Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mutatja és kész. 😞

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

tényleg? <#wilting><#wilting> sokezer köszönöet... tess lökök 2 sört köszönetképpen 😄 <#pias><#pias>
Hagyd, hogy teljesen betöltse a scripteket.

Project D|Rare Car Collector|

Miért nem mutatja a fejléceket, és a spoileres szövegek kinyitásánál miért dob az oldal elejére?<#wilting>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
Nekem már van El Caminom, odaadom neked

NFSW: BONESAI

én nem nyertem pedig keleltt volna elcamino :'( grat neked hozzá
Grat

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Legalább Blue juggeres az ElCamino? 😄

BONESAI
Megint nyertem Fun Friday-n. Nem hiszem eeeel 😄

RoboKutya78
Tudom bûn egy ilyen grafika egy ilyen autón😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
<#beka2><#beka3><#beka2>
Ideiglenes ellelemezavarom támadt 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Akkor ott nálad valami nagy gubanc van. Nem tudom milyen géped van, meg mennyire s mire használod, de a menet közbeni újraindítás könnyen kezelhetõ feltéve, ha az alaplapoddal nincs semmi gond.

És miért baj... Neked?

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

de kár nem nyertem elõzõ heti fb fun fiday-en... kelltt volna az elcamino 😄
tutuhawer
az baj ... nekem. 😊)

Mindenesetre tolok hamar még egy témábavágó hsz-t: lefagyott a gép, újraindult játék közben, úgyhogy mára 2 verseny jutott.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Igen.

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

tutuhawer
az aláírásodban levõ PC config valós, win7-tel együtt?

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Igen, arra gondoltam, s minõ meglepõ, Q-nak is van egy ilyen videója, amit nemrégiben nyomott be ide, s érdekes módon, az a két kör is úgy lett lefutva...

Ugye Q? Célegyenes elõtti bal 90-es kanyar elõtt nitrót nyomni, rémlik? Vagy csak kiakartad próbálni, hogy felmászol-e a falra? <#conf>

Ezen már gondolkodtam én is... De ahhoz képest powerek nélkül jó helyen állok 😄

Nyitott, S, A, E- re vannak erõsebb verdáim, B-re megvan a legerõsebb, C-re meg D-re már kinéztem a verdát, de jelenleg csak az egyiket tudom megvenni... Ha akciós lenne mind2, akkor 300 boost híjja lenne, amit nem tudok össze earnelni, mert nálam nem mûxszik 😞 IP váltással is csak a magyar jön be...

tutuhawer
kinek az autója ez? Mert nem a tiéd szerintem... te ennél jobbakat festesz. Feltörték a profilodat és nem is Robokutya vagy szerintem. Szerintem te CyberMacska vagy legalábbis <#nyes><#ravasz1><#integet2>

tutuhawer
komolyan gondolja Q. többször írta. Arra gondolsz, amire én, ugye, Cs? Nem azért nitrózunk, hogy túllépjük a top speedet izomból, hanem azért, hogy az utazósebességet felvegyük, azaz nem feltétlenül akarja senki se kinyomni az autó végét.
Jó az észrevétel, ismét, Cs, jár a piros pont <#wave><#wave><#eljen>

Ugye ezt a nitrós dolgot te se gondolod komolyan? Végignézted a videót? <#conf>

BONESAI
Kezdünk gyülekezni a listán... ideje lesz elkezdenem idõket menni, csak még elõtte befejezem a McLarent <#hehe>

Nem perkáltam/ok. Már írtam is nekik. Képre most rohadt vagyok, de pihentetem a profilt, úgyhogy ott lesz az még ha kell. Igen, az a Zsolt tényleg normális. Elég komoly összeget szedtem már ki belõlük. (Összedobták nekem az F1re :-D) Remélem most is tolnak kicsit rajtam, nekem.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

RoboKutya78
he he

Ne perkálj csak írj, valaki írta hogy van egy magyar (valami Zsolt) support is aki egész segítõkész. Persze „Kanada-iul” is írhatsz.
Az lesz. Megy a fotó. Nem szurkolok. Legalább eggyel kevesebb a nyûgöm. Ráadásul ez a negyedik alkalom, csak eddig eszembe sem jutott, hogy ránézzek a news-ra. Mérget vettem volna rá, hogy összeszedtem, erre másnap piros az ikon... Eddig fizettem, hogy fojtathassam. No akkor megyek rinyálni.

BONESAI
Más: A zöld motor - zöld rugó kombináció nagyon bejön az F1nél. Az érkezés ugratásból egy álom.. picit tesztelem a kanyarodást, de azt hiszem nem teszek piros rugót, ha ez így beválik

BONESAI
Szerintem csinálj screenshotot a Newsrõl és a problémádról, aztán írj a support-nak. Ha van 500 SBd akkor perkáld ki, majd követelj kártérítést

Akadt egy kis problémám. Tegnap összeszedtem a kavicsokat, ma meg piros a számláló és az utolsó darab után fel is kínálja a lehetõséget, hogy szurkoljak le 500 SB-t. Ilyenkor mi van? Merthogy a news-ban is látszik a tegnapi nyereményem. Ezt most buktam, vagy van lehetõség ezt felpanaszolni, és van-e rá megoldás?

De már nem látja senki.

BONESAI
Még itt vagy nyomi?

SUNNY84HUN
valóban megadtad neki a lehetõséget , de nem élt vele és nem is tudott volna mert kamuzott

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Javítom

😊
Krisz az „Itt vannak az információk” hibás link!
De most aki azt meri mondani, hogy nem voltam türelmes, annak megy a körmös 😄

BONESAI
Magyarul: "Ha kamuzol, meg lesz baszva a szád"

SUNNY84HUN
aj gyerekek ez de kész van , majd 1 x felnõ <#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Ellened nincs videóm, de öcsi ellen igen vagy magyarázd már el hogy megy RTR-X csak 9km/ó val többet NOS-al mint simán, mikor nálam a csak full utcai + 29-et dob rá nitrozva. Lejjebb viszont ott a nullázott stat oldalad az sem véletlen. <#hehe>

#57551 A csíterek jól megvannak egymással, annak idején mindig a nullázott vcsalóval kocsikázott, utána meg jöttek a jó eredmények, érdekes! <#mf1>

#57573 Magyarul írjad neki mert nem érti, bár úgy sem! <#nezze>
Hát, ja. csáó

Bakker! Annyira készültem a kis privát videóra.... Popcorn, csoki, almalé (Aldis szigorúan) két doboz cigi... Erre csak fel lettem húzva és sehol semmi. Pedig megnéztem volna a Bonesai féle tank rettenetet. <#idiota>
Megyek nézem a gyalogkakukkot. Az legalább nem pofázik...

BONESAI
egyetértek

Bannold. Felesleg tovább húzni - szerintem.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Basszus ki csal már treasure huntban?? <#nevetes1>

ot treasure szar
BONESAI
Valóban, én nem láttalak csalni ebben a driverben. Az már más tészta, hogy csaltál HITMANHUNban

Azt nem mondhatod, hogy sose csaltál. A nullázott stat oldal, stb még régrõl.. De nem az Avatarhun-ban. Comprende?

RoboKutya78
Furcsa ötletem támadt mint játék karakter rajzolás terén

A kis fekete fickót meg a két muksit az oldalán lekoppintom a bmw m3 asomra😊

tisztán megyek akárkivel ti látjátok ki a csaló ha jól tudom engem még senki se látott csalni
😊 értelek én de azért meg érthetsz engem is