94802
-
#91959 a morgós töksofőröset :D , szvsz igen talán még mást is ;) -
Hunn1a #91958 Hogy szakadna a nyakadba egy mázsa sz*r! (Vazul néni, Irigy Hónaljmirigy)
Amúgy jó? -
KorzeTheNinja #91957 szerintetek berakják az MP4 Haloween edition-t idén is?
mert ha igen akkor félrerakok rá egy kis boostot. esetleg az árára emlékszik még valaki? -
#91956 nicsak mit kaptam egy profilban :) a gyémántért
-
#91955 ha van sok igc-d akkor bolti cuccokból kikísérletezheted ;) -
Naworsky #91954 Köszönöm srácok, de akkor most mi legyen? Nem tudom kire hallgassak -
#91953 enyém így áll k-k-z-k-p-z és nem rossz ;) -
chris1997 #91952 Kék váltó? Sunyi volna :D Gyorsulnunk kéne -
BRIANOVERCLOCK #91951 Köszi
Sajnos most is játszik még hihetetlen.. -
veszettróka #91950 Kicsit merev, érdemes lágyítani - kék alkatrészek legyenek többségben. Legyen mondjuk 4 kék és 2 akármiylen más szín. Teljesen kék is lehet de az sok lesz már, rajtnál egszerre 6 felé alar majd menni mint a farkánál fogva tartott, vizzel lelocsolt macska.
Jó jó de akkor pontosan melyik 4 alkatrész legyen kék? Mindegy.
De piros gumival és fékkel szép magas overall fog kijönni. Jé, hát ez a jó öreg kék-kék-kék-kék-piros-piros. -
nfsmw4ever #91949 Szólok ha lesz. tuti elpasszolom. -
Quqa #91948 Az nem csomag megfestette profiba.
#91946 Grid 3 kód nincs?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja az még ki sem jött!
Végre mindenki ugyan úgy látja a topikot mint én IE8-on és végre jól nyílik meg a makró kis ablakban nem vált oldalt mint eddig, mert ha véletlen rányomtam cseszhettem amit írtam. -
nfsmw4ever #91947 *elgondoláshoz -
nfsmw4ever #91946 Nincs még meg az eldondoláshoz a kézügyesség. Van ilyen.
Betolom ide is:
Lenne egy Dirt3 (AMD Gaming Evolved) kódom, amit szeretnék elcserélni. Elsősorban NFS Shift2 kódra. Ajánlatokat privát üzenetben várok. Köszönöm! -
veszettróka #91945 Ajánlanék én, de házikaszta úgyis kitörli -
veszettróka #91944 Persze lehet, gondoltam is rá. De így kontúrosan meg hogy csak kétszínű, meg ahogy le van csapva felül - jobban adta magát az hogy csak 1 rétegű. -
Naworsky #91943 Tudnátok mondani egy tuti színsort az Audi r8 5.2-höz ? Néztem a tuning tippeket, kettőt találtam, de nem kicsit különböznek. -
nfsmw4ever #91942 Nekem nem rémlik, hogy bármelyik csomiban ilyen lenne. De tévedhetek is. Szerintem csinálmány és akkor nem is rossz. -
Naworsky #91941 Végre benntvannak az új IGC autók. -
veszettróka #91940 Az a kígyó a Porsche hátsó kereke fölött melyik vinyl csomagban van, ha olyanban van, tudja valaki?
Nickjére pillantva mondom áh tuti kínai újéves csomag - de nem. Ráírtam, nem válaszolt.
Aztán most már muszáj megtudnom melyikben van. :)
#91939 mindjárt kap +1 reportot -
BRIANOVERCLOCK #91939 Folyamatosan csal és most is ott van HS-n abba kellett hagynom játékot mert ehhez a retekhez rakott be folyton... érdekes ezt bezzeg nem bannolja a játék -
HUNNFSKILLER #91938 Hmm... Vajon miért nem játszom? ...háááát... nem tudom. -
chris1997 #91937 menj már azzal a két csíkkal -
HUNNFSKILLER #91936 Ezért mondtam. -
#91935 de legalább már nem bugos.. -
chris1997 #91934 ott van fejléc -
BRIANOVERCLOCK #91933
Hoppá! -
HUNNFSKILLER #91932 Majd az új fórumon... -
eLitMiLan #91931 Jaa értem :D Fura volt h random generált nevek, random betűket irtak be :D -
chris1997 #91930 Fasza -
#91929 sajnos már nem is lesz.. :(
(vagy legalábbis amíg nem találnak ki új megoldást az okosok :)
az sg atyaúristenei kikapcsolták azt a "hibát" az sg motorjában ami eddig lehetővé tette.. -
HUNNFSKILLER #91928 Szétbarmolják a játékot... Csak a szokásos.
SG: Csak nálam nincs fejléc? (AdBlock ki van kapcsolva itt) -
eLitMiLan #91927 Láttatok már jdm-s hello kittys cliot?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
eLitMiLan #91926 Azmi? chat ablakot nézzétek..
-
Gyuszopapa #91925 Legyen. -
Naworsky #91924 Na erre befizetek, hátha begyün. -
Sok szerencsét! -
Naworsky #91922 Agera és cinque közül válassz szerintem, ezek a top gépek. A többi már csak attól függ, hogy melyik tetszik jobban és melyik illik a vezetési stílusodhoz. Az agera szerintem kezelhetőbb, a cinque pedig jobban gyorsul. -
BRIANOVERCLOCK #91921 Jó az agera, de a többi is aventadort kicsit nehezebb kezelni. Versenyre én agerát vagy cinkét venném. CCX elite az nem tudom milyen nincs meg. -
Micsurin #91920 veszek egy r8 5.2 öt és lefestem hello kittikésre ha nem lenne bent a kép akkor itt a link
viccet félre téve: agera/cinke/aventador/ccx elite? melyik esélyes? én az elsővel szemezek , mert baromi jól néz ki a segge szerintem.... de vélemények jól jönnének.