94802
  • KorzeTheNinja
    Az én C-s MR2-m 258-at megy. nitroval 280
  • boomsakalaka88
    322 -öt nitroval b-ben megy ha megy annyit :)
  • 7r1v1um
    Nekem is vannak. Csak az újabb tapasztalatok függvényében alakítgatok rajtuk.
  • Quqa
    Hopp elírtam 278-al megy a Chevelle!
  • Quqa
    Sajnos nekem vannak elveim és abban benne van az is, hogy közúton betartom a sebességhatárokat, sajnos ez van és nem fog változni, mert nem szeretném ha az én hibámból hasonló történne: mai hír!
    Ezt javaslom neked is!!!

#91861 Tegnap próbálgattam a C-s pályán mi menne jól és a Chevrolet Chevelle SS az valami iszonyat milyen milyen erős lett/volt?, mert 4s perfectel lerajtolta az 5s-es MR-t, 5s-el meg jelentős előnyre tett szert (a kanyarig tart neki). 287-el megy és nitróval 303 körül van a vége, nagyon komoly. Sajnos a 911 Turbo gyengén muzsikál, a 350Z jobb nála így is. Ma ha ráérek El Camino SS teszt, leütve közel C csúcson va.

Más: az MR mennyit megy C-ben, mert láttam sok egyéb furcsaság mellett egyet ami 322 repesztett és az szerintem csalt!
  • Blacus27
    hali skacok
  • nfsmw4ever
    Szevasz! S classos, Diamondos, LMS Ultrás, singlis csillagokkal nem foglalkozol véletlenül? Szeplőtlen profillal, minden futamra azt kaptam ott a béraudival. Zavaró, mikor pár tizeddel ott a multis is.
  • Naworsky
    Szóval igen :D köszi a álaszt :) néztem videókat róluk csak nem voltam biztos benne. TE-re gondoltam beszerezni az egyiket, csak nemtudom, hogy melyik lenne a jobb. Persze ez nem a hangtól függ, de nálam az is fontos.
  • 7r1v1um
    Ugyan az a motor hajtja őket, úgyhogy előfordulhat.
    Te Chris, ezzel a Tier3-as versenyzős cuccal mi a helyzet? Ezen a héten van Hastings.
  • goregrind #91870
    Nem csak azoknak, más verdák is előferdülnek ugyan azzal a hanggal!
  • Naworsky
    Az Aston DBS-nek és a V12 vantage-nak ugyanolyan motorhangja van?
  • veszettróka
    Szép napot! Várom olyanok jelentkezését akiknél A class-szos El-Caminos idő ki van csillagozva nfs-s.com-on, de ettől eltekintve rendben vannak a statoldalon.
    Privátba.
  • goregrind #91867
    Én sem izzok karácsonyi feelinben. Mindhárom megvan, szóval ugyan az a helyzet mind a jelenlegi top-up esetében: felejtős... Pedig direkt gyűjtögettem IGC-t, gondoltam lesz valami faxányos kis verda esetleg. Hát a lópikulát! Ment is a mani 60ezres csomagokra inkább...
  • Naworsky
    Hát ezzel sem váltották meg a világot..
  • goregrind #91865
  • chris1997
    Az baj
  • nfsmw4ever
    Car Rotation coming October 3rd, Audi R8 5.2 Q+Lotus Europa S+Nissan Skyline GT-R V-Spec
    Eddig tartott Chris az R8 Audi mentesség
  • BRIANOVERCLOCK
    Na igen ezt múltkor tapasztaltam.
  • eLitMiLan
    Összefutottam C-classos mapon egy car changeressel, és tagadta :D mr2-je lassan de biztosan az egyenesbe leverte az a1-esemet nitro nélkül...még jó hogy c-be kisebb a top speedje az mr2nek :D
  • gyeprefos007
    Rotterdam? tőlem 116 xD
  • Naworsky
    Akkor élvezd őket helyettem is :( bazé, de kár
  • noblem1983
    Ja az jó volt Vettem is egy jugg Bentleyt meg egy 300C-t is. Fasza mindkettő
  • Naworsky
    már megint ilyen nyomi on sale van :( legalábbis az én szempontomból. kár, hogy a múltkori juggeres on salét lekéstem a boost beszerzésemmel, mert rohadt jó lett volna.
  • Dzsimmi
    13200
  • noblem1983
    F1 gondolom most se jön ki 10230 boostból
  • csiles
    A mostani net: Hoogezand, GR, NL - nekem ide rakja, de en kb 250 km-re vagyok tole...
    A tavalyi net ide rakott: Rotterdam, ZH, NL de ez a hely is 24 km-re van tolem.. IP cim alapjan hatarol be, s az az IP, amit az FB ir, az a sajatom.

Otthon nekem Invitel van, az nekem olyan IP-ek osztogat, ami Kecskemethez kotheto... A lakhelyem Kecsotol kb 195 km-re van ...
  • nfsmw4ever
    No. Elite autók óccsójé vannak a cardealerb- autókereskedés- ben.
  • 7r1v1um
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki pár héttel ezelőtt (egyébként teljesen jogosan) megjegyezte, hogy nem kéne mindent túl komolyan vennem. Én ugyanezt tudom tanácsolni számodra is. Nem nem megrendezett eseményre gondoltam, hanem ad hoc, a rendőr-lámpa mellett egymás mellett állók által non-verbális gesztusok által kezdeményezett párbajról van szó. Aki vezetett már autót városban, tudja miről beszélek. Másrészt ezt az átlagéletkort gőzöm sincs honnan szedted, mert speciel ebben a topikban nem igen írja ki senki sem az adatlapjára a pontos életkorát (az általad feltüntetettnél meg speciel több, mint 10-el vagyok több...). A teljes SG.-re regisztrált "népségnek", meg 30 év.....
  • HUNNFSKILLER
    Viszont nekem úgy tudom valamikor délelőtt volt.
  • lorci
    Ez több mint fura, hogy egymást után 4x megyek 4. időt...(pedig nem is 4-es a szerencse számom)
  • EDI28
    Nekem is ezt írta ki
  • nfsmw4ever
    Valami elgurult a fészbúk körül? Csak mert tegnap reggel kaptam egy mailt a fészről/től, hogy sajnálják amiért meghiúsult a belépésem és próbáljam meg most. Most biztos menni fog. Vicc. Fél éve nem voltam a fészemen és nem is akarok belépni. Gondok lesznek....
  • chris1997
    Hmm..fura
  • HUNNFSKILLER
    Onnan tört fel (gondolom IP alapján írja Őrbottyánt, engem pl. Veresre rak be, pedig nem ott vagyok...). Google Chrome - Win 7
  • Dzsimmi
    Azt mutatta,hogy onnan léptek be,de hallomásból mondták,hogy azt talán a mekikre írja ki.
    Nem,nem ott lakom.
  • chris1997
    Aha lehet, EA supporton keresztül.
  • chris1997
    Miért pont Őrbottyán? Ott laktok? Vagy onnan törtek fel titeket?
  • LACI949
    A jelszó változtatást még originen meglehet oldani, de azt hogy másik e-mailre átrakni azt viszont nem tudom azzal még nemvolt dolgom :S
  • Dzsimmi
    Érdekes,nekem is szombaton volt egy ilyen gondom a FB-al...
    Hajnali 4 fele talán és szintén Őrbottyán.
  • chris1997
    Ha írsz chaten az EA supportnak akkor nem.