94802
  • EDI28
    Chris elfelejtettem a biztonsági kérdés válaszát , akkor vesztettem?
  • nfsmw4ever
    Vagyok. Ha erre jársz, jelezz
  • Naworsky
    Köszi Chris! Már nagyon várom, hátha lesz valami értelmes gép benne. Nem bírom új autó nélkül.
  • HUNNFSKILLER
    Nem vagy egyedül, nekem is belépett a b*zija...
  • Naworsky
    Vagy egy clio v6 :P

• chris1997
    Holnap érkezik a lista. Csütörtökön meg aktíválják
  • RICCS98
    Mondjuk egy ZR 1 ? :p
  • Naworsky
    Következő IGC rotáról tud valaki valamit? Remélem normális autókat tesznek bele..
  • EDI28
    Ok
  • chris1997
    Hotmail vagy Gmail ami nem annyira könnyen feltörhető...A World accodat passzold át Gmailre szerintem.
  • EDI28
    Indamail
  • chris1997
    Az baj. Úgy persze, hogy feltörik könnyen. Hotmail vagy Gmailes vagy? ha egyik se, az a másik gond.
  • EDI28
    Igen
  • EDI28
    A facemet már megoldottam
  • chris1997
    A drivered még megvan, tehát menthető. A passwordod ugyanaz volt, mint az EA accé?
  • EDI28
    Mert történt hogy szombaton feltörték a facemet és ma bejutottak egy olyan játékba ahol ugyanazzal az EA accounttal játszok (The Simpsons : Tapped Out)
  • chris1997
    A bejelentkezett World azért kell, mert onnan tudod figyelni, hogy a játékban van-e vagy sem.
  • chris1997
    Azt ajánlom, menj fel Worldre MOST és nézd meg a profilod...ha az megvan, akkor bejelentkezett Worldel menj Supportra. Ők küldenek egy ilyen biztonsági linket az Emailedre.
    Gyerünk
  • EDI28
    Akkor elmegyek Őrbottyánba és kinyírom azt a kis görcsöt
  • chris1997
    Akkor kuka. EA supporthoz mehetnél, de lehet addigra már nincs World profilod...
  • EDI28
    Hogyan tudom megváltoztatni a jelszavamat anélkül hogy beírnám a biztonsági kérdést, mert elfelejtettem?
  • EDI28
    Kivel tudok beszélni az EA-tól vagy az Origintől mert lehet feltörtek és félek hogy a Worldbe is be fognak lépni??Gyorsan kéne!
  • nfsmw4ever
    Estefelé kereslek itt pü-ben. Most meló
  • chakon88
    valamiféle event lesz...... csak gondoltam szólok....
  • chakon88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Date: Thursday, October 10th, /2013
    Time: 1:00pm EST (NY Time) -5 GMT
    In-Game time: 17:00
    Shard: APEX US
    Channel: /Join En 2

Rules:
    1. Spot the members of USRC™
    (Bigger prizes if you spot Leaders / C0-Leaders)
    2. Send only 1 screenshot on our email: [email protected]
    Subject: "I spotted _____ "
    And in the message, write your name, driver name, and link to your Facebook or EA Forum profile
    3. Doesn't matter who sends it sooner, because winners will be chosen by random draw this time.
    4. In case you win, you will receive notice in email and get your prize.
    5. You will receive prize in a couple days after the event.
    6. Event will last at least 30 minutes, or more.
    7. Please do give us time to announce the winners, be patient,
    It will be tough because we expect around 100 - 200 participants.

Good luck!

Note:
    The details are incomplete,
    The main purpose to open the event page early is to let everyone know in advance.

This is our fourth Spot the USRC™ event.
    As usual, like the previous ones, there will be a lot of amazing prizes.

8,000 SpeedBoost top up
    3,500 SpeedBoost top up
    1,500 SpeedBoost top up
    1,000 SpeedBoost
    750 SpeedBoost
    NFS World GameStop Pack
    $20 Origin Gift Card
    $10 Google PlayStore Gift Card
    $10 Apple Store Gift Card
    $20 Origin Store Gift Card
    NFS World Starter Packs
    $20 Steam Gift Card
    Redeemable Car Codes

All of the above are possible ^
    If you have participated before, you know that this is true!

More details Coming soon.

Share the event and get ready to have some fun!

-USRC™ at your service.

Members :

Lasha Il Capo - DONLASHA ( Leader )
    Giorgi Il Pinturicchio - DONGIORGI ( Leader )
    Sunny Singh - S3XAPPEAL ( Co-Leader)
    Rajdeep Patankar - DE4THSCYTHE ( Co-Leader )
    Dineth Perera - DINETH292
    Aditya Kar - ADITYA704
    Shiloh Austin - SHILOH13
    Akshay Verma - AKKI234
    Nfs King - KINGXXCOBRA
    Sandy Singh - TAQUILASHOT
    Laurentiu Dan - SHIZALK
    Puneet Mittal - PUNEETMITTAL
    Hardeep Singh - HAYGDY
    Chawi Stayfi - EATDUST13
    Racer Giirl - EMILY28
    Mohamad Alsaedy - MEDO21
    Nathan Martins - EXGR8
  • Quqa
    Nem tudom ezt a lámpától lámpáig hol gondoltad, de remélem valami játékban, vagy lezárt úton, esetleg versenypályán, mert a közúton egyszerűen nincs helye és elég gyerekesnek tűnik. Ami persze nem baj, mert a fórum átlag életkora 17 év körül van. Azért gondolom senki se szerné ha szerettei, családtagjai, gyermekei egy vagány csávó miatt sérülnének meg, vagy esetleg még rosszabb történne. Sajnos sok esetben ez a helyzet mármint, hogy az idiótája kicsúszik, elnézi, mit tudom én és e miatt esetleg egy egész család (VÉTLENÜL) életét veszti, volt példa elég sajnos. Normál közlekedés mellett is lehet baj nem kell ezt tetézni és tudom hogy ez nem egy közlekedés biztonsági topik, de ennyi engedtessék meg nekem és ezzel be is fejezném a témát.
  • KorzeTheNinja
    az irányitása melyik kocsihoz hasonló?
    Nekem nem jön be pl a Clio-s irányitás. egy kicsit hozzáérsz a nyilakhoz és ugrik egyet a kocsi abba az irányba :D

Eddig számomra a legideálisabb irányitása az RX8-nak volt. Sok kocsit végigpróbáltam már, de nem találtam olyat mint az. Ha nem Qrják el a nitroját akkor a kedvenc autóm lenne.
  • nfsmw4ever
    Szívesen! Gondoltam hogy lemaradtál róla. Meg néha oly jó duzzogni. :-D Nem győzködlek, csak ajánlom a verdát. Marha precizen irányítható, szerethető és nem csak dísznek jó.
  • KorzeTheNinja
    Köszi, hogy törted magad és felvetted a videót :)
    Nem is láttam, hogy belinkelted....lehet elsiklottam felette :D

Egyre jobban tetszik a dzsíííp, ebből vásárlás lesz, úgy érzem. :)

Mégegyszer ,köszi, hogy csináltál videót
  • 7r1v1um
    Ehh! Itt is van eltorlaszolt kijárat. Nem is figyeltem eddig. Megy erre verseny?
  • 7r1v1um
    Vagy 45 a 4-esen az egymás mögé beálló román kamionok miatt.....
    Másrészt azért jó tudni, hogy ha kell van tartalék a verdában. Kicsit nehezebben nyomnak le lámpától-ig "versenyen" egy (mondjuk) 150-60 lóerős kocsiban ülve, mint egy 100 lóerősben.
  • Quqa
    Szerintem nem volt a csöpp leszólás sem, de egy relatíve életveszélyes kasznival felszerelt (2000 előtti) autó párosítva egy 100 + LE-s motorral (különösen hülye-gyerekek által széttuningolt), történő ütközés = biztos halál.
    Összehasonlításként: 1998-as Honda Civic és pl. a sokak által lenézett 1998-as Daewoo Lanos töréstesztje (kép+video).
    Van némi – nemű különbség, ha nem is sok a koreai gyártmány javára úgy, hogy az maximum 106 LE-s motorral kapható, ami ugye untig elég kis hazánkban (ami Európában kb. egységes, kivéve németbe) ehhez az eszeveszett 50-60-70-80-90-110-130-as tempóhoz.
  • SUNNY84HUN
    én meg a leszóló beszóló kollégának üzenem hogy nem magasztalom annyira , persze hogy van jobb de abban az utcai sport kategóriában elég faszántos a vti , persze nem lambohoz meg r34 hez kell hasonlítani .. hondának is van baja persze , főleg a kaszni , meg hogy kicsit fapados de így szeretjük lényeg motor váltó kapcsolat a legjobb
  • nfsmw4ever
    Hehe. az nfsw vikin a top upnál a porsche 914 képe helyett az audi van. Még egy audista talán?
  • TOMDRIVER333
    Hm, ez egy újféle Porsche matricacsomag, ez sokkal faszább, van benne brembo, meg yokohama, hm, lehet veszek a héten boostot...de csak lehet...
  • TOMDRIVER333
  • nfsmw4ever
  • nfsmw4ever
    Rexi melóba. Van akinek azt is kell. Nem lóghat mindenki itten. Én is gyors írok ide is, mert 5 perc múlva lehet nem fogok... "A jövő most kifürkészhetetlen. Nagyon erős a sötét oldal..."
  • chris1997
    Hogy legyen egy rendezettebb, konkrét szabályok alatt lévő fórum.
  • TOMDRIVER333
    Reeeexxx, te puni, hooool vagy, where are you, wo bist du, donde estas?

Milyen lesz az új fórum, hol lesz, és miért csinálsz újat, Chris?