Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tutuhawer
a szimulátoros ismerõseim elfogadhatónak, játszhatónak is mondják a SRW-t. Nem tetszik a grafika? Hmmm. Akkor menj a Worldben. Kevés az állítási lehetõség? Az. Ha nem OK, akkor cserélgesd az ultra rugókat a Worldben. Szimulátorba akarsz visszatérni? A simraceway nem full szim, billentyûzni is lehet. Emiatt nem szar, mert ha az lenne, akkor a kommentek is szarok lennének. Kurvára instant, ingyenes, csalómentes, kiszámítható, magyarokkal tûzdelt autóversenyzõs játék. Egy hibája, hogy nem lehet benne 400-500-zal menni, pedig az aztán olyan jó, hogy hûha. Ajjjaj de szeretjük a 400-as tempót.

ON: nem tudom , mit izélsz, ki se próbáltad igazán. A kedvemért gurulj 1-2 hétig naponta kicsit multiban...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Engem a Simraceway nem nagyon érdekel, túl béna, a grafika sem tetszik, semmi állítási lehetõség benne, uncsi. Ha visszamennék szimbe csak GTR2 online, oda még felmennék. Az EVO-ról lecsúsztam, karácsonykor 1-2 $ (vagy kevesebb) volt szinte az összes versenymód. Mellette van még pár online az egyik legjobb a HP (1500Ft néha) és érdekes módon ott a játék lényege a kilökés versenyben, de kevesebb az ütközés mint a World-ben. Ha érdekel a GTR2 írj PÜ-t.
tutuhawer
talán valamilyen multiplayer versenyben még összefutunk...

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ezt elcsesztem!
Hát a mai nappal szerintem vége van a játéknak, legalábbis a multi részének (és ezzel az egésznek), ha sürgõsen nem találnak ki valamit a pörgõ – forgó akármik ellen és nem javítják a szinkronhibákat és tiltják a csalókat ennek vége. Aki költeni akart szerintem felejtse el, minden szinten, minden versenyen csaló – csaló hátán. Volt hogy 5-en indultunk 4 csaló volt, az átlag az 1-2 versenyenként. <#levele> http://yoursmiles.org/tsmile/en/t3712.gif
Köszönöm!

Annyit is költöttem rá, mert tegnap elfelejtettem összeszedni a gyémántokat, és már megint szórom a boost-ot az ehhez hasonló hülyeségekre.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Futballista?! Akkor bizony nem ismerem.

Project D|Rare Car Collector|

tutuhawer
nem ismered. Korábbi versenytársam, jóbarátom. Neve elhallgatását kérõ, nem fórumozgató, leszegett fejjel a falba nyomuló, megalkuvást nem tûrõ, kiváló humorú, 24/7 kurvaanyázó, kék-fekete szívû, hardcore futball-fanatikus.

Kész

Ki az a véresszájú kék-fekete span? Ugye nem Sonic?

BONESAI
Nálam még mindig nincsenek fejlécek.. fene, na majd holnap megoldom.
Sziasztok, mára végeztem

NFSW: BONESAI

tutuhawer
Chrisssstiántól kérek egy fejlécet dzsimmi névre, és aztán: nyugi, a te eseted csak kutyafüle lehet, nálad nehezebb helyzeteket oldottam már meg. Érted... leszarja mindenki statisztikát, de maga a statisztika létezése önmagában a fontos. Neked se esne jól, ha jó nagy nulla lennél. Nem az a fontos, hányadik vagy, hanem az, hogy nem nulla. A nulla az egy rossz helyezés. Aztán: ki vagy te? Dzsimmi. Kicsoda? Dzsimmi. Ki? Dzsimmi, dzs-vel. Kicsodaaaa...??? De bizony van olyan versenyzõtársunk , több is, akiknek a nevét korábbi nfs játékokból, szimulátorokból az egész világ ismeri és elismeri, ott bizony számít. Na, ezt nem fogta fel a TCM-en a gárda, at sg-n a közösség, a prohardveren a havercsávók. Elviseltem, persze, de azért szarul esett. Sebaj, Dzsimmi, segítek, ha gáz van, cserébe a véresszájú kék-fekete spanunkat gázold bele a falba helyettem is <#nyes><#nyes><#nyes>

BONESAI
A fordító egy dolog, én tanulok spanyolul.. ez spanyolul van.
#57813 ez bizony megér 500 boostot. Csak vigyázz, mibe teszed bele és mivel kombinálod

Szerintetek 500 boost-ot megér ez?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Köszi szépen!
Ha esetleg nulláznának,akkor segíthetnél...de szerintem csak vagdalkozott(legalábbis remélem).
Pardon. Ide akart menni: #57808
És még ez is lemaradt: <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Csigául (franciául) biztos így van.
A fordítóba spanyolul nem ismer ehhez hasonló szót. Ami csigául a 'comprendre' az spanyolul 'entender'.

tutuhawer
Chris: pedig de igen. Sajnos. Nem kell hivatalos feljelentés ahhoz, hogy a tiszta statisztikádat elvegyék mindenféle indok nélkül. Még szerencse, hogy pár magyar barátomat pár hozzászólással sikerült újra ranglistáztatni, ami nem kis dolog... /Persze, a magyarok ezt nem érthetik, sosem értették/

Dzsimmi: Camelll egy csicska, majd én levajazom a szitut neked, te csak nyomd a gázt.

BONESAI
Nem csiga, spanyol <#nevetes1>

comprendre
Tudok csigául.

Oké-zsoké. Szerintem én is befejezem mindjárt a "mûszakom" 😄 Csak még leszedem a Soundtrackját a Sonic.exe-nek.

Már ágyikó meg ipad. :-) Reggel ránézek és jelentkezem. Bye!

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Elküldtem õket és az infót, ha kész lesz, majd szólj és akkor az intró már meg is lesz 😄

SUNNY84HUN
2300 boost a kit rá , igc -s body nincs

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Coprende :-) (vagyhogyisírják...)

Oké, rendben. nem nagy cucc, csak vágás 😄

Fffúúú. Azt én is tudok :-) Mikor még szerkesztettem az újságom, akkor nyomtam a photoshopot, de szerintem mára lemaradtam. Holnap megdumáljuk mit tehetek. Mára rövidre zárom magam. Vasárnap meg úgyis mindig a gépnél vagyok (legalábbis délelõtt)

Tudsz Photoshoppolni? 😄 kéne három kép amit normálisan meg kéne vágni..egyenlõre csak balf.szkodok.

Nekifeküdtél rendesen. Reggel rakom a frapsot, aztán lízing és jöhet a project terv.

Addig elkezdtem az intrót csinálni.

Nekem is menni fog, talán egyszer ha le lesz árazva, amúgy meg most nagyon nem vonz 😄
Már meg is van a Remake muzsika OST-je

Az lesz. Holnap még átnézem mi ultrám akad, merre, aztán mehet a lízing.

Szerintem vedd oda, ahova gondolod, hogy jó.

Nagyon segítõkészek vagytok igazán köszönöm!

Hát ja. A vezetés még talán menne is. :-)

BONESAI
Majd lesz. Nekem sincs még szétskillezve, de alapjáraton is nagyon jól megy ha tudja vezetni az ember

Én is az F1-et mihamarabb :-) Már csak az a kérdés melyik profilomba... A fõ profilomban nincs már skillem :-(

nem annyira sürgõs, ráér, de azért szeretném majd megcsinálni minél hamarabb 😄

Soinc.exe NFS World Remake 😄

BONESAI
Villogni akarsz hogy az 5.2 legyorsulja az F1et? <#hehe>

Mennyire sürgõ? Full hd felvétel ok. F1 beszerzés alatt.

Mindössze egy Driver Selectet meg egy Drag versenyt velem kéne majd videóznod 😄 Ha érdekel, leírom mi a project privátban.

Valaki mondja meg nekem hogy az LP-640-re mennyibe kerül a body kit!Köszi

BONESAI
McLaren pipa, videón még dolgozok...

Van itt olyan aki:
- Tud videózni Min. High felvételen(vagy ha nagyon muszáj, medium)
- Van McLaren F1-e
?

Hát bárki bármit mond és a csicsánon pár kör alatt nagyon jót szórakoztam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Star Wars 1 epizód: A fejvadász felpörgeti magát, vigyázz kész start, hoppá valamit elhagytam uzsgyi vissza érte.

Star Wars 2 epizód: A Millenium Falcon leszálláshoz készül ... hát leesett, próbál indulni, nem mondom van benne kraft. Azért elõzékenyen beköszönök hozzá.

Star Wars 3 epizód: Az hagyján hogy indul, na de a fékje az valami pazar! Úgy látom megint felszálláshoz készül á nem nem, csak fára mászik. Ja hát persze valami növényvédelmis lehet, le is parkol a zöldben!
Hülyeség, ne is foglalkozz vele...nincs semmi a profilodban amiért törölhetnének...na meg az adminok sem idióták, nem fognak senkit törölni azért mert valaki "azt kérte"
SUNNY84HUN
és ? , nekem is vannak nagy nevek a listámon 2,5 év alatt szedtem párat , el ne hidd csak üres kamu hogy töröltet .. <#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

A feledés homályába merül...

Nem félek,csak írta,hogy valami Camell a barátja és vele töröltet,kíváncsian várom mi lesz.