Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DISCORD: grimanddark
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/
Most már értem miért...
Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Azért röpködnek a tizen+ kilométerek LOL.
Találtam egy olyan képet amin szinte minden ismert játék vagy scifi film ûrhajói egy lapon és azonos léptékaránnyal szerepelnek. Lehet szemezgetni😊Szerintem mindenki megtalálja rajta a kedvenc sorozata játéka hajóját amirõl azt hitte eddig hogy óriási😊 na most vagy csalódni fog vagy nem😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Más: megtaláltam az uberbrutál C-s járgányt, elöljáróban 312 megy úgy alapból és 330-at nitróval a gyorsulása meg majd elválik. Nagy valószínûséggel csak Rockridge & Union-on lesz esélye, mert fordulási gondjai vannak, de mindenképp kezelhetõbb mint a 350Z. <#ravasz1>#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Itt egy kép róla, tehát találós kérdés! Mi a túró lehet ez?
A nyeremény egy starter amit a HG-tól lehet igényelni. <#hehe>#hehe>
Aki meg unja a World-öt annak javasolt egy kis Grid-et tolni. Nálam valahogy kimaradt, de nemrég említette valaki itt és nagyon komoly és elég nehéz is a szûk beton/gumifalak között kocsikázni úgy hogy sérülhet az autó is ami aztán elhúz, nem fordul stb. Olyan pályák vannak benne így 5-6 verseny után hogy besza-behugy! Mind e mellett az irányítása nagyon kézre áll és ami nagyon tetszik benne hogy tele van kanyarral, de nem ilyen 2-300-al bevehetõ, hanem itt fékezni kell (90°-os vagy több és csak 50-100 -al fordulhatsz) és ha elcseszed a fent leírtak életbe lépnek (Tutunak is ajánlott, komolyan <#nyes>#nyes> <#integet2>#integet2>).
<#eljen>#eljen>youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Sunny: Han meghalt vagy nem halt meg féle kérdést mi megvitattunk??? Nem emlékszem pontosan, mit dumáltunk, de utána valamelyik részben a film elején rögtön feltûnt, azt vágtam régen is , meg most is.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Na egy képpel zárjuk a napot maffia vs police vagy mittom én csak úgy találtam képek között. <#idiota>#idiota>
Balathruin
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
Balathruin
Project D|Rare Car Collector|
Amúgy töröltem Milan, meg cement hozzászólását. PRIVÁTBAN a többit, thx
Balathruin
Balathruin
#91156 Mennyi az annyi?
Balathruin
Balathruin
2. Jaaaaaa 😄
3. Nézve az autólistát, a kavicsokat tudja szedni rendesen már normális autókkal 😄 A barátodnak tényleg mond meg, hogy ne csaljon, mert te húzod a rövidebbet miatta(bannolhatnak érte, az új "anonim" csapat szeret bannolgatni a játékból)
Balathruin
2. IG mint IN GAME 😄
3. a haverom tette fel ezt a játékot nekem, és még nem banoltak miatta,engem meg addig nem zavar, ha gyorsabb kocsival gyûjti a bogyókat 😊
Mellékesen a leggyorsabb szintlépésem az 1óra40perc alatt volt a rekord,2Xes szorzóval, Late Departure-zve (mivel mindig ott játszok) folyamatosan 4 emberrel 😊
Most elmondom elõször és utoljára, én komolyabb ember vagyok annál hogy veled foglalkozzam meg azzal, hogy unatkozol, én összeszedtem egy pár jó srácot akikkel elfunolunk, te meg görcsörlj rá minden nap 😊
Akkor holnap délután visszanézek majd <#vigyor>#vigyor>