Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megj.: minden alkatrész csere után drivert váltok és vissza, akkor betölti az ujjat és elõtte pirossal mind a 3 körben szarul ment.
Frusztráltságomban még képet se csináltam...<#rinya>#rinya>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Igazi mestermû, a felszerelés a leghozzáértõbbek által lett kiválasztva: 0-0-1 fék, azis zöld
<#nevetes1>#nevetes1>
NFSW: BONESAI
Én általában átfestem az új kocsit és mehet is a rajtvonalhoz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én egyszer kikísérleteztem egy RTR-Xet, ami messze nem volt a legmagasabb statú cuccokkal felszerelve, így az overallja sem volt akkoriban a legmagasabb... de a 411et nitróval úgyis megcsinálta. Az irányítása pedig egy álom volt. Amióta új a rendszer, sokkal csúszósabb ugyanazokkal a cuccokkal, amivel régen tapadt az útra, szóval ez is változott.
Derekasnak pedig:
Ez számomra a legbejövõsebb felállás
Megj.: a zöld turbó nem harap hiába magas az értéke, csere. <#hehe>#hehe>
Persze nem muszáj, jugger kell neki.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
Krisssztián... Suli után szeretettel várlak XF-ön. Híreket mondok. 😄 -lassan azt fogják hinni, van köztünk valami.
Minden cucc a kezelhetõségre hat. Arra is csak annira, hogy kicsit a játélkstílusodhoz tudod igazítani az autót. Az ilyenek hogy zöld motorral jobban pörög, kék motorral nagyobb a nyomaték, egyik váltóval hosszabb az áttétel - hülyeség.
Zöld motor-váltó alkatrészekkel azért lesz nagyobb a végsebesség mert azok jobban megdobják az overallt mint a többi cucc.
Szóval gyenge a lambod zöld gumival? Rakj bele piros v. sárga gumit azoknak magasabbak a % értékei, erõsebb lesz tõlük a kocsi. Logikus nem? 😄
Attól függetlenül nagyon szép idõ ez <#eljen>#eljen>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
példa:
Esélye sem volt <#hehe>#hehe> És ez globális Lamborghini probléma
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megj.: A grafika csak itt van low-on, mert elmosódás van, meg úgy kényelmes feljebb zavaró, más játék mind full-on megy (amit bír a VGA). Most pl. F.E.A.R. 3.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
ha az SRW rF2-re épülne röhögve fizetnék az autókért, de így rf-re.... :-/
"Nulla tenaci invia est via"
remélhetõleg hamarosan lesz Assetto Corsa demo, meg még idén megjelenés, na az talán majd tudja még ûberelni 😊
c.a.r.s még évekre van a megjelenéstõl 😄
"Nulla tenaci invia est via"
/nem reklámozom a játékot, csak pár régi Worldös cimborámmal néha egyeztetel itt. Át kell siklani felette, erre kérek mindenkit. Nyilvánvaló, hogy szenzációs a NFS:W is, nem akarok elcsábítani senkit. Ma kb 15 magyar sráccal versenyeztem, akik csak ... versenyezni akarnak. Nem feltétlenül szimulátorozni. /
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
+kösz a vidiket
Cobra: Hrrõõõõõõ hrümph rrrööõõÕÕÕÕRrr <#wow1>#wow1>
...hiperérzékeny fûrészelõs kományzás: <#levele>#levele>
De ha offolni mer, TNT-t cseszek a Nissanja alá.
Project D|Rare Car Collector|
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
#57884 És utána egy csomó funkció nem mûködik, pazar. <#hehe>#hehe><#falbav>#falbav>
Más: Ez a játék tényleg egy vicc. Valaki tudja ez most mi, hack vagy úgy szar a játék ahogy van!? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kicsit rossz minõség de ez van.
A spoiler csak nálam nem mûködik, vagy ez általános hiba? <#nemtudom>#nemtudom>
DISCORD: grimanddark
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)