Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A fenét kezdett el húzni, azt érzem mikor kezd, ráadásul a csere utáni elsõ versenyen sokkal jobban ment a GPX. Egyszerûen abba nem az való, vagy az alapból szar!
Megj.: minden alkatrész csere után drivert váltok és vissza, akkor betölti az ujjat és elõtte pirossal mind a 3 körben szarul ment.
BONESAI
Én lehet ma este megpróbálkozok vele... van ilyen

NFSW: BONESAI

1:30:22 <#falbav><#falbav><#falbav>
Frusztráltságomban még képet se csináltam...<#rinya>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Elkezdett "húzni a szerver" x számú verseny után, vagy mert betöltötted a boltot a memóriába. 😄 Apropó, vissza raktad utána a pirosat? Vagy át tudtál ülni egy hasonlóan felhúzott GXP-be rögtön utána??
BONESAI
Következõ BIC kocsi: Pagani Zonda Cinque A-Spec
Igazi mestermû, a felszerelés a leghozzáértõbbek által lett kiválasztva: 0-0-1 fék, azis zöld
<#nevetes1>

BONESAI
F1ben nem is volt és nem is lesz piros fék. Ha egyszer valami bejött, nem kell baszogatni. Marad a fehér

És mi van a piros fékkel, ugye-ugye hogy szarul fog <#hehe>, pláne egy hátsó/közép motoros gépben! <#fejvakaras><#wave>
BONESAI
Valószínûleg egy munkanélküli mûvei... ilyenre másnak nincs ideje.
Én általában átfestem az új kocsit és mehet is a rajtvonalhoz

BONESAI
Egyet kell hogy értsek veled...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...bármennyire is fáj <#hehe>

Én egyszer kikísérleteztem egy RTR-Xet, ami messze nem volt a legmagasabb statú cuccokkal felszerelve, így az overallja sem volt akkoriban a legmagasabb... de a 411et nitróval úgyis megcsinálta. Az irányítása pedig egy álom volt. Amióta új a rendszer, sokkal csúszósabb ugyanazokkal a cuccokkal, amivel régen tapadt az útra, szóval ez is változott.
Derekasnak pedig:

Ez számomra a legbejövõsebb felállás

Aztaqurva milyen képek, remélem átmegy a link.
Ilyeneket lehet?
Azért ezzel némiképp vitatkoznék, nemrég gurultam pár kört privátban GPX-el, az overall 399-399-398 volt, utóbbi az enyém. És mind rajtnál (perfect nélkül), mind versenyben leszerepelt a piros motor, átkevertem a cuccokat és kékkel (399) sokkal jobban ment/gyorsult mint azelõtt. És ne mond hogy az 1 pont miatt ment lassabban, mert attól sokkal rosszabb volt.
Megj.: a zöld turbó nem harap hiába magas az értéke, csere. <#hehe>
Persze nem muszáj, jugger kell neki.
trakk
Fõnök bá', tessen már levenni azt a kódot, kikapcsolták azt már.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Sziasztok!

Krisssztián... Suli után szeretettel várlak XF-ön. Híreket mondok. 😄 -lassan azt fogják hinni, van köztünk valami.
Van abban valami amit mondassz, Rabidfox, de hidd el hogy azért egy minimális változást el lehet érni a megfelelõ alkatrészekkel, és egy rosszúl megválasztott alkatrész sokat ronthat is az autó tulajdonságain. De hát minek is beszélek, hisz nem én vagyok itt a mester, valószinüleg ti jobban tudjátok...
Érdekes megjavult a fejléc pedig fel se raktam az Adblockot <#hamm>
Alkatrészek megválogatásával ilyet nem tudsz hogy megváltoztatod az autó karakterisztikáját hogy alul húzzon jobban vagy felül. Nehogymár keresztûlhúzd már a fejlesztõk számításait és nem veszed meg a legújabb kocsit amit meg akarnak vetetni veled, merthogy te rafkósan jobbra, versenyképesebbre tuningolod a korábban megvettet. 😊

Minden cucc a kezelhetõségre hat. Arra is csak annira, hogy kicsit a játélkstílusodhoz tudod igazítani az autót. Az ilyenek hogy zöld motorral jobban pörög, kék motorral nagyobb a nyomaték, egyik váltóval hosszabb az áttétel - hülyeség.
Zöld motor-váltó alkatrészekkel azért lesz nagyobb a végsebesség mert azok jobban megdobják az overallt mint a többi cucc.

Szóval gyenge a lambod zöld gumival? Rakj bele piros v. sárga gumit azoknak magasabbak a % értékei, erõsebb lesz tõlük a kocsi. Logikus nem? 😄
voltam* 😊
Sose volt nagy lamborghini fan, csak hát az ember azt használja ami adott..Inkább azt szeretném ha a z06ot olyanra csinálnák mint a Carbon-ban és akkor menne a driftelés meg a 460kph top speed <#eplus2>
BONESAI
Még a top 100ban sincs benne... namajd ha lesz már valami értelmes váltó ebben a kocsiban, meg nem 15% nos power, akkor futok jobbat is <#nevetes1>

akkor ezért veszitek a gt2-k ellen 😄
lorci
Elvoltam én azzal az Aventadorral másfél körig idegesitettem nem engedtem el aztán feltette a jugert és úgy kilökött hogy be sem értem.<#smile>
Attól függetlenül nagyon szép idõ ez <#eljen>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

BONESAI
Az a baj, hogy Lamborghini. Azokban a gépekben egyszerûen nincs kakaó 300 felett.. sose volt.
példa:

Esélye sem volt <#hehe> És ez globális Lamborghini probléma

Újabb kérdés: adott egy lp650 a következõ szinsorral: kék zöld zöld kék sárga zöld. A gép jól megy egésszen 300ig de utánna mintha kifogyna a kakó, a zöld gumi lehet a baj? Mert úgy emlékszem az az alacsonyabb sebességeknél jó.
tutuhawer
ok, rendben. csak mellõzd a hülye smiley-kat, légyszi. Tök idiótának látszódom tõle

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Senki nem néz le senkit, nem tetszik és kész. Nem lehet benne a kormányt sem rendesen beállítani billentyûvel meg nem bénázom. Van összehasonlítási alapom, mert sok mindent kipróbáltam.
Megj.: A grafika csak itt van low-on, mert elmosódás van, meg úgy kényelmes feljebb zavaró, más játék mind full-on megy (amit bír a VGA). Most pl. F.E.A.R. 3.
tutuhawer
ez a lényeg, fizetni nem kell, ingyen eljátszadozhatok vele 😊 Amúgy az rf2-t tervezem megvenni, kb 2-3 hónap múlva lehet realitása. Addigra gondolom, a modok is alakulnak hozzá. Addig ingyen hasítok SRW-ben, elvégre játszható instant verseny.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Szabi
van amiben jobb mint az rf, de lényegi fejlödés nincs benne rf-hez képest... én negyed óra után töröltem is..

ha az SRW rF2-re épülne röhögve fizetnék az autókért, de így rf-re.... :-/

"Nulla tenaci invia est via"

tutuhawer
így van, ezeket néztem én is, de addig is, a kezdõ kormánnyal, esetleg billel a SRW elég jó opció. Nem reklámozom, csak szar, ha leszarozzák, pedig nem szar 😞 Azt mondják a srácok, hogy az rfactor1-nél jóval jobb a SRW. Szerintem is. Én offline-ban rfactoroztam, ez meg online, már emiatt jobb 😊)

Szabi
jelenleg az utolsó frissítés óta magasan az rFactor 2 a legjobb autós szimulátor, viszont most még így bétaként nagyon kevés tartalom van hozzá

remélhetõleg hamarosan lesz Assetto Corsa demo, meg még idén megjelenés, na az talán majd tudja még ûberelni 😊

c.a.r.s még évekre van a megjelenéstõl 😄

"Nulla tenaci invia est via"

tutuhawer
ne kezelj úgy, mint valami retardált barmot. Én is tudom, mi a szimulátor, és hogy hol keressem. Nem feltétlenül hardcore szimulátor kell, hanem egy isntant multiplayer versenyzõs játék. Ilyen van a piacon, erre van szükségem. A szimulátorok meg éppen készülõben vannak, neked ajánlom a raceroomos topicot sg-n, mert a legtöbb magyar szim-fan köpköd a Simbin új játékára. Mindenki élethû játékot szeretne meg minden, de most az rfactor2 és a CARS is alakul még. Addig kompromisszumot kötünk és megyünk kicsit az SRW-ben, kérlek, ne nézd le. Korábban éveken át rfactor ligás srácok is játszanak, mert megnéztem, ki kicsoda. Mind látjuk, hogy a fizika nem a legjobb, a törési modell se reális, de nem is lényeg: sok a noob, sok a billentyûs, és kiváló a feélpítés nekik, nekem, nekünk. Csak quick, gyors, azonnali , instant versengés, kibaszottul kultúrált körülmények között. Alexease egy elég hiteles forrás, 10 éve házigazda itt 20féle autós játékban az sg-n, minden szimet kipróbált már, elhihetjük például neki, hogy az SRW annyira nem szar, sõt: a célnak nagyon megfelelel. Kultúráltan, elfogadható minõségben lehet versenyezni benne. Ha pro vagy? Mehetsz a pénzdíjakért. Ha nem? Akkor megyünk pár jó versenyt ma. meg holnap is. Meg minden nap. Nekem van neterror, de az egész világon senki másnak nem, szóval betonbiztos. Nem szép a grafika, OK, de kit érdekel, ha úgyis LOW-on nyomod még a Worldöt is... nem? Sokan nyomják mediumon is akár, amitõl már én okádtam. Inkább mentem 25-30 fps-sel HIGH-on a Worldben is. Szóval ne szólj le engem , ne nevess ki, meg a gémet se nevesd ki, hanem olvasd a fórumot.

/nem reklámozom a játékot, csak pár régi Worldös cimborámmal néha egyeztetel itt. Át kell siklani felette, erre kérek mindenkit. Nyilvánvaló, hogy szenzációs a NFS:W is, nem akarok elcsábítani senkit. Ma kb 15 magyar sráccal versenyeztem, akik csak ... versenyezni akarnak. Nem feltétlenül szimulátorozni. /

BONESAI
Az átlagos

öcsém::: TE-n 4 emberbõl 2 hacker... az grt 😄
SRW

Ha szimulátort szeretnél itt nézz szét. 1
, 2, 3!
Kis ismertetõ!
SUNNY84HUN
oké hogy jól manõverezik de ez már igen csak közúti veszélyeztetés fogalmát meríti ki rendesen , én is vadállat vagyok tolom neki sokszor mint a barom de ilyet nem csinálok azért <#rolleyes> , ez egy vakmerõ b@rom

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Mi vagyunk a tesztercsapat és ki van adva a cucc tesztre. Mi másért nyúlnának bele pont hétvége elõtt? <#nyes> Bemennek holnap beleolvasnak az ottani fórumba, álíltanak valamit aztán Drew beírja ahogy szokta hogy "helyreraktuk a problémát srácok blabla, mit tapasztaltok?" <#szomoru2>

+kösz a vidiket
Cobra: Hrrõõõõõõ hrümph rrrööõõÕÕÕÕRrr <#wow1>
...hiperérzékeny fûrészelõs kományzás: <#levele>
Tuti.
De ha offolni mer, TNT-t cseszek a Nissanja alá.

Project D|Rare Car Collector|

A simracewayes patch-el?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mert be sem lep 😄

BONESAI
Mert nem multizol?

tutuhawer
Nekem semmi bajom a legutóbbi patchel.

Ez bizony nem csalás. Ez maga a játék. Frankó volt a patch...

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Na hát én az ilyet úgy megcsapnám (egy 44 villással) hogy a továbbiakban a fülével hajtaná a rokkantkocsit. Hol megy ez a gyökér? <#boxer>

#57884 És utána egy csomó funkció nem mûködik, pazar. <#hehe><#falbav>

Más: Ez a játék tényleg egy vicc. Valaki tudja ez most mi, hack vagy úgy szar a játék ahogy van!? <#fejvakaras>

Kicsit rossz minõség de ez van.

Hali! Sokunknál nem mûködött. Felraktuk az AdBlock-ot a böngészõhöz és az megoldotta.

BONESAI
Töltsd le az AdBlock nevû alkalmazást és menni fog

goregrind
Üdv!

A spoiler csak nálam nem mûködik, vagy ez általános hiba? <#nemtudom>

DISCORD: grimanddark

Köszi! És megyünk ám! Talán jövõ hét végére én is képben leszek már. Meg most eléggé csalódás az F1. Valami nem kóser. Gyanítom, hogy az ami miatt jegeltem én ezt az acc-ot. De akkor is nyomni fogom <#eplus2>

Ryder159
Na így kéne kinézni egy utcai autóverseny játéknak. Ha van terfik akkor legyen rendesen, ne csak mindíg az íven:

BONESAI
A "hibe" az tényleg hiányzik belõled <#hehe>

BONESAI
Gratulálok az F1hez... ha mûködik majd ez a szar, okvetlen megyünk vele

Tegnap megjárattam az A-spec Viperát, és, nos... Borzalmas, vagy legalábbis a végáttétel akkora, hogy a szokásos végsebesség-mérõ helyemen (palmonti autópálya a nagy ívû S-kanyartól a híd végi sikánig) nem tudtam kipróbálni a nitrót, mert féktáv elején ért 350 km/h fölé anélkül és még volt benne. Irtózatos.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)