Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFSW: BONESAI
sima üldözésen kell menni ameddig bírod idegekkel 😄
#57268 anno még elcsatáztam velük 2 lyukas kerékkel , de akkor még nem volt ennyi szellem és csaló fakabát <#nezze>#nezze>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#57265 az az izgalmas ha 30ik percnél sünre mész utánna jön a hardcor <#hehe>#hehe>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
(nagyon kreatív xD ) 😄
Akkor elõször a téma:
Aki részt szeretne venni ezen az eseményen, az menjen végig valamelyik OutRun eseményen és menjen a lehetõ leghosszabb ideig rajta POWERUP NÉLKÜL(Kivéve az Instant Cooldown). Egy szóval, vissza a régi szép idõkbe, ahol a Most Wanted-ben néha lábremegõsen zajlott le egy szép hosszú üldözés. Akkor a szabályok:
- NINCS PHOTOSHOP! Se Keret, Se név rajta, se semmi, csak a mezei screenshotot kérem a....
- ....Végeredményrõl egy képet szeretnék majd kapni az [email protected] You Cant Run néven.
- Aki a leghosszabb idõt mente, az nyer.
- Nincs Hack, minden segédeszköz használata TILOS.
- Nevezni Február 23.-ig lehet. nyertes hirdetése rögtön másnap, vagyis Február 24.-én
- A nyertes képe, majd kikerül a többivel együtt.
- Max másfél óra lehet a menet.
- Egyetlen egy Powerup engedélyezett: Az Instant Cooldown! Kötelezõ hajlammal kell használni.
- A fórumba tilos kirakni a végeredményt.
Hajrá mindenkinek!
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Mellesleg az F1 egy NOOB autó, bocs de az igazság. <#hehe>#hehe>
Aki tud az ezzel is így megy, akkor ez 7. helyre volt jó!

A Picturepush helyett betehetnéd a TinyPic.com oldalat képhostnak. Mindig mûködik, gyors és egyszerû a használata.
Szerk: nekem még a Play gomb sem akar megjelenni, majd máskor jövök.
A Cinquem egy ultra gépállat, míg az F1emben 2 ultra van. + az F1 vagy háromszor jobb a kanyarokban
Szóval, ha a Cinque egy nulla szerinted és az F1 a király, akkor mi volt Dragon az R8 ellen? 😄
Nitró nem számít ebben a mondatban 😛
Szerk: #57227-nek ment volna a válasz
Jól vezetsz, lehet az autóban van a baj... DE:
Az meg se forduljon a fejedben, hogy csaló vagyok azért, mert nálad állítólag elvittem 4 trafficot és le sem lassultam. Hastings-en mentünk, kb fél percig láttuk egymást az elején... 4 traffic összesen nincs azon a pályarészen. Nem kell a mellédumálás. A McLaren, vagy én, de valamelyik jobb nálad.
Mentünk 3 kört, ebbõl jött két darab felszerelés, amiért hálás vagyok neked, neked tulajdonítom a szerencse okát (

A versenyt sajnos nem fejezted be azon oknál fogva, hogy csalónak tartasz, vagy nem tudom, miért... lényegtelen. Én lefutottam a köröm és egész jó lett, gondoltam megosztom a közösséggel, hisz nincs mit takargatnom.

Továbbá:
Ha azt akarod, hogy hívjalak, ne lépj le/ne blokkolj.

Ha visszaveszel az arcból, jóban leszünk.
Ez is Sponsorpay-bõl van, mennyit szenvedtem ezzel, meg az E30-al, hajj, az M3, az izzasztó volt, megvettem reggel két órakor, rá 10 percre kivették 😄