Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

goregrind
Megsúgom, hogy GREGBMW cheater/autofinisher! De nem tõlem hallottad! <#eplus2>

DISCORD: grimanddark

7r1v1um
Nekem se teccik a jelenlegi állapot. Treasure Hunt, pár single player esetleg escape.<#shakehead>

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

lorci
Szerintem a játék sem tudta felfogni mi a helyzet alig kaptam-kapok tiszta ellenfeleket sajnos<#szomoru2>

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

7r1v1um
Téged sem tud meghatározni.

"Vannak, akik középszerűnek születnek, vannak, akik elérik a középszerűséget, és vannak, akik nyögnek a középszerűség jármában, Őrnagy őrnagynak mindhárom kijutott." /Joseph Heller/

Ez a gyerek is elég érdekesen megy HS-n: link
Most már értem miért...

Fast N' Loud / Gas Monkey Garage

lorci
Most látom, hogy az én nevemet se irja pedig a verseny elején még irta...

lorci
Ez még nekem is ''Új'', hogy a nevük helyett undefined ir...be is akasztotta az egyik az autofinish-t!<#nevetes2>

911 turbo?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

7r1v1um
Nincs Pandorum, meg Mothership Zeta a Fallout 3-ból.
Azért röpködnek a tizen+ kilométerek LOL.

RoboKutya78
Kicsit ide piszkítok
Találtam egy olyan képet amin szinte minden ismert játék vagy scifi film ûrhajói egy lapon és azonos léptékaránnyal szerepelnek. Lehet szemezgetni😊Szerintem mindenki megtalálja rajta a kedvenc sorozata játéka hajóját amirõl azt hitte eddig hogy óriási😊 na most vagy csalódni fog vagy nem😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

7r1v1um
Cayman esetleg régi 911, csak így a tetõvonal alapján. A Grid meg 2 verseny után felhúzott, mert a pályák ugyan rendbe vannak, de az ellenfelek........(<#kocsog> ellenfelekhez meg van Shift vagy ez).

Már nem tudom itt írta valaki vagy a PH-n hogy a 911 GT3 RS semmire sem jó, hát tegnap gurultam vele pár kört és elég komoly most is. Pl. a mostani S-es pályán lerajtolta az összes fenevadat: cinege-t meg a kisöcsit, ja meg az F1-et is és a pályán sem megy olyan rosszul. <#mf1>

Más: megtaláltam az uberbrutál C-s járgányt, elöljáróban 312 megy úgy alapból és 330-at nitróval a gyorsulása meg majd elválik. Nagy valószínûséggel csak Rockridge & Union-on lesz esélye, mert fordulási gondjai vannak, de mindenképp kezelhetõbb mint a 350Z. <#ravasz1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A színét megváltoztattam és csak a közepe látható, hogy ne legyen olyan egyszerû, viszont ezt a csöcsös csajszit csak tegnap vettem észre benne.
Itt egy kép róla, tehát találós kérdés! Mi a túró lehet ez?

A nyeremény egy starter amit a HG-tól lehet igényelni. <#hehe>

Aki meg unja a World-öt annak javasolt egy kis Grid-et tolni. Nálam valahogy kimaradt, de nemrég említette valaki itt és nagyon komoly és elég nehéz is a szûk beton/gumifalak között kocsikázni úgy hogy sérülhet az autó is ami aztán elhúz, nem fordul stb. Olyan pályák vannak benne így 5-6 verseny után hogy besza-behugy! Mind e mellett az irányítása nagyon kézre áll és ami nagyon tetszik benne hogy tele van kanyarral, de nem ilyen 2-300-al bevehetõ, hanem itt fékezni kell (90°-os vagy több és csak 50-100 -al fordulhatsz) és ha elcseszed a fent leírtak életbe lépnek (Tutunak is ajánlott, komolyan <#nyes> <#integet2>).
tutuhawer
"zöld gomb nyomi nyomi" <#eljen>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Valahogy így <#eljen>
Nem szoktam ilyenekbe belefolyni de remélem hamar repül
tutuhawer
nézd el neki, és nézd el nekem, hogy nem nézzük el a szart, amit látunk. Pár napja még csalás volt a profilodban, pár hete még driftelni szerettél volna, legalábbis furcsán nézünk. Azért ugrik neked mindenki, mert túl sok csalást láttunk már , de még több mesét hallottunk. Sok junior van itt, nekik mondhatod, hogy így úgy amúgy, neked ugyan ne dumáljon, de van, aki meg nem junior fórumozó vagy játékos. Én is azt mondom, csalókkal nem szívesen lógok, de a mesemondókat még jobban utálom. Te tudod, melyik vagy, mi meg gondolunk, amit akarunk. Eltimilan nem versenyez veled, és inkább én se.

Sunny: Han meghalt vagy nem halt meg féle kérdést mi megvitattunk??? Nem emlékszem pontosan, mit dumáltunk, de utána valamelyik részben a film elején rögtön feltûnt, azt vágtam régen is , meg most is.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Na egy képpel zárjuk a napot maffia vs police vagy mittom én csak úgy találtam képek között. <#idiota>

Jó éjt mindenkinek aki még aludni is lusta volt elmenni! <#idiota> <#sniffles> <#unalmas>

Balathruin

Nekem küldheted priviben<#idiota>
Azz igen....Nekem EDDIG még pontosan jött a vonat max +3perc...de késõbb már nem így lesz van egy olyan érzésem 😄 A legjobb hazafele volt mikor beért a vonat asszem 16.53kor, és 17.00kor indul tovább, már bent ülök a vonatba mikor bejelentik hogy 10 percet késik...wtf? És nem indult tovább csak 17.13kor.....
7r1v1um
Arról volt szó, hogy csicska, mert bealszod a randit.<#vigyor1>

OOOO, epp most akartam egy tanulmany irni a szintlepesrol, amivel eldonthetem a meccs kimenetelet...<#fejvakaras>

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

I'm on it!
De nem is nagy. MÁV-val megyek, azért olyan sok. Ma reggel is elsõ óra utolsó 10 percére értem be 1 Mindig Álló Vonat miatt... Km-ben 40 körül van, idõben 2 óra.

Balathruin

Folytassátok a privát beszélgetést normálisan. Rendezzétek le végre, mert, ezt hallgatni, unalmas, pláne este.

Project D|Rare Car Collector|

Köszi, én ott próbáltam volna a továbbit, de õ tette ki..
Az jó google earthel nem találtam meg xD De gondolom nem kis táv.
A privát az privát, kettõtök közötti kommunikációból zajlik. Ne kerüljön már ki, kinek-ki, mit ír..... Mondtam, hogy este, ezt nem.

Amúgy töröltem Milan, meg cement hozzászólását. PRIVÁTBAN a többit, thx

Elsõre csaló A escapen megint egyre több van belõlük. <#gonosz3><#gonosz3>

Kõbánya, pongráci lakótelep

Balathruin

Itt is. 😛

Balathruin

😄DD Hova jársz te olyan korán amúgy? 😄
14
Kéne, de álmosság nélkül? <#idiota>
#91156 Mennyi az annyi?

Balathruin

Akkor csicsikáljál te is xD
Ugye-ugye 😄 Lány mellett bealudni? Az nem szép dolog xD
De, mellé még 1 órával korábban kelek nálad. <#szomoru2>

Balathruin

Tééényleegg 😄 Hálelújah

Nem te vagy a legfiatalabb hanem én
Akkor csicsikáljál, én meg 5.20kor kelek 😛 de úgyis éjfél után lefekvés lesz ebbõl, mint mindig 😄D Killer nem fiatalabb? <#idiota><#idiota>
Az meg a másik. Na de tényleg lépek, mert megint aludni fogok a buszon. Ma is odaül mellém egy aranyos leányzó én meg csak bealszok...😄D

A HáGé úr elmegy csicsikálni, mert a közösségben õ a legfiatalabb és õ a fõnök(uhhh...ez így érdekes, most belegondolva nem? 😄) és neki az 5:30-as kelés, az 5:30-kor történik. 😄

1. Nem baj, este pls ne balhézzatok, akkor már inkább privátban, ha van valami nézeteltérés. Vagy, ha nyilvánosban mindenképp, akkor délután.
2. Jaaaaaa 😄
3. Nézve az autólistát, a kavicsokat tudja szedni rendesen már normális autókkal 😄 A barátodnak tényleg mond meg, hogy ne csaljon, mert te húzod a rövidebbet miatta(bannolhatnak érte, az új "anonim" csapat szeret bannolgatni a játékból)

Az a baj, hogy nem a bogyókat gyûjtötte gyorsan...

Balathruin

Ment egy PM, hogy ne a HáGé Úrat maceráljam😄
1. Bocsi a kellemetlenségért ,nem akartam ilyen hülyeségbe keveredni.
2. IG mint IN GAME 😄
3. a haverom tette fel ezt a játékot nekem, és még nem banoltak miatta,engem meg addig nem zavar, ha gyorsabb kocsival gyûjti a bogyókat 😊
Tényleg, miért nem válaszoltál neki a játékban?

Fasza, akkor este ne lássak itten macskaharcot... 😛 Na jóccakát.

Te egy nyughatatlan kisgyerek vagy több hete (mióta baszatsz) nem szóltam hozzád 1 szer sem, nem válaszoltam semmidre, most az egyszer megtettem és a fórumtulajra tekintettel nem is fogok törödni ezen túl sem a butaságaiddal.
Mellékesen a leggyorsabb szintlépésem az 1óra40perc alatt volt a rekord,2Xes szorzóval, Late Departure-zve (mivel mindig ott játszok) folyamatosan 4 emberrel 😊
Most elmondom elõször és utoljára, én komolyabb ember vagyok annál hogy veled foglalkozzam meg azzal, hogy unatkozol, én összeszedtem egy pár jó srácot akikkel elfunolunk, te meg görcsörlj rá minden nap 😊
Délután van?
Akkor holnap délután visszanézek majd <#vigyor>