Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Project D|Rare Car Collector|
VISSZAJÖTT A SPONSORPAY!!!<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
Akkor beizzítom az OpenVPN-t és a következõ napokat ezzel fogom tölteni.
Mint fuldoklónak a levegõ, úgy kellett ez nekem.
Máris jobb a hozzáállásom a játékhoz...<#smile>#smile>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
NFSW: BONESAI
Ne hívj, mi hívunk és megtudod mi a hely és idõ. <#ticking>#ticking>
Chris: látom, nagyon meg akarod csinálni azt a vérSonicos festést... Nem semmi löketet ad az a villanás a bannerben.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nem a forrás a lényeg, hanem a felület, ami "olvassa".
Ulead Gif Animátor
Selteco Bannershop Gif Animator
Aki tud olyan programot, ami 32 bites színben készít GIF képeket és egyszerû kezelni, menteni vele, az írjon nekem!
Dehogy, csak suli is van 😄 Szóval, járok még fel azért.
Én a 334. napnál járok, és többször is volt, hogy hetekig nem kaptam normális dolgot, de nem érdekelt. Egyszer ígyis-úgyis kapok majd... (megjegyzem, ez a helyes hozzáállás, ha nem akarja felõrölni az idegeit az ember)
MÁS: Chris, észrevettem, hogy mostanában nagyon keveset (vagy nem?) voltál fent a játékban. Ez valami velejáró dolog, ha valaki itt házigazda lesz? Csak mert Szabi volt a házigazda (elõtte nem tudom ki), és felhagyott a játékkal. Most te vagy itt a fõnök, és te se jársz fel a játékra.
Persze lehet, hogy csak én nem vagyok fent olyankor, hogy lássalak...<#vigyor2>#vigyor2>
420 fölött járok, de... Fény évente egyszer ad normális cuccot. Ha véletlenül ad valamilyen alkatrészt, akkor az 80%-ban 1 csillagos. :/
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
But why?????
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A csicsán ma az van, mint az APEX-on 2 évvel ezelõtt, magyarul nekem nincs ellenfelem... 44es meg 32es profiljaim vannak ott... Ha mégis akadnak, akkor 8as noname alap kezdõket dob be E kategóriás verdákkal...
A single-s képen nem tom mit kell nézni, vagy azt hogy az utolsó nem megy semerre, vagy azt, hogy az utolsó mágnest kapott mikor te épp beérnél a célba?
Mindegy, jó volt újra 180-al menni, mágnes záporban, persze szerencsére az EA intézte a nem kapom meg bugot, így hát jöhetett, szerettem. <#nyes>#nyes>
Valaki látott már ilyet singli-ben, mert én csak multi-ban, lehet ez lenne az újítás? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja Tutu és az off, én olyat tudnák elképzelni mint a málna díj a filmeknél, a fejlécén gyûjtené, minden off után kapna egyet. 5 után egy betûmérettel kisebbel tudna csak írni. Na, jó ötlet? <#hehe>#hehe>