94802
-
zsomboor #91798 Jah, BIC Carrera GT pedig 50k-ért -
noblem1983 #91797 Az RSR ha jól gondolom-már megint. A 914-et meg akkor a 17.5k mellé ahogy múltkor is? -
Quqa #91796 Nem hinném, mert oda fel fel sem mernék még menni (pedig törttel is lehetne) elég nehéz a gép ellen is, sőt full segítségen is kannibál egy gém! -
JACKB #91795 959 kistestvérét :) -
noblem1983 #91794 Mit adnak 8000 mellé? A gyári címkét gondolom de azon kívül miféle verda? -
nfsmw4ever #91793 De lesz áááám! Ááááá, végre itthon.
#91747 #91749 Köszönöm! Jó tudni, hogy érthető. Sőt! Használt is. Pirospont Chrisnek ezért:
#91792 Neked meg a hóhér jeges büszkesége az ánuszodba. Ezért töröm hajnalban magam, hogy le se xarjad???? Mi?! De egyefene, belinkelem megint. Itt volt amit kértél: #91670 -
KorzeTheNinja #91792 új Top up van.
Porsche uralommal :D
ezek legalább annyira nem kellenek mint az Audi topup..... -
#91791 Itt van mínusz is, ha megérdemlem :P
Másrészt oda meg nem enged regisztrálni. -
csiles #91790 Na akkor ha lesz ra modom, akkor en ralesek. En ott betas vagyok, de valahogy nem jott be az egesz, foleg az iranyithatosaggal volt gondom, igy feledesbe merult... Nem tudom, azota mennyit fejlodtek, de amint alkalom nyilik, ralesek.
#91761 Koszi a forumot. -
chris1997 #91789 Semmi baj, én úgy is inkább már az új oldallal vagyok elfoglalva.. ott szabályzat is lesz, nem csak szép szó. -
#91788 Bocs Krissz, tudom, hogy rossz fórumon viatajuk meg..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elvileg, ha feltelepítetted, kipakolt egy ikont az asztalra. Duplakatt erre, beadja a honlapot valami ilyen formán:
Ha bejelentkezel, akkor meg ezt kell kapnod:
Ha így sem akkor töltsd le torrenten keresztül a honlapról és reinstall. -
#91787 vagy a Griddel kevered, ki tudja... -
Quqa #91786 Ha jól emlékszem nálam annak idején a legújabb böngészőt követelte, de lehet keverem az SRW-vel.
Itt hátha találsz rá megoldást. -
KorzeTheNinja #91785 elvileg csak duplakatt az ikonjára és indul, de nincsen semmi grafikus megjelenitése.
az óra mellett lesz az ikonja és ennyi. ha ott zöld az ikon akkor tudsz játszani -
gyeprefos007 #91784 de magát a klienst nem tudom elindítani. weboldalon rámegyek a tutorial-ra akkor emg errort ír ki hogy nem fut a kliens :S -
KorzeTheNinja #91783 regisztrálsz a honlapon, feltepited.
a honlapon csinálsz mindent (pálya választás, kocsi választás, testreszabás, tuning) a kliens csak a versenyeket futtatja.
Nem olyan mint a World ebből a szempontból sem :)
Nálam most valami nem fasza. este újra raktam a gépet és azóta nem tudok játszani...
a kliens elindul, de a zöld ikon helyett piros van az óra mellett (ez elvileg azt jelenti, hogy letölt dolgokat).
de nem változik semmi. ha ráviszem a mutatót az ikonra akkor meg eltünik, kilép -
gyeprefos007 #91782 ACR-el hogy a bánatba lehet játszani? letöltöttem feltelepítettem, aztán rákattintok az ikonra és szarik jó nagy ívbe a fejemre. nem csinál semmit sem :( -
Quqa #91781 A turbo 312 megy ott csak 2 sling-el. -
#91780 Meg is vagytok. -
KorzeTheNinja #91779 felvettelek, ha nem gond.
#91778 jobb oldalt fent a kereső részben tudsz játékosokra keresni. Ha megvan akkor a profilján a +i gomb és megy a felkérés. -
#91778 OK! Amint megtalálom, hogyan kell. -
#91777 az én ACR nickem az ami World-be is :D -
KorzeTheNinja #91776 én is már csak gyémántozni járok fel....sajnos. pedig szeretem a World-t. remélem a következő patch-el helyre rázzák kicsit.
Addig meg....ACR :D
Korze néven vagyok a játékban, ha van kedved vegyél fel -
#91775 Car customization-nél tartok, de már ez is 10/10.
#91773: Előbb megyek pár online versenyt és látni fogom, hogy kifagy-e, mint a simrace. vagy játszhatok. Treasure Hunt miatt nem törlöm a World-öt, csak épp foglalkozni nem fogok vele. Did u copy? -
KorzeTheNinja #91774 megtetszett az ACR? :D -
Dealcsy #91773 Füstöl a gép?
Vagy most a World-öt törlöd?
Vagy mi van? -
#91772 Hát gyerekek, még megnézem, hogy a gép bírja-e online aztán a World kuka.... -
#91771 -
Dealcsy #91770 C'est la guerre.
És: C'est la vie.
Majd az új fórumon már nem kell ennyit görcsölnöd. -
chris1997 #91769 Én azt bírom hogy nem lehet egy játékként értelmezni a fórumot hanem valami csatamező lenne... -
Dealcsy #91768 Megakartam neki írni hogy miért neveztem betonnak, de láttam, hogy bannoltad és hát ahogy Woody Allen mondta: "Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz." -
#91767 Csak épp lejjebb tekerni nem tudom, hogy a "konzílium" további részeit is megismerhessem... -
chris1997 #91766 Ő azon akad föl mindig hogy anyázás, család sertése stb-t szólnak...kurvara egyet értek vele hogy az nem jó..de most azon fennakadni hogy cement helyett beton...... -
Dealcsy #91765 Mármint a fórum főoldalán lévő csetizére gondoltam. Beton osztotta rajta az észt, de úgy tűnik, már vége. -
chris1997 #91764 Van fórumcset? Micsoda? -
#91763 Ezt kerestem, csak nem kaptam találatot. thx.
#91760: Nem vészes. Egy hónapja volt az utolsó bejegyzés, előtte 260 oldal 50-essével. -
Dealcsy #91762 A fórumcsetben zajlik az élet. Mindjárt előveszem a popcorn-os dobozomat és majszolok. -
#91761 acr -
KorzeTheNinja #91760 PH-n van neki, de ahogy néztem eléggé kihalt mostanában.
Tutu-t láttam ott garázdálkodni :D -
#91759 És ehhez az ACr-hez tudsz fórumot is?