Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez van 😄 az elsõ 3 rész a legjobb, utána, mint minden jóval ezzel is az történt, hogy elrontották 😞(((
Hát miaz, hogy több lövés durran el mint gumi egy autós filmben ? Na menjenek a ..
Ez az nfs film meg sztm arra lesz jó, hogy megnézzem az autós jeleneteket belõle, majd NFSben rögtön utána erre matyizzak a hasonló járgányokkal 😄
#91090 <#mf2>
#91092 <#mf2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

7r1v1um
Jelen.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Az lesz 😄 De elõször még elküldöm a tudod hova, ahova az ilyen mocskokat szokták, esne bele a CEMENT-jébe 😄 xD
Nekem, az utolsó két rész híg f*s :/
Szerintem nagyon fasza film lesz, kinek van baja az F&F-el?

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Alapul a The Run-t vették elõ , de túlságosan érzelmesnek tûnik a (szerintem)
7r1v1um
Nyílván. de jólesett trollkodni.<#banplz>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Cobra GT500? Nem Shelby ?? <#vigyor1>

Amúgy várjuk meg a filmet utána lehet zsûrizni 😄

7r1v1um
Cobra GT500 forever. De gagyi akció filmnek néz ki, mint a Vin Diesel-féle, úgyhogy .......

SUNNY84HUN
fõhegyitroll barátom merre jár 😄 ? <#fogmosas>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Az elõbb futott be a Trailer (5 perce) Lesz 6-os körözési szint is! <#banplz>

7r1v1um
Gyerekek ez a csúcs a mai napon. A másik egy lambo 748-al.....Matchmaking: <#violent>

7r1v1um
Megy ez egyéb pályákon is. Más kérdés, hogy az elmúlt 3 versenyen overallban õ volt hozzám a legközelebb (az én kocsim 706)..

Anno elsõ fizetõs profilom... Brutálisan toltuk. 24/20 ment a profil, és mivel nem volt HS, csak a régi rövid te-k voltak tolva. Asszem most azok az E meg D TE-k. Kilenc nap alatt volt meg a lvl47. Az akkor hátralévõ 3 szint már nyugisan, multizva ment végig. Visszagondolva, jó nagy ökör voltam. De nem volt rossz móka.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Én emlékszem mit szarakodtam össze mire meglett LVL60 only High Stakes üzemmodba voltan xD

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

<#taps> Nagyon aranyos a fenekelõs. Meg igen kifejezõ...

goregrind
Nem jósolok nagy karriert magyar körökben, kb ilyesmi lesz a vége a nagy edzegetésnek:

DISCORD: grimanddark

Semmi gond. Akkor összefoglalva: Gyorsítani a fejlõdést, tiszta játék mellett, csak és kizárólag sok-sok kocsikázással és REP szorzó vétellel lehet. A sötét oldal több lehetõséggel bír, csak ott nem játszik a tiszta játék. Van opció, a döntés mindenkinek a sajátja.

Semmi gond!
Tiszta játék híve vagyok de nem a nagyon tapasztaltak közé tartozok így sok minden van amit nem tudok. Bocs az észrevételért. További jó játékot.
Sejtettem. <#puszis> És õszintén remélem, hogy úgy is van. Csak hát, nem árt az óvatosság. <#wow1>

Na rosszra ment a válasz DEREKASNFS-nek szántam <#vigyor>

SUNNY84HUN
<#taps><#eljen><#nevetes2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szerintem csak kiakarja ugrasztani a nyulat a bokorból xD

Úgy általában kérdezem: Mi a jó a gyors fejlõdésben? Én a magam részérõl simán vennék REP felezõt, negyedelõt, tizedelõt, ha lehetne.

akarom mondani már 25re
Azt úgy, hogy eltökölhetett valamit. Megy az gyorsabban is.<#buck> De ha ilyesmi érdekel, nem jósolok hosszú, megbecsült tagságot...

CEMENT36 adnál tanácsot hogy léptél 20 perc alatt 20 ról 24re fel? 😄 jól jönne a gyors fejlõdés nekem is
Látom nem csak én vagyok szerelmes <#szeret>

Lehetne egy ilyen bandát alapítani 😄
666 pontos kocsikból állna, és a neve is adott volna!
(Amúgy nagyon szép Cobra, nekem is kellene 😊 )
goregrind
OK! Senki ne mozogjon, az overall most pont jó úgy, ahogy van! <#taps>

goregrind
Bármekkorát elfogad! 😊

De ha nem akkor ott kiabálj és lesem mi a beállítási hiba!

Overburner
V12 Vantage nak mi a legjobb itemösszetétel?

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

miéé' csak 31 réteg mehet egy autóra, mié' <#rinya>
.
(Hûtõ ábrázolása nagyon bajnok, ahogy próbált egy kis 3ds hatást elérni vele. 😄)
7r1v1um
Szovjet, minek vársz mást.

Mondom ma kicsit lazábbra veszem:

LVL60 gyerek nem vár azért lol.. de mind1 színvonal megvolt.

7r1v1um
Ezen a metalerosion oldalon mekkora képet adjak meg, hogy elfogadja?

7r1v1um
Feladom. Inkább várost építek.

Töröld ki aztán csõ <#idiota>

Be kell pofátlankodom R8-cal

Project D|Rare Car Collector|

7r1v1um
Azok lassúak. A felsoroltaktól, meg nem félek...
Azért szar, mert be van rakva vagy 15 pálya és bármire jelentkezek, sehol sincs senki se.

A-a. Hozz ki egy C-vagy B alja kocsit aztán gyí. Na, hóha, hát ott játszanak azok a sunyi kis A-s Murcik, GT2 Porschék nagyon lelkesen.
7r1v1um
Nem akarom elhinni, hogy a classos kocsival, csak bay bridge-en játszanak online.

7r1v1um
<#banplz>

Nyugodtan keressed, nem zavarsz 😉
7r1v1um
Kék vagy sárga ultra rugót meg váltót keresek! SOS

Valamelyik nap fél óránként lépkedte a szinteket, ÉS TAGADTA!!!! Tiszta szánalom a srác, és még õ volt felháborodva hogy kérdezgettem tõle....
goregrind
Nagyon jó kis szekerentyû lett ez a kobra... <#idiota>

Azt nem vágom mit fosaxik a youtube... <#falbav>

Ezt azért ne már. Saját belátása szerint úgy teszi tönkre mások játékát, ahogy csak akarja? És ez szerinted rendben van? Veszélyes véleményed van... Fõleg annak függvényében, hogy kb összesen két emberkét raktak ki ilyen morál miatt. Az én kertembe senki ne xarjon, függetlenül attól, hogy neki mi a jó.

#91038 Nem végsebesség az. Átlagsebesség. Bár ilyen magasságokban lényegi jelentõsége nincs. <#banplz>