Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én eddig is Single-be csináltam azt, mert én is utálom ha valaki ellenem 99x nitrót elnyom, multiba nem is nyomok power upot csak nagy ritkán ha az ellenfél is <#eljen>
BONESAI
Ma nálam is elpattant a cérna, én singleben viszem tovább az idõzést. Gyorsabb, kevesebb fejfájás stb.. Nem éri meg multiban csinálni, rájöttem

NFSW: BONESAI

Kár 😞

Pedig még mehettünk volna párat és még egyszer szétrúghattuk volna Drewbá' seggét 😄

Project D|Rare Car Collector|

Koszonom, h marasztalsz <#vigyor2>
Amugy en meg nem hajtottam ki az autoimat, ezekkel az autokkal meg sok palyan tudnek javitani. Van meg vagy 9 palya, ami meg nem is kerult sorra, miota stattozom
De, tudjuk, ez turelemjatek, a tegnap rengeteg idom elment azzal, h ki be lepegettem lobbikbol, mert egyikben csiter volt, masikban rammer, vagy mindketto, vagy csak egyszeruen befagytam lobbiba <#boxer> , es orakig nem haladtam semmire. Es akkor rajottem, h mibe fogtam <#wilting>

Kedves vagy! A legegyszerûbb módja a dugó kihúzásnak: Elfeledni befizetni az internet havidíját <#nevetes1> De tényleg néha kell szünet. A stat függésrõl. Most ott tartok, hogy pár profilomban kihajtottam az autókat. egymás után, újra és újra ugyanaz a verseny. És elérek oda, hogy érzem: Ennyire vagyok képes, ezzel a tuninggal, ilyen skillekkel. Nincs ami tovább ûzzön (azért nem teljesen), addig még nem nyerek valami überebb skillt. Ha beesik az áhított cucc, akkor mehet tovább a mókuskerék. De Te ne hagyj itt bennünkeeet <#rinya><#rinya><#rinya>
<#wave>

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Igazad van, h marhasag, en is tudom <#falbav>
Amugy en is szeretem a tobbi nemtop automat is, es az a legjobb erzes, amikor gyengebb autoval is helytallok...

Én most érzem úgy, hogy a stat rabjává váltam. És hogy már nem tudok javítani semmin (egyelõre, amíg nem kapok a GTS-hez egy ultra tuned turbót). Tehát a hajhászatnak véget vetek. TH után pár meccs a leghervasztóbb autóimmal (E szintû gépek, Supra, IS300) majd helyre tesz. Persze csak holnap, mert még beadandót kell csinálnom...

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

Egyaltalan nem nyikorogtal <#wave>
Nagyon is a szivembol szoltal, es ugy tunik tenyleg tudod is, h mirol beszelsz. Es en is szeretem a jatekot, es ami korotte van, de sokszor probaltam meg a stattfuggesem elott is, h csak egy kicsit felmegyek. De amikor epp ki akartam lepni, epp mindig hivott valamelyik kedves ismerosom, es azon vettem eszre, h mar akar 5-6 oraja vagyok fenn. Nagyon jo volna, ugy ahogy mondod, csak kihuzni a dugot, es talan meg is fogok probalkozni vele...
En sem vagyok regi motoros, 8 honapja jatszom a worldon, es talan ez az a kozosseg, ahol a legjobban ereztem magam.

Ezért mondom hogy ez a topp idõzgetés egy marhaság, szórakozni kell és kész. Sokszor direkt gyenge autókkal megyek be a csúcs gépek ellen és röhögök hogy küzdenek egymással 1000 PU elnyomásával, nem kevésbe azokon akik csak a noob F1-el (vagy class elsõ járgánnyal) tudnak versenyre menni. <#vomit><#hehe>
BONESAI
Ehhez most nem fûzök semmit

Az a helyzet, h mar azelott is tul sok idot toltottem worldon, h a stattoldal letezesevel egyaltalan foglalkoztam volna. Az mar csak feltette az i re a pontot...

Még annyit hogy a sárga vonalon belül bárhova lehet röviditeni !
ja még annyi hogy apex us ban lessz
Vagy vegyél Starter Packot. 😄

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

😄 ez jópofa volt 😄 oksi... köszi az infót

SUNNY84HUN
fent a bannerban írva

" Jelenlegi ingyenes univerzális kódok:
Nincs Kód "

amúgy semmi és free boost kódban ne reménykedj

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Most jelenleg nincs.

win8, telefon pin, bankkártya... mire gondolsz??? <#crazya> De komolyra fordítva, ha van aktuális kód, azt megtalálod felül a bannerban. Jelenleg nincs.

tud valaki esetleg egy akármilyen mûködõ kódot ?

R.I.P. No de remélem (és õszintén) hogy a hétvégi depresszió enyhültével, személyre szabottabb keretek közt, visszatérsz. Persze, tudom ez csak egy játék. De ha már beletetted magad, kitartással, munkával, tanulással, egy emberként és egy közösség része és részeseként, vagy akár pénzzel, akkor igenis nem kukába való az a dolog, amit kedvelsz. Talán tudom mit is írok, mert befüggtem én is. Megmérgezett a boost vásárlás mámora, a gyõzelem öröme, a csalók elleni féktelen harag és düh remegése, a küzdelem íze, a diadal édes vágya, a jobb és jobb idõkért kényszerítõ, keserédes, görcsös "újra!" indulata. És 3 napja kihúztam a dugót. Felmentem kavicsozni, kerültem párat a városban. PU nélkül egy-két single és ennyi. Most épp azon fejelek, felmenjek vagy ne. Tegnap volt kis dolgom bent és az is jó volt. Ha most felmegyek, akkor festés. Esetleg a családdal privát. Utána film és jöhet a hétfõi robot. Nem vagyok régi motoros. Szûk másfél éve tolom, tologatom és ha kicsit is, de mindennap felugrok. Tavaly hagytam ki egy hetet, mikor a legmélyebben voltam. Elmúlt. Most sem vagyok magasan, de szeretem ezt a játékot és ami körötte van. A haverokat, barátokat, sporttársakat, a fórumot, a véleményeket.
Ne menj messzire! (És elnézést a nyikorgásomért...)

SUNNY84HUN
nem szabad stat és top idõ függõnek lenni mert beleõrûlsz <#rolleyes> , én sajnállak mentünk azért jó párat már , vigyázz magadra <#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Azt mondta nekem valaki nemreg, hogy, ha egy helyen jol erzed magad, mindegy , h hol, akkor mindegy, h ki mit mond, az az ido sosem tul sok, amit ott eltoltesz, a lelkednek szuksege van ra...
Bar tenyleg nagyon jol ereztem magam a worldon, nagyszeru kozosseg resze voltam, nagyon jo meccseket mentem ott sok jo arccal, a forumot is kovettem...de az ido megis tul sok lett , amit ott eltoltottem. Probaltam csokkenteni a jatekidot, de nem mukodott. <#shakehead>
Amikor pedig felnyomtam egy MR2 ot, es viszonylag keves erofeszitessel 300 koruli idot futottam egy B s palyan hianyos skillekkel, akkor vegkepp meg lett pecsetelve a sorsom, kisse stattfuggo lettem <#nyes> .
Es, mivelhogy maximalista vagyok, tudom, h mostmar nem nyugodnek, mar epp boostot keszultem venni, h autokat vegyek azert, h egyre jobb idoket tudjak menni...
Ugyhogy ma ugy dontottem, h ennek veget vetek, ma a jatek torlesre kerult<#integet2>

van most fenn valaki a játékban?
SUNNY84HUN
köszi Laci nevében is , most õk elutaztak de megbeszéltem vele 😉

BONESAI
Tudok érvényteleníteni, de egyelõre nem övé a top1 idõ

Nem mondtam hoyg DAWE csalt csak hogy tutira csillagos pár ideje. Kéne ilyesmi a magyar listára is hogy adminként événytelenítesz vagy hátrasorolsz lehetetlen idõket.
BONESAI
Láttam, de még nem sikerült beszélnem vele. SPYGREG viszont már bevallotta hogy csalt. Elõbb meghallgatom õket, csak utána cselekszem

Bittos megtolták hátulról.
DAWE-nek is szépek a 2012 es Mustanggal futott drages idejei...
SUNNY84HUN
én meg megkérnélek hogy LAC83HUN barátom tedd fel légyszi a ranglistára<#wave>

BONESAI
Már intéztem

lorci
BONESAI lécci vedd ki ezt a kollégát a Magyar Ranglistáról mert 100%, hogy csal<#szomoru2>

Két kanyar után elhúzott majd bevárt megint elment a <#kocsog>...

Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!

RoboKutya78
TUTU😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Tetszik ez a Audi RS4 mint egyik legjobb "D"s - valahogy Blacvkwell Bridgen,. State n Warrenten, Missionon nem sokat láttam belõle...
megnézni nem tudom mert Server overloaded-ezik nekem, de gondolom Rockridge & Union , ott vannak A1-ek és E30-ak elöl mert kb. végig végsebességen kell menni, abban meg jobbak mint az Mr2/Eclipse páros

Cinque meg gondolom privát lobbyból került oda, aztán szádékosan nem nyomta hogy ne kapjon csillagot..
Ezek vannak az elsõ 3-ban!
S+nyílt: F1
A: Porsche GT2 (997)
B: MR2, A1, Mitsubishi Eclipse Elite
C: MR2, A1, Mitsubishi Eclipse, BMW E30
D: Mitsubishi Eclipse, Audi RS4,
E: VW Scirocco

Nfree az elsõ (és nem is kevéssel) egy C-s pályán E30-al, kíváncsi vagyok ki találja meg hogy hol, sajnos ajándékom nincs érte. <#hehe>
És van egy C-s pályán egy cinege, hogy az hogy került oda? De jó pár MR megelõzi! <#eplus2>
<#nevetes1>

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Engem is kivágott, megjött a takarítónõ és kihúzott valamit...

X

Esetleg még meglátom, mit tehetek, mert a bömös kéne nekem is (a HP vynil mellett<#zavart1><#vigyor>)

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Az a gond, hogy tegnap is beszéltem egy magyarral, de kidobta õt mindig. Igaz, az ismerõseim közül hajnali 1-kor csak õ volt fent.
Amúgy most meg szórakozik a SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_7 újra, ma elsõ belépéskor dobott ki, meg pont 1 perce versenybõl..

BONESAI
Srácok, lépjetek be a BMWs nyereményjátékba többen. Nem vagytok valami sokan eddig

Ja tényleg, a skillek is elég röhejesek.
Maradjunk annyiban, hogy nem fekszik nekem a stílus. Vétel vége.

BONESAI
Igenis lehet dragozni IGC autóval is. VIDIA az élõ példa a top 200 idõkre flex murcival

Mert aki nem vesz boostot, az szuperautók nélkül marad, anélkül meg nem lehet eredményesen futni a kilométert. Illetve a csalók is ezt a módot szeretik a legjobban. Ezért van az, hogy ahol kanyarodni is kell, ott szinte mindenhol benne vagyok a top 5000-ben (kivéve Petersburg Dam, valahogy az soha nem jön össze), gyorsulásban meg mindenhol 10 ezren kívül vagyok.

SUNNY84HUN
hát az a kocsirángatózás meg bugyuta írányítás igen vicces , prostreetben sem volt valami komoly de ott még lehetet valamennyire évezni <#rolleyes> , komolyan mondom az 1001 éves nfs ug és ug2 ben jobb volt a drag <#wave>

Ja tényleg, még valamire jó: rontani a ruppótlanok statisztikáját.

BONESAI
A kerékmelegítés tényleg jó lenne. De kártyafarmolásra tényleg jó.. és nem utolsó sorban, van belõle 7, ami elég sok ha valaki ranglistázik

Jó? Igen? Mire? Pénzszerzésre? Legalább irányítani lehetne, meg kereket melegíteni, mint a ProStreetben. Ez így csak csõfutás.

BONESAI
jó a drag pedig

SUNNY84HUN
" Drag: Semmi " <#nevetes2><#taps> kb én így vagyok ezzel hánynom kell tõle úgy mint a team escape-tõl <#hehe>

Valaki tudna belinkelni egy olyan site-ot ami egy autómárka gyártásáról szól, kivéve audi(chris, ne haragudj), mercedes, opel és ne wikipédia legyen, jah igen és irjon róla sokat.