Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#mf1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Jah akkor tudom.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Félsz a taurintól

SUNNY84HUN
pár kép és videó miatt

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hosszú sztori lenne ezt most elmagyarázni. De most már elég legyen vikibõl, mert szegény tutuhawer megint kapni fog <#mf1><#eplus2>

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
nem ez miatt.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Álmos és vezetésre alkalmas 😄

Miért, hiperaktív leszel?Sajnálom a szüleidet. 😄

BONESAI
SKIRMISH
DRAG PORSCHE GT2 (997) (MP) * 00:23.145

Egész pontosan ez miatt. Csalt dragon, gondolom máshol is csalt akkor. Ilyen egyszerû

NFSW: BONESAI

Chris-tõl megkérdeztem, hova menjen az egész meg azt is, hogy hova írjanak segítség stb. esetén. Az õ beleegyezése nélkül az off topicot írtam volna.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI

Aldi Almalé, megérett, nem iszok energiaitalt 😄

BONESAI
Csalókat nem szeretjük.
meg nem véletlenül van nullázva

Látom megint ártott neked az Aldis almalé, vagy most a Hell-tõl rúgtál be?<#idiota>

Aval dicsekedett hogy õ a legjobb magyar játékos, Lóf*sz a szájába

Hjaa <#idiota>

Nem úgy értem te
Viktor baszta le Tutuhawert egyszer mikor groupba voltam vele,elõször találkoztam vele, azóta nem is.

tutuhawer
off: háááát, a fene tudja... Mondom, figyelem az arcokat, ki mirõl hogyan vélekedik, és köszönik szépen, passzolják páran a project carst, elsõsorban gépigény miatt. illetve van, aki 20 éve szimulátorozik és autót is vezet, és mondta, hogy a gumi fizikája a beszarsz behugyozol kategória az rfactor2-ben. Illetve a kezdedbe adnak mindent 85 dollárért: moddolhatsz mindent , és hidd el, lesz hozzá mod, már most készülnek. Olyan tartalom ez, amit senki se tud meccselni. Mindenesetre várom, figyelem a híreket. A Simbint meg passzoljuk mindannyian , a raceroom elég kaki lett. Szép de kaki

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én erre várok mióta az 1-nek lelõtték a szervereit..
Kérdezted, miért, válaszoltam. Nem leb.szás volt az tõlem, hanem magyarázat, miért és minek.

Ryder159
A Project C.A.R.S is nagyott lépett elõre, érdemes arra is ránézni. Persze ha bírja a géped, mert eléggé optimalizálatlan még...

Õszintén bevallom, elõttem is lebasszott téged.

Az általam legjobban várt játék a közeljövõben, az most ez:

Max akkor, ha te generálod a balhét. Most nincs bajom ezzel a hozzászólással, OK, vikit hagyjuk már a fenébe, csalt? Csalt. Tagadta? Yep. Hagyjuk már a fenébe végre õt, unalmas, de baromira. Második Ok, amiért nem is fog elkészülni a szégyenfal. Nem hiszem, hogy itt a csalókról kellene beszélni a legtöbbet. A leginkább velem kibaszók, azok a szennycsinálók: Ergó Sumáhernyóchétegykettû volt. Okéj? Nincs több viki.

tutuhawer
valamelyikünk óriásit téved. Én letöltöttem az rfactor2-t, olvasom a fórumot,ott nyomja , onnan tudom. Baromira fizetni kell most rögtön a játékért. Torrentet ajánlod? Melyiket, mert sehol sincs 😊)))

A másik tévedés: egyikünk óriásit téved. Én sose akartam lenulláztatni Viktort, aki rx7668, mindenki tudta, hogy csalt, mint az állat. Mindig is csalt. Szerettem volna megkérni, hogy ne tegye. Groupban is. Aztán kértem itt a segítségeteket, hogy ítéljétek meg, és szóljatok neki, hogy legalább egy bocsánatkérést passzoljon nekem. A 3 magyar fórum 90%-a leköpött, lenézett, szar szemét embernek nevezett engem, mert micsoda nagyot tévedek, és jajj de ostoba idióta vagyok. Ha annyira okos vagy, miért nem tetted fel a képeimet, amiket ide is betettem, te magad?
Senki ne hántorgassa fel nekem, ahogyan eljártam az ügyben akkor, mert én a legeslegemberbarátibban próbáltam. Ha még egyszer valaki baszogatja azt az ügyet, Chrisszel is meg velem is jól kibaszik tök jogtalanul. Minden csalót magunk közt akartam megoldani elõször, Quqa, és te nem segítettél ebben. Most meg a szememre veted. Légyszi ne, mert Chris megint rám fog megharagudni.

Azt tudtam én is hogy jackpot, de nem gondoltam komolyan hogy be fogják tenni.

Ryder159
Igen, ez a Jackpot. Nagyon ritka...

Ez lehetséges?(forrás:facebook)

Beleszagolok ebbe is, ha van ingyenes mód, vagy próbaverzió(?)

De az Off topik nincs a lábam alatt.

RoboKutya78
biztos worldel tanult vezetni

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem kell addig várni akár már ma is játszhatsz vele!
Hivatalos rendszerigény.
rFactor 2 béta – ismertetõ
rFactor 2: Már letölthetõek a béta tartalmai! A torrent a javasolt!
<#integet2>
Azért azt elmesélhetnéd ez a hit... haverság ez minek neked, v.csaló sem lenne már sehol, ha annak idején feldobod a képeid a stats fórumra. <#banplz>

#57097 Erre mit mondjak, kb. 1 éve is megérkeztél hasonlóan nagy arccal, hát most sem gyûjtöttél sok user-t a haverlistádra. Ha meg meccseled MR-el az F1-et akkor nem is kell semmit mondani mit használsz, így jönnek a 30 idõk elsõre ugyebár, mint annak idején. Itt egy videó a trainer tesódról, hát õt is elkalapáltak, hiába nyomja a segédpogikat. <#hehe>

#57110 Nem nagyon érdekel, de ezek a leírások nem ütköznek szerzõi jogi stb. szabályokba, Szabi nem véletlenül tette az off-ba. <#fejvakaras>

Más: mit találtam a hétvégén az Official-on, a Drew üldözés alatti kis videó a lényeg.
Aztán a végén kidobta ezt. ez még szebb!! <#wilting>

mi ez? Disconected from game!! mindig ezt kiirja es kidob jatszani se birok!!!! segitene vki??

BONESAI
Nem kérek többet annál amit én teljesítek. Mondjuk lehet hogy ha nekiülök megyek jobbat

......és korrektek.

Kb. 1 hónapja, mikor a Renner akció utolsó felvonása volt, akkor vettem elsõ alkalommal PSC-t. És nem mûködött, hibát írt ki. Elküldtem a címükre a problémát. Most jött a mail, hogy a vége az lett, hogy visszautalják a pénzt a számlámra.
<#eljen> 1 zöld pont a PSC csapatának. Legalább, ha gond van, igyekeznek.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Az nem olyan vészes, kérjél tõle jobbat <#idiota><#mf1>
Nagyon rossz vagy.<#eplus2>

Új sort indítottam a Bannerben, ahol megnézhetitek az álló Banner képeket.

BONESAI
+ kérlek csinálj screenshotot a verseny összegzõablakáról

BONESAI
AVATARHUN feladatom van számodra. Menj Lunar-on 1:19.00 ALATTI idõt. Utána kiállok ellened bármelyik pályán, addig nem. De multiban fusd azt az idõt!

Nekem tanácsoltad. És nem semmi a cucc, amit szereztél, gratulla hozzá.

Hûha. Köszönjük.

Köszönjük szépen! Nem csak a pirospont jár (ami zöld ugye) de ezenfelül egy baráti vállveregetést is kiutalok neked, a közösségnek végzett munkádért! Elismerésem <#eljen>
Természetesen ha lesz pénzed, akkor egy sört is ihatsz

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Air Ride
BONESAI
Nem tudom hol élsz te, de a McLaren kanyarsebessége kb a Cinque háromszorosa

RoboKutya78
viccesen alacsony😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Kösz a részletes leírást! <#vigyor>
Nincs kereke... Még megtolni se lehet...<#eplus2>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

RoboKutya78
na ezzel közlekedj Budapest utcáin😊