Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Megj.: az M betû nekem kéne, hogy ki tudjam tenni a térképet versenyben is, hogy lássam ki merre jár és próbál e csalni. A többi valóban felesleges 1-2-3-4-es gombokon kívül arra meg csak nem tudják ráírni a csalást, persze ha kivennék a lehetõséget (tehát törölnék a beépített hack-et) irkálhatnának bármit, úgyse mûködne. <#fejvakaras>#fejvakaras>
#56814 Biztos elõbb volt meg neki az új trainer. <#hehe>#hehe>
És mit dob ki elsõnek a Google tolbar-ba beírva a trainer hack, és nem kell nyúlni semmihez csak beírni, legalábbis nálam! <#falbav>#falbav> <#violent>#violent>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Project D|Rare Car Collector|
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Szóval #56801 eddig lehetett örülni...
Folytatom holnap. Habár az eddig elolvasattakból semmit nem jegyeztem meg.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Jelenleg nincs On Sale verda, Time Limited se, kíváncsi leszek, meddig lesz ez így...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Szerk: Mindegy, azért benthagyom 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ja igen, Chris, szerinted érdemes lesz majd kirakni ezt a felsõ menüsorba, amit majd írni fogok? Persze, újra ismétlem magam, elõtte alaposan utánafogok nézni elõtte.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
A You Cant Run-on tessék addig gondolkodni, mert az nem bannerkép 😊
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Amúgy pont ez volt az utolsó esély. Azt mondtam ha most se nyerek akkor többet nem kínozom magam ezzel a hülyeséggel...
De engedtessék meg az az óhajom, hogy többen is kérjék ezt akár itt vagy privátban nálam, én meg nekiállok érthetõen minden problémára kiterjedõen leírni a technikai megoldást.
De persze, nem akarok egózni, ha nem akarandjátok, hát nem. Ez csak amolyan 'hozzáteszem a saját részemet a közösséghez' dolog lenne részemrõl.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Tudom, hogy sokaknak nem sikerült ez a móódszer, de tán ha megkértek rá, nekifogok kitalálni, mit kell csinálni fix IP-seknek. De ez csak egy ötlet, és csak ha benne vagytok. Meg ha akarjátok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
NFSW: BONESAI
Ok, úgy is akciós a 1,5 literes Nestea(Igen, az Aldi almalének még érnie kell ).