Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFSW: BONESAI
Pedig még mehettünk volna párat és még egyszer szétrúghattuk volna Drewbá' seggét 😄
Project D|Rare Car Collector|
Amugy en meg nem hajtottam ki az autoimat, ezekkel az autokkal meg sok palyan tudnek javitani. Van meg vagy 9 palya, ami meg nem is kerult sorra, miota stattozom
De, tudjuk, ez turelemjatek, a tegnap rengeteg idom elment azzal, h ki be lepegettem lobbikbol, mert egyikben csiter volt, masikban rammer, vagy mindketto, vagy csak egyszeruen befagytam lobbiba <#boxer>#boxer> , es orakig nem haladtam semmire. Es akkor rajottem, h mibe fogtam <#wilting>#wilting>
<#wave>#wave>
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Amugy en is szeretem a tobbi nemtop automat is, es az a legjobb erzes, amikor gyengebb autoval is helytallok...
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Nagyon is a szivembol szoltal, es ugy tunik tenyleg tudod is, h mirol beszelsz. Es en is szeretem a jatekot, es ami korotte van, de sokszor probaltam meg a stattfuggesem elott is, h csak egy kicsit felmegyek. De amikor epp ki akartam lepni, epp mindig hivott valamelyik kedves ismerosom, es azon vettem eszre, h mar akar 5-6 oraja vagyok fenn. Nagyon jo volna, ugy ahogy mondod, csak kihuzni a dugot, es talan meg is fogok probalkozni vele...
En sem vagyok regi motoros, 8 honapja jatszom a worldon, es talan ez az a kozosseg, ahol a legjobban ereztem magam.
Még annyit hogy a sárga vonalon belül bárhova lehet röviditeni !
ja még annyi hogy apex us ban lessz
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
" Jelenlegi ingyenes univerzális kódok:
Nincs Kód "
amúgy semmi és free boost kódban ne reménykedj
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Ne menj messzire! (És elnézést a nyikorgásomért...)
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Bar tenyleg nagyon jol ereztem magam a worldon, nagyszeru kozosseg resze voltam, nagyon jo meccseket mentem ott sok jo arccal, a forumot is kovettem...de az ido megis tul sok lett , amit ott eltoltottem. Probaltam csokkenteni a jatekidot, de nem mukodott. <#shakehead>#shakehead>
Amikor pedig felnyomtam egy MR2 ot, es viszonylag keves erofeszitessel 300 koruli idot futottam egy B s palyan hianyos skillekkel, akkor vegkepp meg lett pecsetelve a sorsom, kisse stattfuggo lettem <#nyes>#nyes> .
Es, mivelhogy maximalista vagyok, tudom, h mostmar nem nyugodnek, mar epp boostot keszultem venni, h autokat vegyek azert, h egyre jobb idoket tudjak menni...
Ugyhogy ma ugy dontottem, h ennek veget vetek, ma a jatek torlesre kerult<#integet2>#integet2>
Két kanyar után elhúzott majd bevárt megint elment a <#kocsog>#kocsog>...
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Cinque meg gondolom privát lobbyból került oda, aztán szádékosan nem nyomta hogy ne kapjon csillagot..
S+nyílt: F1
A: Porsche GT2 (997)
B: MR2, A1, Mitsubishi Eclipse Elite
C: MR2, A1, Mitsubishi Eclipse, BMW E30
D: Mitsubishi Eclipse, Audi RS4,
E: VW Scirocco
Nfree az elsõ (és nem is kevéssel) egy C-s pályán E30-al, kíváncsi vagyok ki találja meg hogy hol, sajnos ajándékom nincs érte. <#hehe>#hehe>
És van egy C-s pályán egy cinege, hogy az hogy került oda? De jó pár MR megelõzi! <#eplus2>#eplus2>
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
X
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Amúgy most meg szórakozik a SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7 újra, ma elsõ belépéskor dobott ki, meg pont 1 perce versenybõl..
Maradjunk annyiban, hogy nem fekszik nekem a stílus. Vétel vége.