Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi a fenéért nem lehetne egyszer (mint régebben) 500 boostos adni, És nem ilyen hulladák Spec ek fostalicskákat....,
Max rendõrõzni jók ezek a hulladékok, mert legaláb nem kell majd fizetni a kocsi sérüléseit.
De akkor is ez szerintem már dühítõ. <#duhos2>#duhos2>
Faja. Ez az idõ nem került be. DNF-ként van jelen. Hurrá....
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
NFSW: BMEGNFS, KISMALAC, GERGE1Y
Az elõzmény <#sir>#sir>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Roadster nem Cinque, a Cinquevel jobb idõket lehet futni.. a Roadsterrel hihetetlennek tûnhet olyan idõ, ami pld. a Cinquevel normális
NFSW: BONESAI
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Bonesai vigyáz majd, hogy mit csinálsz dragen az ilyen váltogatásokkal mert én már megjártam a roadsterrel, hogy addig reportolt a sok hülyegyerek hogy csalok , hoogy kicsillagozták azokat az idõket amiket a roadsterrel mentem.Most meg egy GT2-esst épitettem dragre azzal jobbat megyek de csak akkor váltogatok vele elõ hátra amikor egy olyan ellenfél van aki ugyan azt csinálja és tudja hogy nem csalsz csak kihasználod ami adva van.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
A dragos jobban fut a simánál, de ha nincs ló, jó a szamár is... meg váltogatással el lehet érni szép eredményt a simával is... PERFECT10Nnek is csak sima Cinqueje van dragra
Viccelsz? Aki szimulátorozott sokáig, iracing, rfactor, netkarpro vagy akár simbin-féle, az nem mondja jónak a szart szimulátoros szempontból. Csak olyan jellegû, hasonlít a simhez, és játszható. Így OK? A simraceway elfogadhatóan játszható a simulatorosoknak is, meg a billentyûsöknek is
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Project D|Rare Car Collector|
#57856 Jó sok mindent blokkol, nekem a hajam hullik tõle és ha kikapcsolom akkor is! <#falbav>#falbav>
Más: minden a régi, leszedtem az AdBlock-ot Mozillára
Ha jól tudom.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha valamit elbasztak és javítani akarnak na ná hogy belerondítanak abba amit eddig felépítettél.
Nem csinálnák azt hogy aki eddig így építette a járgányát ilyen minõségre azt hagynák lógva és csak azoknak adnák ki a frissítést akik még nem rendelkeznek ilyen autókkal.
Még jó hogy engem nem érdekel olyan mértékben már a dolog hogy ezért szívrohamot kapjak 90 autó esetében esélytelen is lenne a követése a dolgoknak. Lehet hogy mostantól észre venném az alkatrész butításokat mivel komplett listát vezetek a jelenlegi tuning felállásomról😊 De nem tudok ellene semmit se tenni hiába fizetek, fizettem ezeknek a rablóknak bármit is.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Project D|Rare Car Collector|
#27199 <#eplus2>#eplus2>
Szerintem ha kiveszed a két pirost alulról akkor nem fog fordulni a gumi mindenképp maradjon, de 2-vel is jó.
#57832 Ez olyankor van, ha valaki kevés „valódi” szimulátoros játékkal kerül kapcsolatba.
Más: ez a szar adblock blokkolja némely smiley tárhely megnyitását (sok máson kívül), hogy rohadjon meg.
vagy ha a színsorhoz ragaszkodom tegyem be a speedsiens 4 4 9 **** kereket?
Engine: zero tuning mods(blue)..................9 17 0 ****
Induction: Ursa (green)..................................9 7 0 ***
Transmission:Speedsciens(green)............17 9 4 ****
Suspension: Zero tuning mods (blue).........4 8 11 ****
Brakes: Medion (yellow)
Tires: Medion (yellow)
És ez van benne:
Engine: zero tuning mods(blue)..................9 17 0 ****
Induction: Ursa (green)..................................9 7 0 ***
Transmission:Speedsciens(green)............17 9 4 ****
Suspension: Zero tuning mods (blue).........4 8 11 ****
Brakes:Ventura (red)........................................0 0 9 ***
Tires:Attack motorsport (red)..........................4 4 17 ****
Baromira egy színûnek tûnik😊
A 4 csillagos alkatrészeknél a kerekeknél a speedscience típus felel meg a sárga színnek vagy az attack Motorsport kerék az egyik 4 4 9 a másik 4 4 17 Esetleg az attack Motorsport lesz a piros?
szóval nem mindegy a dolog..
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Offolt szösszenet, Krisz örömére:
Bár, hasonlót már írtam, de...
Szerintem a szimulációba nagyon sok apróság beletartozik, ami a vezetés élményének az alapjait jelenti. Pl, lehet, hogy izgalmasabb "segítségek" nélkül haladni egy adott pályán, de ha már SZIMULÁL valamit az a szerencsétlen, akkor egy olyan autóba, amiben nem lehet "kikapcsolni", ugyan szimulálja már bele a kipörgésgátlót, a szervõt, a blokkolásgátlót. Vagy, ha nagyon hasogatni akarom a szõrszálakat, akkor alap, hogy SZIMULÁLÁS közben, 240-es tempónál ne azt érezzem, hogy nagyanyám tököl a verdával, és majdnem 30km/h-t tol neki. (Harminc, nem 300...)
Én nem akarok senkit sem bántani, de nem tudom milyen elismert szimulátoros az, aki az SRW-t "játszhatónak" bélyegzi.
DATA:
Diamond Pack
Diamond Pack Description
Diamond Engine Pack
Diamond Brakes Pack
Diamond Forced Induction Pack
Diamond Suspension Pack
Diamond Tires Pack
Diamond Transmission Pack
FIRST MENTIONED IN 2013.02.16 PATCH
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

+ Lambo Estoque mint várható kocsi
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.