Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Namost nálad 1,99 GB-ra van állítva, s alapesetben automatikusan kezeli a rendszer, tehát hozzányúlni nem érdemes.
Ha a közeljövõben gépet szeretnél venni, akkor ezt a mostani configot hagyd a fenébe. Engem a 1,5 GB memóriád zavar, de azt nem szeretnéd bõvíteni, meg már olyat, amilyen neked van, azt is nehezen találsz, tudom.
Más 5letem nincs.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
A "falcosoft" a te saját honlapod? Ha igen és jól értelmezem, akkor te Pécsi vagy?
DISCORD: grimanddark
Mormota, a MORMOTA nevû drivered lecserélve MORMOTAX2-re. Sajnos nem lehet 2 drivered egy shardról.
NFSW: BONESAI
#58114 valakinek muszáj <#nemtudom>#nemtudom>
Tegnap megvettem az Eclipset meg egy Sleigh Runner Cinque-t. Elszabadul a pokol <#mf1>#mf1>
Kaptam mellé egy BIC 86-ot, ami nagyon jól megy... mondjuk minden skillje 3 csillagos. De elég jó autó, használható versenyzésre is ha valaki szereti
Ha van total Commandered, akkor ilyen fájl-t keress: pagefile.sys
Ez egy rejtett fájl, tehát a total commanderben a rejtett fájlok mutatása részt ki kell pipálni. Alapesetben a rendszermeghajtó gyökérkönyvtárában van.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Viszont akkor sem hiszem, hogy a kártya a hibás.
Specifikációs alapon ez a kártya kb 8800GTX, csak ugye... 64bit?
Robi, ne bántsd a kártyát, az a 64 bit tökéletesen elég a játékhoz. De az a Pentium D az érdekes.
Ezt a VGA kártyát 1 magos proci nem tudja teljesen kihajtani, csak olyan 58-65%-ban. A másik, hogy 1 magon a World eleve kicsit hülyén viselkedik. Szóval, a proci a hunyó.
A virtuális memória mennyiségérõl nem írtál, én arra is ránéznék, mert az XP-nek kell az is...
S most hogy minimumon tudsz vele alkotni, én a videokaridat eltemetném egy alkatrész temetõbe, mert az jóformán játékra alkalmatlan... hiába tudtál vele mást játszani...
Jah, és a memóriabõvítés nem ártana...
De még mindig érdekelne, hogy mennyire van állítva a virtuális memóriád, s melyik meghajtóra...
De azért nézd meg még, hogy mennyi virtuális memóriád van beállítva, meg nézd meg hogy a játék mit alkot full low-on, vagyis a legminimálisabb grafon mit alkot.
De ne kint az utcán, mert ott csak win8 alatt nem akad... menjél singlet, privátot, vagy multit mind1, s vigyázz, mert vannak pályák amikben vannak optimalizációs hibák, ahhol szaggat egy kicsit s ez globális...
pl.: Lyon & HWY201 autópálya lehajtó a színház felé... itt is van videó RX-8-al megy az ürge, én meg most épp azon a pályán tolom a singlet a cinegével, s nekem is beakad ott, néha elég durván... tehát az ilyeneket ne vedd figyelembe... meg az utcán levõ akadásokat se...
Gondoltam ezer éve nem kergettem gyémántokat, de mivel X hónapja félbeszakadt, ezért reset lett. Íme az elsõ napi nyereményem, büszke vagyok! <#taps>#taps>

Egy éve el van különítve rá boost meg a legjobb skillekbõl, partokból félre van téve neki egy-egy <#rinya>#rinya>
Most ha feltételezzük, hogy ehy a kártya pakk nem ad olyan autót, ami már a garázsomban van, és van 40 különbözõ autóm, akkor is több, mint 80 pakkot kéne vennem. De hát ugye azt nem garantálják, hogy nem húzok 3 darab Charger R/T-t. Ahoz meg drága hogy garázshely miatt vegyek.
Ha lenne olcsó lengyel boost, akkor addig nyomnám, míg nem ad. De így nyomom inkább a Battlefield P4F-t, vagy valami mást.
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
Na ez mondjuk rohadt olcsó így... de nem tudom, megéri-e az 1400 boostot ha ad pld egy Mazda 3at... lehet earnelek egy picit én is, egyet megérhet
Ez a autó tombola meg még mindig fáj.
Meg hogy érintetlen a hülye Race again rendszer és hogy vele együtt nincs matchmaking.
Chargerrel mentem volna mert az jó - összerak Cinquevel. Ez addig megy míg a számláló le nem jár abban a szobában. Jó akkor újra. Cinques megcsinálja az egyetlen szobát aztán megint abba próbál betolni mindenáron a játék mert nincs más, nincs matchmaking, <#wilting>#wilting> nix, nyista, semmi, nuku, zéró, nulló.
Ma rávettem magam, hogy újra száguldozásra adjam a fejem! Remélem fél óránál többet birok majd ki játékban! (Egy imát elmormolok azért elõtte: "Add meg nekünk minden napi csiter mentes játékunkat...") <#buck>#buck>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mért van az hogy ahányszor belaggol a World, ami nállam 5 másodpercenként elõfordul, a vidi kártyám is borzasztó nagyon felpörög, de csak arra az egy pillanatra amig a lag tart..Semmi se poros és a hõmérséklet is rendben van(45-55 fok max). Cuccaim a gépben ha érdekel: cpu-Pentium D 2,8ghz;
alaplap-vmi 2006os vacak..mind1; vga-msi gt 430 1gb ddr3 64bit -.-"(az a nagy pajzsos külsejû); 1,5gb ram..
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#vigyor>#vigyor><#mf2>#mf2>
<#wilting>#wilting><#nyes>#nyes>