Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem bannolom, ha nem válaszol a kérdésemre.

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Valami probléma lehet a felfogóképességeddel. a laptopom nem bírja egyszerre a felvevõprogit meg a játékot futtatni.
De amint látom, bizonyíték nélkül nagydobra verted, hogy csaló vagyok. Kb. EAt idézve:
"If there is no proof of one cheating, action will not be taken. However, action may be taken against One for the false report"

NFSW: BONESAI

Engem most vágott ki a játék.

Bug, engem nem engedett be a házba... azt hittem ki fog dobni, de aztán beestem...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Mi a szar?Voltam egy versenyen és nem adott semmit...<#boxer>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

De féltél mi ?? hogy felveszlek menyünk egy 3 ast és ved fel azt ajánlom 😊
De legalább nem terelnéd el a témát..... inkább Sunnyra kennél valamit, ha most nem mondod meg, hol van a videó bonesai között, mivel enyhén nagyra voltál azzal, hogy õ csalt, így bizonyára meg is van a videó..hol?

BONESAI
Senki nem mondta egy szóval sem hogy csalsz ezen a driveren. Nyugodjál le kamugép

Sunny tisztázva, végignéztem a haverlistámba a gyémántos részt, vannak nála jobbak, nagyobbak. 2 profilja van meg nekem, a nokedlit nem tudom ellenõrizni.

A legjobb idõt, meg a leghosszabb napot figyeltem, egyikbe sem a legjobb a Sunnyi-é... Ennyit errõl.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Hol a videó bonesai és te közted ?

elenem hol van a bizonyiték ?
#57449 - nem sok, de érted, valami
Adj 10 percet, elintézek valamit, aztán felrakom.

Értem én, azért tettem fel a videót, hogy megértsék azok is akik eddig nem értették.

Krisz esetleg nem mehetne fel a fejlécbe a magyar ranglista, ha már van sajátunk falco1 jóvoltából + hátha többen kedvet kapnak hozzá! <#fejvakaras> <#wave>
Még mindig nem jött válasz rá: HOL A BONESAI ELLEN MENT VIDEÓ? És a bizonyíték Sunny ellen?

SUNNY84HUN
na figyelj nyugodjál le

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

te te kis suny yyyyyy 😊
BONESAI
multiba nem mer menni mert elkenik a száját

SUNNY84HUN
bocs chris de reflexbõl jött :S töröld létszi

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Szakad a húr.... bizonyíték van?

ja vele azt mondjá hacker desunyhun is treasure hacker ám 😄
de valaki bizonyítsa már hogy hacker vagyok mindenki mondja de bizonyíték sehol 😄
Találjátok ki ki hivott groupba:AVATARHUN, és kivel volt egy groupba:shumaherrel.😄

de így az érdekes
SUNNY84HUN
maradj is a gépednél , várhatsz mindenkit senki nem áll veled szóba , mert elrúgtad a pöttyöst megint amit kurv@ nehéz visszahozni

A lentiekre nem akarsz válaszolni? Hol a videó?

Várok mindenkit a worldben 😄 gépnél vagyok
BONESAI
Már mondtam, én nem mentem bele 1 civilbe sem

Ez lemaradt a végérõl: <#falbav>
Igaz hogy te F1-el mentél, de az még erõsebb, ha egyáltalán nálad is volt civil!
Tegnap pont nézegettem az új kocsik videóit és itt is egy bizonyíték, hogy nem feltétlenül lassul be a Zonda a civiltõl, pláne hogy elég erõs alap ram-ja van, arról nem is beszélve nála valószínû ott sem volt, mert akkor kerülte volna, vannak ezek annyira profik.

Ryder159
Na hol a videó hülyegyerek?

BONESAI
Kerüljétek: SECRETTDISCRET

De már nem is ír.

BONESAI
Addig jó amíg ki sem nyitja a száját

Adjatok már neki egy percet, még ki se nyitotta a száját 😄
Szerintem válogasd meg hitman a szavaid, mert népdemokrácia van >.<

BONESAI
Jajj dobd már ki ezt a nyomit innen

Csákó

HG #57535 = <#banplz>
Csá te mclaren 😊
Az érdem a linkelt úriemberé én csak bedobtam ide is.

#57526 Milyen kell hogy gyors legyen, vagy erõs ram-u, mert ha igen Bentley, M3 GTS, Murci ezek elég jók (HS-re csak ezek), csak drágábbak, vagy valami amcsi vas azok is erõsek csak némelyik imbolyog pl. Camaro SS, a Plymouth-ok nem tudom milyenek nem mentem velük, de biztos erõsek. Én annak idején EVO IX-el mentem pursuit-ra és a VIII jobban megy, de van Focus RS-em TE-re persze a legjobb a Boss 69 lett volna csak az már nincs. D-s pályára viszont csak 200 SX-el megyek, gyors is ramol is minden nélkül, gondolom felhúzva is hasonló lehet.
Megj.: azért egy 3*-os ram skill-t nem árt tenni mindegyikbe!
Semmit. Nálam minden rendben. Az üzeneteket frissítés után jelzi(Oldal frissítés), vagy jobb oldalt lent az SG Chat ablakban.

am visszatérve a zsarus kocsira valószinüleg a Skyline-t veszem, mert azért jó lenne h kanyarodjon is(gondolom jobb az s5-nél ebben..) és Nos-t ugyse szeretek pursuitban használni(<--rs4).
Nálam is, Chrisz mit csináltál?<#eplus2>

BONESAI
Ez fasza. Szeretem a ranglistákat <#hehe>

pont ez van nállam is
nekem sem jelzi ki, sõt nálam fejlécek sincsenek >.<
mért nem jelzi ki nekem ha uj üzenetek jöttek az oldalra? :S
Mondhattok más autókat is ha tudtok jobbat ezeknél csak ne haladják meg az 1 millát <#vigyor3>.
Éjjel 1-kor.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Én ajálom az rs4et !!!

NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18