Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Más: Bárki aki ért a gépházakhoz alaplapokhoz az dobjon egy privit legyenszíves. nemtudom hogy a házba amit kinéztem beépíthetõ-e az alaplapom.
Más: Hátha valakit érdekel és nem jár a PH-ra. Magyar ranglista! <#eljen>#eljen>
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Más: TopUp oldal frissítve
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
CSABAMAGYAR24 <#nevetes2>#nevetes2><#nezze>#nezze> nem kis pályás <#idiota>#idiota>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ez a véleményem...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Bannolni? még nem telt le a nap.
Megyek, mára ennyi elég volt. AVATARHUN nem mutatta meg magát, Chris én a helyedben bannolnám, nincs szükség ilyenekre itt
NFSW: BONESAI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
#57499 akkor ezt neked 😉
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Jó tanács: ha ezzel a szerencsétlennel valaha is mész még (nem tanácsolom), akkor menjen a felvétel nálad is.
Más: ez most igaz vagy mi a szent sz...! <#wilting>#wilting> <#hehe>#hehe>
Lényeg a lényeg Bonesai, nincs gáz egyelõre, felesleges magyarázkodni, fõleg már elõre magyarázkodni. Csak nyomd a gázt, kész.
Be is ugrok kicsit, megnézem, milyen a légkör a játékban - ha már a simracewayben nincs Nissan és holnap se érkezik, hanem OFF-road Buggyt kapunk majd szerintem
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ha felrak ez a nyomorult egy videót, amin elviszek néhány trafficot, akkor automatikusan csaló vagyok? Már leírtam, mi a gond a szinkronnal. Persze Te nem multizol, nem tudod mi megy néha versenyeken. És igenis, ütközök, van hogy gyakran, van hogy épp nem. De több mint 3600 verseny + a privátok ami kb ugyanennyi, megtanulja az ember kikerülni a trafficot McLarennel. Ha engedné a számítógépem teljesítménye, szívesen mennék veled 4-5 kört valahol, biztos, hogy vinnél el trafficot lassulás nélkül.