Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
E - ...
D - Audi RS4
C - BMW 135i vagy más
B - GXP
A - 911 GT2 996, R8 5.2
S - SV murci, Agera
Drag: Semmi
Project D|Rare Car Collector|
E - Scirocco
D - Solstice
C - Solstice, Corolla (nem röhögni, igenis veszélyes)
B - Mustang Boss '69 (olyan a nitrója, mint az MR2-é)
A - M3 GTS
S - P959
E- Scirocco
D- Pontiac Solstice, RS4
C- MR2, A1
B- Eclipse Elite
A- GT2 (nekem 996, de valószínûleg a 997 jobb egy hangyaszarnyival)
S- McLaren F1
Drag- Cinque Sleigh Runner
NFSW: BONESAI
vagy átlötték a játék idõszámítását a saját kontinesükre?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
E - Scirocco
D - MR2
C - MR2
B - MR2
A -
S - McLaren F1
- aztán van 130+ autó a játékban... <#falbav>#falbav>
Jelöljetek friendnek, volt egy kis kihagyásom, de ittvagyok
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Megj.: Én nagyon jókat megyek egy IGC-s LP640-el a Zonda-k, 911-ek ellen is, ráadásul a GTS is elég jól hasit!
Az SRW-hez csak annyit ha már szimulátor, kanyarlevágásnál törlik a köridõt, vagy többszöri alkalom után jön a fekete zászló, esetleg ha szándékosan ütközöl van hasonló, mert amiket és ismerek abban ezek vannak, még offline-ban is. Nem tudom így van ott is, pedig olvasom a topikokat.
Szivaktibor199, ha nagyon van rá keret, ezek most elég jó áron vannak. NFS pack, TDU2!

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Ma megijedtem a játék miatt. Miért?
1. Elhanyagolható mennyiségû laggolás több mint 1 hónapja (win7 64 bites oprendszer)
2. Ma elsõ belépésemkor már láttam emberkéket szabad kóborlásban (több mint 2 hete üres volt a free roam, viszont semmi beállításhoz se nyúltam hozzá, úgy 'javult meg')
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Semmi bántó szándék nem volt az eddigi soraim között.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Most képzelje mindenki magát szivaktibor helyébe. Most pontosan megtudta, hogy:
"valóban nem sokat ér a játékpénzes cucc, mert mindig erõsebbek a hardcore befizetõk boostos tételei"
"basszameg, tényleg a hsz-ek fele a mai napon csalásról szól"
"a picsába, lehet normálisan is versenyezni ingyen a barátokkal?"
Nekem mindig az volt a mottóm, hogy senkit nem hagyok hátra. Én nem hagytam szivaktibort csak úgy dönteni, adtam egy opciót. Ettõl még tetszhet neki a nfs world városi versenyzése, az sem gond. Csak gondoltam, szólok, hogy van egyéb.
http://blog.simraceway.com/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én továbbra is szivaktibor199-cel egyeztettem, neki szántam, de közérdekû is. Az igazsághoz hozzátartozik, nem is kérdés: szívesen versenyeztem a legtöbb fórumozóval, és szívesen megyek, mennék most is. Amikor az oldal hozzászólásainak felében hiba, bug, csal, csalás vagy smiley van, akkor azt rosszul esik látni. Ellenben amikor a leglelkesebb NFSW BETA játékosok egyikével simraceayben is összefutok, és jót megyünk,azt jó látni. Jó lenne veled is versenyezni Q. Kész vagyok félretenni a kormányt is, és billentyûre átállni akár. Na, szerettem mindenkivel menni, és jó látni, hogy vannak innen arcok ott már jópáran. Csak szeretnék versenyezni veletek, de az nfsw egy fasszopás, ez az igazság. Bug, hiba, csaló, civil, bug, hiba, hiba, civil, röhel, irreális, bug, civil, ezek a kulcsszavak. Jobb, ha szivaktibor is tudja, mire fizet be. Mondd, hogy rosszul teszem, ha szólok. Mondd és viszlát
#58482 Akkor meg ne reklámozz egyfolytában egy másik játékot itt, ha tudsz segíts, nem tudom az SRW-s topikban hányan írtak a NFSW-rõl, pláne napi szinten. Szerintem 0.
Aztán egyszer rászántam magamat, de még aznap le is dózeroltam a játékot, mert nem tetszett.
Megj.: a válasz gombot használhatnád, hogy lássuk kinek írsz!
Megj2: nem feltétlenül kell boost ehhez a játékhoz teljesen jól el lehet versenyezgetni az IGC-s verdákkal is. Tutu ez neked is szol!!
#58475 Krisz kedvence (The Teenage Transporter) is oda irt, ha jól emlékszem és visszakapta, persze lehet tévedek. Mondjuk ö elég ismert volt és neki feltörték, ha nem tévedek.
itt az elmúlt hetek újításai vannak.
http://blog.simraceway.com/
Hetente új autó, a simulator fanok szerint is elég jól alakulnak a kocsik, a pályák is. Tavasszal pályák tucatját várjuk európából és amerikából is. El kell dönteni, mit akarsz. Akarsz-e normálisan versenyezni? Hamarosan akár saját privát futamokban is, privát üzenetekkel, egyéb új alkotóelemekkel...