Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg mindig le vagytok maradva <#nevetes1>
A nicknevembe a 71 es szam nem veletlenul kerult be <#wave>
Raadasul a szemelyi szamom kettessel kezdodik <#wink>

De lassú voltál <#wave>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Máskor kicsit húzz bele 😛
Igen helyesen látod. Valóban olyan 40-50% a spórolás az építésnél. De a gyári (például) IBM vagy Dell gépeket nézve... Tavaly pakoltam össze egy teljes konfigot egy hölgy ismerõsömnek. 189 ezer lett a vége. Ugyanez a hardver összetétel egy kereskedésben, IBM gépként 464 ezerre rúgott <#guluszem1> Persze hogy megmutattam neki, had örüljön nekem :-)
Azt hiszem ki is merítettük a mai offegyütthatót.

BONESAI
Jah az egyik Cinque, a másik GT3RS

NFSW: BONESAI

BONESAI
igen... ilyen is van

Nem a PS2-vel van bajom. Az összes konzollal. 😄
Mi a baj a PS2-vel? 😄

Project D|Rare Car Collector|

Krisz... PS2? Konzol? O.O -srácok, Ti ismeritek ezt a csókát? 😄

Hát... Én a bolti konfigokkal mindig hadilábon állok. Hosszas spórolás után, tavaly nyáron sikerült összeraknom egy gépet, és, /hecc megsasoltam, hogy az árából milyen összerakott gépet vehettem volna. Lényegében, egy kb 40% gyengébb gép jött volna ki, monitor nélkül. Szóval az összerakott cuccok nekem valahogy nagyon furák. -kivéve, ha az összerakás költsége tényleg 50.000Ft körül van; ebben az esetben az összeszerelési díjból simán megél egy család.
Nekem a legemlékezetdúsabb játékom az a Burnout3 volt/van. Kedvenc PS2 játék még mindig. PC-n ,meg a Midtown madness2 😄

Nekem az elsõ gépemen nem sok akkori játék indult el, de a PII-es volt nyúzva. 😄 Akkor még egészen más hangulata volt mindennek. 😊
Fény derült az Eredetre <#nyes>

Elharapózik a nosztalgia :-) Én is 3 évig nyúztam a P1-et. Utána vettem egy P4 celeront (Nfs HP 2!!! Jeeee) és elmélyült bennem az elhatározás: kész konfigot többé soha. Jött a net meg a kockulás és azóta magam barkácsolom össze ami kell. Mármint alkatrészenként, mert azért egy alaplapot nem tudnék leforrasztani négy-öt rétegben... Úgyhogy rendszergazdálkodom itthon a gépeKen, meg a baráti körben, meg nyomom a worldben a gázt.

Mihozzánk 9 éves koromban jött el az informatikai forradalom, akkor szereztük meg egyik ismerõsünk P1-es gépét, sok plusz programmal. Emlékszem, milyen vérre menõ párbajokat nyomtunk osztott képernyõn tesómmal Ignitionben. NfS3-ban meg soha nem vezettem harmadik nézetbõl (fõleg mert csak jóval késõbb tudtam meg, hogyan kell). De abban a szereplõ autók életrajzai is nagyon tetszettek, hasznok extra volt kezdõdõ autómániámhoz.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Õõõõõõõõõ... Anno család megbeszélte, hogy a kis hülye, infót nehezen viseli, kap egy használt gépet, amin kiélheti magát. Megnemmondom, milyen volt szegényke, de 1,5 évig nyúztam. Aztán jött egy PII-es, keményen 334MHz, 32 Megányi RAM, meg egy... Hmmm... VooDoo2-es kártya. Valamilyen MX (Butított) verzió.
Akkor beelõztél. Én késõbb vettem magamnak. Német használt pentium egy, a maga 2 gigás vinyójával és két megás vidkarival (S3Trio). Most meg csak a ramom 8 giga. Külön sztori volt az a gépvétel, meg beüzemelés is. Fõleg hogy teljesen analóg voltam még <#idiota>

Ha tudsz írj neki a PH-n, ha nincs reged kérek tõle egy mail címet.

#57679 Nekem is így nézett ki az asztal csak elegem lett belõle és belepakoltam szortírozva mappákba.

#57667 Bonesai adblockal látszik minden, persze IE8 alatt a fejléc az nem (miért is látszódna), erre lehet rákérdezek Krisz a CSS topikban kinél a hiba. Gondolom az SG miatt kell, mondjuk jobb így a sok ezer reklám nélkül.
Én valamikor 2002 táján... P1, de szerettük.

Amúgy nekem az a bajom az AdBlockkal, hogy ha be van kapcsolva, a banner, a háttér, meg a linkek eltûnnek.

Cöccö... '97 dec. 23. napján kaptam életem elsõ gépét. 😄
Neked is az volt az elsõ? Jé... Nekem azon kívül az Ignition volt a kezdet, csak a monitor csatlakozója sokszor kimozdult és nem volt vörös megjelenítve.

Kis kerekítéssel <#duhos2><#vigyor>
Amúgy 75-ös keltezésû vagyok, csak elég késõn kezdtem a számítógépezést, meg a játékot.

Hmhmhmmm? Miért, mennyi a hány éves vagy?
😛

SUNNY84HUN
lehet leleplezted magad és a worldbeli szinted a korod 😊) <#integet2><#pias>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Csak Palik el ne kiabálja, hogy csúszós a pálya. 😛
SUNNY84HUN
így hogy 4 ik napja nem multizok csak kavicsozok - privizek .... mert azért idõm nem sok. ilyennel foglakozni 815 ik lettem 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Húha...... Akkor én nagyon csendben maradjak. Elsõ kedvencem a jó öreg dos-os Tomb Raider 1 volt. Utána Nfs 2, majd a totál kedvenc a Shadowman. Mondjuk ez még nem annyira, mint inkább a korom diktálja a laposkúszást :-) Bár igaz, hogy akkor az én idõm eddig a legnagyobb. <#crazya>

HungaroStig?! 😄

Ha XFire-ön kérdezem meg, hogy születésedkor is kormánnyal a kezedben jöttél-e kifelé, az nem olyan ütõs, szal, sehol nem vetem fel a kérdést. -francba... 😄
Úgy igazán kockulni az NFS MW után kezdtem 😄 De mond csak X-Firen 😛

SUNNY84HUN
annyi hogy a pontos nick neved ad meg az után tud Chris fejlécet adni

2 évesen?? Hmmm... Most majdnem mondtam valamit, csak megsértõdtél volna.
Mi a fészkes fene az a 180 megás patch már megint? Komolyan mondom, a hétvégén több idõt töltöttem a launcherben mint magában a játékban 😄

h h nincs olyan ?xD na m1 adjatok tik nicknevet 😊)

Hát, 2 éves koromban kaptam a szomszédoktól a HP-t, mindig a CLK GTR-t akartam vezetni és féltem a Countachtól 😄 De akkoriban alig játszottam vele(még jó hogy, nemde?! 😄 )

😄 Volt már, aki megjegyezte, hogy közel a 32-höz elhúzhatnék már a serverrõl, mert kiöregedtem 😄
SUNNY84HUN
te vagy itt a nagy öreg <#zavart1><#nevetes2>

(Megjegyezném: nem az a gáz, hogy 13-14 éves játékok nem indulnak el, hanem az, hogy a Crysis 1. is meghülyült, csak mert W7+Több maggal van randija :/)
Nekem a II SE volt az elsõ. 😄 (Meg a Tomb Raider 2. :/), és ebben az a gáz, hogy kettõnk özött azért van némi korbeli eltérés. 😄 Egyébként, én még mindig többet játszom régi játékokkal, mint újakkal. (A) (A HP-HS-Porsche kombó, ami nem akar elindulni.)
Én ovis koromban, jajdeszíp volt emlékszem, mennyire szomorú voltam, amikor apám újrahúzta a Win98-at WinXP-re és eltûnt az Audi TT-m 😄

SUNNY84HUN
a midtown madness 2 vel még 2000 ben játszottam utoljára suliban , komoly emlékek voltak számtech órán 😊))

Elsõ játékom volt az NFS III HP <#vigyor2> Tehát most is vígan játszok vele. A HS meg.. az sima ügy volt nekem, sõt még ez a mód sem kellet, letöltöttem és ment.

(Azt hittem, azt mondja, hogy az indítófile-ra kattint... 😄)
Hmmmm... Az eredetiség nem gond. Asszem... Én, ha a HS-t felrakom, akkor azt sem mondja, hogy 'pjambe... :/
A HS-t csak telepítenem kellet.. Az elsõ Hp meg... Pill..Bullittbá' már egyszer mondta, hogy hol, mindjárt megkeresem. Az biztos, hogy eredeti HP kell hozzá.

Szerk: Megvan a HP-hoz a Vista-Win7 mód
Itt meg a Vista-Win7 HS

Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!
Krisztián! Regéld el nekem, Gyermekem, hogyan fut Nálad a HP meg a HS?
Ezt köszi! AdBlock hozzáad a tûzrókához, és van fejléc. :-) Örül.

best háttérkép eva

Sziasztok!

Öhh... Szóval: Vegyük a szitut, ahogy lesem, amint haverkám éppen játszik, majd az ellenfél verdájának megtekintésekor megakad a szemem valamin; Ahogy a srác átlapozta a listát, volt egy gyönyörû -de Q ronda volt- festéssel megáldott Aventador, 817-es over-rel. Ki az az elvetemült, aki visszabutítja a verdát?
BONESAI
Nekem nincsenek