Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
de a lambóval szemben a valóságban nem fair, hogy a mindenki által ismer és elismert elérhetõ tuningtól megfosztva indítod

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Engedély ide vagy oda megcáfolja a kiírásod hogy a lambo megenne bármilyen japó tuninggépet. egy supra egy skyline messze a honda felett van és Cortinnar (bocs nemtudom ingame neved) azokat hozta fel példának. ha egy kis honda akár engedéllyel akár nem megehet egy lambot, akkor a kolega által felsoroltak simán alázzák tuningolva.
tutuhawer
na azért az ellenfeleket sem kell félteni. A mágnest is szívesen nyomják, de a nitrót még inkább

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

BONESAI
Na azért a Nismo-t sem kell félteni. Powerup nélkül megverheti még az SVt is

NFSW: BONESAI

tutuhawer
én is pont ilyesmit akartam írni. A Lambó is legyen tuningolva, meg esetemben egy nissan, annak van összehasonlítási alapja. A bugatti-koenigsegg-kategória persze ne legyen tuningolva, avagy mutasson nekem egy optimalizált, sufni tuned Bugattit. Lényeg az, fair tuning mellett a Nissan meccselné a lambókat, a játék kurva messze van ettõl, ahogy írta is az eredeti post.

BONESAI
Megnézném a Honda közúti engedélyét. Olyan mint egy agyonszteroidozott kisbaba

erre csupán 2 válaszom van 😄

és
Igaz. Kruger445 is nyert ott ultrát én is nyertem 2 egymást követõ napon (19, 20.) szóval esélyes hogy te is nyersz valamilyet. Hogy pontosan milyet nem tudjuk megmondani mert mindenki mást nyer.
BONESAI
Jaj de azt ki nézi már.. azt sem tudtam hogy létezik olyan <#nevetes1>. Ott van csillagozott idõ bõven.. 1:12 mission street, most 1:26 világrekord 😄

Értem, sejtettem hogy arra gondolsz, de hát most még azért csak mindenki emlékszik hogy mi volt car class elõtt és nem fog belekötni senki, onnan meg szép lassan majd "kiürülnek" azok az idõk
SUNNY84HUN
a rendes idõknél amit ír mikor lesel valakit ott csúnya is lenne ha valakinél csillag van ... persze hogy ott nincs neki se nekem se meg a tiszta játékosoknál sem <#rolleyes>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
arról beszélek <#vigyor2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Pedig én se látok nála egy csillagozott idõt se <#fejvakaras>...egyedül a time history-ban vannak csillagozva régi idõk, pl. Mission streeten régen ugyebár T3-as autókkal bõven gyorsabban lehetett menni, és azok ki vannak ott is csillagozva mert a limit alatt van, de hát a lényeg az hogy a stat oldalán nincs kicsillagozva semmi, nekem sincs
SUNNY84HUN
látom nem érted , hidd el neked is van pár csillagozott idõd , nekem is és Tutunak is ezek persze tiszta idõk ( most néztem direkt ) , pl mondjuk valaki megy m3 e30 al 2 perc 20 mp a pályarekordot , utána 2 hétre rá fut 3 perc 10 mp set erre csillagozza ilyenekre értem

Sziasztok!az igaz,hogy 19,20,21.napnál TH-ban ultra partok??ha igen,ak nem mindig. Pl rugók v ugyanolyanok!?

BONESAI
Nekem nincs csillagozott idõm, s elég sok versenyen top150-300 vagyok. Az idõk az autóktól is függnek. Ha valaki az 1:00 pályát teljesítette 1:00 alatt F1el és más azt 1:20 alatt Challengerrel akkor ott valami baj van

SUNNY84HUN
de mikor 1 perces pályán megy valaki 1:20 -30 at és csillagozza , szánalmas csak megkavarja az embereket .. mindenkinek van csillagozott ideje ilyen okból kifolyólag ( csalókat nem sorolom ide az más tészta csak a tisztességes játékosokról van szó )

Ja, jöhetne már egy újabb söprés az oldalon. Valószínûleg javulna vagy 50 pozíciót a jelenlegi 800. helyezésem az összetett ranglistán.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
emberek mondják meg, mennyi a limit. Ha nem megfelelõ, akkor kapsz egy csillagot

SUNNY84HUN
én amúgy marhára nem értem mikor csillagoz olyan idõket ami nem is gáz , majd hogy nem szuttyogós idõ <#circling>

tutuhawer
Szerintem a csalókat kell nullázni, nem azokat, akiknek van csillagos ideje. A csalókat sokkal inkább törölni kéne mondjuk. Vagy nullázzunk, és kapcsoljuk ki a csalást. A sok befizetõ tán már azzal is kiegyezne.

BONESAI
Ja nem, bocsi. Másik idõje van csillagozva, csak elnéztem. De attól függetlenül nullázhatnák az ilyen köcsögöket

tutuhawer
a csillagozott idõ nem számít, nem fogadták el, a rendszer nem fogadta el, az hogy lehet elõtted?

BONESAI
Én úgy szeretem amikor csillagozott idõ van elõttem a ranglistán <#szeret>

tutuhawer
Én azt mondtam mindig, hogy a veyron és meclaren-féle gépekhoz senki nem nyúl, ez a maximumuk, és ez rendben is van így. Nincs gáz, gyárilag übertuttifrutti, gyilokhardcore stb stb. De a Nissan minden téren képes felvenni a versenyt , úgy pályán, mint gyorsulásban, szintúgy a közúton fogyasztásban, de leginkább az autószalonban és a tuningmûhelyekben. Egyediségben meg ki tudja... nem vagyok arab, aki a garázsban tartott gépet nézegeti, nekik az az egyedi, de a Nissan GT-R AMS Alpha12 utcai autó, nem dragster, és a switzer által optimalizált "ultimate street edition" is egy utcai autó. A tuningolt porschék és URL-es Lambók veszik fel a versenyt talán az én értelmezésemben.
De tovább megyek, reagálok az NFS World kapcsán: legyen jobb bármely lambó, egyen meg reggelire a koenigsegg, de ne keresztbe nyeljen le. Akadjak fenn a torkán az R34-es vagy R34-ös Nissannommal. Legyek közel, és jóban is vagyunk. Gyõzzél le, és semmi gáz nem lenne. De sajnos nem ez a helyzet, erre mutatott rá az eredeti hsz. 😞

BONESAI

Érdekes drag verseny

BONESAI
Ugyan kérlek...
Egy Lamborghini akkor enne meg bármilyen tuningolt japán autót amikor csak akarna. Azért ne ess túlzásokba.

Na várj csak, veszek "no spoilert" az E-s Chargerre is, aztán sehol se leszel hozzám képest 😄
Elõzd meg. Majd én is jövök :-D

Project D|Rare Car Collector|

Kis hohó: 810. vagyok Agostini Avenue-n, és ki van elõttem?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rabidfox...

TH 22. nap: 3 csillagos fordulattartomány-növelõ a startnitróhoz. Még mindig nyerõ a széria.

A Suprában egyetértek, meglehetõsen tunya a kanyarvétele, mintha õ sem akarná igazán.
#56382: bizony, komoly. És most gyûjtöm össze a 22. nap gyémántjait, majd szólok, mi lett belõle.

Vajon mikor lesznek az igazán tuning autók (supra, subaru, nissan, stb...) olyan megbízhatók és gyorsak, mint a való életben? PL egy tuning supra, skyline, 350z, Rx-7 úgy otthagyna egy porsche-t, akár lambot, hogy a visszapillantóban is hamar eltûnnének...
Simán megállnák a helyüket a gyári "exotic" autókkal szemben, játékban meg hát egyik sem az igazi. Persze el lehet érni egy olyan kategóriát, amivel lehet futamot is nyerni néha, de pl. egy suprával elég kínszenvedés végigmenni a pályán.

http és a // között kimaradt a kettõspont, azért nem jó <#bee1>
Na jó marad a klasszikus módszer... feladom itt a link :'(
http://cache.jalopnik.com/assets/images/12/2006/10/medium_rabbit_pgz_4_sm.jpg
Na mégegyszer 😄
MR2
Kicsi off.
Pofás ez az MR2 nemdebár? 😊
BONESAI
Én is szereztem múltkor olyan bugot... de már csak 20 bugom maradt <#banplz>

19 20 21 ulta partok egymas utan??? ez komoly?? mert akkor abbahagyom rogton es mindig csak 21ig fogom csinalni.... 😄

Honnan szerezet a bugot? Kell nekem is.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Áááá, az nem feltétlen bug 😄

Jah, meg azis hogy túl sok boostod van meg igc-d.<#idiota>

BONESAI
Pici tolódás van a motornál <#nevetes1>

Eggyel fenebb van a partoknál minden, és a gumi helyébe a "MISC" van.<#taps>

Keresd a hibát:

Mondjuk, annak idején ellõttem 500 boost-ot kétszer is asszem a 60 valahanyadik napnál meg a 80 környékén, mikor még volt earn speedboost. Akkor ez nem okozott gondot.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Hát én már a 330. napomat taposom. Mondjuk, ha elveszne ez a 330 nap, akkor egy kicsit szomorú lennék<#rinya>, de csak kicsit. Gondoltam, elviszem 365 napig, azt addig kigondolom, hogyan tovább.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN

Én megállátam 347-nél és kényelmesebb lett a játék sokkal..

Project D|Rare Car Collector|

Oda se neki, jó néha a szünet. 19-20-21. nap folyamatosan ultra cuccok jöttek.