Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más: Ezeken a Bulgárokon már meg sem lepõdök. <#wow1>#wow1>
Ha most kezdted a játékot, akkor rosszkor vagy rossz helyen, ugyanis jelenleg a legszarabb a játék... Ennél szarabb sosem volt... S van egy olyan sejtésem, hogy még az idén teljesen fizetõs lesz, nyerni max poewereket meg cash-t lehet futamból, a többit meg kell venni, de azt is zsákbamacskaszerûen...
Az újoncoknak annyi "elõnyük" van a régi motorosokkal szemben, hogy a régiek tudják mibõl lett a mostani fos, az újaknak meg csak a jelenlegit kell megszokni... S az EA-nél is így terveznek, új érdeklõdõ mindig akad akiknek fingjuk sincs mibe fognak bele, s azokat próbálják itt tartani 1-2 évig, s minél jobban lehúzni... S mikor a hülye rájön hogy kisemmizték, akkor a föld alá kívánva az EA-t, elkeseredettségében lelép...
Ez megy ma már, régen nem ilyen volt ez a fos...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Meg van egy 3. haver, akirõl nem tudok semmit, de állítólag megvált a profiljától... Az új tulaj nagyon titokzatos, s minenkinek mást mond/ír... 😞
Ennek a játéknak úgy néz ki, befellegzett... Erõsen fogy a barátlistámból az emberek... 😞 De sebaj, hamarosan én is felhagyok vele, csak még van egy kis "dolgom" rajta...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Project D|Rare Car Collector|
Csak meg kell gyõznie...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy meg amint írtam, mindenki írogat nekem vagy itt vagy a játékon keresztül, szóval elnézést kértem , ha esetleg bunkó voltam a tagokkal. De azt is odatettem, miért. Mert megvan a gyanú, hogy az a bizonyos ember erõteljesen rendelkezik egy már megemlített tulajdonsággal, és ezt is ki tudom nézni belõle.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Krisz, ha hazaértél fejtágítóból, szánnál rám 5 percet fire-ön? -észrevételem van.
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
Innen üzenem nekik, bocs ha bunkó vagyok, de a múltkori összeszólalkozásom HITMANHUN-nal, vagy másképp AVATARHUN-nal, megmutatta, hogy a krapek eléggé retardált, és kinézem belõle, hogy különbözõ profilokból rám ír csak azért hogy egyet versenyezhessünk végre (ami felejtõs).
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
még mindig próbálkoztok az ilyesmivel.Jegeld a játékot add át ismerõsnek, rokonnak vagy felejtsd el a jelszavát.Nincs ember aki megvenné tõled
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Chris: majd szólj nekem, mikor tervezed átrakni, mert finomítanék majd rajta.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
X
Megj.: nem kell csalni ha elkap a szerver húzó bug, úgy repülnek le rólad a zsaruk mint a légypiszkok. <#idiota>#idiota>
Más: én nem tudom ki mit használ, vagy mi van a játékkal, de tegnap itt úgy leramolta egy GT2-es a RS 4.0-mat, hogy a híd felett repültem át, majdnem láttam a sztratoszférát! <#hehe>#hehe>
X
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
#57279 Baszki végig se olvastam, tedd ki egy kicsit még!! <#worship>#worship> <#hehe>#hehe>
Az marad az én titkom. HSZ törölve a Link miatt. Hogy hogy fogom kiszûrni? Majd eldöntöm én, hogy hogyan. Nincs apelláta.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"