Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeva!

A drag zonda jobb,mint a sima legfõképp a top sebesség a szembetûnõ.
Ha csak top200-ba akarsz kerülni,oda egyelõre elég a sima zonda drag skillekkel,és mivel van F1-ed akár át is alakíthatod.
Ha 100-ba is szeretnál kerülni,akkor mindenképp kell a spéci drag zonda.
Nem tudom. Tegnapelõtt elõtt elõtt egymásután esett egy 3* nitro idõtartam meg egy perfect start.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ryder159
Jó nézd meg, egy darabig hasonlót se fogsz látni <#mf1>

Én mindig mondtam hogy az unalom nagy úr.

Project D|Rare Car Collector|

El vagyok magamban, mint barack a befõttben, erre mi esik?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

A topup felület csak összecsaptam most. Majd holnap megcsinálom normálisan az összeset.

Ryder159
Mondj eszembe jutott valami, majd ha kedvem lesz, megcsinálom

Hát ja. És ez a legegyszerûbb.
Amúgy amikor posztra léptem már akkor gondoltam a topup meg egyéb vackokra csak A wikia miatt nem mertem... Mostanáig :-D

Ryder159
Flash-el megoldható lenne egy toup csík a bannerba, és a fölé húzod az egeret akkor kinagyítja. De kinek van kedve minden másnap új flash-t készíteni?

trakk
Oké, látom, már meg is csináltad, szóval tárgytalan a kérdés.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Trollkodásmérõt ne basztasd, érzékeny 😄
Igen, posztra mutató lenne, csak mindig szerkeszteném.

trakk
Nyugi, csak töltöm a trollkodás-métert. 😛
Egyébként meg jó ötlet, csak nem tudom, hogy akarod megoldani. Ez is posztra mutató link lenne?

Nem koppintás 😄 belegondoltam már ebbe is, hogy koppintás lenne-e, de szerintem nem. Én csak ezeket tudom kirakni, nálatok meg sokkal több infó van. Plusz Bannerbe vagytok. Mitõl koppintás? 😄

trakk
Valaki koppintja a wikit 😄

Jelenlegi TopUp Ajánlatok:

Mivel meghülyült a Boost Store, ezért nem tudok kirakni fixen ajánlatokat.

STFU, új billentyû, még szoknom kell 😛

trakk
Pontosan, MÁG MÉG.

Nem, mert Pl most MÁG nincs trollkodás.

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Már a civilek is?

trakk
Ó, hát az 24/7 ki lenne akadva.

400/600 tuti van eddig <#beka2>

BlackFox: Pontosan. Meg Trollmérõt.

tutuhawer
Hát kéne, szerintem is. Megnézném, hogy az elmúlt 600 oldalnyi hsz-emre hány OFF jut. Majd pörgess vissza nekem 600 oldalt és írd be, mi az arány. Elõre is köszönöm <#taps><#mf1>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

trakk
Hogy legyen mit kiakasztani rajtad kívül?

Kéne csinálnom egy Offolásmérõt.

tutuhawer
a simracewayt nem szidom, csak nem tudok belépni néha 😊 Inkább vicces. A nfs worldöt meg szidom, mert más értelmét most már én se látom. Pedig annak idején pozitívan néztem volna elõre,de most... nehezebb az ügy. Inkább SRW, de chrisnek ne mondd el, jó?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hogy ne legyen vita: Kollektívan mindenki hülye, aki szid egy játékot, mégis játszik vele, és fizet is érte. 😛
Rögtönzött válasz: Te <#duhos2><#nyes><#ravasz1>

tutuhawer
minden hozzászólásomban ott van alul: simracewayben: TutuHawer vagyok. 😊 ott vagyok, ha a neterror terror enged. Mi köze az internetkapcsolatomnak a képkockákhoz? Ha frapsszel videózok már a menüben, tudok játszani, ha nem, akkor meg join time out üzenet... Valamikor semmi gond, valamikor minden szar? Most melyikünk a hülye én vagy te? <#falbav><#ravasz1><#nyes> Én már nem is gondolkodom rajta... ha nem megy a simraceway, bejövök nfs-be, hátha tudok valami maradandót alkotni.

trakk
Nem kizárólag csak azért lépek be, félre ne érts, egyszerûen csak azzal foglalkozok legtöbbet. Szavaiddal élve igen, szoktam "tingli-tanglizni" is, de már ritkábban, mint régen, részben idõhiány miatt. A játék még ugyanúgy le tud kötni, élvezem is, csak már nem annyira, mint rég.

" Akkor... nyitni kell egy másik irányba szerintem." Eszedbe ne jusson a SRW-t reklámozni 😛

tutuhawer
Nekem nincs gondom azzal a játékossal, aki tingli-tanglizni vagy bármi miatt is lép be játszani. Lehet napi keveset, vagy akár sokat is, az is midnegy. Én így játszom, játszottam, a másik játékos meg úgy. De volt egy pillanat, amikor azt mondtam, hogy ahogy eddig nyomtam, úgy már nem tudom. Azért nem lépek be, mert muszáj. Ha van kedvem, belépek, ha nincs, akkor nincs. Néztem egyéb játék után és léptem arrafelé egyet. Az õsz óta nagyon sokan vehettek volna már kormányt akár a boost árából, és van egyéb, normális multiplayer játék, ahol ugyanígy lehet versenyezgetni tök ingyen, tök fair körülmények közt. Valamifelé lehet lépni, ha ez már nem kellemes idõtöltés. Ha munka? Hááát... miféle munka ez? 😊)) Szóval meg kell gondolni, mit akarsz. Ahogy írod, nemhogy az idõeredmények nem érdekelnek, hanem bármi egyéb se. Akkor... nyitni kell egy másik irányba szerintem.

Most vettem észre, hogy február 14-ig nem fogják patch-elni a játékot (csak a javított patch ha lesz kb. ma vagy holnap), mert a civil autók parfümfelhõt húznak maguk után alattuk meg egy összetört szív van.

trakk
Ahogyan az is, hogy már közel sem annyira élvezhetõ a játék, mint 1-másfél éve.

tutuhawer
az gáz

trakk
Hogy mit csinálok? Leginkább a felsorolásból egyiket sem, inkább "munka" (wiki) miatt lépek be mostanság.

tutuhawer
ha tingli-tanglizni akarok, akkor tingli-tanglizok. Ütközni tudok én is, nekimegyek valaminek simán, de nem nekimenni jó nagy tempóban, az sokkal viccesebb. Tudni azt, hogy ügyesen sikerült , az is jó dolog. Ment mindenki már jó sok multiplayert, vicces az a rész is. Semmi gáz nincs, ha valaki ránéz az órára is. De csak arra figyelni már elég gáz. A single player királyokat kicsit lenézem, sajnos ez a helyzet. Szóval jó az idõmérés is, de csak az magában nem. Jó dolog, ha nem figyeled az idõeredményeket, hanem játszol,de akkor mit játszol? Multizol vagy micsoda? team escape? ha burogatni akarok, megyek olyan játékbba, mert a TE nem vicc, hanem moderálás ide vagy oda , egy fasszopóság. Szóval érted: mit csinálsz, ha nem multizol mint az állat és nem idõmérõzöl? Autókkal töltöd fel a garázst horrorisztikus összegekért? Az is jó móka, de nekem annyira nem 😊))

Engem csak addig érdekel, amíg már nem tudom megdönteni a saját körrekordom. <#nyes>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

nem

trakk
Én vagyok az egyetlen, akit a legkevésbé sem érdekelnek az idõeredmények?

tutuhawer
ha én vagyok a fõnök, akkor én mondom meg, mennyit lehet menni adott pályán kb adott autóval. Én vagyok a legjobb, bemutattam, az a biztos, az alá senki se mehet. Ha te az alá mész, akkor te csalsz vagy valami trükköt használsz. Ha te bemutatsz egy videót, akkor már te vagy a legjobb, tied a limit, ez a standard mûvelet és minden rendben van. Ha valaki adott limit alatt fut egy idõt, automatikusan csillagot kap, amíg meg nem mutatja, hogy az márpedig rendben van. A rockporton sokan vannak, akik csilagot kaptak csalás miatt. Az elsõ 1500 kb a limit alatt van, és õk mind megtekintésre kerülnek, és kapnak egy nullázást. Ez egy jó módszer a nem bejelentett rockport turnpike csalók kiszûrésére. Kurva sok meló végig lekattintani az összes csalót, utána meg olvasni, mi a gondjuk a fórumban, de ez egy remekbeszabott döntés sachsenpower-soeren duó részérõl. Pár nap és minden újra normális lesz, sõt: normálisabb , jobb, mint tegnap.
Perfect10n-t én nem kommentálom, õk tudják. Õk tudják, hogy õ ki. Õk tudják, mit tett. Azt tudom, hogy sachsenpowert baromira zavarja, ha valaki arcoskodik és a ranglistán van. Ha õ engedte vissza, akkor megvolt rá minden oka. Tudjuk, hogy perfect10n másnéven Wolfgibkay és mindenki tudja, mekkora , szóval gondolom, megfontolt döntés született.

Nem kell aggódni, tuti használható lesz, mivel szerintem iszonyat ahogy kinéz, még IGCért se venném meg. Az ilyenek pedig mindig jól mennek <#duhos2><#vigyor>

X

Én nem <#bee1> Ezt pedig meg is vettem <#vigyor> Elsõre amit megállapítható : -Elishez hasonló irányítás, igen erõs nitró
trakk
Venném is meg rögtön, de az istennek se bírok búsztot venni...

trakk
Na, örülök, hogy meglett. 😊

Én igen.

A Monarónak jobban örültünk volna? (Én igen, de kíváncsi volnék, hogy más is esetleg.)

Húzós.....4100SB

Mennyiért?

Sima van bent, nem a Vintage

Úgy tûnik, nem ússzuk meg... A VW-Porsche 914-es "World Vintage Series" kivitel már ma este érkezik.