Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De lehet persze, el is felejthetjük felõlem, ha soha nem csal többet.
Igen, ugorhattam volna szebben, csak a csalókból már enyhén elegem van, fõleg hogy este még fáradt is voltam / vagyok.
Délután nem lehetne ezt? Kurvára nincs kedvem ehhez este.

Project D|Rare Car Collector|

Buta magyarázat amit nem tudok alátámasztani? Neked kéne alátámasztani hogy nem hackeltél...Ugyanis sok hibája van a worldnek, de olyat még nem láttam hogy csak úgy véletlenül írná ki fél óránként hogy friend leveled up...amit meg akkor írtál late departure-n mentél, hát nem hinném hogy csak úgy összeszednél rajta 5-6 kör alatt 480.000 REP-et, sehogyse..
"érdekesebben ugrottál neki".... Ezzel azt akartam mondani, hogy igen, volt benne "rágalmazás".

A másik. Miért adod neki oda az accountot, ha megbízhatatlan? Mert így téged pocskondiáz be, ahogy látod. Sajnálom az esetet. A szintlépegetés....a franc gondolkodik már este, mi az az IG? 😄 Mindenképp keress valami más kövezõst, vagy megbízhatóbbat, mert, így nem lesz ez jó.

Milan: Abban van igaza Cementnek, hogy tényleg faszul ugrottál neki. Lehetett volna szebben is.

Nem baj a lényeg ott van <#taps>

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

Pancser :-D

Nem érted? Olvasd vissza a fórumodat, ahol lehet rágalmaz és szid, de ha te ezt engeded a szabájokra rászarhat bárki mivel nincsenek betartva 😊 De IG kezdte, kb 2 het mikor 2 játék után elértem a lvl60-at amire megint van valami buta magyarázata, amit nem tud alátámasztani.
Az átlagsebességet, pedig megnéztem tényleg hatalmas 500+-os, csakhogy NINCS Mazdám és nemjátszottam abban az idõpontban.
A választ az az ember adta meg aki tudja rajtam kívül a passomat, mert ha én nemtudom a gyémántokat gyûjteni, azokon a napokon Õ teszi meg helyettem.
A program amit használt "TACSAKAMENYALKA" és autókat cserél vele, aztmondta olyan RHINO-ra cserélte az autómat maivel csak egyenesben lehet menni és az gyorsul így fel, az én játékomat legalább 3an tudják alátámasztani, hogy délután és esténként TSen beszélve, játszok itteni forumos srácokkal.
Délutáni kép az achiról, még nem volt 1 mazdám sem..
http://postimg.org/image/4lks2m6zn/
<#nevetes1><#nevetes1> Neked is fail szpojler<#idiota>
Na ezt meg elb..sztam xDD

Hogy képzeled szegényt zaklatod, hát mennyé a búsba <#banplz>

[#
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler szöveg

majd beszartam micsoda fail xD

A szintlépést meg fogalmam sincs, hogyan lehetett olyan gyorsan...mikor lettél Lvl60 Cement?

Semmi gond, ha játszol, sõt... csak ne csalj, ennyit kérünk. Itt senki nem csal(Ugye? 😛 ).

Én csak megkérdeztem hogy nem volt-e túl gyors a fél óránkénti szintlépés, meg aztán még annyit hogy milyen pályán ment és használt-e rep duplázót, és Õ állt egybõl nekem hogy eddig le se szartam, és túl sokat kérdezek....
Az új felhasználóján akadtam amúgy ki hogy ilyen hamar feltolta akkora szintre.

http://nfs-s.com/nfsw/36CEMENT
7r1v1um
Most már tudod.
Szívesen.:-)

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

A zaklatottságot én sem értem, max érdekesebben ugrottál neki.

De a játékban igen..négy olyan átlagsebességed van, ami irreális. Ok, hogy, ok, hogy értelmes(Dafuq, a HG sem értelmes pedig 😄) emberek vannak, de a sunyi csalókat nem toleráljuk. Jött egy új arc még régebben, akinek már volt az adatlapján priusz. Õ bevallotta, elnéztük(vagyis elnéztem) és azóta sem csal, sõt új accot kezdet.. Az a baj hogy az utolsó gyanús eredményed tegnap elõtti...
itt az adatlap

Hmm ki zaklatott tégedet? És mivel?
azért ennyit én is emgértettem. de azt nem találtam volna meg hogy hol keressem az oldalukon 😄
2 hónapja kezdtem, haver mondta, hogy itt értelmes arcok vannak (eddig klassz társaságnak tûnt,de van 1 kivétel ember). Zaklatott a játékban nemrég, és most már itt is folyamatosan,mivel tilos a szidalmazás, így repülnie kell, Én itt a közösség tagja vagyok mint más, és fórumon még nem vétettem semmit..
7r1v1um
Magyarul idén már USA only.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

jköszi. nemtok angolul szal itt nem is próbálkoztam 😄
7r1v1um

Jajj ne, mi lesz? Lefizetem almalével 😊) Te pedig menjél el innen, nem hinném hogy sok mindenki kiváncsi rád...
Hapci

Elõbb azt várjuk, mi az az érdekes eredmény

Valami Rocker kolega ha van. hol tudok koncerteket keresni? Érdekelne hogy a One-Eyed Doll nevû banda jön-e vmikor magyarhonba. Egyik kedvenc bandám úgyhogy örülnék neki 😄
Ízelítõ:
HELP
.Ki a fórum tulaj, és hogyan léphetek vele kapcsolatba?
Van egy szabálysértõnk, szidalmazott nyilvánosan 😊
<#taps><#integet2><#violent>
2013-09-23 21:37 SKYLINE AVENUESKYLINE AVENUE
CIRCUIT MAZDA MAZDASPEED 3 (MP) * 00:56.119

Az ilyen nem tudom minek van még itt fórumon....rohadt f*szfej cement...
😄
<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Balathruin

Csalókkal nem szokásom lógni...
Valakinek nincs kedve egy kis laza ride-olásra free roam? 😊
http://www.youtube.com/watch?v=L_ApzhHYIgU
7r1v1um
Übernoob. A féket meg nem ismeri....

Hát ez mi ez? Lehet lemaradtam valamirõl?! Egy lendülettel végigrohan a pro sofõr, poweupot nem használ, skill semmi, egycsillagos alkatrészek. Én ezerrel nyomogatva a pu-okat, vért okádva vagy mögötte, vagy hangyányit elõtte és a végén, ott van neki a faja idõ, sebesség meg 0 km/h. Ez valami új lehet. Három napja látok ilyeneket.
De dögöjjön meg mind.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

SUNNY84HUN
ez a best the wraith én ezen nõttem fel 😄

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Na a holnapi filmem a Drive lesz, kedves ajánlásotokra !<#worship>
7r1v1um
Jól játssza benne a gyerek a fapofát, meg legalább szól valamirõl.

Igen. A negyediken csak néztem, hogy ez meg micsoda. Az ötödiket már meg sem akartam nézni, bár tesóm látta és neki tetszett. (Az is igaz, hogy õ nem gearhead, hanem kampfhead.)

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

A Drive? Az klassz 😄

SUNNY84HUN
jah 😊 , meg az 1 ben a fekete hondák <#finom>

és Tutunak üzenem hogy aminin anno kb 1 éve elmélkedtünk hogy a tokyo drift vége fele meghal e Han vagy sem , a 6 ban bebizonyosodott igen :/ csak nem mondtam olyan hülyeséget éreztem én 😄 , csak már megint össze vissza keverve van idõrendben mint a star wars

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

7r1v1um
Ha autós film akkor a Drive! az etalon (már csak a Mustang miatt is).

1-3-ig díszdobozos verzióban van az extra lemezzel+a 4. is megvan eredetiben. A Worldrõl meg annyit, hogy ideje lenne valami karbantartásnak mert megint sok a f.sszopó. LFA-sok megint feltûntek. Tegnap egy F&F-es EvoVIII is benyomta. Remélem megszívja és a kínlódással összehozott kocsikája megy a levesbe
Én is pont ígyvagyok 😄
7r1v1um
Én meg csak az 5.-et láttam teljesen. Elég is volt...

Nem konkrétan tõled kérdeztem(a válaszgomb használata ajánlott!!!)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Ha nem tetszik a vélemény ne kérdezd !<#integet2>
Nem, tetszik, ne nézzed! Ennyi. <#mf1>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Nekem csak a négyes nem tetszett 😄 Meg a kettes is csak addig, amíg a Skyline össze nem törik.

7r1v1um
<#eplus2>