Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, igen, full-full vagyok, 97 vagy 98/100. Három Driver meg eltûnt a fenébe, nem tudom õket törölni sem :/

Project D|Rare Car Collector|

SUNNY84HUN
ha valaki rádír hogy csalsz mert jobban mentél nálla akkor semmi nem lesz , ha van valami vaj a füled mögött akkor lehet félni

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Lufira nem vesznek el statisztikákat.

Kezdem megérteni,pedig még csak egy éve játszom.Most meg le is csalóztak speed hack miatt,és el fogják venni az eredményeim.Szeretem ezt a játékot...
SUNNY84HUN
új szerzeményem

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

th -t igen is érdemes sokáig húzni már többször is leírtam mert igen sok jó dolgot adott nekem elmúlt hetekben

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

remélem már jó a spoiler 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

tutuhawer
Ezért nem szívesen lépek be én se

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Egyre jobb egy versenyben már nem csak egy autót látok repülni,pörögni és pályán kívülrõl visszajönni,hanem hármat is.És persze ha véletlen el találsz egy ilyet egybõl lelassulsz,élvezet így játszani.
SUNNY84HUN
engem meg csak a honda <#nezze><#pias>

ja rájöttem 😄 probáltalak fel venni de tele vagy chris is tele van na véglegesen BLACKROCK15 😄 ahogy meglesz a 7-es szint csinálhatom a mona lisá-s sylviámat 😄 ujra 😞

A Tiburon a belépõ a V6-os klubba. Na de SUV-ból se volt japán... H2, Navigator vagy Escalade?

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

UG2 az egyetlen, ahol elhatároztam, hogy vagy japó autót vezetek, vagy gyalog versenyzek. De azért egy Hyundai becsúszott 😄

Te jó ég, az a Cobra oda fog verni, remélem. A H1 "nyáriasításának" örülök, az A3-ast nem tudom mire vélni. Ennyi erõvel jöhetne a Golf 4 GTI is (valamiért nekem errõl az UG2 jut szembe, nem az MW).

tutuhawer
üdv a játékban újra. A chicane-os neved foglalt , az apexra nem tudod ugyanazt csinálni. Ha törlöd a chicane-os profilt, akkor mûködik.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

<#zavart1> Ezt nem gondolod komolyan. Mikor szoktak kihúzni egy kábelt???? Mikor szokott BlackScreen lenni????? Ez a kijelentésed nem más, mint a remény diadala a tapasztalat felett <#eplus2> De azért jó volt!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Ryder159
Hétvégén biztos nem...

Passz. De engem még Mindig a Monaro érdekelne. Bár tudom, hogy nincs betervezve, de kéne. Addig A3 😄

Lehet tudni mikor érkezik az Interceptor?

Nem voltam pontos. Én is inkább erre gondoltam, mert végignéztem amiket Qouqa1 linkelt. Elég ijesztõ gyûjtemények. De ha belegondolunk, kicsit elsaccolja a kistesó, akkor porban úszunk most is és lehet nem mennek a szerverek...

DEJAVU71, össze fogunk futni <#wave>

Pár új autó:

A3 meglesz, mert MW-s idõszak az nagyon fakje. No meg Audi 😄

Ryder159
Ugyanmár, a pénteki komolyabb:

Ugyan nem csapódott be, mert felrobbant a levegõben, de így is hatalmas a kár. Az ablakok szinte mindenhol kitörtek a lökéshullámtól, és gondoljatok bele, milyen szar -20 fokban ablak nélkül az éjszaka...

Majd ha lesz Test Drive Tuesday-en R8 Gt, majd én 😄

Az nem okoz gondot, a chicane on is van driverem, meghozza tagadhatalan noi nevvel VENUS001 <#integet2> Ott en is ritkan vagyok, de tudunk egyezteteni

Bakker. Ez nagyon durva, ijesztõ, elgondolkodtató. Köszi a tájékoztatást!Én meg akkor tök nyugodtan az Internátust néztem, és legnagyobb gondom a nácik hülyeségei voltak... Hát volt nagyobb gond, máshol, másnak.

azért nem találtok mert a Chicane-on vagyok na nem baj átmegyek az Apexra a nevem ugyanaz lesz BLACKROCKHUN 😄 mindenki vegyen fel majd 😄

No majd okozok valamit. Bár hazaárulókként, rendesen elhúztunk a Chicane-ra. Igaz én tervezem a visszatérést és ha, a dominancia is az elvárásaim szerint alakul, akkor követ majd a szentem. <#puszi>(Ilyen szmájli úccse sûrûn vala itt)

Tudom, idegesítõ, hogy megint ezt írom, de mi a frász ez az egész napos frissítés? Délbe is leszedtem a patchet és mindenki össze vissza laggolt, most is húz lefele valami 140 megás fájlt. Ezek megõrültek, vagy jön valami, amirõl tudnunk kellene?

BONESAI
Én most 65 napnál járok, és kb 3 hétig semmi használható nem esett... ma meg tegnap viszont kaptam ultrát

NFSW: BONESAI

Eddig fõként azt tapasztaltam hogy kb. 27-30ik napig hullik 2-3 ultra aztán mindig újrakezdtem.Csak gondoltam rákérdek, hogy másoknak mi a tapasztalata ha hosszú távon tolja valaki a TH-t, mert nekem még 35-40 napnál hosszabb nem volt.
SUNNY84HUN
nekem a nokedliverkli profilomon 290 napnál járok és nem csalódtam benne eddig , volt olyan hogy addott sz@r skillt vagy tuningot de mostanában jó pár ultra , pro és használható skill esett ... a sunny84hun elsõdleges profilomban anno újra kezdtem és 190 napnál járok ... 150 -175ig jó alkatrészeket adott , de ebben sem csalódtam ... van akinek beválik a sokáig húzás van akinek meg 30-40 nap és restart vált be , te döntesz hogy mit választasz <#vigyor2>

Na ez a world-os nap is jól telt. Kipróbálhattam végre a csodás és reklámozott srt10et. Tudom hogy ha a legrosszabbra számit az ember nem éri meglepetés de ez már leirhatatlanul szörnyû járgány. // Treasure huntokat érdemes 30 napnál tovább vinni?
SUNNY84HUN
okés <#pias> , japó autókat mindig szívesen tárt karokkal fogadjuk <#worship>

tutuhawer
még ide tartozik, hogy Audi R8 GT-t meg minek videózzam le... nem nagy szám <#nyes><#nyes>

<#vigyor2>

tutuhawer
OFF egyébként pont eszembe jutottál a simraceway kapcsán. Vettem Dodge Viper ACR-r és kurva jó... lenne, ha el tudnék indulni a játékban. De mindenáron kell róla videó és Hondát is szívesen vennék fel, hogy megnézhesd, hogy is megy, de nincs... És nem is van tervezve. Nem könnyû a Hondákat beletenni a játékokba, ahogy látom... Sebaj, amint lesz japánból valami, ami tetszetõsebb, levideózom, és neked ajánlom a videót <#wave>

SUNNY84HUN
jól van jösz te még az én utcámba <#ravasz1><#wave>

-----------------------------

más : jól sikerült ez a Client Update , sok kocsi pörög jobbra balra , falból jönnek ki , startnál egymásban vannak , pattognak ide oda , jó munkát végeznek ezek ott fent <#levele>

tutuhawer
A 71-es a NFS-ben nagyon jó évjárat, én tudom <#eljen> Ha azt mondom , hogy a 70-es évek elsõ fele, akkor az NFS World terén elég durva jó minõség. Amolyan HondaFanok 84-bõl elbújhatnak <#ravasz1> <#integet2>

OFF: gyenge a gépem - mondták hivatalos szervek. Csökkentsek kicsit a minõségen és jobb lesz... Akkor hogy a fenébe lehet, hoyg 1920*1080 HIGH grafikai beállításokkal meg simán megy a játék , HOGYHA futtatom a frapsot és megy a felvétel is <#nyes><#nyes>

BONESAI
Nekem lassan az F1 eléri a 400at

Szivesen osszefutnek vele par korre <#wave>

Koszi szepen, bar nem tudom, oruljek e ennek a gyozelemnek... <#confused>

<#eljen> Szép eredmény. Nekem a csúcs, az egyik aventadorom. Gyorsulásin picit meglökött egy mazda speed 3, és 425-el vágódtam a célba. Még jutalmat is kaptam. Olyan pici csillagocskát <#wilting>

Felnyomtam az agerát.. A z Lp640 Murci óta elõször vagyok 400 felett :3

Ja. Felesleges a több. Nekem példa rá az NFS The Run. Beharangozták, hogy milyen gigaszuper lesz az új grafikus motorral, háááát eléggé vegyes lett. Az intróknál kifejezetten zavaró, hogy a központban sejtszintû pontossággal ábrázolják a fõszereplõt, aki meg mondjuk megy el mellette, az meg kb gagyi animé minõségben van megrajzolva. Így együtt, egymás mellett eléggé lehangoló számomra a képvilág.

Ja meg emlékszem, mikor a haverjaim rég a Doom 3-mal zúztak, én még mindig a régi géppel szüttyögtem. És amikor olvastam az Exitben a TDU-ról, azt néztem, hogy elbírná-e esetleg, de ahhoz is P2 kellett minimum. Amúgy net is csak kábé 2 éve van nálunk...

Hasonló. Miután áltsuli nyolcadik elõtt megkaptam a saját gépem keresztszüleimtõl (teljesen elõtelepítve), utána...egyrészt Underground rogyásig, másrészt magam fejlesztettem. Fõleg, mikor az MW-vel úgy lehetett játszani, mintha képregényt néznék.
Kezdet: 1x2,4 GHz, integrált VRAM, 256 MB RAM
Mostani szint: 2x2,5 GHz, 1 GB VRAM (olcsó Gigabyte póver), 4 GB RAM
Mióta egyre színvonaltalanabbak a játékok, nem is kell több.

BONESAI
Az egyik 0.1 másodperc alatt, a másik 18 alatt ért be

Nem semmi. Bár ilyesmi akad nálam is. Hegyben álltak a padláson, de a javát bontott alkatrészként kiárultam 20kg-os csomagokban a vaterán. :-) Azért megtartottam egy két relikviát. Fõleg mikor hoznak "tuningolni" ilyen õsi vackokat, olyankor a régi cuccok maradnak,hátha jó lesz még alapon. Éð néha tényleg jó ha van.

Akkor a nejem is beelõzted, bár õ nem fórumozik, de lelkesen nyomja a pedált. (Illik vagy sem, õ bizony 72-es)

Ugyan már P1, nekem van még egy 486-osom a szekrényben, talán 128MB RAM-mal és 400MB! vinyo-val. 1 – 2 éve benyomtam és még felpörgött, bár OP nincs rajta, de szerintem mûködne. Eladó jó pénzért, esetleg beszámítok egy ilyet félárban! <#hehe>
Az eddigi nyertes!!! <#worship> Elismerésem!