Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Project D|Rare Car Collector|
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Mert csak azt tudom elõhozni, hogy ha beírom a nevem a keresõbe ott a lap alján, akkor azokat a hozzászólásokat dobja ki, amiben szerepel a nevem... Na de hogyan hozom elõ az én hozzászólásaimat? <#nemtudom>#nemtudom>
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Menj el egy normális könyvtárba, hátha... 😊
Ezen teljesítmények mögött azért van tudás rendesen, mi meg csak billentyûket stb.-ek nyomkodjuk. <#wilting>#wilting><#email>#email>
Vannak a kontinensek: Amerikai ami áll északi és déli részbõl, van ugye Eurázsia ami áll Európából és Ázsiából, és van Afrika és ezt a hármat nevezik még Afroeurázsia-nak is. És van még egyéb kontinens és a hangsúly az utóbbin van. Viki!Viki! ... nem az!!
Közép-Amerika az észak-amerikai kontinens egyik földrajzi régiója. Viki!Viki!
És hogy ne csak off-oljak szeretem ennek a videóit nézni, de ezen besírtam. <#vigyor>#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az a kis szaros meg nem megy rosszul alap cuccokkal.
Ez külön Krisz-nek, jól néz ki de elég gyatrán hasit.
#57206 NFS World McLaren F1 Elite (alap) vs Pagani Zonda Cinque (tuning). . Errõl ennyit!!
Barátom, minél gyorsabban mész neki az ugratónak annál nagyobbat ugrasz. A kocsid felszerelésétõl függõen lehet arányozni az érkezésed. Orra fogsz érkezni olyan kocsival aminek nagy az súly van elõre osztva. Itt aerodinamikáról nem beszélhetünk
NFSW: BONESAI
NFSW: BONESAI
Ebben tévedsz. 😊
Tessék csak olvasgatni kicsikét. Ha Amerikát egészében vennék alapul, akkor nem Ázsia volna a legnagyobb kontinens a világon. De Amerikát ténylegesen tagolják, és ez a mai napig így hivatalos.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Megtaláltam a legeslegelsõ hozzászólásomat: #18654
Hát ezen jót röhögtem...<#nevetes1>#nevetes1>
Olyan nincs hogy közép amerikai földrész, az hogy elneveznek egy földrészen belül tájegységeket az egy dolog, de ugyanígy nincs pl. dél afrikai földrész vagy észak európai földrész sem.
Ezek kontinensek, ennyi. <#vigyor5>#vigyor5>
Amerika az egy kontinens és van északi és déli része. Amirõl te beszélsz az az USA = Amerikai Egyesült Államok (szövetsége).
Térkép
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Mivel elõkerült mr. Ûberkirály játékosunk + egy másik név is felmerült, gondoltam utánajárok már mik a hírek új segédeszköz ügyében <#idiota>#idiota>
Nem igazán hat meg az egész játék mostanában - pont az ilyen szemét szart használók miatt, csak a kíváncsiság hajtott...
Ezúton is üzenem az összes olyan magyar "játékosnak", akik ilyenekkel teszik tönkre mások szórakozását:
DISCORD: grimanddark
A beléphetõ emberek 2-re való leszorítása, valamint belépve a zene meghallgatása egyértelmûvé tette számomra, hogy Valentin-nap alkalmával van ez a találkahely.
De ahogy a képbõl látszik, egy ócska, rozsdás rádiótorony eltakarja a kilátást. Szóval nem jött össze az a tipikus amerikai filmtrükk, amikor két szerelmes ül a kocsiban és nézi a tökéletes látványt.

Más: De Wellis átpártol a játékiparba, gyerekjátékba rajzmodellnek (remélem az megy át amit én látok itt)!<#hehe>#hehe>
Na jó befejezem fõnök úr.<#idiota>#idiota>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Azt senki sem mondta hogy ingyenes legalábbis a multi része (43.99 $), az meg ott van a harmadik link alján, az átdob egy másik oldalra, az meg egy harmadikra és onnan lehet leszedni hivatalos torrent formájában. Azért azt javasoltam, mert gyorsabb a simánál. <#finom>#finom>
A viki témához: A PH-n túlspiráztad a dolgokat, nem kellett volna mást tenned csak feltenni az elõbb említett oldalra a fotókkal együtt, és ott lenne amit érdemelne: ACC DEL. De te bocsánatkérést várt tõle, hát hagy szarjam már le egy csaló bocsánatkérését, most meg veri magát hogy milyen jól megy és még mindig hazudozik és persze csal, Zonda-val is. Legalább legyen 12154623 a neve ne Hungary, mivel így egy lapon vesznek a sok orosz, brazil stb. csalós országgal.
Máskülönben mit mondjak arra (RÁD), aki egy nyilvánvaló csalóval akar kocsikázni, nálam ez így néz ki: Driver név jobb klikk, blokk. <#hehe>#hehe>
#57164 Engem nem zavar … csak hát a … lényeget leírtam! <#fejvakaras>#fejvakaras>