Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok az miért van, hogy youtube-on a videóra rakok ilyen feliratot szövegbuborékba.... el is mentem a változásokat, videómegnézésnél mégsem jelenik meg a szövegbuborék? :S
Kosz szepen, jo meccsek voltak <#vigyor2>
Ket dolog miatt irtam meg:
Az egyik, h nem akartam szo nelkul eltunni...
A masik, h tudtam, h ha megirom, h abbahagyom, akkor, barmennyire is szeretnek visszajonni el lesz vagva a visszaut <#nyes>

Kidobott a sz*ros játék, miközben csináltam a corvette-em festését<#falbav>.
Kezdhetem elõlrõl...

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Én meg sértésnek <#duhos2><#vigyor>

X

Kár volt megírnod hogy befejezed/szünetelteted a játékot.<#nevetes1>
Ha beiktatsz egy nagy pihenõt, akkor megtiszteltetésnek veszem, hogy velem privátoztál utoljára tegnap hajnali 1 elõtt.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Ez igy csak egyre nehezebb lesz... <#falbav>

Hát ez most meglepett, nagyon sajnálnám ha abbahagynád, jók voltak a privát/összemókolt multi futamok (még munkaidõben is<#kacsint>). Ha tényleg letörölted már, akkor remélem valami véletlen folytán visszakerül majd a gépedre<#ravasz1>. Na jó, kapsz pár nap pihit <#bee1>

Ez a ranglista, ahogy látom kicsit megkattant tõle mindenki (én is). Pár napja bõszen nézegetem melyik pályán nem mentem még, meg jujj ott már mentem, de valami panoráma járaton voltam még lehetne javítani bõven, elkezdtem használni a GT3 porkét, ami ezelõtt egy évig rohadt a garázsban, szóval elég fura hatása van a dolognak. Igaz az E/D/C class versenyeket még mindig jobban szeretem/élvezem, MR2-Eclipse nélkül is<#vigyor>. A top idõkre rá se nézek, kb 10. helytõl szoktam nézni melyik idõ ami elérhetõ <#idiota>

Az meg hogy hol próbáljak jobb idõt menni, még nehezebb. Multiban imádkozom, hogy legyen 1 ellenfél akivel elférünk talán a pályán, vagy ha több, akkor zondákkal meg MR2kkel jöjjenek, hogy szépen elhúzzanak, én meg tudjak menni a magam csiga módján. Single, hát a gépi drivereket is tudom úgy utálni mint a cheatereket, mikor 2 mpenként nyomja a magnetet, bizonyos mennyiség után már nem tudok elcikázni a traffic között<#violent>

Nem tudom meddig próbálok jobb idõket menni(20.ról a 10.re<#hehe>), most még hajt valami, de rágörcsölni azért nem szabad.

A lényeg, ha visszatérsz nyomunk pár nyugis traffic és nitrómentes C-D Classos lazulós versenyt, abból baj nem lehet<#kacsint>

X

nagy magyar verseny?
láttam a hozzászólást de szerintem semmi értelme, bár nem tudom, ki milyen célból találta ki

ja értem.... mert láttam , hogy nagy magyar verseny lesz csak Apex Us - on... akkor jól van

nagyrészt Apex EU
ti melyik szerveren nyomjátok ?

Ésszel megyek, csak olyankor nagyobb a harcigáz. Gyõzni, minden áron :-) és bizony olyankor erõsen kopik még a ready készlet is. 2-3 ilyen idõm van, nem komolyak csak jók. Nekem. De az igazi tophoz azért az kevés. Mindenesetre észben tartom a tanácsod.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Dealcsynak

Ez jó, Az ilyeneket megmosolygom. Pontosabban: "Dealcsynek".
Amúgy a nevem a középiskolai becenevem továbbbecézése.
Hogy miért volt Dealer, azt nem tudom, de azok se tudták, akik rámaggatták, azt mondták, mikor elsõnek megláttak, ez jutott az eszükbe. Aztán ez rajtam maradt, érettségi után meg felhasználónévként használom.

Én távoli nézetbe tolom, a motorháztetõt nem szeretem... A GTR2-t belsõ nézetbe tolom, a kormány mögül..

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

Ezzel a verzióval vigyázzál, mert ilyen idõm volt nekem is, s olyan csillagot kaptam, hogy Tutuval nem tudtam kimagyarázni... Én úgy kaptam vissza a statomat, hogy átalakították a Classrendszert, én meg azóta nem multizok... s ez már van 2 éve... Másfél évig nem volt statom egy olyan miatt, amit te csinálsz most... Nevezetesen, cheater mögött menni top idõt... Nem volt se videóm, se képem róla, csak egy jelentésem a supportnak, még a régi rendszerben... Csak azért nem vertem nagy dobra, mert akkor az EA kárpótolt, s a következõ patchel azt a fajta cheaterezést, amibe belefutottam, azt kiütötték...

AMD Athlon64 X2 Dual Core 6400+ - NVIDIA GeForce 9600GT 512MB - 4 GB RAM - Windows 7 SP1

ahan értem köszi a segitséget 😊
Szénszálast úgy csinálok, hogy a Maskirovka álcakészlet X-es tagját rányújtom a géptetõre, a háttér fekete, 1 csapat X az álcán pedig 1 árnyalattal világosabb.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

én úgy vagyok vele, hogy ha bill-el tolom akkor legtávolabbi... ha kormánnyal akkor motorháztetõ nézed. másikakkal nem is törõdök 😄
starter pack ? 😮

Nekem jobban bejon a motorhaztetos nezet, de mivelhogy imadom a lamboimat, ezert le kellett mondanom rola. Az este meg mentem az mp4 el hoodnezetben, csak ugy privatozgattunk, sokkal elvezetesebb ugy menni, mint kulso nezetbol. A rentalos F el mentem meg ugy, nagy elmeny volt <#worship>

Tesóm imádja a vadászpilóta-nézetet (orrkamera), én viszont a falra mászok tõle. Alapvetõen mindig a közepes távolnézetbõl irányítok (akkor érzem leginkább irányításom alatt az autót), de ha sötét van és nem látok semmit, rácuppanok a motorháztetõre.

halvány csíkok vannak rajta
én ilyen motorháztetõt pingáltam.
öm..ebben mi a szénszálas? lehet vak vagyok de nem látom 😄
Grat a nyertesnek, vagyis Dealcsynak.

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

http://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&spell=1&q=nfs+world+bmw+135i+coup%C3%A9&sa=X&ei=xXkqUZeMLouL4gSV5YC4DQ&ved=0CE4QBSgA&biw=1280&bih=888#imgrc=jzQzGXsIJN7i-M%3A%3BhlDqJ5h1rqFboM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.nfscars.net%252Fstorage%252Fusers%252F134443%252Fgarages%252F30940%252Ff08e29d4-d447-4bd8-90e9-2a3657b90ff1.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.nfscars.net%252Fshowroom%252Fimage%252Fworldonline%252F196139.aspx%3B1280%3B1024
itt a kép
Tobbnyire en is bementem ellenuk, de akkor csak az idomet es a Pu kat pazaroltam, vagy mar csak arra hajtottam, h felkenjem a falra <#boxer>
Es lehet tenyleg tul gyors tempot diktaltam magamnak, mert alig tobb mint egy het alatt tornaztam fel magam 2770. helyrol 793. ra, ezert is sokalltam be

Nem tudjátok hogy, hogy lehet ilyen szénszálas festést csinálni mint az egyik nemrég betett bmw 135 cupén van?
Hát változom én is. Eddig mindig a legtávolabbiból toltam, most az eggyel közelebbi hátsó nézet. A motorháztetõs nekem még hard. Érdekes, de ezzel a közelebbi távoli nézettel, jobb idõt futottam pár helyen... Ha ez exponencionálisan igaz minden kameraállásra, akkor lökhárítóról top10 leszek <#eplus2>

SUNNY84HUN
én a kezdetek óta úgy megyek , a sima távoliból halálom irányítani <#pias><#nezze>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Én 2-3 hónapja kezdtem el úgy vezetni, pár órába se telt átszokni és sokkal jobb, igaz én szimulátoroztam/ok elég sokat úgyhogy lehet azért se volt nagy dolog váltani
BONESAI
Én most a motorháztetõs kamerával próbálkozok. Eddig mindig távoli nézetbõl vezettem, de azt hiszem jobb lesz átszokni a motorházra

NFSW: BONESAI

Köszi.
Az 1:30:22 után elment a kedvem az egésztõl.
Aztán pár nap múlva kapcsoltam, hogy van egy nagyon jó hely, ahol simán ki lehet kerülni az útzárakat és nem nagyon jönnek utánam. Ez annyira jól mûködött néha, hogy nekem kellett utánarohanni a rendõröknek.
Ez a golfpálya volt.
'Egy élmény volt több mint 80 kört megtenni ott'. Aztán 1:29:00-nál kapcsoltam, hogy hoppá, annyira elvoltam magamban, hogy ideje befejezni.
Aztán a halastónál bementem a szûk csatornába, csak jött utánam két Rhino, úgyhogy ez is okozott még egy kis izgalmat. De nekik mentem és leálltak az üldözéssel.
Távol álljon tõlem a saját magam dicsérete, de szerintem 5-6 másodperc még benne maradt.
Ezután írtam ezt: #58240

Én van hogy bemegyek blockolt csíter ellen. Több fajtájuk van. Aki "csak" a pu-t lövi, az kihajtható a sok hibázás miatt. Akkor van aki top speeden megy végig. Ott is rengeteg a hiba és verhetõ. Van aki mindkettõt gyakorolja, de helyismeret nélkül. Õk általában DNF. De a profikat rühellem, de nagyon. Az írányíthatósági csíterek, az egyik legszemetebb fajta, mert a végén még ugatnak is az egész mezõnyre. Én meg látom mögöttük menve, vért izzadva, hogy nitróval veszik a hajtû kanyart is, úgy hogy íven maradnak a kocsival. Undorító. Amelyik deviáns meg mögöttem ér be az kapja is: noob cheater :-D És ez olyan jó. De volt, hogy pont egy csaló mögött mentem a magam számára top idõt. Speciel elsõ nem lettem, de statba bekerült az idõ. De tény, hogy a rekordozás az elég idõ-poweup-türelem rabló eljárás. No meg idegileg is terhelõ<#idiota> De néha jól esik az is.
<#wave>

SUNNY84HUN
grat és big respect a csaló rendõrök elleni kitartó másfél óráért <#integet2>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Köszi.
Bár a reakciódból ítélve csalódott vagy.

És köszi mégegyszer<#pias>. Már egy éve várja ezt az egyik kocsim, így végre az is teljes lesz.

A néger nõ meg a mögötte lévõ szemüveges pasas az nagyon kész van.
A múltkor találtam ezt a képet és lementettem az url-jét, mert nagyon tetszik.<#nevetes1>

Hat az jo moka volt, utos kis csapat verodott ossze <#vigyor2>

😄

Project D|Rare Car Collector|

Nem 😛

Chris, most, hogy már kihirdetted a nyertest, leszedhetnéd a játékod linkjét. Ja és gratulla Dealcsynek.

Nitró nélkül, 741-es statú GTS-sel nyilván nem jutok el addig, de pár ideges másodperc lejön mindenhonnan.

Nem kéne nyertest hirdetnem? Dehogyisnem

Gratulálok Dealcsy, küldöm a kódot.

BONESAI
hehh, 116os kommentet visszavezettem egy picit... 4 éves üzik

BONESAI
Én bementem singlebe, kb 20 nitróból kijött ez:
Main Street MCLAREN F1 ELITE 1:13.139 #116

BONESAI
ez lesz nálam is mostantól. Engem az nem érdekel, milyen helyezésem van multiban ha idõt megyek. de az már szánalmas, hogy a seggfej McLarennel rámfordul stattal 843as overallal meg 4 csillagos skillekkel. Meg az, hogy loopra 3 percig nem dob senkit, aztán berak üres lobbyba, ma ugyanez lincolnon. Kösz de ebbõl nem kérek így.

Én egy ideje azért multiban faragtam idõt, mert valaki mondta, hogy szólóban rekordot hajhászni a gyengék játéka. Én meg bevettem.

PVK PRO WORLD meg pár ruszki szó.. így fogadott minket egy tag verseny elõtt... na mondom hacker ruszki.... érdekes hogy csak õt nem lehetett utolérni meg megelõzni 😊