Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A következõ játék az lehetne, hogy ki tud HS-en a leggyorsabban végigmenni (ha végig tud, nekem tegnap 10-bõl 10x nem sikerült, 10-es szinten!) E-s vagy 300 körüli overall-u Mitsubishi Eclipse GT-vel, persze PU mentesen. Ja és hogy el ne felejtsem természetesen elõl, <#hehe>#hehe> és videózza le. <#hehe>#hehe>
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Project D|Rare Car Collector|
Az elfogadott: 1:29:59 s még ez is elfogadott: 1:30:00 (Joker, aki ezt megcsinálja, az menjen lottózni 😄),
de a 1:30:01 már mehet a levesbe..
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Mert a "csináld magad jugger" boss - om már nagyon szeretne szétzúzni pár rendõrt 😄
Amúgy nem volt nehéz, csak monoton a végefelé ... ( <#ravasz1>#ravasz1>) - még úgy is hogy ketten csináltuk felváltva míg megfõtt a kaja. Szóval mégha befért volna 1:30 alá és nyerek, nem lett volna fair. Jó ez így 😊
PL.: a limit 50 sec, s aki az 50hez van a legközelebb az nyert, aki alatta van az nem nyert. Az 50et csak kitaláltam, lehet kevesebb is vagy több, csak a példa kedvéért írtam számot... Ez sem olyan könnyû, sztem, s több is a lehetõséged újrapróbálkozni, minthogy 1:25 percél elkapnak, megpróbálod újra, amikor 40percnél elkapnak, aztán csakazért is megcsinálod, de túlmentél a limitidõn... Ez azért idegörlõ, és elbasztál vele több, mint 3,5 órát... Nekem pl erre nincs idõm, de amit leírtam, arra még én is beneveznék 😄
Csak egy 5let, talán meg is van a következõ kiírt verseny? 😄
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Nyugi, átment ugyanez az agyamon. Takkra csak nem tudja valaki megcsinálni pont az 1:30-at ugyebár. Tehát még mindig agyalok rajta, alszok rá egyet.
Szerk: Nem lesz átírva, mert igen, ahogy mondtad, tényleg a végletekig akarják húzni. Szerintem az 1:20 is ritka lesz.
Másodszor, ha a szervezõ komolyan veszi a játékszabályban rögzített pontokat, akkor, idézem: "- Max másfél óra lehet a menet." ön sajnos kiesett a versenybõl, ugyanis az idõlimiten túl teljesített...
Igaz-e milyen szar 35 sec-el túlcsordulni? végülis 19-re lapot húztál, de 22 lett belõle...
Ha ezt a szervezõ elfogadja, akkor annyira komoly is ez a játék... mert ha én lennék a szervezõ, én nem fogadnám el, hisz kerek perec le van írva hogy ennyi a limit, s nem több...
De mindezektõl függetlenül GRATULÁLOK hozzá, fogalmam sincs, hogy a mai rendõrözés milyen, de az biztos hogy ma nehezebb végigvinni, mint 2,5 éve...
Chris: én nem írnám át, mert akkor is lesznek ilyenek, mert mindenki a végletekig akarja kitolni, s azt elismerem, hogy másfél óra után milyen szar pontosan célozni... Amivel viszont nehéz lenne belekötni, ki tud a leggyorsabban meglógni? A legrövidebb idõ nyer...
-----------------------------
ás már jó a boost vásárlás menüpont az oldalon <#vigyor2>#vigyor2>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
- Megmutatja a videót és Boneasi nem csalt: bann, hacsak nem kér elnézést, akkor: Nincs bann
- Abszolút azt állítja, hogy Bonesai csalt, de a videó nincs meg: bann
- Ha nincs meg a videó, de elszégyelli magát: Nincs bann
- Ha nincs meg a videó, de egy percig sem szégyelli össze magát: bann
Tudod mit? Várjuk meg a válaszát, ezt itt föntebb csak példaként írtam, nem biztos, hogy így lesz.
#57442 neked is ezt mondom , vagyis írom 😊
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Elhangzottak itt vádak, miszerint én csalok, méghozzá tank módot használok.
Pár dolog érdekelne:
I. Tank móddal hogy tudtál volna az elsõ versenyben a laggoddal ellökni? Laggoltál mint az állat elõttem, s "szaltóra kényszerítettél". Ez nem hiszem, hogy megtörtént volna egy olyan autóval, ami megrendíthetetlen és elsöpör mindent ami az útjába kerül.
II. A 3. versenyben (amibõl kiléptem mert meguntalak) belevezettél a falba, hiába próbáltalak ellenkormányozni. Ez megtörténhetett volna egy"olyan autóval, ami megrendíthetetlen és elsöpör mindent ami az útjába kerül."
Továbbá egy tény:
- Aki multizik még manapság és nem csak a szinglit tolja, az tudja, hogy mióta nincs Akamai a szinkron elég szar a versenyzõk között és nagyon gyakran megesik, hogy nálad van egy traffic, nálam pedig nincs. Nálad úgy néz ki, mintha ellöknék valamit, de nálam nincs ott semmi, és a sebességem az én helyzetem befolyásolja.
Kijelentem, hogy csalást az életben nem használtam, a log-om teljesen tiszta. Tedd fel a videót, ha van, s maximum annyit láthatsz, hogy szinkronizációs hiba van kettõnk között. Te ezért laggoltál, én ezért toltam el olyan trafficot NÁLAD, ami NÁLAM nem létezett.
Ezúton pedig szeretnék gratulálni a játékban elért eredményeidhez. Tényleg, gratulálok. GRATULÁLOK! Bizonyára sokra mentél vele az életben, a számítógépes világodon kívül. Vagy lehet, hogy neked olyanod nincs, ezért vagy egy ilyen SZAR ember.
NFSW: BONESAI
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)