Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aki szeretne egy pagani ellen menni várom szeretettel a worldben 😄
RoboKutya78
Jó aouto és a kasznia se hibás mint másoknak mind a 3 karakteremnek ottan van 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Meg

Project D|Rare Car Collector|

A D osztályú Nissan Fairlady 500 ezer IGC-ért megéri? Nagyon me vagyok egy japánautó fan, de eza típus az egyik gyermekkori kedvencem.

A felvetés jogos, de csak annyit írtam, amennyi a boost-szerzéshez kell. Hogy aztán ki mit kezd az adott programmal, az már csak rátartozik. Pl. én így találtam rá a RealPlayer-re is, azóta is fent van a gépen.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ja, vicces 8900-ért. De most komolyan elhitted hogy megvettem? 😄

SUNNY84HUN
mi más 😄 , fehér is meg az alakja is enyémre emlékeztet , de lehet ellopták és 1 ugyan olyat tettek a hó alá 😄 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hogyan találom meg az elsõ hozzászólásomat? Profilnevekre hogy lehet keresni itt a fórumba, hogy pl, csak az én hozzászólásaimat lássam?

Mert csak azt tudom elõhozni, hogy ha beírom a nevem a keresõbe ott a lap alján, akkor azokat a hozzászólásokat dobja ki, amiben szerepel a nevem... Na de hogyan hozom elõ az én hozzászólásaimat? <#nemtudom>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Az én elsõ hsz csomagom egy katasztrófa :-D

AZ elõbb kipróbáltam a tegnapi Speedboost leírást, és szert tettem egybõl 704 SB-re. <#eplus2> A leírást kiegészíteném azzal, hogy ha valami telepítõs ajánlatot fogadunk el, célszerû valami jó kis uninstalláló programot is beszerezni, ami maradéktalanul eltávolítja az feltelepített programot a registry bejegyzéseivel együtt (pl. Revo uninstaller).

VikiViki!

Menj el egy normális könyvtárba, hátha... 😊
Hát õt utána gondolom meg is nyúzták XD
Civic van alatta? 😄
És ezt nem tudom kihagyni, lassan behozom Tutu-t az off-ban, sõt talán be is elõzöm. <#hehe>
Ezen teljesítmények mögött azért van tudás rendesen, mi meg csak billentyûket stb.-ek nyomkodjuk. <#wilting><#email>
Akkor újból és egyben utoljára (még mák pont most értem haza).
Vannak a kontinensek: Amerikai ami áll északi és déli részbõl, van ugye Eurázsia ami áll Európából és Ázsiából, és van Afrika és ezt a hármat nevezik még Afroeurázsia-nak is. És van még egyéb kontinens és a hangsúly az utóbbin van. Viki!Viki! ... nem az!!
Közép-Amerika az észak-amerikai kontinens egyik földrajzi régiója. Viki!Viki!

És hogy ne csak off-oljak szeretem ennek a videóit nézni, de ezen besírtam. <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az a kis szaros meg nem megy rosszul alap cuccokkal.

Ez külön Krisz-nek, jól néz ki de elég gyatrán hasit.

#57206 NFS World McLaren F1 Elite (alap) vs Pagani Zonda Cinque (tuning). . Errõl ennyit!!
BONESAI
Majd megnézhetjük.
Barátom, minél gyorsabban mész neki az ugratónak annál nagyobbat ugrasz. A kocsid felszerelésétõl függõen lehet arányozni az érkezésed. Orra fogsz érkezni olyan kocsival aminek nagy az súly van elõre osztva. Itt aerodinamikáról nem beszélhetünk

NFSW: BONESAI

arra azért befizetek 😄 de a mclaren tényleg okés azért a videóban ha az elemelkedéseket nézed az ugratón és az autók leérkezés után hogyan pattannak vissza sebességbe mindent elárul egy autóról fõleg ebben a játékban 😊 hidd el nekem 😊 de te tudod ahogy érzed van olyan autó amelyik el se emelkedik csak nagyon minimálisan na azok már vezethetõ kategóriások de van olyan amelyik elemelkedik de utánna mikor leérkezik patent beáll a fordulatszám és mint akit zavarnak megindul eszeveszetten na ez a ( pagani ) 😊 zárójelbe tettem ne hogy valaki ne értse 😊
Van Ageram majd megnézzük?

BONESAI
A videó meg nem ad vissza sokat a vezetési élménybõl

BONESAI
Szerintem a Cinquenél az Agera is jobb

BONESAI
Tagolják. Északra és Délre. 7 kontinens: Észak Amerika, Dél Amerika, Afrika, Európa, Ázsia, Ausztrália, Antarktisz

Néztem videót arról a hírhedt mclaren f1 rõl hát engem nem annyira gyõzött meg de tény hogy picit jobb mint a pagani cinkéje 😄 de szíve joga mindenkinek engem még ez nem nagyon érdekel a második legjobb autó így is a wörldben a pagani cinke 😊

Ebben tévedsz. 😊
Tessék csak olvasgatni kicsikét. Ha Amerikát egészében vennék alapul, akkor nem Ázsia volna a legnagyobb kontinens a világon. De Amerikát ténylegesen tagolják, és ez a mai napig így hivatalos.
<#eljen>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
bár ez tegnapi de a lényeg látszik :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szegeden vasárnap reggel lehullott 3 centi, azt azóta is csak olvad. Fele már odavan.

A válasz nem oda akart menni.

RoboKutya78
Mondjuk tényleg nem vágom mért megy be ekkora döggel olyan útszakaszokra ahol mind a két oldalon megengedett a parkolás ok rendben hogy fel kell szedni a havat de akkor ezeknél az eseteknél elég ha besózza a havat majd elolvad vagy nem? Mért kell ekkora kárt okozni na meg a másik lejtõs szakaszra beengedek ekkora tömeget oké hogy brutál kerekeken gurul de akkor is feltalálták a hóláncot.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

OMG
Megtaláltam a legeslegelsõ hozzászólásomat: #18654
Hát ezen jót röhögtem...<#nevetes1>

<#falbav><#banplz>
Egyes alá!
Olyan nincs hogy közép amerikai földrész, az hogy elneveznek egy földrészen belül tájegységeket az egy dolog, de ugyanígy nincs pl. dél afrikai földrész vagy észak európai földrész sem.
Ezek kontinensek, ennyi. <#vigyor5>
SUNNY84HUN
az még a jobbik eset hogy beteríti hóval én is jártam úgy már , de mikor lezúz 1 ilyen monstrum az cink :S

Miskolcon, Diósgyõrben az egyik keskeny utcát úgy tolták végig, hogy a két oldalt parkoló autókat totál betakarták. 😄 -lesz meló a bíróságon.
SUNNY84HUN
ha így jön a hókotró akkor hozzánk ne is jöjjön be a kis utcába az autók közé <#rolleyes>

3-as. Közép-Amerikát kihagytad :p
De, Kanada Amerikában van. A Kontinensen, de nem az USA része. -Hehe. Na, ebbe ne menjünk bele. 😄
Hogy mi? Leülhetsz egyes!
Amerika az egy kontinens és van északi és déli része. Amirõl te beszélsz az az USA = Amerikai Egyesült Államok (szövetsége).
Térkép

Ryder159
Nem, Kanada az Kanada, Amerika meg Amerika. Egy kontinensen vannak, ennyi az egész<#zavart1>

Kanada nem Amerikában van? Ezt nem tudtam...<#wow1>

Mert ez nem amerikai és nem film, hanem kanadai és...ööö...játék.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
én belepillantottam az egyik csalós fórumba, pániknak nyoma se volt. Igaz, csak átfutottam, de semmiféle jele nem volt annak, hogy jajj, most mi lesz. Én ennyit tudok innen a messzi távolból.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

goregrind
Valahol olvastam (itt, vagy a hivatalos oldalon), hogy blokkoltak pár gombot a billentyûzetet a játékban. Errõl mi az igazság, tényleg sikerült nekik? Mert ha igen, akkor nem igazán sikerült ez az akció, legalábbis az alábbi kép tanúsága szerint! <#pardon1>

Google találata, NFSWTRAINER 11.02.2013

Mivel elõkerült mr. Ûberkirály játékosunk + egy másik név is felmerült, gondoltam utánajárok már mik a hírek új segédeszköz ügyében <#idiota>

Nem igazán hat meg az egész játék mostanában - pont az ilyen szemét szart használók miatt, csak a kíváncsiság hajtott...

Ezúton is üzenem az összes olyan magyar "játékosnak", akik ilyenekkel teszik tönkre mások szórakozását:

DISCORD: grimanddark

Bámultam, mint boci a szétrobbantott kapunál, amikor megláttam az OVERLOOK MEETING PLACE-t. Csak most vettem észre.
A beléphetõ emberek 2-re való leszorítása, valamint belépve a zene meghallgatása egyértelmûvé tette számomra, hogy Valentin-nap alkalmával van ez a találkahely.
De ahogy a képbõl látszik, egy ócska, rozsdás rádiótorony eltakarja a kilátást. Szóval nem jött össze az a tipikus amerikai filmtrükk, amikor két szerelmes ül a kocsiban és nézi a tökéletes látványt.

Nekem ilyenekhez nincs türelmem.

Tudtam hogy ismerõs volt ez nekem valahonnan, hát innen. <#eplus2>

Más: De Wellis átpártol a játékiparba, gyerekjátékba rajzmodellnek (remélem az megy át amit én látok itt)!<#hehe>

De nem ma!!!
Na jó befejezem fõnök úr.<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nem szeretem a Szénsavat. Oké? 😛 Na most már elég legyen <#idiota> [/off]

írtam Szabinak az off topik ügyben, majd ha azt megkapom, akkor átköltöztetem a Sponsorpay-t.

Jah, akkor neked epemegkövesedésfóbiád van(ha létezik olyan)<#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ucsó!
Azt senki sem mondta hogy ingyenes legalábbis a multi része (43.99 $), az meg ott van a harmadik link alján, az átdob egy másik oldalra, az meg egy harmadikra és onnan lehet leszedni hivatalos torrent formájában. Azért azt javasoltam, mert gyorsabb a simánál. <#finom>

A viki témához: A PH-n túlspiráztad a dolgokat, nem kellett volna mást tenned csak feltenni az elõbb említett oldalra a fotókkal együtt, és ott lenne amit érdemelne: ACC DEL. De te bocsánatkérést várt tõle, hát hagy szarjam már le egy csaló bocsánatkérését, most meg veri magát hogy milyen jól megy és még mindig hazudozik és persze csal, Zonda-val is. Legalább legyen 12154623 a neve ne Hungary, mivel így egy lapon vesznek a sok orosz, brazil stb. csalós országgal.
Máskülönben mit mondjak arra (RÁD), aki egy nyilvánvaló csalóval akar kocsikázni, nálam ez így néz ki: Driver név jobb klikk, blokk. <#hehe>

#57164 Engem nem zavar … csak hát a … lényeget leírtam! <#fejvakaras>
Vagy csak nem érdekel annyira. Ahogy a szénsav sem, de ezt már elregéltem párszor <#nevetes1>