Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó, de gondolom, 1 oldalon... Ha a hajtott tengelyrõl lefordul mindkét gumi, ott vége.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

BONESAI
Most Wantedben. 2005 játékra gondol, ahol rohadt hosszú üldözések voltak valamikor.

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
az mond meg most wanteden hogy futsz másfél órás idõt ? <#zavart1><#nevetes2>
sima üldözésen kell menni ameddig bírod idegekkel 😄

#57268 anno még elcsatáztam velük 2 lyukas kerékkel , de akkor még nem volt ennyi szellem és csaló fakabát <#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Nem te, hanem egy pursuiton kell végigmenj a lehetõ leghosszabb idõtartam alatt, nem TE-n.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Na de PU nélkül. Egy szöges útakadályt kifogysz, ott a vége...

??

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
Chris bannerba ezt is betehetnéd 😊)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#57265 az az izgalmas ha 30ik percnél sünre mész utánna jön a hardcor <#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A verseny célja össz vissz annyi hogy (pl) a Mostwanteden a lehetõ leghoszabb idõ alatt menjek végig?

(nagyon kreatív xD ) 😄
BONESAI

Hát épp ez a lényeg 😄

SUNNY84HUN
elõre gratulálok a nyertesnek , hogy lesz ennyi ideje és türelme a csaló és szellem zsaruk ellen 😄

Akkor elõször a téma:
Aki részt szeretne venni ezen az eseményen, az menjen végig valamelyik OutRun eseményen és menjen a lehetõ leghosszabb ideig rajta POWERUP NÉLKÜL(Kivéve az Instant Cooldown). Egy szóval, vissza a régi szép idõkbe, ahol a Most Wanted-ben néha lábremegõsen zajlott le egy szép hosszú üldözés. Akkor a szabályok:
- NINCS PHOTOSHOP! Se Keret, Se név rajta, se semmi, csak a mezei screenshotot kérem a....
- ....Végeredményrõl egy képet szeretnék majd kapni az [email protected] You Cant Run néven.
- Aki a leghosszabb idõt mente, az nyer.
- Nincs Hack, minden segédeszköz használata TILOS.
- Nevezni Február 23.-ig lehet. nyertes hirdetése rögtön másnap, vagyis Február 24.-én
- A nyertes képe, majd kikerül a többivel együtt.
- Max másfél óra lehet a menet.
- Egyetlen egy Powerup engedélyezett: Az Instant Cooldown! Kötelezõ hajlammal kell használni.
- A fórumba tilos kirakni a végeredményt.

Hajrá mindenkinek!

Igen. Ez a kompenzációs csalás. Csak annyit nyomnak hogy ellensúlyozzák a boost mennyiséget, vagy önnön balfékségük okozta hátrányt. Meg persze szeretik nézni a statjukat is, ezért nem is gyûjtik a csillagokat. Sok ilyet látni, fõleg annak aki már sok autót vezetett, illetve rengeteg vagy minden autófajta ellen ment sokat. Aki tudja mi, hogy megy és mennyire, az azért tudja nyomni bizonyossággal a reportot. Bár nem tudom azzal mit lehet elérni, de nyomkodom én is. Van akit fél órával késõbb, mert megyek inkább olyan autóval egyet, minthogy üres gyanusítgatás legyen, vagy hogy többet ne mehessek vele multit. Igaz ez sem így van teljesen, mert újabban elég sok a találat, mikor lobbyban végig jobbklikkelem a mezõnyt.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
valaki írta hogy egyre több az olyan csaló aki éppen hogy csak alig láthatóan lepkefingnyit csal de még is:S , én ma több ilyennel találkoztam és osztom ezt a véleményt .... fõleg m3gts , roadster murci + sima és a bentleyk körében tapasztalom ezeket .. , kezdenek ovatoskodni jó lenne ha a vesztüket éreznék <#hehe>

Mindenesetre, a nyeremény nem lesz nagy, de mégse egy M3 GTR Rental 😄

Lelõtted a poént, kösz 😄

Ryder159
Egy ajándék DeVellis kabala figurának is nagyon örülünk ám...<#mf1>

BONESAI
Nekem ez nagyon tetszik <#vigyor>

írom is ki mindjárt a You Can't Run-t.. a nyeremény nem lesz nagy, de remélem nem baj.

...vagy 959-el. Annak is elég alattomos a potroha autópályás kerülgetésnél, vagy belvárosi kanyargászásnál.

Azazaz ezezez, kinek ment?? <#vigyor> <#eplus2> <#wilting>
Ryder159
De mit vered magad egy olyan autóval, ami köztudott, hogy top? Egy olyan autóval, amit azoknak a hülyéknek találtak ki akiknek attól áll fel, ha mennek egy top idõt (egy árkád játékban). Még jó hogy megy egy top idõt, mert olyan gyorsulása van perfekt startal, amit egy ember nem bírna ki. Majd ha egy Nissan GTR-el, vagy Corvette-vel mész jó idõket csalás nélkül, akkor legyen ilyen nagy a pofád. Akkor lenne rá okod. De addig ugyanolyan csaló szar senki maradsz ami voltál.

Én a Veyron-ra várok, pénz nem számít (bár egy fillérem sincs), ja a tuning mániásoknak meg egy kis fricska Veyron 1600HP! 1, 2, 3!!! <#hehe>
Hát akkor Faceplam nekik 😄 Mert jgy biiiiiztooos megveszi valaki 😄

Ja. Dzsimrik ezek. (Falumbéli öregasszony bölcs köpése. Értsd: smucig vagy sóher) :-)

Csak az?

Igen most az F1 a "bolondbiztos" autó mert a Cinque-hez képest is annyival jobb, hogy még pár apróbb hiba is belefér. Ez az igazság. Persze jön majd a Pagani Huayra és akkor megint Pagani lesz a király vagy a Koenigsegg Agera R ha már az a top kocsi a Most Wanted-ben valószínûleg itt is az élvonalban lesz
No. Új on sale: Ford Mustang Boss 302 '69 (B-Spec). Ár 6000

Ne is foglalkozz vele, ez ilyen ha nem ö nyer kiabál, ha nem tud megelõzni leramol, van pár videóm, aztán azzal védekezik lagg, ja én meg most jöttem az esti gyorssal. És érdekes módon privátban nem megy jól, de jönnek a 30. helyezések singli-ben, persze elsõ körre, esetleg 2.-ra, ja és az öcsike (kb. 10-12) éves meg tud menni NOS nélkül is top idõ körül. Na ennyit ezekrõl.
Mellesleg az F1 egy NOOB autó, bocs de az igazság. <#hehe>

Aki tud az ezzel is így megy, akkor ez 7. helyre volt jó!
BONESAI
Már tegnap is

Ezek a fejlesztõk tényleg betegek: bemegyek a golfpályára mivel gyémántoztam és az a zene fogad amikor a hó meg az ugratók bentvoltak.<#wilting>

Mi a baj a PicturePush-al? nekem mindig mûködik

BONESAI
Majd ha fog mûködni mindened akkor itt láthatod, hogy a McLaren nem a legfontosabb összetevõje egy jó idõnek (143. idõ lett a ranglistán, 24% nos cooldownnal meg 15% nos powerrel nem rossz), valamint hogy nem lesz rögtön 100% a nyerési esélyed ha erõsebb az F1-ed,mint az ellenfeleidé. Bár természetesen egy erõsebb F1 egy jó sofõr kezében csak még veszélyesebb. Az enyém, mint láthatod még elég gyenge 2 közepes ultrával.

A Picturepush helyett betehetnéd a TinyPic.com oldalat képhostnak. Mindig mûködik, gyors és egyszerû a használata.

Beszarok, még mindig nem jelent meg :/ Akkor inkább Bannerképeket csinálok and You Can't Run Away from........

Loál, akkor már én is jövök. Fox Corvette-e még mindig csípi a szemem 😄

Szerk: nekem még a Play gomb sem akar megjelenni, majd máskor jövök.

BONESAI
Gyere most. úgy szeretnék kikapni. Jöhet fox is <#wave>

Szerkesztés best of 😄

majd még találkozunk 😄
*kihívásszaga 😄

BONESAI
Na már mûködik.
A Cinquem egy ultra gépállat, míg az F1emben 2 ultra van. + az F1 vagy háromszor jobb a kanyarokban

Mert nem tölt be a script, azért. De minden esetre, talán mindkettõnek kihívásszaga van 😄

úgyis jó 😄
BONESAI
nem látom mit írtatok a spoiler alá, feldob a fórum oldal tetejére amikor rákattintok.

Szóval, ha a Cinque egy nulla szerinted és az F1 a király, akkor mi volt Dragon az R8 ellen? 😄
Nitró nem számít ebben a mondatban 😛

Szerk: #57227-nek ment volna a válasz

hûjjék az F1-esek!4
.. .na mond a helyet és az idõt <#vigyor>
BONESAI
Jól vezetsz, lehet az autóban van a baj... DE:
Az meg se forduljon a fejedben, hogy csaló vagyok azért, mert nálad állítólag elvittem 4 trafficot és le sem lassultam. Hastings-en mentünk, kb fél percig láttuk egymást az elején... 4 traffic összesen nincs azon a pályarészen. Nem kell a mellédumálás. A McLaren, vagy én, de valamelyik jobb nálad.
Mentünk 3 kört, ebbõl jött két darab felszerelés, amiért hálás vagyok neked, neked tulajdonítom a szerencse okát (
)
A versenyt sajnos nem fejezted be azon oknál fogva, hogy csalónak tartasz, vagy nem tudom, miért... lényegtelen. Én lefutottam a köröm és egész jó lett, gondoltam megosztom a közösséggel, hisz nincs mit takargatnom.

Továbbá:
Ha azt akarod, hogy hívjalak, ne lépj le/ne blokkolj.

Ha visszaveszel az arcból, jóban leszünk.

BONESAI
Mindjárt felmegyek

BONESAI
És akkor LANGJB még vezetni sem tud <#nevetes1>

Ryder159
Nem unod még?<#gunyos1>

Enyém így néz ki:

Ez is Sponsorpay-bõl van, mennyit szenvedtem ezzel, meg az E30-al, hajj, az M3, az izzasztó volt, megvettem reggel két órakor, rá 10 percre kivették 😄