94802
-
KorzeTheNinja #91879 Az én C-s MR2-m 258-at megy. nitroval 280 -
boomsakalaka88 #91878 322 -öt nitroval b-ben megy ha megy annyit :) -
#91877 Nekem is vannak. Csak az újabb tapasztalatok függvényében alakítgatok rajtuk. -
Quqa #91876 Hopp elírtam 278-al megy a Chevelle! -
Quqa #91875 Sajnos nekem vannak elveim és abban benne van az is, hogy közúton betartom a sebességhatárokat, sajnos ez van és nem fog változni, mert nem szeretném ha az én hibámból hasonló történne: mai hír!
Ezt javaslom neked is!!!
#91861 Tegnap próbálgattam a C-s pályán mi menne jól és a Chevrolet Chevelle SS az valami iszonyat milyen milyen erős lett/volt?, mert 4s perfectel lerajtolta az 5s-es MR-t, 5s-el meg jelentős előnyre tett szert (a kanyarig tart neki). 287-el megy és nitróval 303 körül van a vége, nagyon komoly. Sajnos a 911 Turbo gyengén muzsikál, a 350Z jobb nála így is. Ma ha ráérek El Camino SS teszt, leütve közel C csúcson va.
Más: az MR mennyit megy C-ben, mert láttam sok egyéb furcsaság mellett egyet ami 322 repesztett és az szerintem csalt! -
Blacus27 #91874 hali skacok -
nfsmw4ever #91873 Szevasz! S classos, Diamondos, LMS Ultrás, singlis csillagokkal nem foglalkozol véletlenül? Szeplőtlen profillal, minden futamra azt kaptam ott a béraudival. Zavaró, mikor pár tizeddel ott a multis is. -
Naworsky #91872 Szóval igen :D köszi a álaszt :) néztem videókat róluk csak nem voltam biztos benne. TE-re gondoltam beszerezni az egyiket, csak nemtudom, hogy melyik lenne a jobb. Persze ez nem a hangtól függ, de nálam az is fontos. -
#91871 Ugyan az a motor hajtja őket, úgyhogy előfordulhat.
Te Chris, ezzel a Tier3-as versenyzős cuccal mi a helyzet? Ezen a héten van Hastings. -
#91870 Nem csak azoknak, más verdák is előferdülnek ugyan azzal a hanggal! -
Naworsky #91869 Az Aston DBS-nek és a V12 vantage-nak ugyanolyan motorhangja van? -
veszettróka #91868 Szép napot! Várom olyanok jelentkezését akiknél A class-szos El-Caminos idő ki van csillagozva nfs-s.com-on, de ettől eltekintve rendben vannak a statoldalon.
Privátba. -
#91867 Én sem izzok karácsonyi feelinben. Mindhárom megvan, szóval ugyan az a helyzet mind a jelenlegi top-up esetében: felejtős... Pedig direkt gyűjtögettem IGC-t, gondoltam lesz valami faxányos kis verda esetleg. Hát a lópikulát! Ment is a mani 60ezres csomagokra inkább... -
Naworsky #91866 Hát ezzel sem váltották meg a világot.. -
#91865 -
chris1997 #91864 Az baj -
nfsmw4ever #91863 Car Rotation coming October 3rd, Audi R8 5.2 Q+Lotus Europa S+Nissan Skyline GT-R V-Spec
Eddig tartott Chris az R8 Audi mentesség -
BRIANOVERCLOCK #91862 Na igen ezt múltkor tapasztaltam. -
eLitMiLan #91861 Összefutottam C-classos mapon egy car changeressel, és tagadta :D mr2-je lassan de biztosan az egyenesbe leverte az a1-esemet nitro nélkül...még jó hogy c-be kisebb a top speedje az mr2nek :D -
gyeprefos007 #91860 Rotterdam? tőlem 116 xD -
Naworsky #91859 Akkor élvezd őket helyettem is :( bazé, de kár -
noblem1983 #91858 Ja az jó volt Vettem is egy jugg Bentleyt meg egy 300C-t is. Fasza mindkettő -
Naworsky #91857 már megint ilyen nyomi on sale van :( legalábbis az én szempontomból. kár, hogy a múltkori juggeres on salét lekéstem a boost beszerzésemmel, mert rohadt jó lett volna. -
Dzsimmi #91856 13200 -
noblem1983 #91855 F1 gondolom most se jön ki 10230 boostból -
csiles #91854 A mostani net: Hoogezand, GR, NL - nekem ide rakja, de en kb 250 km-re vagyok tole...
A tavalyi net ide rakott: Rotterdam, ZH, NL de ez a hely is 24 km-re van tolem.. IP cim alapjan hatarol be, s az az IP, amit az FB ir, az a sajatom.
Otthon nekem Invitel van, az nekem olyan IP-ek osztogat, ami Kecskemethez kotheto... A lakhelyem Kecsotol kb 195 km-re van ... -
nfsmw4ever #91853 No. Elite autók óccsójé vannak a cardealerb- autókereskedés- ben. -
#91852 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki pár héttel ezelőtt (egyébként teljesen jogosan) megjegyezte, hogy nem kéne mindent túl komolyan vennem. Én ugyanezt tudom tanácsolni számodra is. Nem nem megrendezett eseményre gondoltam, hanem ad hoc, a rendőr-lámpa mellett egymás mellett állók által non-verbális gesztusok által kezdeményezett párbajról van szó. Aki vezetett már autót városban, tudja miről beszélek. Másrészt ezt az átlagéletkort gőzöm sincs honnan szedted, mert speciel ebben a topikban nem igen írja ki senki sem az adatlapjára a pontos életkorát (az általad feltüntetettnél meg speciel több, mint 10-el vagyok több...). A teljes SG.-re regisztrált "népségnek", meg 30 év.....
-
HUNNFSKILLER #91851 Viszont nekem úgy tudom valamikor délelőtt volt. -
#91850 Ez több mint fura, hogy egymást után 4x megyek 4. időt...(pedig nem is 4-es a szerencse számom)
-
EDI28 #91849 Nekem is ezt írta ki -
nfsmw4ever #91848 Valami elgurult a fészbúk körül? Csak mert tegnap reggel kaptam egy mailt a fészről/től, hogy sajnálják amiért meghiúsult a belépésem és próbáljam meg most. Most biztos menni fog. Vicc. Fél éve nem voltam a fészemen és nem is akarok belépni. Gondok lesznek.... -
chris1997 #91847 Hmm..fura -
HUNNFSKILLER #91846 Onnan tört fel (gondolom IP alapján írja Őrbottyánt, engem pl. Veresre rak be, pedig nem ott vagyok...). Google Chrome - Win 7 -
Dzsimmi #91845 Azt mutatta,hogy onnan léptek be,de hallomásból mondták,hogy azt talán a mekikre írja ki.
Nem,nem ott lakom. -
chris1997 #91844 Aha lehet, EA supporton keresztül. -
chris1997 #91843 Miért pont Őrbottyán? Ott laktok? Vagy onnan törtek fel titeket? -
LACI949 #91842 A jelszó változtatást még originen meglehet oldani, de azt hogy másik e-mailre átrakni azt viszont nem tudom azzal még nemvolt dolgom :S -
Dzsimmi #91841 Érdekes,nekem is szombaton volt egy ilyen gondom a FB-al...
Hajnali 4 fele talán és szintén Őrbottyán. -
chris1997 #91840 Ha írsz chaten az EA supportnak akkor nem.