Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Project D|Rare Car Collector|
Srácok, tegnap nem volt leállás World-ön?
Nitró nélküli idõim lesznek, sokat nem fogok vele tökölni, ha benne leszek az elsõ 400-ba, az már nekem úgy is jó... Most 712. vagyok, de 2 pályán nem mentem, mert amióta visszajöttem másfél hónapja, azóta sem láttam azokat a pályákat, meg a dragot én leszarom, az utolsó 4 pályán idõm sincsen, az elsõ hármon is csak végiggurultam.
Ezek az utolsó célok nekem a játékban, ebben az idõszakban még felszedem a gyémántokat is, hátha beesik valami jó, de ha nem történik érdemes változás rajta, akkor felhagyok vele, a gyémánttal is, és a játékkal is.
Tegnap visszatértem a GTR2-höz, egyenlõre offline-ban, mert vissza kell szokni hozzá, de majd idõvel online-ban is leszek ott. Aki játszik a GTR2-vel, az írhat privátot, hogy tudjak róla, s a késõbbiekben majd felkereshessem.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
GTR2
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

GTR2

ez mekkora 😄:

NFSW: BONESAI
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A Clio . . mivel nem lehet belepiszkálni a képbe. Csak átméretezni szabad.
Mert nem tudom, melyik is volt az 😄
De még mindig nem látom azt a mémet. 😄
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
😛
De nincs rajta a Year 2 matrica háh 😄 Plusz van egy csomó képem még az R8-al a V5 eleji korszakról, dupla háhá, plusz Non-Spoiler, amit ha leszedsz, akkor <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>.
NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA
bömivel meg murcival rinyálnak hogy övéké nem ment úgy , lámák <#levele>#levele><#rolleyes>#rolleyes>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
X
És pont a Raptor nincs :/
Szokkal szebb, mint képen. Gyönyörû gépezet, Vetekedik a listámon a Camaro-val...
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW: BONESAI
X