Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BONESAI
Na az már jó gép<#awink>

NFSW: BONESAI

De egy m3 gts re is beruházok.
Köszönöm
BONESAI
Hát azt akkor még ma vedd meg, mert holnap már nem lesz benn (lásd: IGC Autók - Ezek mennek...egy picivel feljebb, sárgával).

Köszönöm am egy lotus európára spórolok 😊
BONESAI
Nem baj, ha lesz majd frissül 😊

Az nem baj ha még nincs versenyem am a felécem .
BONESAI
Drivered neve?

én nem vagyok rajta
BONESAI
A Magyar Ranglistát én (is) adminolom.
Aki még nincs rajta az jelezze, feltesszük

Csá

Project D|Rare Car Collector|

Sziasztok.
RoboKutya78
Alig van Lotus kínálat erre azt is leszedik ami még van ehh jó oké hogy senkinek se kell

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Reggel úgy indul nekem a nap, hogy mobilról FB-zek. Látom, kiderültek az új IGC-s vasak. DBS mintha lett volna már. 2009-es RX-8? Bár elég fantasztikus B-csúcson, nem kell. Mitsubishi...és itt jött a Bõvebben link. Izgatottan nyomtam rá, hátha végre jön a régi Eclipse GS-T. Erre az fogad, hogy Lancer Evolution X.

Bekaphatják odaát.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Szép volt,csak kár,hogy nem láttam közelebbrõl <#wave>
lorci
Atya világ nem gondoltam volna ennyire beletudok harapni 19-be BEACON & STATION-on.

Már az 20a- is 59. voltam most már 3.. s annyi lesz.Kapok a fejemre megint, hogy csalok de nem érdekel aki sokat megy velem az tudja, hogy nem.

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Na ugye hogy jó ha néha felbukkan egy ellenvélemény? Utána néztél a dolgoknak, beleástad magad, teszteltél, meggyõzõdtél arról hogy jól gondolod amit gondolsz. Élvezni fogod a játékot. <#eljen>

Valaha én is így kezdtem - pár autóból vettem egy másodikat is hogy na, jól máshogyanra tuningolom õket, de ugyanarra a _SZINTRE_. Egyikból három is van. Mikor még rekordoztam velük, tök mindegy volt melyikkel megyek. Most csak azért nem az, mert máshogy vannak skillezve. Egyébként mindegy lenne most is, pedig érzem hogy máshogy mozognak.
Ezért nálam jó ideje ...á sok ez lesz ez már... tapasztalja csak ki mindenki magának mennyire "bonyolult" a játék, nem akarom én senki örömét elrontani 😊
Néztem egy pár vidit még errõl az m3asról..ooouu túl jó ahhoz hogy ne ezt vegyem hanem egy skylinet<#rinya>. Most gyüjthetek még egy millát <#falbav>
Csak úgy megjegyzésként leirok pár tapasztalatot az alkatrészekkel, lássam csak én érzem ezeket igy vagy más is: a Silvia kétszer kezelhetõbb volt számomra sárga gumival mint pirossal; Piros váltóval 200-220nál már 5ösben vagyok; a piros turbóból kifogyik a szufla 160-180 után; a sárga alkatrészek hozzák ki a maximumot az eredeti izomautókból. Nos igy néhány ami egybõl beugrott..
lorci
Átskilleztem a GT2-est bár drag skillekel is ment 1.22-õt de igy már más race skillel mostmár megcélozom a 1.19-et hátha sikerül nem vagyok olyan messze tõle ha az sikerül megleszek elégedve <#smile>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

Nitró miatt GTS szerintem.

Ha már ilyen "jófejek" az IGC-vel, akkor kérdezek.
M3 GTS v. Aston DBS?
Ki akarnak baszni velünk, de nem megy nekik. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

BONESAI
'09 RX8 lesz

Hát ez-az...

az rx8 az most is az hé XDDD
Lessssssszúúúújralááánker <#nevetes1> megint gyûjtögethetek pénzt ebben a valamiben...<#falbav>

X

Na megint bent vannak a FOS IGC-k, vagyis amik már bent voltak.<#falbav>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Fentebb az új IGC-k

Köszi! Hasonlóban gondolkodom. Elsõ 3ból kettõ tuti zõõõd lesz. A többi meg próbálgatás, amíg bírom alkatrésszel.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Akkor hajrá 😄

BONESAI
Nem, a boost miatt <#nevetes1> Már remegek egy Eclipseért

BONESAI
Ment is nekik a blokk

SUNNY84HUN
én 2 csalóval futottam össze multiban és ez 2 profilomból jött össze , ma kerültek engem de majd behozzák a férgek

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

persze mind a kettõ szétrammolt meg ment mint a barom ..

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hachi-roku miatt? 😄

BONESAI
Vele mentél?

<#hehe>

BONESAI
Ééés mááá veszem iiiis a boooostot meg az Eclipseeee Eliteeeet <#vigyor>

TopUp oldal frissítve

Én ma konkrétan senkit nem láttam repülni, kivéve 2 köcsög oroszt akik repültek ugyan, de nem úgy hanem 500mph felett...<#banplz>
BONESAI
Úgy veszem észre hogy már nem repked annyi ember.. már csak versenyenként 1-2

Oké...
160 megát akar letölteni. Ez most a bug része, vagy a javítás?

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

BONESAI
Fuh, gratulálok. A rugó jöhetne ide is

Ma elég nagy szerencsémvan, eddig 3 ultra partot nyertem.
13 4 9 -es züld rugó
0 0 16-os piros fék
9 13 4-es kék váltó
És még nincs vége a napnak 😄

BONESAI

Ez agyhalál <#nevetes1>

TH 36. nap: Transtek 8-8-0 ultra improved turbó. Ultra turbóból eddig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG ilyet kaptam, már 4 autómban ilyen van. Jöhetne már jobb, több autóm is várja.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Not bad <#eljen>

Unatkoztam, hát feldobtam kicsit a fordom 😄
SUNNY84HUN
<#eljen>

ez is fasza : ezt haverom reptette meg még nyáron <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

pár apró karcolása lett , kocsiról viszont nem mondható hogy szerencsés volt pedig jól ment mikor verettüka város széllén 😊)

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

<#wow2><#guluszem1><#wilting><#idiota><#idiota> kb jah.... 😄 szerencsétlen járgány x'D
Ryder159
Cobra<#idiota>