Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha kanyarodni is akarsz vele akkor R34 de M3 GTS-el mégis jobban járnál mert a zsaruk sem lassúak
Rendõrök ellen szerintem mindegy mit, de a kettõ közül a Skyline szerintem.

Project D|Rare Car Collector|

Egy kérdés zsaruk ellen: Audi s5 vagy Skyline R34. Ez a kettõ közül akarom valamelyiket megvenni.(m3 gts-re már nincs türelmem gyüjteni.)
RoboKutya78
Más se tudja kinyitni a füles rejtett hozzászólásokat?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

A napváltás mikor van a játékban, mikortól lehet megint gyémántokat vadászni?

Tényleg. köszi 😄
Más: Bárki aki ért a gépházakhoz alaplapokhoz az dobjon egy privit legyenszíves. nemtudom hogy a házba amit kinéztem beépíthetõ-e az alaplapom.
Ryder159
Olvass vissza, volt róla egy videó.....

Srácok fel keltette az érdeklõdésem a mostani topup viny pack. valkinek nincs róla videója? a neon is egész tetzsetõs.... fun kocsi alá jó lenne. csinálnék egy szép valentinnapi járgányt 😄
az fain 😄 már hiányoltam az ilyet :3 grat az oldalhoz 😄
<#hehe> <#wave>

Más: Hátha valakit érdekel és nem jár a PH-ra. Magyar ranglista! <#eljen>
tutuhawer
nem lesz ott <#kacsint>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Háháháá 😄

Más: TopUp oldal frissítve

Nála nagyobb pofátlanság nem nagyon van :-D

Azt remélem is. <#eljen>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
azért õt se felejtsük el

CSABAMAGYAR24 <#nevetes2><#nezze> nem kis pályás <#idiota>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Már egy ideje így van, szóval szerintem így is fog maradni...
<#eplus2><#taps><#nyes><#bee1>
Ez a véleményem...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ahhh, be jó is így. Kellemes gondolatokkal telve térek nyugovóra. Jó látni, hogy igenis lehet tenni valamit. (kérdés meddig lesz ez így. tartok tõle, hogy hamarosan ott lesz megint)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Várjámá, hova lett a legjobb Magyar? <#hehe> <#banplz>

A Bálintoknak! <#wave>
Boldog névnapot neked is akkor 😊
Bannolni? még nem telt le a nap.

BONESAI
Köszönöm szépen.
Megyek, mára ennyi elég volt. AVATARHUN nem mutatta meg magát, Chris én a helyedben bannolnám, nincs szükség ilyenekre itt

NFSW: BONESAI

SUNNY84HUN
ez is tolja neki mint a barom

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#57499 akkor ezt neked 😉

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Akkor boldog névnapot!

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Én meg Tibi vagyok! Szia 😄
BONESAI
Én Bálint vagyok amúgy <#crazya>

Csak tanuljak meg programozni, esküszöm csinálok egy Off-mérõt 😄

Most érkezett: új tematikus festésbajnokság, ezúttal az itthon Bálint-napként ismert jelenség a téma.

Nem rég tettem fel, de itt kopogtat az 500km/ó, és a valóságban! <#wilting>
Csak a HG meg ne lássa!<#hehe>
SUNNY84HUN
ennyi volt az earn boost maradt mint anno is a boost vétel :S , sehol semmi ajánlat , azt írja próbáljam késõbb tök mindegy mivel hova megyek fel , mondjuk nagyrész csak usa és angol ip vel ment .. többit észre veszi és rögtön írja hogy magyarban vagyok , ez segített párszor

Ez az egyik, na meg ettõl sokkal jobbat már hova akarnának csinálni? 500-zal csak nem fogunk száguldozni egy év mûlva...bár ezeknél ki tudja <#fejvakaras>
BONESAI
A McLaren egy jó ideig nem lesz nyugdíjas. Az Elite autók mindig erõsebbek, mint az alap kocsik. Ergó, hacsak nem lesz a Veyron vagy az Agera R Elite autó, amit kétlek, hogy lesz, akkor az F1 marad a trónon

Majd ha jön az új utcai McLaren, a P1!

Már a CCXR-el mehetett volna 😄

Ja azt én nem láttam, csak a feltöltés dátumát figyeltem és már kezdtem örülni, mehetne az F1-ed nyugdíjba! <#hehe>
BONESAI
Ez a vidi fake, már volt itt. Úgy állapítottuk meg, hogy egy ZR1 alapra tettek egy Veyron bodyt. Nagyon úgy néz ki, mint egy GTA kocsi mod.. nem tették magukat oda a készítõi.

Az hogy a két monitoron mást láthatsz tanúsíthatom, nálam nincs messze a két gép és néha teljesen máshol megy itt a kocsi mint amott, itt van trafik ott nincs, de még azok színei sem egyeznek néha, sõt olyan is volt hogy ez egyiken este volt a másikon meg napsütés.
Jó tanács: ha ezzel a szerencsétlennel valaha is mész még (nem tanácsolom), akkor menjen a felvétel nálad is.

Más: ez most igaz vagy mi a szent sz...! <#wilting> <#hehe>
Úgy ám

tutuhawer
Látod, mindenki látja: a közösség is dönthet valakirõl, hogy csaló vagy sem. Én is mentem, õ is ment, a másik is ment veled, a harmadik is, stb stb. Így is lehet megbeszélni, hogy minden OK vagy mint az én esetemben: nem OK. Kár, hogy a közösség akkoriban nem értette meg ezt. Egyik fórum sem sajnos. Azóta is rámragadt, hoyg aljas szemét ,nagyképû senkiházi vagyok, ami kissé szarul esik azt figyelembe véve,hogy mennyit tettem a közösbe 😞
Lényeg a lényeg Bonesai, nincs gáz egyelõre, felesleges magyarázkodni, fõleg már elõre magyarázkodni. Csak nyomd a gázt, kész.
Be is ugrok kicsit, megnézem, milyen a légkör a játékban - ha már a simracewayben nincs Nissan és holnap se érkezik, hanem OFF-road Buggyt kapunk majd szerintem

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hitman most eléggé lapít. Lehet, hogy nem is kíván többet belépni ide, mert kiderült számára, hogy ez nem a hackes fórum.

SUNNY84HUN
ne pörögj ezen , nem vagy csaló , mentem én is veled már 😊 arról a trafi dologról annyit hogy lehet neked nincs de a másiknak ott van és azt látja hogy szétüdöd vagy ellököd lassulás nélkül .. Chrissel van 1 régi közös videónk , ahol az õ szem szögébõl vett vidin lököm a trafit lassulás nélkül de nálam amit én vettem nincs semmi akkor én is csaló vagyok vagy mi , b@ssza meg az a kis taknyos én azt mondom

...ja és akkor rendesen vissza is lassultam.

A szinkron valóban nem mond semmit a tankmóddal kapcsolatban (legalábbis a forgalommal való kölcsönhatás tekintetében). Tesómmal nyomtam decemberben pár futamot és North Roadon õ úgy látta, 8 autót csapok el sebességvesztés nélkül, míg én csak egynek mentem neki.

We know it bro.... hiszen csöndben van és a videó sehol nincs.

BONESAI
Mentünk ott, ott rammolt ki a falba a rövidítõ után, az épülõ ház mögött. Trafficba addig nem mentem bele, nem volt annyi, mivel csak 2en mentünk. Ha 6an megyünk, biztos akad.

BONESAI
Nincs semmiféle videó, kamuzik. Csak próbál leégetni, mert jobb vagyok nála. Eleve nem kellett volna egy csaló szavára adnotok, egy percig sem...

Multiztam, ennyi épp elég. A videót akarom látni és kész. Tudom, hogy nem vagy csaló, de azért na.. hadd lássam már.

Ennek bemutatására tökéletes a Paradise Hotel, ott állandóan nagy a traffic és repül mindenfelé ha nem elsõ vagy...
BONESAI
Chris,
ha felrak ez a nyomorult egy videót, amin elviszek néhány trafficot, akkor automatikusan csaló vagyok? Már leírtam, mi a gond a szinkronnal. Persze Te nem multizol, nem tudod mi megy néha versenyeken. És igenis, ütközök, van hogy gyakran, van hogy épp nem. De több mint 3600 verseny + a privátok ami kb ugyanennyi, megtanulja az ember kikerülni a trafficot McLarennel. Ha engedné a számítógépem teljesítménye, szívesen mennék veled 4-5 kört valahol, biztos, hogy vinnél el trafficot lassulás nélkül.

Halálos Iramban megvan? Tudod, a legendás 28 fokozatú váltókkal...

Pofa be, lelõtted a köv. versenyt 😄 Találhatok ki újat