Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
De amint látom, bizonyíték nélkül nagydobra verted, hogy csaló vagyok. Kb. EAt idézve:
"If there is no proof of one cheating, action will not be taken. However, action may be taken against One for the false report"
NFSW: BONESAI
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
A legjobb idõt, meg a leghosszabb napot figyeltem, egyikbe sem a legjobb a Sunnyi-é... Ennyit errõl.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Krisz esetleg nem mehetne fel a fejlécbe a magyar ranglista, ha már van sajátunk falco1 jóvoltából + hátha többen kedvet kapnak hozzá! <#fejvakaras>#fejvakaras> <#wave>#wave>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Igaz hogy te F1-el mentél, de az még erõsebb, ha egyáltalán nálad is volt civil!
Szerintem válogasd meg hitman a szavaid, mert népdemokrácia van >.<
#57526 Milyen kell hogy gyors legyen, vagy erõs ram-u, mert ha igen Bentley, M3 GTS, Murci ezek elég jók (HS-re csak ezek), csak drágábbak, vagy valami amcsi vas azok is erõsek csak némelyik imbolyog pl. Camaro SS, a Plymouth-ok nem tudom milyenek nem mentem velük, de biztos erõsek. Én annak idején EVO IX-el mentem pursuit-ra és a VIII jobban megy, de van Focus RS-em TE-re persze a legjobb a Boss 69 lett volna csak az már nincs. D-s pályára viszont csak 200 SX-el megyek, gyors is ramol is minden nélkül, gondolom felhúzva is hasonló lehet.
Megj.: azért egy 3*-os ram skill-t nem árt tenni mindegyikbe!
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
NFSW GEMPAHUN youtube.com/user/GEMPAHUN Xfire jimboba18