Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pedig nem ártana a szabálymódosítás, mert így túl egyszerû pl.: X típusú autóval kell teljesíteni (lehetõleg jó gyengével) bizonyos limitet vagy hány szögest kell áttörni ill. mennyi sünt kell összetörni. Persze az sem mindegy mennyi ram skill van a járgányban. Nem kötekedés csak észrevétel. <#integet2>

A következõ játék az lehetne, hogy ki tud HS-en a leggyorsabban végigmenni (ha végig tud, nekem tegnap 10-bõl 10x nem sikerült, 10-es szinten!) E-s vagy 300 körüli overall-u Mitsubishi Eclipse GT-vel, persze PU mentesen. Ja és hogy el ne felejtsem természetesen elõl, <#hehe> és videózza le. <#hehe>
Úgy idegesitenek már ezek a hackerek, megyek szépen a Petersburg-on megelõzök vagy 2-õt egyszerre nitróval, és a másik meg visszaelõz nitró nélkül.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Annyi volt hogy nem töltötte be a boost store-t...azóta már megcsinálták
Lentebb írta valaki hogy gond van a boost vétellel. Nekem a paypal ment, mûködött. Gondoltam szólok, hátha érdekel valakit :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

1:30:01-et valaki megcsinálja, annak fizetek egy sört

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És választhat is, Citromos alkoholmentes, vagy sima alkoholmentes

Project D|Rare Car Collector|

Csak a pontosság kedvéért:

Az elfogadott: 1:29:59 s még ez is elfogadott: 1:30:00 (Joker, aki ezt megcsinálja, az menjen lottózni 😄),
de a 1:30:01 már mehet a levesbe..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ja

Akkor most max 1és fél óra lehet az üldözés ideje?
Mert a "csináld magad jugger" boss - om már nagyon szeretne szétzúzni pár rendõrt 😄
Juggeres, 50% ramskillel <#eplus2>
Amúgy nem volt nehéz, csak monoton a végefelé ... ( <#ravasz1>) - még úgy is hogy ketten csináltuk felváltva míg megfõtt a kaja. Szóval mégha befért volna 1:30 alá és nyerek, nem lett volna fair. Jó ez így 😊
Nope, mert már a kövi versenyt magam alakítottam ki. Vicces lesz(és "lassú").

Mondjuk a legrövidebb idõ nyer dolog is olyan, hogy muszáj minimum limitet adni, hogy szûrve legyen a csaló idõk, de ahhoz a szervezõnek menni kellene egy-két-három átlagos üldözést, s ahhoz viszonyítani a limitet. (Átlagidõ is jó.)

PL.: a limit 50 sec, s aki az 50hez van a legközelebb az nyert, aki alatta van az nem nyert. Az 50et csak kitaláltam, lehet kevesebb is vagy több, csak a példa kedvéért írtam számot... Ez sem olyan könnyû, sztem, s több is a lehetõséged újrapróbálkozni, minthogy 1:25 percél elkapnak, megpróbálod újra, amikor 40percnél elkapnak, aztán csakazért is megcsinálod, de túlmentél a limitidõn... Ez azért idegörlõ, és elbasztál vele több, mint 3,5 órát... Nekem pl erre nincs idõm, de amit leírtam, arra még én is beneveznék 😄

Csak egy 5let, talán meg is van a következõ kiírt verseny? 😄

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Fõleg Chargerrel.
Nyugi, átment ugyanez az agyamon. Takkra csak nem tudja valaki megcsinálni pont az 1:30-at ugyebár. Tehát még mindig agyalok rajta, alszok rá egyet.

Szerk: Nem lesz átírva, mert igen, ahogy mondtad, tényleg a végletekig akarják húzni. Szerintem az 1:20 is ritka lesz.

Nos.. elõször is, GRAT!

Másodszor, ha a szervezõ komolyan veszi a játékszabályban rögzített pontokat, akkor, idézem: "- Max másfél óra lehet a menet." ön sajnos kiesett a versenybõl, ugyanis az idõlimiten túl teljesített...

Igaz-e milyen szar 35 sec-el túlcsordulni? végülis 19-re lapot húztál, de 22 lett belõle...

Ha ezt a szervezõ elfogadja, akkor annyira komoly is ez a játék... mert ha én lennék a szervezõ, én nem fogadnám el, hisz kerek perec le van írva hogy ennyi a limit, s nem több...

De mindezektõl függetlenül GRATULÁLOK hozzá, fogalmam sincs, hogy a mai rendõrözés milyen, de az biztos hogy ma nehezebb végigvinni, mint 2,5 éve...

Chris: én nem írnám át, mert akkor is lesznek ilyenek, mert mindenki a végletekig akarja kitolni, s azt elismerem, hogy másfél óra után milyen szar pontosan célozni... Amivel viszont nehéz lenne belekötni, ki tud a leggyorsabban meglógni? A legrövidebb idõ nyer...

Naná, téged érvénytelenítelek <#idiota><#eplus2> Plusz kiraktad fórumba 😄 Menj újat, ha akarsz.

Jó ötlet de akkor ez a menetem nem érvényes, nehogy az a vád érjenhogy hozzám igaíztod a szabáylokat 😊
SUNNY84HUN
szép <#eljen><#vigyor2> , én agybajt kaptam volna ennyi zsaruzástól , de akinek van ideje és türelme annak hajrá 😊)

-----------------------------

ás már jó a boost vásárlás menüpont az oldalon <#vigyor2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Agyalok, hogy átírjam-e +/- 1:30 órára

Aztán lett belõle egy 1:30.35 és a szabályzatban ugye ez áll: "Max másfél óra lehet a menet."
1:26-nál ment szépen a kék csík, ott volt egy lehetõség - de én mentem tovább...
19-re? Ezt hogy érted? Le vagyok halva 😄

SUNNY84HUN
majd meglátod hogy mi lesz a helyes

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

ne*
19-re nem kérjetek lapot... 😄

Zsarus matricám most se lesz <#vigyor2>
Adok neki még ma egy kimagyarázó napot. Ha:
- Megmutatja a videót és Boneasi nem csalt: bann, hacsak nem kér elnézést, akkor: Nincs bann
- Abszolút azt állítja, hogy Bonesai csalt, de a videó nincs meg: bann
- Ha nincs meg a videó, de elszégyelli magát: Nincs bann
- Ha nincs meg a videó, de egy percig sem szégyelli össze magát: bann

Tudod mit? Várjuk meg a válaszát, ezt itt föntebb csak példaként írtam, nem biztos, hogy így lesz.

Az hogy ki csalt eldöntheti mindenki, itt a két nagy játékos elmentett stat oldala. Szerintem úgy passzióból nem nulláznak senkit, de aki jobban ért hozzá majd leírja. Az más kérdés, hogy (amint már írtam) ha nem tud megelõzni leramol, eléd-vág stb. és utána henceg hogy leelõzött. A megoldás jobb klikk, driver blokk. Krisz utóbbi itt is javasolt!
SUNNY84HUN
rohadna meg el van pusztulva a teljes boost vásárlási rész , de szerintem ez globális dolog :S , talán estére jó lesz mert páran írtak ez ügyben nekik ... hogy nem tudnak boostot venni sehogy

SUNNY84HUN
gyökerekkel nem kell foglalkozni , tetves csaló

#57442 neked is ezt mondom , vagyis írom 😊

Szerintem legyél egy kicsit óvatosabb mert ha túl sok boostot szedsz össze arra már felfigyelhetnek
Õt is kerüljétek:AYAX700

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Igen, tudom. Ezért írtam ezt tegnap: #57312

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

lorci
Szerintem te nem csalsz, már szerintem 2-en annyit mentünk, hogy mással annyit nem mentem mostonába kevesebbet mondjuk de kizártanám, hogy bármi féle csalásnak minõsülõ dolgot tennél.Vannak olyan szinkron hibák például, hogy a másik úgy lássa hogy te csak úgy lököd magad elõtt az autókat és elcsodálkozik, hogy nem lassul le ennyi trafitól háát úgy hogy Õ nem lássa azokat a szinkron hibák miatt.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
Sziasztok.
Elhangzottak itt vádak, miszerint én csalok, méghozzá tank módot használok.
Pár dolog érdekelne:
I. Tank móddal hogy tudtál volna az elsõ versenyben a laggoddal ellökni? Laggoltál mint az állat elõttem, s "szaltóra kényszerítettél". Ez nem hiszem, hogy megtörtént volna egy olyan autóval, ami megrendíthetetlen és elsöpör mindent ami az útjába kerül.
II. A 3. versenyben (amibõl kiléptem mert meguntalak) belevezettél a falba, hiába próbáltalak ellenkormányozni. Ez megtörténhetett volna egy"olyan autóval, ami megrendíthetetlen és elsöpör mindent ami az útjába kerül."
Továbbá egy tény:
- Aki multizik még manapság és nem csak a szinglit tolja, az tudja, hogy mióta nincs Akamai a szinkron elég szar a versenyzõk között és nagyon gyakran megesik, hogy nálad van egy traffic, nálam pedig nincs. Nálad úgy néz ki, mintha ellöknék valamit, de nálam nincs ott semmi, és a sebességem az én helyzetem befolyásolja.

Kijelentem, hogy csalást az életben nem használtam, a log-om teljesen tiszta. Tedd fel a videót, ha van, s maximum annyit láthatsz, hogy szinkronizációs hiba van kettõnk között. Te ezért laggoltál, én ezért toltam el olyan trafficot NÁLAD, ami NÁLAM nem létezett.

Ezúton pedig szeretnék gratulálni a játékban elért eredményeidhez. Tényleg, gratulálok. GRATULÁLOK! Bizonyára sokra mentél vele az életben, a számítógépes világodon kívül. Vagy lehet, hogy neked olyanod nincs, ezért vagy egy ilyen SZAR ember.

NFSW: BONESAI

Szerintem mindenkinél...<#fejvakaras>
Kinél halott még az oldal boostos része?

Ryder159
Mondjuk ingyen ezek úgy se adnak semmit, megelégednék, ha max 3000-ért betennék az Interceptor-t

Ryder159
Hát egy rental BMW jól jönne...<#mf1><#idiota>

trakk
Ugyan már, kaptál két autót, amit megvehetsz, egy AM pakkot, amit megvehetsz, meg a vagy 3-4-felé darabolt tavalyi matricacsomagot, amit szintén megvehetsz. Kell ennél több? 😄

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ryder159
Csak halkan jegyezném meg, hogy Battlefield p4f-ben kaptunk 1000 fund-ot valentin nap alkalmából + BF heroes-ben is egy 1000-est, így ingyen 2000 Fund-ot adtak, mivel a funt az univerzális, és több játékban felhasználható. Kíváncsi vagyok, ezek adnak-e valamit...

Huh de jo neked..😄 nekem csak 3 ajanlat jon ki es persze mind3 ugy marhasag ahogy van.Es cserebe meg keveset is kapok ha megcsinalom.
Ez az "örnölés" nagyon jó dolog, másfél nap alatt 3802 boost-ot szereztem és vettem Lamborghini Diablo SV-t 😄

Sziasztok, hosszú idõ után ismét jelen, mi a helyzet véletek?
Hello mindenkinek. Unom a sok ruszki meg pollen hackert es gondoltam megkerdem itt van valaki aki versenyezne/TE-re menne velem.Ja es Dealcsy megnyugodhatsz ahhoz a hitman-hez vagy nemtomkihez semmi kozom nincs (mondjuk egy-ket mondatabol amit elolvastam nekem is kiderult h milyen ember).
Ha mondjuk bemész valakinek a lakásába a saját kulcsával nem viszel el semmit attól te még betörtél ugyanez igaz itt is!

pl feltelepít valaki "gyorsító okosságot" a játékhoz, és abban ott csücsül egy keylogger. Aztán nem találtatik értékesnek a cucc, átutalás gomb sincs benne -> "majdnem ellopot".
Jó gyorsan

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Hogy lehet majdnem ellopni egy accountot?Egyébként 0-2 évig terjedõ szabadságvesztéssel sujtható aki más e-mail címével és jelszavával belép valahová!!!!!!

Jó köszönjük elég !!! 😄DD

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Tényleg, Brian bedobta a forgalmit. Jó, megvan.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Ha jól emlékszem... Dom elnyerte e zöld Eclipset, de azt a ferdeszemûek szét UZI-zták, eztán mondja Briannek hogy mégmindig jön neki egy 10 másodperces kocsival. Végén mikor odaadja neki a Suprát akkor is azt mondja hogy na akkor itt a 10 sec-es kocsid.
Nem, az Briané volt. Mr. Toretto az elején FD3S RX7-tel nyomta (mikor túllõtte magát az Eclipse).

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)