Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ket dolog miatt irtam meg:
Az egyik, h nem akartam szo nelkul eltunni...
A masik, h tudtam, h ha megirom, h abbahagyom, akkor, barmennyire is szeretnek visszajonni el lesz vagva a visszaut <#nyes>#nyes>
Kidobott a sz*ros játék, miközben csináltam a corvette-em festését<#falbav>#falbav>.
Kezdhetem elõlrõl...
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
X
Ha beiktatsz egy nagy pihenõt, akkor megtiszteltetésnek veszem, hogy velem privátoztál utoljára tegnap hajnali 1 elõtt.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Ez a ranglista, ahogy látom kicsit megkattant tõle mindenki (én is). Pár napja bõszen nézegetem melyik pályán nem mentem még, meg jujj ott már mentem, de valami panoráma járaton voltam még lehetne javítani bõven, elkezdtem használni a GT3 porkét, ami ezelõtt egy évig rohadt a garázsban, szóval elég fura hatása van a dolognak. Igaz az E/D/C class versenyeket még mindig jobban szeretem/élvezem, MR2-Eclipse nélkül is<#vigyor>#vigyor>. A top idõkre rá se nézek, kb 10. helytõl szoktam nézni melyik idõ ami elérhetõ <#idiota>#idiota>
Az meg hogy hol próbáljak jobb idõt menni, még nehezebb. Multiban imádkozom, hogy legyen 1 ellenfél akivel elférünk talán a pályán, vagy ha több, akkor zondákkal meg MR2kkel jöjjenek, hogy szépen elhúzzanak, én meg tudjak menni a magam csiga módján. Single, hát a gépi drivereket is tudom úgy utálni mint a cheatereket, mikor 2 mpenként nyomja a magnetet, bizonyos mennyiség után már nem tudok elcikázni a traffic között<#violent>#violent>
Nem tudom meddig próbálok jobb idõket menni(20.ról a 10.re<#hehe>#hehe>), most még hajt valami, de rágörcsölni azért nem szabad.
A lényeg, ha visszatérsz nyomunk pár nyugis traffic és nitrómentes C-D Classos lazulós versenyt, abból baj nem lehet<#kacsint>#kacsint>
X
láttam a hozzászólást de szerintem semmi értelme, bár nem tudom, ki milyen célból találta ki
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Dealcsynak
Ez jó, Az ilyeneket megmosolygom. Pontosabban: "Dealcsynek".
Amúgy a nevem a középiskolai becenevem továbbbecézése.
Hogy miért volt Dealer, azt nem tudom, de azok se tudták, akik rámaggatták, azt mondták, mikor elsõnek megláttak, ez jutott az eszükbe. Aztán ez rajtam maradt, érettségi után meg felhasználónévként használom.
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
itt a kép
Es lehet tenyleg tul gyors tempot diktaltam magamnak, mert alig tobb mint egy het alatt tornaztam fel magam 2770. helyrol 793. ra, ezert is sokalltam be
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
NFSW: BONESAI
Az 1:30:22 után elment a kedvem az egésztõl.
Aztán pár nap múlva kapcsoltam, hogy van egy nagyon jó hely, ahol simán ki lehet kerülni az útzárakat és nem nagyon jönnek utánam. Ez annyira jól mûködött néha, hogy nekem kellett utánarohanni a rendõröknek.
Ez a golfpálya volt.
'Egy élmény volt több mint 80 kört megtenni ott'. Aztán 1:29:00-nál kapcsoltam, hogy hoppá, annyira elvoltam magamban, hogy ideje befejezni.
Aztán a halastónál bementem a szûk csatornába, csak jött utánam két Rhino, úgyhogy ez is okozott még egy kis izgalmat. De nekik mentem és leálltak az üldözéssel.
Távol álljon tõlem a saját magam dicsérete, de szerintem 5-6 másodperc még benne maradt.
Ezután írtam ezt: #58240
<#wave>#wave>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
Bár a reakciódból ítélve csalódott vagy.
A múltkor találtam ezt a képet és lementettem az url-jét, mert nagyon tetszik.<#nevetes1>#nevetes1>
😄
Project D|Rare Car Collector|

Gratulálok Dealcsy, küldöm a kódot.

Main Street MCLAREN F1 ELITE 1:13.139 #116