Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Project D|Rare Car Collector|
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
DRAG PORSCHE GT2 (997) (MP) * 00:23.145
Egész pontosan ez miatt. Csalt dragon, gondolom máshol is csalt akkor. Ilyen egyszerû
NFSW: BONESAI
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
A másik tévedés: egyikünk óriásit téved. Én sose akartam lenulláztatni Viktort, aki rx7668, mindenki tudta, hogy csalt, mint az állat. Mindig is csalt. Szerettem volna megkérni, hogy ne tegye. Groupban is. Aztán kértem itt a segítségeteket, hogy ítéljétek meg, és szóljatok neki, hogy legalább egy bocsánatkérést passzoljon nekem. A 3 magyar fórum 90%-a leköpött, lenézett, szar szemét embernek nevezett engem, mert micsoda nagyot tévedek, és jajj de ostoba idióta vagyok. Ha annyira okos vagy, miért nem tetted fel a képeimet, amiket ide is betettem, te magad?
Senki ne hántorgassa fel nekem, ahogyan eljártam az ügyben akkor, mert én a legeslegemberbarátibban próbáltam. Ha még egyszer valaki baszogatja azt az ügyet, Chrisszel is meg velem is jól kibaszik tök jogtalanul. Minden csalót magunk közt akartam megoldani elõször, Quqa, és te nem segítettél ebben. Most meg a szememre veted. Légyszi ne, mert Chris megint rám fog megharagudni.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Hivatalos rendszerigény.
rFactor 2 béta – ismertetõ
rFactor 2: Már letölthetõek a béta tartalmai! A torrent a javasolt! <#integet2>#integet2>
Azért azt elmesélhetnéd ez a hit... haverság ez minek neked, v.csaló sem lenne már sehol, ha annak idején feldobod a képeid a stats fórumra. <#banplz>#banplz>
#57097 Erre mit mondjak, kb. 1 éve is megérkeztél hasonlóan nagy arccal, hát most sem gyûjtöttél sok user-t a haverlistádra. Ha meg meccseled MR-el az F1-et akkor nem is kell semmit mondani mit használsz, így jönnek a 30 idõk elsõre ugyebár, mint annak idején. Itt egy videó a trainer tesódról, hát õt is elkalapáltak, hiába nyomja a segédpogikat. <#hehe>#hehe>
#57110 Nem nagyon érdekel, de ezek a leírások nem ütköznek szerzõi jogi stb. szabályokba, Szabi nem véletlenül tette az off-ba. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Más: mit találtam a hétvégén az Official-on, a Drew üldözés alatti kis videó a lényeg.
Aztán a végén kidobta ezt. ez még szebb!! <#wilting>#wilting>
<#eljen>#eljen> 1 zöld pont a PSC csapatának. Legalább, ha gond van, igyekeznek.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Természetesen ha lesz pénzed, akkor egy sört is ihatsz
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.