94802
  • eLitMiLan
    Akkor ennyit az okt. 1-jei átvételről :D
  • chris1997
    Dehogy
  • eLitMiLan
    Új csapat már átvette a world-öt már?
  • Cortinaar
    Eszembe jutottak olyan autók, amiket nagyon hiányolok: Honda 1.6, Honda Integra Type-R, Acura RSX, Acura Integra Type-R (kedvencem), Toyota Celica, Seat Leon, Seat Ibiza
    Be jó is lenne...
  • eLitMiLan
    E30nak C-be top speedje mennyi?
  • chakon88
  • nfsmw4ever
    Ehhh... Telhetetlen fiatalság...
  • chakon88
    nekem ez tökéletesen megfelel :P igaz lehetett volna nagyobb is.... xD
  • nfsmw4ever
    Hol van ez egy ötcsillagos Konyakhoz?????

#91907 Ja. Mentségemül: A lista a teljesség igénye nélkül készült
  • chakon88
    :P oksa.... xDxD
  • TOMDRIVER333
    Dögöljé' meg!
  • chakon88
    egy 60k-s skill pack egyik főnyereménye :D

• 7r1v1um
    + több hacker, ami elveszi az ember kedvét a játéktól.
  • nfsmw4ever
    Vajon miért is csendesek a magyar world fórumok:
    - Működik a wolrd
    - Nincs kirívó bug
    - Nincs ingyé autó
    - Kevesebb/árnyaltabb csaló és/vagy hozzászokás a jelenlétükhöz
    - Nincsenek újítások
    - Nincs idő a játékra, vagyis nem annyi, mint eddig
    - Nincs Black Screen jelenség
    - Nincs lobbyfagyás
    Vagy a fenetudja. De tény, hogy kevesebb a wolrd-ös téma mostanság. Meg biztos hogy stabilabb a játék, különben lenne panasz itt bőven
    Csak úgy fejeltem...
  • chris1997
    Elite autók Onsale, IGC autók, semmi egyéb.
  • Naworsky
    on sale, fiókfeltörés, autózás a való életben, rgc rotáció
  • Cortinaar
    Köszönöm
  • TOMDRIVER333
    Szevasztok skacok, mint tudjátok mostanában hanyagolom a játékot, úgyhogy az elmúlt másgél oldalban mi volt szó? Mert nincs kedvem olvasni...
  • chris1997
    Holnap este lesz bent :)
  • Cortinaar
    SZiasztok!

Nálam egyáltalán nincs a car dealerben az audi 5.2-es, a Lotus és az r34 sem. Lemaradtam valamiről? :)

• SUNNY84HUN
    van benne valami , de akkor is én hondás voltam vagyok leszek pont ;)
    akkor én is hülye gyerek vagyok :D mert enyém már teljesen eltér a gyári vti től ;)
    gyorsulásokról meg annyit hogy tuning talikon lacháza tököl stb stb zárt pályán lehet tolni vagy kihalt úton , régen buta voltam de már nem annyira , a plusz - le - mindig jól jön szvsz , én mindig azt mondom tanuljon meg vezetni az egyén utána vigéckedjen a tunungolt autóval , addig ne építsen semmit csak legót :D ..
  • Quqa
    Hasonló mint az R8 kicsit gyengébb NOS-al, csak jobban fordul.
  • Szabi #91897
    elméletileg napokkal ezelőtt lejárt a Quattro-s kód :D
  • Naworsky
    Jólvan, így már nekem is megjött a kedvem hozzá

Az R34 el is szemezek még, az mennyire jó gép?
  • Dealcsy
    R8 5.2? Első vétel lesz nekem, ahogy berakják.
  • Dealcsy
    Hogy legyen mit kérdezned...
  • HUNNFSKILLER
    TE-re nagyon hatásos, elég erős a ramja, de ha leállsz vele a rakéta gyorsulással megint 200-zal mész. :D
  • nfsmw4ever
    Mer szép otó.... :-D
  • KorzeTheNinja
    Minek akkor az F1??....nem értem

• LACI949
    http://www.youtube.com/watch?v=UWF0nd6q0KY
  • Quqa
    Elég jól gyorsul közepes NOS-al, jó könnyűre kell építeni és akkor még fordul is. Azért csodát ne várj tőle.
    Nekem most egy mellék acc-ba az ajándék Miura a favorit, jól felultrázva úgy megy hogy csak és ennyire könnyen nem nagyon fordul szinte semmi.

Más: Csak kíváncsiságból megnéztem a stat oldalam és most látom jobbat ment a Chevelle 4 nitróval (csak 5s perfect-el) mint a GXP 3*-os erővel és hosszal.
  • LACI949
    Az irányítása nem a legjobb szerintem
  • Naworsky
    R8 Coupé 5.2 FSI Quattro mennyire lenne jó vétel? Vagy inkább csak garázsdísz?
  • BRIANOVERCLOCK
    Az audi helyett más is jöhetett volna mivel nem rég volt.. a többi az nincs meg szóval vétel..
  • LACI949
    ezek mennek ahogy én olvastam :)

Aston Martin DBS,
    Nissan GT-R (R35)
    Ford Focus RS

"After this week’s rotation the Aston Martin DBS, Nissan GT-R (R35) and the Ford Focus RS will no longer be available in the Car Dealer so get them while you can."
  • boomsakalaka88
    Na ja szánalom ami a játékban folyik mostmár:( Vagy rammolnak vagy csalnak a lényeg az hogy, tiszta versenyt maximum késő este a hastings-on lehet találni ha mennek rajta :)
  • nfsmw4ever
    Köszönöm! Izgalom az volt párszor. :-) az Elitepresident a kérdéses profil, ch szerón. Erre arra is van csillagom, de pár régi bug volt, meg ilyen dragos megtolás. A csillag után le is pihiztek azok a profilok.
  • Quqa
    Én is valami hasonlóra emlékszek, mert Central Coast valahol 300 alatt megy pár km-el NOS nélkül, a Diablo meg 303-at.
    Mostanában mennyi hülye gyerek van, pár nap alatt összefutottam ilyen nitro nélküli max. sebességet csináló hekk-es gyerekkel + car changer-esel és váltig állították, hogy ö tisztán mennek, meg 15 éve NFS játszik meg hasonló Andersen szösszeneteket. Persze mikor ránéztem a stats oldalára volt jó pár csillag meg autofinish okosság is. Erre leírom neki a kékbe a faszános időit, erre visszaír az egyik hogy reportol, mondom hajrá csak miért, mert nem csalok?
    Komolyan mondom egy regényt lehetne írni ezekről.

#91879 Ja, ilyesmi, mert jókat röhögök a sok A1-en, MR-en ellőnek 5-8 N2O-t és csak 2-5 s-el érnek előbb célba, ha a 350Z-vel megyek mindössze 2-3 sling-el.
  • veszettróka
    Pont ezt akarom elkerülni Caminoval, gondoltam írok pár sort az illetékeseknek.
    Amazzal az van hogy egy ideig ki volt csillagozva minden A-s idő vele. Mintha nem lehetne felhúzni A-ba. Páran szóltak emiatt. Aztán valamelyik "csak classkingeket gyűjtök" fogalmatlan odaát belőtte az időlimitjeit jóval a '69 -es Mustang fölé. Pedig kb ugynazokat az időket lehet kihozni mindkettőből. Quqa is megmondta PH-n. Teenageh transpotah is Youtubeon.
    Most ott vagyok hogy vinném vad multikra, de nem merem. Közben Mustanggal ott nitrózom ki a bénább GT2 997 szintű időket csillag nélkül.
    LMS-t sajna nem tudom hova tenni, nem ismerem, de megemlíthetem. Melyik az a profilod? Ötöt véginéztem, láttam izgalmas dolgokat, de sokcsillagots nem. :)
  • KorzeTheNinja
    tehát valószinüleg csalt :D