Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
eeejha. Én nem vagyok otthon az online játékokban, nem tudtam, hogy ennyiféle lehet a letöltés. A második online játékom a simraceway, az elsõ meg az NFS World. Ezek olcsók.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

általában ha google-be beírom egy játék nevét akkor lesz párezer találat. s mivel nem ismerem a játékot ezért nem tudom hogy hivatalos oldalról vagy esetleg szerver oldalról kell-e letölteni . nem tudom hogy egy szerver van-e vagy több... nemtudom hogy szerverenként változik-e a kliens... ezért kértem linket.. na m1... azért köszi 😄
tutuhawer
dobni egy linket több idõ, mint a google-ban beírni akár a nevét a játéknak és elsõ eredmény a simraceway.com
közben szakadozik a net errefelé, Csá

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Egész jónak tûnik. ki kéne próbálnom 😄 holnap lehet rárepülök ha nem leszek hulla a meló után. priviben tudnál dobni egy linket? 😊
tutuhawer
teljesen ingyenesen játszható. 10 eurós befizetéssel a 25 leggyakoribb autót megkapod, amikkel kinyílik szinte a játék , és lehet menni naponta. POntosan 5 credit jár minden megtett körért, és pontosan tudod, melyik autóra gyûjtesz. A többiek is azzal mennek, setupolás nincsen, egyenlõek vagyunk. A multiplayer részben minden segítség engedett, lehet hajtani ellenem is, nincs igazi hátrány, ha jól belövöd az irányításodat. Kötöttség nincs, mindig megy a multiplayer, nem hétvégi futamos. De van az is, az elsõ helyezettnek 80 euró díjazással. Licenszelt autók, pályák, minden létezõ mclarennel . Allan McNish segíti a készítést, meg dario franchitti és korábban dan wheldon is. 24/7 admin felügyelet a chatben, azonnal oldják meg a gondokat, ha kérdezel. Versenyeznek is, vagy csak felügyelik a futamokat.

Végül is, mindkettõre van pénzem egyszerre. Akkor úgy lesz. Lesz egy villantós verdám C-be és egy izomgép D-be.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

igen néztem a videoidat elis gondolkodtam rajta csak az a baj hogy ez az én világom az nfs gamékat szeretem igazán
annyit beszéltek itt róla 😄 mi az a játék? 😄 és mennyibe kerül? 😄
tutuhawer
a simracewayt kultúráltan lehet játszani billenytûzet-egér kombival is. Persze nem nekem, nálam neterror van, de a világ 99%-ának minden OK.

Why not both?!

Project D|Rare Car Collector|

nem lehet normális skilleket nyerni nem lehet alkatrészeket sem nyerni csak szökö évente de mostmár normális verdákat sem raknak be peddig az igc ek mindig levannak butitva vegyékbe mindanyian az EA nél
megint ijen tré autokat tesznek be hogy vennék be
Igazatok van, nem az a cél, hogy a tuning legyen legyõzhetetlen, de a jelenlegi állapot katasztrofális a tuning autókat illetõen. Persze sok esetben nem is az eredeti motor dohog egy tuning verdában, de valahogy számomra sokkal izgalmasabb egy olyan autó, amin rengeteg dolog ki van cserélve, át van alakítva, ettõl lesz igazán egyedi.
Egyetértek Tutuhaverral is, mivel egy Lambó alapból piszok erõs, természetesen sok tuning autót is odaver, mivel a tuning mint olyan nagyon tág fogalom. De amennyiben azt veszem alapul, hogy mennyibe kerül egy supra, nissan, stb egy lambohoz képest, s csak a különbözet 1/4-ét ráköltöd a tuning verda átalakításához, simán felveszi a versenyt eg gyári sportkocsival szemben.
Hondát én hiányolom a játékból, nekem a klasszikus alap civic sedan 1.6-os a kedvencem, ami tuning nélkül semmit nem ér, de tuningolt változatában egy vadállattá válik...
Egy szó, mint száz, jobban rá kellene feküdniük az egyensúlyra és jobban figyelembe kéne venni az alkatrészek teljesítményét, tulajdonságát.
Be jó is lenne, ha az autókba bele lehetne piszkálni, mint anno a Street roadban... 😊 UI: suprának piszok jó hangja van a játékban, de sajnos nagyon gyenge, pedig a való életben gyorsulási versenyek éllovasa a kicsike...

Ryder159
Renault Sport Megane R.S. - White - 950,000 IGC
PlymouthŸ HemiŸ Cuda - Red - 650,000 IGC
Audi S5 - Black - 650,000 IGC

Hûha... Cuda vagy S5?

már megvannak az árak
Ryder159
1 misi biztos lesz

Éreztem xD egyedül a Renault kell ezek közül ...hát persze hogy az a legdrágább xD <#boxer><#boxer><#mf1><#mf1><#mf1>
A gondolataimat olvastad 😄.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ryder159
Gondoltam. Direkt írtam R8-at. Amúgy valahol nagyon mélyen a MurciSV-t vártam. Vagy valami BMW-t.

Árak:
- Plymouth HEMI Cuda - 650.000$
- Renault Megane R.S - 950.000$
- Audi S5 - 650.000$

Az F&F széria és az NfS széria története összefonódott az Underground óta. Amikor az Undercoverrel elkezdõdött az exkluzív autós, alig tuningolós sorozat, akkortájt váltott a film is boyracerek álmából szimpla akciófilmbe.
És ezt nagyon sajnálom.

trakk
S5-öm még úgysincs.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

A Rönyó vállalható, a többi kuka...

Akkor meg JigSaw álarcban mentem volna Vancouverbe, Sonic(.exe) Pajtással 😄

Ryder159
Én is kipróbálom, de nem vagyok érte oda, meg nem is tetszik. Egy R8 5.2-nek jobban örültem volna.

Azért lesz egy megane-om 😄

Valami ilyesféle arcal néztem én is. 😄

Ryder159

Ohh, milyen szar.<#falbav>

Új IGC Autók:
- Plymouth HEMI Cuda
- Renault Megane R.S
- Audi S5

Mennek:
- Aston Martin V12 Vantage
- Nissan GT-R SpecV
- Porsche 959

3500-nál REPÜLÖK IS

SUNNY84HUN
ne szídd a hondát mert kipicsáznak <#ravasz1>
és az engedéllyel is lehet játszani mikor viszed vizsgára , meg sok mindent le lehet papírozni csak ismeretség kérdése , rengeteg szériának kinézõ autót tudok a környéken mindegy mi <#rolleyes> honda , nissan , bmw , vw kívülrõl semmi extra vagy csak lightos , bent meg már más a szitu ..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én is alig várom.<#taps>

Nagyon várom én is... moziban meg kell néznem. Évente két mozizás belefér 😄

BONESAI
hatalmas film lesz

NFSW: BONESAI

trakk
Hát ettõl most olyan vegyes érzéseim lettek.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

tutuhawer
a választ is írd majd be, nem ám félrefordítod véletlenül 😊

Köszönöm 😊
BONESAI
What's your opinion? - mi a véleményed?

tutuhawer
ez a videó megihletett, azonnal csinálok egy kiváló csengõhangot telefonra... Döglégy for President. <#circling>

srácok aki jól tud englisül. hogy tudom valakitõl megkérdezni a véleményét valamirõl?
Honda mayimum akkor lesz a World-ben, ha az EA ismét köt velük licensz-szerzõdést. De ennek kicsi az esélye. :/
van egy szövege xD de inkább maradok a saját stílusomnál:
Drew még mindig csak community manager 😄

BONESAI
Még annó Devellis mondta, hogy megpróbál beszerezni Hondákat Worldbe... Devellis már nincs, a hülye Drew meg nem fogja venni a fáradtságot.
Tutu: kinn-lenn az utszán <#nevetes1>

én mióta worldözök azóta sirotom hogy nincs benne ez: álom1
vagy ez: álom 2
mindegy melyik csak sedan legyen. bár sztem nem lesz benne soha <#rinya><#rinya><#rinya>
tutuhawer
igaz igaz. A lényeg a lényeg, hogy a gyári exotic gépeket szerintem is üti a tuning japán, de a tuningolható exotic autókat csak meccseli, az érdekes verseny. Kinn az utcán. Online meg nem, sajnos. <#rinya>

azért tegyük hozzá hogy a 2 gép nem egy kategória. viszont tudtommal arrol volt szó idézem Cortinnar-t "Simán megállnák a helyüket a gyári "exotic" autókkal szemben" tehát én ugyanazt a hasonlatot erõsítettem meg, amit Bonesai próbált megcáfolni. az eredeti hasonlat is a tuningolt japó és alap exotic volt. akár fair akár nem én témánál maradtam 😄