
Apexen: 19:00
Chicane: 20:00
Aki még mindig nem ismerné, a játék lényege:
Egy új autó kerül a játékba. Ezzel az új autóval fognak cirkálni a szerkesztõk a játékban 19 órától. Õket kell megtalálni és screenshot-ot készíteni róluk. Szóval olyan autót kell keresned amit még eddig nem láttál a játékban. Facebook-on is, de leginkább twitteren folyamatosan posztolnak, hogy éppen merre vannak a játékban.(pl. Golf Club, Stadion)
Ha megvan a kép, a fenti email címre kell elküldeni. Maximum 10 email/képet lehet küldeni

Igy a fórum egy kicsit az offtopikra emlékeztet.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Tudod mit? Ezt neked:<#mf1>

ha helyesírás, akkor a Gabe elé is, és utána is kellett volna vesszõ. 😛
És dehogy hallgatok... Krisz imádja, ha kötözködök Vele. -kivéve, amikor nem. 😄
Igen Fõnök! Így helyes :-)

BMW, Dodge, Nissan, Lamborghini

Project D|Rare Car Collector|

Mikor elõbb még fenn voltam, akkor chatban nyomta még a kasztni reklámot. (nissan, lambo meg még valami)

SUNNY84HUN
na a jóról lemaradtam <#zavart1> .. , látom lett kényszer pihenõ is osztva ..
-- body-k még akciósak amúgy vagy csak tegnap volt :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A vesszõ a Gabe után kellet volna legyen 😄 (csak hogy ne legyen félreértés)

Halgass,Gabe legalább kiirta hogy "Fejléc gondok". 😛

Nincs négy csillag :-P és a csillagok mást jelentenek

Krisz csak 3 csillagos? :/
Ki kellene forgatnunk egy 4 csillagos "vezetõt".
Helyzet a következõ: A tárhelynek az alaplapja csütörtököt mondott, ergó keddig biztos nem lesznek fejlécek. Biztonsági mentés van, tehát nem kell újra bíbelõdni az egészet.

trakk
Nekem a kedvencem az, hogy nem fordul a kereke egyiknek se. De azért nagyon szépen bele lettek modolva, azt meg kell hagyni.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

És végre... "Láttam" Kriszt dolgozni. Akkor, srácok, ma este ugyanitt, ugyanilyet... 😛
Elvileg kamunak írják és még a legújabb patchben sem voltak benne az autók, ja és a ZR1-es Corvette hangú Veyron az mókás volt mennyire lassû(az egy ZR1-es volt Veyron külsõvel) a 918 meg a Carrera GT volt a hangja alapján
http://www.youtube.com/watch?v=89cH3eTwE4U&feature=youtu.be
mit szoltok? kamu?
tutuhawer
klassz 😊 adtam rá egy piros pontot így rejtve 😄DD

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Az klassz

Szabi
naja, "This Account Has Been Suspended" 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Tárhely gondok vannak. Fejlécek.és a háttér eltûnik...

Megnéztem a Gamestop weboldalán és már ott van a Starter pack kemény 20$-ért amiben van 6000 boost meg egy RTR-X, Gamestop rendszám és vinyetta is. Szerintem elmehetnek a francba ezzel az árral mert az amazononon jobban megéri akár a gold vagy a silver mert ott legalább 2 kocsi van és ott a 20$-os 8000 boostot ad. Kapott is kemény 3 pontot a 10-bõl<#mf1>
Utolsó garantált pro alkatrészes nap: 0-0-13 Ventura pro tuned fék. <#eljen>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Bannolt emberek szólaltak meg.

Chris, mit csinálsz? Eddig volt 4 új hozzászólás, de egyiket se látom... Valaki szórakozik??

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Helló délután valakinek valami terv ??

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Sziasztok jó reggelt !!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

tutuhawer
Kit tiltasz le? A csalót? Honnan tudod, hogy biztosan csaló? De biztos, ami biztos, csaló volt, letiltod.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ha én valakit letiltok, vagyis tulajdonképpen csak report-olom (és annak van alapja, nem kicsi) akkor ne kerüljön többé az én versenyembe, hanem menjen a jó anyjába. Persze egyben megkérem a játék tönkretételéért felelõs EA segédmunkásokat is töröljék az acc-jával együtt a kis gyik csalót a 3,14csába!
eh, ha már fõnökúr benthagyta, akkor már linkelem máshonnan hogy "mûködjön" is:
Köszi 😄

Bár még mindig nem értem miért nincs hozzászólás szerkesztés gomb, hogy kitudnám javítani a "balaf@szságomat"....

www.csiliboy.deviantart.com

faxa let grat hozza
Üdv!

Kicsit festegettem:

www.csiliboy.deviantart.com

Remélem Monaro

STD-re milyen verda várható?
Fácsén várlak.

Na most aztán befenyítettél <#banplz><#mf1>

Azért kapsz egy 24-est meg gempa is. Meg hawer is, egyéb okok miatt(Érdeklõdhet privátban továbbra is miért kaptál hawer).

Jobb hogy nem voltál itt. Elszórakoztunk úgy 20 percig 😄

De azért vicces volt. Na tényleg a bannoltak hogy tudnának meghunyászkodva bocsánatot kérni? Mindegy Arrivederchi.

8712 kódú sittes ment a sittre, a balhé törölve, kösz a melót <#duhos2>

ahaaaa...akkor ezért nem találtam 😊 kösssz a segítséget!

tutuhawer
szevasz. Csak beírod a neved ide, vagy írsz egy privát üzenetet a játékosneveddel a házigazdának és õ intéz neked egyet

Hogy lehet azt beállítani h a hozzászólásom fejléce olyan legyen mint nálatok?
keresem vagy fél órája de nem találom!

tutuhawer
ha mindenki azt hiszi mindenkirõl, hogy csalt, mindenki letilt mindenkit és fordítva is. Egyébként tényleg röhej, hogy aki nálam gyorsabb, az csal, aki nálam lassabb, az meg low. Körbetartozás, érted.

Ez a rossz helyesírás lehet ragályos mivel kihagytam egy „a”-t az elsõ szó után – mindegy.

De hogy kapcsolódjak az alattam folyt elmélyült beszélgetéshez és végre a fórum témájához az hogy a jó égbe van ha letiltok valakit (a csalókat), de ennek ellenére bekerül a lobby-ba, akár pár nappal késõbb is! Ez hogy, hogy, hogy van?? <#wilting>
Ez már csak így megy. Mi is csináltunk, de idõ elõtt vége lett a bulinak <#ravasz1>

Vége mûsornak, hogy mindig lemaradok a kulturált fórumozgatásról pedig hoztam …