Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát kb. nem 10-perces kocsit kért miután levegõbe repült az Eclipse...
Jé, tényleg. Az inkább 10 másodperc, nem? <#bee1>

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

vagy generálsz te egyet ez pl jó erõs: "G3MP4V4GY0KBECUPHA554T0KH4CKEREK"
Dominic negyed mérföldön élte az életét ahogy mondta. Hmm de vajon mivel nyomja, ha 10 PERC ig tart neki ott végigmenni?? Rollerrel? 😊
aszt hogy a p..ba?
kerewsek rájuk

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18

Erre én is kíváncsi vagyok. Nem néz ki rosszul így, hogy full bodykit is van rajta és nem sokkal drágább mint a sima. A vinyetták meg mehetnek a kukába
Elsõ lépés: rögvest változtasd meg a jelszavad valami nehezen kitalálhatóra, vannak ilyen generáló programok, keress rájuk.

Jö de most mondjátok meg mit tegyek ??,
az acc lopo ellen

Halálos Iramban 1, a stáblista utáni extra felvétel utolsó mondata.

Yep
😄D

Gempa, az SG-s mottódat Vin Diesel mondta valamelyik fimjében?
Alapfelszereltség a You Can't Run kihíváshoz: egy jó erõs radar. (TH 31.nap)

Valaki lopta majdnem az accomat de rá baszot xDDD

Igen? Hol és hogyan?
kanyesz07
és a koenigsegg ccxr alázza az aventadort és az f1-et

Ready To Rock!&#8482;

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki milyen felvevõ programot tud ajánlani, ami:
- jó
- keveset eszik a memóriából
- a kreált fájl mérete viszonylag kicsi a felvett percekhez viszonyítva (mondjuk 1 perc olyan 100 MB környékén)?
Valamint szintúgy egy videószerkesztõ-programot, amivel lehet a videó bizonyos részét kinagyítani majd vissza az eredeti méretre?
Privátba írjátok lécci, hogy Chris ne hogy szívrohamot kapjon a sok off-olgatás miatt (és hogy ne töltsük meg azt a bizonyos off listát, amit már régóta ígérget<#idiota>. Köszi

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nálam most megtörtént ez a csalók tekintetében:

Hol is van az az e-mail cím, ahova lehet csalókról küldözgetni képeket?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az Aventadorhoz csak egyféle bodykit létezik? Langjb videójában láttam a 4450 boostos kitet azVerge volt a beasten pedig Omni kit van ha jól emlékszem
És olyan a hangja mint a Porsche Panamerának. Szerencsétlenek még csak külön hangot sem tudtak csinálni egy egyébként az USA-ban elég gyakori autónak
Ryder159
Fehér az E betü alapja

tutuhawer
mindenkivel szóba állok. Nem vagyok én olyan bunkó... 😊 Csak hébe-hóba. Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Egyébként AVATARHUN-nal sokat nem mentem, nem tudom, mi zajlik ebben a profilban, de egy biztos: új kezdet, új lehetõségek. Aki szerint Hitmanhun ebben a nickben csal, az bizonyítsa be. Ez nem én leszek, nem játszom ugyanis... (sajnos a simraceway-jel se, mert neterror terror van). Illetve Bonesai kolléga tankmódjára van videó... akkor hadd lássuk. Szerintem nem eszik olyan forrón a kását, na. Egyet tudok, én amikor mondtam valait, az tényszerû volt, megbízható, tutibiztos, hiteles, másfél év után eredményes is volt. Inkább félsiker, Viktor sose mert bocsánatot kérni tõlem, csak nagy volt a csönd jópárszor a groupban. A lényeg az, hogy aki mond valamit, az mondja ki. Hitman tesó: nálad pattog a labda, és tudod, hol kell jelentkezni, ha csalót láttál. Nem itt, mert te se akarsz kiszúrni Chrisszel, úgyhogy csak a hivatalos helyen , pl: a stat oldal fórumában jelents, ha tudsz. Ha fals jelentés, ki fogják szúrni, ha jogos, akkor lépnek. Hajrá

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

E class - 638 ?
Jó pofa, és itt valakinek feltûnik a hiba? Az elsõ kap 1 F1-et + mindhárom Zondát + egy bejáratos Veyron-t! <#nyes>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hány éves, vagy és még hiszel a mesékben?? <#mf1>
Elég betyáros cucc...

Ryder159
Na van egy olyan érzésem, hogy ez se lesz olcsó, vagy TopUp lesz 50.000-hez, vagy VIP...

Hát ja. A gyártói matricák zöme tényleg jó újabban. A jelenlegi topupból, talán a kis doboz érdekelne (VW) A neon is nagyon jó :-) de be nem tenném semmi alá.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Hát az lehet, de a játékot is leszarja ez a baj, tegnap mentünk pár kanyart, de hamar beleunt sajna. <#zavart2>
Én a Rennert várom vissza.

Szerintem hawer túladagolta magát Leszarom Tablettával, mint mindig 😄

Project D|Rare Car Collector|

3 használhatatlan? felirattal van van több, sokkal jobban jársz a gyártói matricákkal, némelyikben egész jók vannak.

#57390 Én ezért nem javaslom hogy ezzel a senkiházi hit … avat … akárkivel menjen valaki, mert utána meg mocskolódik. Sosem felejtem el mikor Tutu-t letámadta/lejáratta, mikor ö a bizalmába fogadta. Nálam utána azonnal repül a blokk listára, <#hehe> ez csak azt érdemli + <#banplz> <#eplus2>. Ezek után nem értem hawert, miért áll egyáltalán még szóba vele. <#falbav>
Minimális kreativiásra az EA-tól 😄

Mire gondoltál mikor a második képet tetted fel? 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Eltûnt az Ave Beast. Rájöttek szerintem, hogy olcsóbban rakták be 😄
Szerk: Franct, csak berakták Limited Time-ba.

Ryder159
Én is nehezen tudom elképzelni róla. És az ilyen gyanúsítgatást meg utálom. Szerintem szánalomból hagyta nyerni, hogy végre befogja a pofáját.
Már összeírtam az eddigi hozzászólásait, ami alapján simán megy a ban...

CCXR kép:
egy
kettõ
DAFUQ?! 😄

Oké, legyen a következõ: mindkettõ felet meghallgatjuk. Ha ez csak egy fajta szemrehányás volt, akkor bann. Ha valamit bevall, akkor nem. Ha Bonesai tényleg csalt, akkor kicsapom. Belõle nem nézem ki, sõt, nem is láttam még csalni. Lehet Hitman tévedett..de inkább a videót lássam, ne a betûket.

Ergó: SG Modik?

Ryder159
Ja. Szerintem azt se tudja, hogy kell videót felvenni. De ha mégis, akkor kíváncsi vagyok rá. De ha nem akkor én kitetetem innen és az végleges...

trakk
Persze, de azt meg nem mondják neked, hogy olyan helyrõl veszed, ahonnan nem lenne szabad, így annyira mégse.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Nekem is.<#beka2>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ezért van Rizikófaktorban. És ha bannolnak, akkor ezek szerint KatiTakanashi meg Drewbá(talán)Unbannolni tud? vagy akkor most mi volt?

Ja, hogy lent meg ment az ujjal mutogatás?! Fakje

trakk
Nekem az Audi, a többi megvan mind tudtommal.
Más: a bennfentesek ténylegesen látják azt, ha proxyval veszel boostot, errõl ma kaptam infót a profi supportos fickótól, aki ráadásul kompenzáció gyanánt még 4K búsztot rátett az accra.
Fákje.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Ryder159
Na lássuk azt a videót, te nagyszájú. Ha nem töltöd fel még ma, akkor én bannoltatlak, ha Chris nem...

Nekem BMW matricák kellenének leginkább....
Azt velem együtt.

Én egy percig sem gondolkodtam el rajta: nem kell és kész 😄 Várok MÉG MINDIG a Nissan Vinylekre.

Ez szerintem az összes a tavalyival együtt mivel nekem az nincs, és csak töredéke van ennek
Köszönöm! Hát kb kettõ új, ha jól láttam. Akkor gondolkodom a SB-t felpumpáláson.