Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Project D|Rare Car Collector|
A másik. Miért adod neki oda az accountot, ha megbízhatatlan? Mert így téged pocskondiáz be, ahogy látod. Sajnálom az esetet. A szintlépegetés....a franc gondolkodik már este, mi az az IG? 😄 Mindenképp keress valami más kövezõst, vagy megbízhatóbbat, mert, így nem lesz ez jó.
Milan: Abban van igaza Cementnek, hogy tényleg faszul ugrottál neki. Lehetett volna szebben is.
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage
Az átlagsebességet, pedig megnéztem tényleg hatalmas 500+-os, csakhogy NINCS Mazdám és nemjátszottam abban az idõpontban.
A választ az az ember adta meg aki tudja rajtam kívül a passomat, mert ha én nemtudom a gyémántokat gyûjteni, azokon a napokon Õ teszi meg helyettem.
A program amit használt "TACSAKAMENYALKA" és autókat cserél vele, aztmondta olyan RHINO-ra cserélte az autómat maivel csak egyenesben lehet menni és az gyorsul így fel, az én játékomat legalább 3an tudják alátámasztani, hogy délután és esténként TSen beszélve, játszok itteni forumos srácokkal.
Délutáni kép az achiról, még nem volt 1 mazdám sem..
http://postimg.org/image/4lks2m6zn/
[#
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd beszartam micsoda fail xD
http://nfs-s.com/nfsw/36CEMENT
Szívesen.:-)
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
itt az adatlap
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Elõbb azt várjuk, mi az az érdekes eredmény
Ízelítõ:
.Ki a fórum tulaj, és hogyan léphetek vele kapcsolatba?
Van egy szabálysértõnk, szidalmazott nyilvánosan 😊
<#taps>#taps><#integet2>#integet2><#violent>#violent>
CIRCUIT MAZDA MAZDASPEED 3 (MP) * 00:56.119
Az ilyen nem tudom minek van még itt fórumon....rohadt f*szfej cement...
Balathruin
http://www.youtube.com/watch?v=L_ApzhHYIgU

De dögöjjön meg mind.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
és Tutunak üzenem hogy aminin anno kb 1 éve elmélkedtünk hogy a tokyo drift vége fele meghal e Han vagy sem , a 6 ban bebizonyosodott igen :/ csak nem mondtam olyan hülyeséget éreztem én 😄 , csak már megint össze vissza keverve van idõrendben mint a star wars
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"