Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Új autó: Chevrolet Camaro SS C-SPEC, ár 5800 SB
Car Prize Pack, Ár 1400 SB - time limited offer
Hát vettem hármat. Most van két juggeres scionom (egy kék, egy piros) meg egy BMW 135i "Flexor". Vagy három elég drága garázshelyem....

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

NEm gondoltam hógy leszmég valami ami igazán motiválnifog de ez a magyar ranglista tetszetõs dológ tervezgetem egy uj verda beszerzését az aventador , reventon párosbol kicsit javitani az idõkön jó muri lesz
Szasztok lenne egy kérdésem a magyar ranglistára csak egy profilal lehet benevezni ? És ha igen akkor lehet e rajta a profíl nevet változtatni mert a legtõbbet a mormotax2 õt használom és tõbbet is törödöm vele mivel 4 db ra nem egyszerû oda figyelni
1 Drag alatt 2 csaló:
MATTRIVER Murci 640:387 km/h
DAFFDAN Bentley:457 km/h

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

trakk
Hát, lehet örülni, az Interceptort csak az autós kártyákból lehet majd beszerezni.
Meg a SpecV drag-ot is, dehát az már amúgy is van mindenkinek, nem ugyanaz, de drag az is.

NFS World: BLACKFOXHUN | DJP0N3 | NUCLEARPIZZA

Szeretnék fel kerülni a magyar ranglistára 😊 lehetséges még? 😊
tutuhawer
nem abba a profilba nyertem szerintem. <#wave>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

annyit szeretnék kérdezni , hogy hol lehet beállítani azt hogy itt nekem is kiírja a game nevem és szintem ?

Remélem azon rögvest beletetted az egyik full tuningos Skyline-odba. <#hehe>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk a Z-be. <#duhos2><#eljen>
tutuhawer
4csillagos cop radart nyertem 1-et. Nem tudom, hol és mikor, mert nem figyeltem, annyira örültem neki

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

:S köszi... egyébként hogy lehet race cuccokat szerezni ? vagy mi alapján lehet nyerni ?

És akinek gyenge a járgánya nemsoká jönnek a gyémánt skill-ek és gondolom, utána az 5*-os alkatrészek, mert túl lassúak a Zondák, F1-ek, CCX-ek stb. Így lassan megint ott járunk a 420km /ó környékén! <#fejvakaras><#hehe>

Kérdés: valaki nyert már valahol 4*-os skill-t (verseny vagy gyémánt)? <#wilting>
tutuhawer
ez idõ alatt biztosan nem lesz "out of memory" hibaüzenet, én garantálom.

trakk
10-tõl 2-ig patch van.

leállt a szerver vagy csak nekem nem indul a game ?

...és új autó pár hónapig csak így lesz megszerezhetõ.
Bejelentkezõ képernyõre is mehetne egy ilyen tombola hogy 3000 boostért 1 órás, fél órás, 10 perces, 5 perces játékidõket lehet nyerni <#whatever>
BONESAI
Engem nem vonz az ilyen.. meg gondolom õrült ára lesz, ha tényleg bármilyen autót megnyerhetsz belõle

NFSW: BONESAI

trakk
És mind a kettõ Charger R/T. <#nevetes1>

És mi történik ha valaki 2-t vesz belõle és ugyanaz van benne<#taps><#taps>
Nem de érdekes.

Project D|Rare Car Collector|

"A new Car Prize Pack has been added to the Card Pack store which gives players the chance to win NEW AND EXCLUSIVE CARS "
háhá, így már világos, köszönjük
Pffff..car pack

BONESAI
Valaki ismeri SPYGREG-et?

trakk
Bocsi már, hogy offolok, de PECCSNÓCC:

Purpose:
The purpose of this maintenance window is to deploy server / a game patch to Need for Speed World. Please see Release Notes below.

Date:
February 20th, 2013

Duration:
4 hours
Start: 1pm (13:00) PST – 4pm (16:00) EST – 9pm (21:00) UTC
End: 5pm (17:00) PST – 8pm (20:00) EST – 1:00am (01:00) UTC

New Features:
- A new Car Prize Pack has been added to the Card Pack store which gives players the chance to win new and exclusive cars
- Optimizations have been made to help reduce the download size for future updates

Bug Fixes/Changes:
- Fixed an issue that sometimes prevented the Traffic Magnet powerup from having any effect
- A number of vinyl mirroring and distortion issues were fixed for multiple cars
- Fixed a flickering license plate issue on the Mazda RX-8 (2009)

Ki kell õket raknom bannerbe..Quqa szeretné én tudom.

Jah, mostmár tudom

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Honnan lehet ezeket a jó kis szmájlikat szerezni? <#idiota>

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Az Admin én lennék a User meg te akkor? <#idiota>

RoboKutya78
na csak hogy figyelek😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az holtbiztos.

Hát ez már mindennek a teteje, mindenki lopja a smiley gyûjteményem. Ennek vége! Nos akkor aki használta, használja, használni fogja az fizetni fog.
Ide kérem az átutalásokat, ami meglepõen olcsó, smiley/50Ft: OTP Bank 11712154-21456325-00000000
Köszönöm!
Láttam, hogy akciós a BMW CS akármi...,
Volt 1.4k boostom és gondoltam rendelek 1k boostot,
Amikor kültem volna az az üzenetet valamiért nem engedett tovább.
Valaki valamit tud?<#confused><#confused>
Ennyit tudok kihozni MAX 2 körversenybõl 😄 Szerintem majd még Sprinten is összekapja magát. De majd üzenjétek meg ennek az Audistának, hogy Dögöjjön' meg

Falconak jelezte már valaki hogy a listán az összesítõ nem az összes pályával átlagol, hanem csak azokkal ahol van futott idõ? (az Audista srác mit keres ott elõttem a Circuitos összesítõn az össz 2 futott versenyével <#crazya>)
tutuhawer
alakul, jól néz ki a magyar ranglista. Remélem, minél többen jelentkeznek nálad feliratkozásra

BONESAI
Nekem régen MSNen egy rakat ilyen szmájlim volt... komolyan minden betûre volt egy, lehetetlen volt kivenni már mit írok 😄 aztán kikapcsoltam mindet

BONESAI
Akik szeretnének felkerülni a magyar ranglistára, azok kérem írjanak nekem privát üzit itt.

Bocs, ezt muszáj megnéznem hogy áll össze: <#idiota>
BONESAI
Én kb. 2szer szántam el magam, hogy felvegyem a kapcsolatot a supportal. Hányinger az egész

Háttöööööö....... Szép sablonokat használnak. De tényleg! Pontosan tudják mi a probléma, mennyibe kerül ez nekem, neked, nekünk, és akkor olyan rohadt nehéz jóváírni nekik azt a párszáz SB-t????? Na ez csesz fel. De nem baj, még cseszegetem õket. Tavaly az 1500Sb felajánlásukat több mint a 10szeresére húztam fel <#eplus2>

Hát, régebben nekem is ezt ilyesmit írtak..
Kedves Christian!

Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.

Sajnos játékmenet-specifikus információval nem rendelkezünk, a terméktámogatásunk inkább a technikai jellegû kérdésekben tud segíteni.
Ajánlok a figyelmébe pár weboldalt/fórumot, ahol segítséget kérhet a többi játékostól, vagy moderátortól - õk valószínûleg több információval rendelkeznek a játékmenettel kapcsolatban:

http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/187.page
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1233324348

Ha a továbbiakban kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal.

Üdvözlettel,

K. Balázs
Játéktanácsadó
Electronic Arts terméktámogatás
http://help.ea.com/hu

Jah. Most körmölöm. Nem szoktam annyira hagyni ám, csak most belógott a léc nálam. Lépek is oda, és folytatom a mesét.

Nem-nem...

Csak írd meg, hogy fórumon is jelezted, meg írtál... mittudomén, Drew-nak.
Majd megint leírják, hogy sajnálják és jóváírnak annyi búsztot, hogy folytatni tudd a TH-t.
Nah megjött a reaga arra, hogy teljesítettem a TH-t és másnapra mégis bepirult!!!

"Advisor: Kedves László!

Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Elnézést a késõi válaszomért.

Sajnos Ügyfélszolgálatunk technikai jellegû problémák megoldásában tud segíteni, játékmenettel kapcsolatos kérdéseben nem. Kérem keresse fel a játék hivatalos Fórum oldalát, ahol segítséget kérhet a játékosoktól, a feljesztõktõl.

Hivatalos NFSW Fórum oldal:
http://forum.ea.com/eaforum/categories/show/187.page

Az okozott kellemetlenségekért elnézését kérem.

Köszönjük, hogy igénybe vette a szolgáltatásainkat, kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Üdvözlettel:
Zsolt
Electronic Arts Terméktámogatás"

Magyarán, kinyalhatom....

Nekem ez tetszik, várom az elsõ embert akin használhatom 😄

Ehh fekete alapon nem látszik :/ Akkor marad ez:

SUNNY84HUN
kinél mûködik még az earn cucc ? :S

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -