Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy évvel ezelõtti baromkodás 😄
Persze úgy értettem 18.nap után, tehát 19-töl bármi eshet!
Ad, néha de a gyémánt is. Ott van fent a villogó izé alatt Treasure Hunt napok hogy adnak, 18.-tól meg eshet bármi, ultra vagy 3*-os skill is.

Más: Ezeken a Bulgárokon már meg sem lepõdök. <#wow1>
Versenybe is van rá esély, de már csak multiba, privátba csak a casht szórja, úgy mint singlebe. De a multit meg a sok csalóktól, meg a rengeteg bug miatt hamar megunod, így azt sem fogod majd kivárni, hogy partot dobjon...

Ha most kezdted a játékot, akkor rosszkor vagy rossz helyen, ugyanis jelenleg a legszarabb a játék... Ennél szarabb sosem volt... S van egy olyan sejtésem, hogy még az idén teljesen fizetõs lesz, nyerni max poewereket meg cash-t lehet futamból, a többit meg kell venni, de azt is zsákbamacskaszerûen...

Az újoncoknak annyi "elõnyük" van a régi motorosokkal szemben, hogy a régiek tudják mibõl lett a mostani fos, az újaknak meg csak a jelenlegit kell megszokni... S az EA-nél is így terveznek, új érdeklõdõ mindig akad akiknek fingjuk sincs mibe fognak bele, s azokat próbálják itt tartani 1-2 évig, s minél jobban lehúzni... S mikor a hülye rájön hogy kisemmizték, akkor a föld alá kívánva az EA-t, elkeseredettségében lelép...

Ez megy ma már, régen nem ilyen volt ez a fos...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Két csillagosnál jobb alkatrészeket csak SB-ért vett kártyán lehet nyerni, vagy versenyen is van rá esély?

Ne itt áruljad, mert magyar nem fogja megvenni, német oldalon hírdessed euróba, de ahogy leírták már, nem fogsz annyit kapni érte, amennyit ráköltöttél... Vagy amennyit visszavárnál tõle... Egy haverom is eladná, ha jó pénzt kapna érte, de tudja, hogy ehhez baromi kicsi az esélye... S te lennél a 2. haver, aki el akarja adni a profilját... 😞

Meg van egy 3. haver, akirõl nem tudok semmit, de állítólag megvált a profiljától... Az új tulaj nagyon titokzatos, s minenkinek mást mond/ír... 😞

Ennek a játéknak úgy néz ki, befellegzett... Erõsen fogy a barátlistámból az emberek... 😞 De sebaj, hamarosan én is felhagyok vele, csak még van egy kis "dolgom" rajta...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ok még alszok a buszon egyet aztán jövök.

Project D|Rare Car Collector|

És amíg meg nem gyõz az ellentettjérõl, addig nem fogom megváltoztatni a véleményem.
Csak meg kell gyõznie...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Mire fel ez? Nem tudom mire gondolsz. Próbálok szerény maradni, na...
Amúgy meg amint írtam, mindenki írogat nekem vagy itt vagy a játékon keresztül, szóval elnézést kértem , ha esetleg bunkó voltam a tagokkal. De azt is odatettem, miért. Mert megvan a gyanú, hogy az a bizonyos ember erõteljesen rendelkezik egy már megemlített tulajdonsággal, és ezt is ki tudom nézni belõle.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Sziasztok!

Krisz, ha hazaértél fejtágítóból, szánnál rám 5 percet fire-ön? -észrevételem van.
Mire fel ez ???

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Na, híres lettem az earn speedboost-nak köszönhetõen. Olyan emberek írnak rám, akiket abszolút nem ismerek még innen a fórumról sem.
Innen üzenem nekik, bocs ha bunkó vagyok, de a múltkori összeszólalkozásom HITMANHUN-nal, vagy másképp AVATARHUN-nal, megmutatta, hogy a krapek eléggé retardált, és kinézem belõle, hogy különbözõ profilokból rám ír csak azért hogy egyet versenyezhessünk végre (ami felejtõs).

Szevasztok lejebb ment a paypal egy kicsivel 200pl a 50.000es

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Egész jólé megy a SpeedBoost szezés, ma is összehoztam vagy 800-at eddig. Bár nem lennék annak az Exeterben lévõ pizzázónak a helyében, ahová egy csomó szart kértem... <#eplus2>

RoboKutya78
Ez a pont meg mi a frász ennek van aztán értelme!!

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
<#eljen>
még mindig próbálkoztok az ilyesmivel.Jegeld a játékot add át ismerõsnek, rokonnak vagy felejtsd el a jelszavát.Nincs ember aki megvenné tõled

Ryder159
Szerintem felejtsd el. A befektetett pénzed töredékét sem adnék meg érte. Inkább hagyd, hátha valamikor egyszer megint kedved támad játszani...

Sziasztok .Meg untam a játékot és el adom a 60 karakterem !Nézzétek meg milyen autók vannak benne .És akit érdekel írjon rám . Meg beszéljük az árát .
#57261-re ment
Challenge accepted...
...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

..ha érted mire gondolok...[/spoiler
Ja igen. Ha valakinek van további jó tanácsa vagy tapasztalata az earn sppedboost-tal, illetve fellépõ hiba amit nem írtam le (mert csak olyanokat írtam le, amiket én is tapasztaltam) írja meg nekem és akkor már egybe lesznek ezek, amikor frissítem majd a novellámat.

Na... Hát az zsír. Akkor majd ha átkerül az off topic-ba a novellám, akkor kikerül egy pár ehhez kapcsolódó dolog.

Chris: majd szólj nekem, mikor tervezed átrakni, mert finomítanék majd rajta.

Újfent már gyújtogatsz is? :/ Egyre rosszabb leszel... 😄 😛 De amúgy az tényleg szép élmény lehetett :S
Lehet én loptam el :d NEm bírtam nézni, hogy ott áll a placcon... és belepi a hó. elhoztam hát és garázsba tettem 😊
tutuhawer
<#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Jó móka lesz ez<#nevetes1> Igaz én se nagyon használtam menekülésnél pupot, de negyed óra múlva sírva menekültem a stadion felé, hogy megkapjam azt a pár 1000 nyamvadt IGC-t amiért kóóókeményen megküzdöttem. <#buck>

X

Ja ez #57287 oda ment volna. <#falbav>
:-/

Ammm.. fele ennyire nem lettem volna kiakadva, ha privátban küldöd el.

Szabályok frissítve.

Te miket tudsz, mondjuk van benne valami mindenki rögzítse a rendõröst? És ha csal a nagy túrost kapja csak!
Megj.: nem kell csalni ha elkap a szerver húzó bug, úgy repülnek le rólad a zsaruk mint a légypiszkok. <#idiota>

Más: én nem tudom ki mit használ, vagy mi van a játékkal, de tegnap itt úgy leramolta egy GT2-es a RS 4.0-mat, hogy a híd felett repültem át, majdnem láttam a sztratoszférát! <#hehe>
Természetesen meg is kell lépni. És máris megvan az új fajta szabály, háhá.

Én nem nevezek, de azért megkérdezem mert épp nincs jobb dolgom + miért is ne tenném<#hehe>: "- Aki a leghosszabb idõt mente, az nyer." szóval csak az idõ számít, vagy a végén meg is kell lépni a csíííter zsernyákok elõl? <#nezze><#kuss> (még mielõtt adódik egy kis félreértés<#ravasz1>)

X

SUNNY84HUN
basszátok meg most jöttem be a az utcáról kiégett 1 ház 4 tûzoltó , sok rendõr , melegítõben , pulcsiban , kabátban szakadó hóban élmény volt .. haverom hívta a lánglovagokat is.. személyi sérülés füstmérgezés volt 2 embernél , lakás teljesen kiéget.. durva volt <#rinya>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

De kegyetlenül eltalálták azt a Heartbreaker Performance matricát... Majdnem elcsábultam, aztán az angyalos neon visszarántott a Nagy Magyar Valóságba.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

tutuhawer
a csalást nem lehet forszírozni. Akarok, vagy nem. Szükséges nekem vagy nem. Akarom tudni, mivel állok szemben vagy nem. Baromira tök röhejes kitörölni, mert attól még , hogymindenki tudja, hol elérhetõ, eddig se volt titkos, nem kötelezõ használni. Csak te legyél képben, és tudd, hogy szûröd ki, ha valaki használja... Simán megkérek valakit, hogy nevezzen be, legyen háttér meséje is, hogyan csainálta a pursuitot, közben meg simán csak nyomta a csalást, te meg nem veszed észre. A lényeg az lenne, hogy örül midnenki, hogy versenyt szervezel, de légy óvatos, mert a játék keretei arra adnak lehetõséget, hogy menjen a csalás, és megy is. Cask óvastosan szervezz ilyet, ez a lényeg

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Dehogy. Lényeg hogy kötekedett a csalás szûrésével kapcsolatban erre rá egy közvetlen linket kirakott mert õ megteheti. Offol ide oda de azért okoskodik. Hogy hogy fogom szûrni?! Legyen az én gondom.

Akartam mondani Chris hogy frissítsd a TopUp ajánlatokat, de megelõztél.<#taps>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nem tudom, de nekem se mûködött eddig az elmúlt pár hétben..most viszont az enyém is jó <#vigyor>
Csalásrá buzdítod a népet offbajnok?

Az a nyeremény nagyon is jó és különleges, nem sokan vették meg a HP-t. Régi kép nem lehet, annak idején nem egyszer mentem 1 órás rendõröst. Nincs class megkötés, mert egy Mazda-val sokkal nagyobb kihívás, mint egy Bentley TE-vel, ami elöl szinte menekülnek a zsernyákok. <#violent> <#gun>

#57279 Baszki végig se olvastam, tedd ki egy kicsit még!! <#worship> <#hehe>
tutuhawer
Chris,eltûnt egy hozzászólásom... Sok ész nem kell hozzá, hogy ha online játékban akar csalni valaki vagy a google-t használja egyszerûen, akkor már az elsõ oldalon az elitepvpers jön fel. A homokba dugni nem kell a fejünket, tudjuk, miféle csalás, mindenki ismerheti, használni nem kell. Attól , hogy eltûnt a hozzászólásom, még mindenki tudja, hol elérhetõ 2 kattintással a csalás.

Beszarok akkor...Ezt egyik haverommal kipróbáltatom, akinek letiltották.

Kedves Magdi anyus, mindenbe beleszóló hawer.
Az marad az én titkom. HSZ törölve a Link miatt. Hogy hogy fogom kiszûrni? Majd eldöntöm én, hogy hogyan. Nincs apelláta.

trakk
Nem fogod elhinni, de KateTakanashi és Drew továbbította az ügyem egy profinak, aki tudja is, mit csinál, és most megy minden. Persze nem biztos, hogy a csapat javította ezt meg (bár a legutóbbi note-ban írta a srác, hogy a csapat ránéz), vagy csak észhez tért a rendszer, de most megint minden fasza.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Hogyan?

trakk
Az de szép magyar mondat volt. Fáradt vagyok, biztos értitek a lényeget.

A régi szép idõk.<#rolleyes>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

trakk
A lengyelbúszt-vásárlásnál fellépõ General Error az a blokkolás jele, igaz?
Nos, ha ez így van, akkor jelentem, én vagyok az élõ példa, hogy másfél hétnyi supportozás után sikeresen megszüntettem a problémát. Szóval ezt is lehetséges.