Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor B-be az RX-8at nevezném, eléggé kifújja az orrokat.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Nékem:
E - ...
D - Audi RS4
C - BMW 135i vagy más
B - GXP
A - 911 GT2 996, R8 5.2
S - SV murci, Agera
Drag: Semmi

Project D|Rare Car Collector|

Nincs már Mustang IGC-be

IGC-bõl szerintem a legjobbak:
E - Scirocco
D - Solstice
C - Solstice, Corolla (nem röhögni, igenis veszélyes)
B - Mustang Boss '69 (olyan a nitrója, mint az MR2-é)
A - M3 GTS
S - P959

BONESAI
Nálam picit máshogy van:
E- Scirocco
D- Pontiac Solstice, RS4
C- MR2, A1
B- Eclipse Elite
A- GT2 (nekem 996, de valószínûleg a 997 jobb egy hangyaszarnyival)
S- McLaren F1
Drag- Cinque Sleigh Runner

NFSW: BONESAI

RoboKutya78
õõ most nálam a gond vagy ezek odabent sporolnak a villannyal ahányszor felmegyek mindig setét van.
vagy átlötték a játék idõszámítását a saját kontinesükre?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SUNNY84HUN
1,2 misi környékén már kapható .. kecsón is van egy aszem 93 évjáratú

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

SUNNY84HUN
1 japán tuner autó ami 2000es benzin turbós 180 le körüli gyárilag.., de van 245 le változatt gyári ami ritka mint a fehér holló , de korántsem akkora top autó mint itt ... , de a worldnek semmi köze a realitáshoz és kár ezen agyalni

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Minek kellett azt az MR2-õt ilyen op-ra készíteni,a valóságban is az a legjobb autó?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

SUNNY84HUN
csak ne feledd a1 és e30 is ott van eléggé - b - ben , és -d - ben a waterfronton rs4 es audi a legjobb többiben már nem mert kanyarodni is kell 😄 , gxp is jó -c - ben ha valakinek nincs mr2 je ( mert igc -s )

Akkor az. Ti tudjátok. (mr2-t írtam az összes sorba utána írtam át ott ahol nem az a king vagyy mi)
szerintem a b ben is ott van az eclipse
igen én nem si vitatom ezt csak valamiért nem megy nekem a ciroccoval söt utálom is azt az autot és szerintem a silvia az egyik legszeb auto jo érzés vezetni de ez mindenkinél máshogy van
Az a D az sokkal inkább Eclipse <#bee1>
Essünk túl rajta már az elején:
E - Scirocco
D - MR2
C - MR2
B - MR2
A - MR2 911 Gt2(997) (kamu gyorsulás stat <#eljen>) (<#szomoru2>)
S - McLaren F1

- aztán van 130+ autó a játékban... <#falbav>
halli látom a ranglistán hogy a scirocco a legjobb de soha nem sikerûl ugy futnom velle mint a silviával elkeztem eröltetni mert hátha jobb idöket megyek vele néha sikerûl is 2x anyi pu-val
BONESAI
Sziasztok,
Volkswagen Scirocco a legjobb E-s autó

NFSW: BONESAI

Tudnátok ajánlani kezdõ autót ?
SUNNY84HUN
én 2 napja leszedtem a nfs hp -t a telómra , marha jó game és nem is olyan rossz a grafikája attól föggetlenûl hogy telós játék .... 5,2 fsi audival tolom meg m3e92 vel , van benne 30 pálya amibõl 10 zsarus ( mikor te vagy zsaru , többiben meg üldöznek rendesen ) autó lista : audi 5,2 fsi, porsche 911 gt3 , lambo gallardo spyder , dodge challenger srt , paganik cinqe + f , merci sl65 amg , koenig ccxr <#pias>

Szevasztok, van group valahol?
Jelöljetek friendnek, volt egy kis kihagyásom, de ittvagyok
tutuhawer
ok

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Ez egy nagyon jó kis játék (volt) és lehetne is ha nem azok irányítanák akik akik most, lehetne még jó csak koncepció-t kellene váltani, amit már párszor leírtam (most nem teszem) az egy lehetséges út lenne. A sim-rõl csak annyit, hogy unalmas csak róni a köröket ugyanazon a pályán, a városi pályák sokkal izgalmasabbak, ezért irkáltam annak idején jöhetnének a teherautók a nyergesek hogy még nagyobb kihívás legyen. Ez is unalmas már mert nincs pálya, vagyis kevés, régen jó volt, volt free chat, lehetett beszélgetni, kocsikázni szabad kószálásban. Az akkori arcok nagy része már nincs itt.
Megj.: Én nagyon jókat megyek egy IGC-s LP640-el a Zonda-k, 911-ek ellen is, ráadásul a GTS is elég jól hasit!

Az SRW-hez csak annyit ha már szimulátor, kanyarlevágásnál törlik a köridõt, vagy többszöri alkalom után jön a fekete zászló, esetleg ha szándékosan ütközöl van hasonló, mert amiket és ismerek abban ezek vannak, még offline-ban is. Nem tudom így van ott is, pedig olvasom a topikokat.

Szivaktibor199, ha nagyon van rá keret, ezek most elég jó áron vannak. NFS pack, TDU2!
RoboKutya78
Ehh ez mekkora lenne worldben ilyen üzeneteket kapni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Csak úgy látszik megint szépen megcsinálták, hogy 5. verseny kuka-->Alt+F4
Szarkazmus mindörökké :-D

Én is újra megleltem a játék szépségét. Privát meccsek, külföldi csapathoz igazodni, sonic, néha idõk nézése.

tutuhawer
akkor megyek is egy starter packért <#nyes><#nyes>

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Hogy egy kicsit ellensúlyozzam a Tutu által leírt World tulajdonságait:
Ma megijedtem a játék miatt. Miért?
1. Elhanyagolható mennyiségû laggolás több mint 1 hónapja (win7 64 bites oprendszer)
2. Ma elsõ belépésemkor már láttam emberkéket szabad kóborlásban (több mint 2 hete üres volt a free roam, viszont semmi beállításhoz se nyúltam hozzá, úgy 'javult meg')

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

tutuhawer
ja, nem sértõdöm meg. Egyszer sértõdtem meg talán a fórumban. illetve szarul esett, volt egy incidens. Nincs gáz , na 😊)

Most nehogy megsértõdj már... -.-
Semmi bántó szándék nem volt az eddigi soraim között.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

SUNNY84HUN
állandóan küldik a mailokat hogy ilyen olyan teszt van meg bérelni lehet ezt azt meg ilyen új , nem olyan rossz game az csak idõ kell oda is

Nagyon feszegeted a határt..

SUNNY84HUN
én regeltem anno , fent is volt 1 et mentem és utána cseréltem op rendszer azóta nincs fent , meg idõm sincs azzal is menni elég a world néha sok is , ezzel sem futok úgy mint régen , vannak fontosabb dolgok is 😉

Srácok megkövezhettek, de én most TUTU mellett állok. ugyanis én a sorai közé látok s értem mit beszél... mit és miért.
tutuhawer
OK, de ne mond el itt senkinek <#taps><#nyes>

tutuhawer
de billentyûvel is rendben van. Így tervezik, ezt akarják.

Most képzelje mindenki magát szivaktibor helyébe. Most pontosan megtudta, hogy:
"valóban nem sokat ér a játékpénzes cucc, mert mindig erõsebbek a hardcore befizetõk boostos tételei"
"basszameg, tényleg a hsz-ek fele a mai napon csalásról szól"
"a picsába, lehet normálisan is versenyezni ingyen a barátokkal?"

Nekem mindig az volt a mottóm, hogy senkit nem hagyok hátra. Én nem hagytam szivaktibort csak úgy dönteni, adtam egy opciót. Ettõl még tetszhet neki a nfs world városi versenyzése, az sem gond. Csak gondoltam, szólok, hogy van egyéb.
http://blog.simraceway.com/

én is mennékd e vmiért a procimra hibár ír ki ha elindítom... majd ha megjön az új processzor akkor belevágok 😉
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezzel kapcsolatban az utolsó off-om.

tutuhawer
nulla, ez természetes.
Én továbbra is szivaktibor199-cel egyeztettem, neki szántam, de közérdekû is. Az igazsághoz hozzátartozik, nem is kérdés: szívesen versenyeztem a legtöbb fórumozóval, és szívesen megyek, mennék most is. Amikor az oldal hozzászólásainak felében hiba, bug, csal, csalás vagy smiley van, akkor azt rosszul esik látni. Ellenben amikor a leglelkesebb NFSW BETA játékosok egyikével simraceayben is összefutok, és jót megyünk,azt jó látni. Jó lenne veled is versenyezni Q. Kész vagyok félretenni a kormányt is, és billentyûre átállni akár. Na, szerettem mindenkivel menni, és jó látni, hogy vannak innen arcok ott már jópáran. Csak szeretnék versenyezni veletek, de az nfsw egy fasszopás, ez az igazság. Bug, hiba, csaló, civil, bug, hiba, hiba, civil, röhel, irreális, bug, civil, ezek a kulcsszavak. Jobb, ha szivaktibor is tudja, mire fizet be. Mondd, hogy rosszul teszem, ha szólok. Mondd és viszlát

De nem áll szándékunkban innen kitúrni, csak egy kicsit vicces, hogy mi mindenbõl ki nem tudod hozni, hogy errõl a játékról legyen szó.

Különben mikor beírta a srác hogy eltûnt az acc-ja én még láttam a stat oldalon csak ráfrissítettem és akkor eltûnt.

#58482 Akkor meg ne reklámozz egyfolytában egy másik játékot itt, ha tudsz segíts, nem tudom az SRW-s topikban hányan írtak a NFSW-rõl, pláne napi szinten. Szerintem 0.

Aztán egyszer rászántam magamat, de még aznap le is dózeroltam a játékot, mert nem tetszett.

tutuhawer
szivaktibor most vesztette el a profilját, úgy néz ki. Mondja azt bárki, hogy amikor elkeseredetten próbál pénzt betenni az nfs worldbe, hogy újra versenyezhessen, akkor jól teszi. Nem teszi jól, és ezt tudjuk. Én csak vele akartam egyeztetni pár hozzászólásban, de valaki mindig közbeszól, és magyarázkodok utána. Nem gond, de így nem tudok kétsoros diszkrét maradni 😞((

Még egyszer..kik tolják?! Még végül tényleg kicsit belenézek.

<#nevetes1>Nem te lettél volna tutu, ha nem említetted volna meg a játékot...<#pias>
Anno én akkor találtam rá, amikor az A5 írta, hogy Barrichello meg Massa is tolja az SRW-t (persze álnéven, amit nem adtak meg)

tutuhawer
a játékpénzes versenyzést nekem nem kell bemutatni, köszönöm 😊 másfél évig mentem boostos autó nélkül, egészen a lengyel importig... 😄 Egy idõ után már az is kevés, és akkor köszöntem szépen. A GT3-as kategóriába tartozik az Audi R8 LMS. Kicsit erõs lett, azonnal lépett, a simracewayes admin, együtt mentünk és mondta, hogy azonnal egyeztetnek, mert nem OK: Tehát ha a versenyzés rovására megy, boostos vagy nem boostos, az sehol, senkinek nem pálya. Nekem biztosan nem. Ismersz, nagyon lelkesen mentem sokáig, pozitívan néztem elõre, sokat tettem a közösségért is, nagyon sokat, még ha nem is emlékszünk rá... De egy idõ után már kész öngól menni elõre és nyomni a gázt. Kivel versenyezzek, melyik rekordot döntsem meg? Nonszensz.

Megjegyzés2-t én is tanúsíthatom! <#wave>

Obinak azonnal visszaadtak mindent. Csak füttyentenie kellet....

Azt írd ami történt és van magyar is, de át fognak irányítani a kintihez, csak õk tudnak segíteni ha akarnak.

Megj.: a válasz gombot használhatnád, hogy lássuk kinek írsz!
Megj2: nem feltétlenül kell boost ehhez a játékhoz teljesen jól el lehet versenyezgetni az IGC-s verdákkal is. Tutu ez neked is szol!!

#58475 Krisz kedvence (The Teenage Transporter) is oda irt, ha jól emlékszem és visszakapta, persze lehet tévedek. Mondjuk ö elég ismert volt és neki feltörték, ha nem tévedek.
tutuhawer

itt az elmúlt hetek újításai vannak.
http://blog.simraceway.com/
Hetente új autó, a simulator fanok szerint is elég jól alakulnak a kocsik, a pályák is. Tavasszal pályák tucatját várjuk európából és amerikából is. El kell dönteni, mit akarsz. Akarsz-e normálisan versenyezni? Hamarosan akár saját privát futamokban is, privát üzenetekkel, egyéb új alkotóelemekkel...