Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Újradefiniálhatnák már a gyönyörûen lekerekített pályalezáró kék X es paneleket a programban úgy hogy minden ilyen X-hez , vagy adott szakaszhoz tartozik egy-két sárga hordó, vagy kidönthetelen villanyoszlop - belülrõl.
És puff, minimális munkával lenne egy halom lényegében új pálya.
(Cheaterfogó kis zsákutcák a hosszú egenesek végén még jobb lenne, de hát ez több órás, napos munka lenne odafent valakinek...sz. reménytelen.)
Nehogy má'.. <#idiota> így is sokan vannak elõttem csak a drag miatt, mert arra nem igen van autóm vezetni meg nem kell tudni, illetve ha meg tudsz az nem igen segít, aztán hiába tolom a többit ha pl. Breaking Point-on csak 3639. vagyok <#gonosz3><#vigyor>
Ryder159
A francnak még 8 drag. Normális verseny meg már nem is lesz, csak évente egyszer

Szerintem én is láttam már ezeket szerintem ez a Geospeed ismrõs neve alapján. Valamelyik már úgy kezdte Spade Streeten- lehet nem ezek közül való volt- , hogy leb.zizott mindenkit lobbyban aztán 600-al végigment a pályán<#banplz>
Ezek nekem is megvoltak - 3 német - homóznak mindekit akit szembõl elkapnak. <#shakehead>
És ha nem csalnak akkor ott vannak a gyökerek. Kihozom az M1 egy körre Lunar-on, erre ez a faszkalap szembe indul a futammal (nem is figyeltem pedig 2 térképem is van <#falbav>), persze direkt nekem elsõ helyen. Aki ott megy és látja figyeljen.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BONESAI
A voice chat egész jó szerintem. Inkább free roam chat update <#nevetes1>

NFSW: BONESAI

Ja..meg a voice chat update

Project D|Rare Car Collector|

Közben nézem Geulach blogját és még 8 dragpálya várható - 1-2 talán holnap megjön.
Ha esetleg vannak itt még olyanok akik nagyon várják ezeket <#vigyor>
("TRAM UNDERPASS", "BREAKNECK" - hmm, pár ugratóval szopatós dragpálya azért érdekelne...)
RoadRunner

BONESAI
Alacsonyabb kategóriákban gondoltam.
Fox, ugyanúgy cheatelnek Lambo Roadsterrel meg GTSel is (hogy csak az IGC kocsikat említsem)

Ott a GTS, Flex Lambó.

Átlagcheater megveszi a HemiCudát : "...ennek niiincs nitróóója, ku*va EA, izzítom a trainert ... nincs új cheat. ... opsz mégis van, he, gyorsan dolgoznak a srácok..."
BONESAI
Azért jöhetett volna inkább valami kozmikus nitrójú kocsi helyettük

Amúgy kicsit vicces, hogy 3 db kitûnõ A szintû verdát dobnak ki ma este (végül is, ott marad a GTS), helyette pedig olyan autókat tesznek be, amik lejjebb esélyesek. <#mf1>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

<#vigyor2><#nevetes1>

Na, látom megy minden a régi kerékvágásban a fórum kinézetével kapcsolatban, remek. <#vigyor2>

BONESAI
BRISTOL & DIAMOND #182
Beat YANICOM's time:
02:29.948

Az elõbb mentem ezzel a YANICOM fazonnal. Kicsit nyomi fajta, csinált egy hibát kb fél percnél és ki is lépett... de azért multiban akarja a toplistás idõit. Hát akkor ne lépegessen ki hanem szenvedjen meg minden egyes kört. Én legalábbig így csinálom.

Jaja, nálam is jó vége lenne a történetnek, hogy berontanak a kommandósok, muki eldobja vízipisztolyt, Drew-ék meg bejelentik faarccal a SWAT osoknak hogycsak tréfálkoznak valaki félreértette a helyzetet, nemis érti ki hívhatta ki õket 😊
BONESAI
Szerintem nemzeti hõssé avatnák.
A "fejlesztõ" banda (fejlesztõ <#banplz>) agya beadná a kulcsot ha tudná mi megy. Bár szerintem nem is játszhatnak a játékkal, mert 7 év az alsó korhatár <#vigyor>

A-s Bay Bridgen meg Lunaron meg Lionson 10 bõl 7 cheater. Ha 1 sincs, akkor meg az a kiélezett 911 gt2 vel, m2 vel nitróval wallrideolok becsukott szemmel szarság van.
Közben Ilyeneken jár az agyam hogy vajon hány évet kapna az a muki Kanadában aki túszul ejtené a fejlesztõ bandát egy fegyvernek látszó tárggyal és pár órán keresztül folyamatos muiltira kényszerítené õket... <#rolleyes>
Amugy egy erdekesseg, h orakig mentunk a ket B s palyan multyt Vidiaval, es nem talakoztunk csaloval. Es most, h ezt leirom, meg jobban csodalkozom <#taps>

Mar Vidianak is es nekem is menni kellett, ugyhogy ugysem tudtunk volna mar versenyezni tovabb, de majd meg osszefutunk <#integet2>

Kevés rosszabb érzés van annál Worldben, mikor 3 magyar ellen mész (Csillag, Vidia és még valaki) és ki kell pattannod verseny közben a gép elöl, mert fater hív mutatni valamit. (És vele nem akasztok bajszot, mert õ az én koromban már átjött a román-magyar gúnyhatáron és megismerte édesanyám, én meg itt MMO-zok.)

trakk
Vannak.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Fejlécek is vannak? Mobilon nem látom a scriptet.

Ezek közül egyik sem érdekel <#idiota>

Ryder159
Kíváncs vagyok, hogy van e valami különösebb oka ennek nagy a leárazásnak. Mivel készülnek a mai (holnapi) frissítéssel.

BONESAI
Akciósak:
Aftermarket: Spoilerek, felnik
Autók:
Alfa Romeo 8C Competizione
Aston Martin DBS
Aston Martin V12 Vantage
Audi R8 5.2 FSI Quattro
Bentley Continental Supersport Convertible
Bentley Continental Supersport Coupé
Bentley Continental Supersport Coupé DRAG EDITION
BMW M3 GTR E46
BMW M6 Convertible
Chevrolet Corvette Z06
Chevrolet Corvette Z06 Carbon Ltd. Ed.
Chevrolet Corvette ZR1
Chevrolet El Camino SS
Ford GT
Ford Mustang Boss 302 '12
Ford Shelby GT500 Super Snake
Jaguar XKR TREASURE HUNT EDITION
Jaguar XKR
Köenigsegg CCX
Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
Lamborghini Gallardo LP560-4
Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder
Lamborghini Murciélago LP640
Lamborghini Murciélago LP650-4 Roadster
Lamborghini Sesto Elemento
Lotus Europa S
Lotus Evora
Marussia B2
McLaren MP4-12C
Need for Speed World BFH SUV Royals
Need for Speed World BFH SUV Nationals
Nissan GT-R (R35)
Nissan GT-R SpecV (R35)
Nissan Nismo R34GT-R ZTune
Pagani Zonda F
Porsche 911 Carrera S
Porsche 911 GT2 (996)
Porsche 911 GT2 (997)
Porsche 911 GT3RS 3.0
Porsche 959
Porsche Boxster Spyder
Porsche Panamera Turbo

Reggel látom, fú de jó, ma van Spade Street. Alig mentem rajta 3 kört, máris megkaptam a szokásos oltásokat: k*cs*g hekker, noob mr2, blablabla. Következõ menetben rögtön ki is fogtunk egy instant win hackert. Na ennyit errõl, ki a csaló. Erre viszont már semmit nem reagált a kölyök.

BONESAI
+ nekem az UC is tetszett

BONESAI
Szerintem a Pro Street elég jó volt. Meg kihagyták a The Run-t és a HP-t, azok is jók

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

BONESAI
Na végre normálisan néz ki a fórum. <#nevetes1>

Nismo poowa. Ennyi

BONESAI
Sziasztok,
Tegnap mentem privátban egy menetet Runway dragon Nismo-val. A váltót automatára állítottam mert gyorsulást teszteltem egy CCXRel. Lényeg a lényeg, belépvén az alagútba óriás gyorsulást véltem megfigyelni. 370km/h-ra gyorsult a Nismo, aminek eredeti végsebessége 345 körül van. Bezzeg az Aventadorom csak kb 5-6 km/h-val megy túl a végsebességén a lejtõn. Ötlet?

kutyaól sose lesz IGC

Remek. Ismét besz@rt a szerver...

SUNNY84HUN
van egy két egyén akit még nyugdíjaztatni kellene és az újabbak foglalkoznának a worldal jobban <#rolleyes>
e30 meg a1 még tuti sokára lesz igc .. , mostani igc kínálatból a mégane nem rossz dög elég jól megy 1éve vettem meg boostér 1 profilomban , többit nem ismerem de nem is tartok rá igényt 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

E30 majd ha fagy. Az nem lesz bent egy ideig az biztos.

Ja, nekem is... Meg egy E30 M3, egy Miura meg egy Diablo. De hagyjuk, mert ezt a kört már sokszor lefutottam.

Az IGC autók nekem perfectek. Nincs velük baj...bár egy golf mk1 kéne... A többirõl meg....azt mondom szerintem javul a játék devellis óta.. Majd ezek is javulnak.

Ryder159
De hát nem abból van a pénz ha Te jól érzed magad, hanem abból, hogy a boostzabálók jól érezzék magukat...

Igen de az is gáz hogy tiszta bug, ledob állandóan, sok a hacker multizni nem lehet tölük, kategóriákat nem jol ossza be. pl . vagyok B vel és berak ellenfélnek egy S est. mi ez már?? -.- 1 percet várni lobby ban, nincsen értelmes pálya mindig ugyanazok vannak szinte.. ezzel foglalkozzanak inkább ne azzal hogy milyen szuperautót tegyenek be -.- szánalmas.....
Cash autókkal kapcsolatban?!

Mekkora szarokat tesznek be LOL tiszta szégyen az EA <#levele><#action>
Ergo az osszes A class autó le van árazva

Ryder159
Ezek valamire készülnek...<#fejvakaras>

SUNNY84HUN
komoly a win 8 aki gyõzködött róla a közelmúltban annak köszi <#wave>
nagyon zsír cucc , pikk pakk kb 10 mp hogy már a win betölt és kattintok a mozzilára leállítás az meg kb 3mp ..
ma pihenek és tesztelgetem mert nem megyek melózni <#zavart1>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

trakk
Most beírnám ide a listát az akciós verdákról, de túl hosszú lenne, menjetek inkább a Wiki fõoldalára, ott ki van listázva mind.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA