Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Quqa: nincs kedvem írni a stat fórumra, mert okosabb vagyok náluk így is. Együttvéve is. Csak annyit tudnak írni, hogy ez nem EA, nem felelõsek, õk csak leolvassák az adatokat. Ennyit tesznek. Nincs mit írni nekik, esetleg boldog karácsonyt, annak több értelme lenne, mint tibi ügyérõl írni. 😊)
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
#58463 Annyi kp-t ad a játék amibõl a kezdõ kocsi kijön, régen így volt. Hogy most hogy van …?
Project D|Rare Car Collector|
CHRIS, TÖRÖLD A MAIL CÍMET, HAMAR
na, most tudtuk meg, hogy quqa linkje jó, és elég tré a helyzet. Nincs ilyen spfõr a speedapi szerint. A reményt ne add fel, lehet , hogy elõkerül ez a driver. A másikat mindenesetre új mailcímre tedd.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Quqa: Ha például beírom, hogy NFS-S.COM/NFSW/TUTUHAWER004 , akkor is azt írja ki, hogy nincs ilyen profil, és nincs is. Elõször szivaktibor199-nek le kell írnia, milyen néven megy, mert a játékban közel se biztos, hogy szivaktibor199. Vágod?
Tehát kell egy sofõrnév. Amúgy meg nyugodtnak kell maradni: senki se közölt olyan adatot a speedapi felé , hogy törlés. Lehet, átmeneti kis gond. De elõbb egy driver név kell.
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
nem tuplázodik a zsé vagy valami ?
Ha ezt megveszem megkapom a 3 kezdõ autót meg a boostot meg a zsét ? mert hallotam a youtube -on hogy csak boost ot kapttak.
Megj.: nem gyakori hogy visszaadják a profilt.
M be akartam lépni a world be kb 20:30 fele és minden ment . beléptem,vártam,,jött az intró és rákattintottam a a go to word vagy mi az és erre : ukonov profile .... aztán megint katt és megint ez aztán lefagyott és feladatkezzeõvel léptem ki. aztán megint beléptem és erre eltünt a szivaktibor199 karim ami 41 - szintes volt kb 2.000.354 zsével . meg 70 boostal.
Tudnátok segiteni hogyan kaphatnám vissza ?
jó lenne
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
M be akartam lépni a world be kb 20:30 fele és minden ment . beléptem,vártam,,jött az intró és rákattintottam a a go to word vagy mi az és erre : ukonov profile .... aztán megint katt és megint ez aztán lefagyott és feladatkezzeõvel léptem ki. aztán megint beléptem és erre eltünt a szivaktibor199 karim ami 41 - szintes volt kb 2.000.354 zsével . meg 70 boostal.
Tudnátok segiteni hogyan kaphatnám vissza ?
NFSW: BONESAI
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)