Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
NFSW: BONESAI
Na jó, nem szóltam, neki kezdetektõl a F1 LM az álomverdája - mázlista hogy a játékban a legjobb kocsi lett a kedvence.
oh de nézdcsak a mottóját - most hogy visszakapta a helyezését hirtelen nincs már "elege" a játékból. 😄
Probalta valaki a lengyel boostot a napokban? Mi a tapasztalat?
Megj.: ha nincs PH-regje, majd továbbítom.
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2013_2_16_l6t5n71c1x.jpg
Dodge Viper SRT10 'A-Spec' Edition 1 Day Rental code.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#57646Megj.: minek ez? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Agyalok, hogy milyen legyen a színsor az enyémben, eddig ez jön be a legjobban: kék-zöld-zöld-zöld-piros-piros. Agyabetegséget találtam ki?
Hát igen megnéztem többször is oda – vissza és sehogy sem tetszik. Se a sebességek, se a fordulatszám közel állandósága, se a túlságosan stabil RTR-X. Akkortájt szinte csak azzal mentem és az nem volt ennyire stabil.
Lepróbáltam most is mit megy az én járgányom ma, full pro + 1 full ultra gumi + 3*-os NOS erõ és hossz (az erõsebb volt ennél ultrákkal), akkor is volt próba hasonló eredménnyel. Ha jól emlékszem (persze lehet tévedek) amikor a videó készült még nem volt visszavéve a sebesség (skill rendszer elõtt volt) így 400 körül/felett volt a vége ennek a Ford-nak.
Akkor is fel volt téve és sokan furcsálltuk ezt a kört.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy ki is lett csillagozva az idõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ráadásul én még béna is vagyok mint ahogy a fejlécben olvasható is.
És a különbözõ hazudozásokra most nem térnék ki, tehát leköteleznél ha nem vonnád kétségbe a tényeket.
#57634+ #57630 Ezeket nem lehetne spoiler alá tenni?
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Egyik haverom nemrég vett laptopot, 850 euróért, win7 volt rajta, de leszedte, feltette a magyar nyelvût, azóta kékhalálozik neki... Visszavitte szervízbe, feltették neki vissza az eredetit, azóta jó neki... Nem magyar de legalább megy...
Hallottam már róla, ezért kéne a te configod, mert nem kizárt, hogy nálad is ez lesz a gond...
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Na abbahagyom, mert leléptem, szevasztok.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szerk: globális a baj, tehát maga az SG van meghülyülve.
X