Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"
DISCORD: grimanddark
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Kb 5 versennyel ezelõtt állva hagytam pár lambót (mert az idióták drag és pursuit skillekkel jönnek sprintre), természetesen megkaptam egybõl a szokásos áldást! Valami SUNDENCE nevû arc be is fenyegetett, hogy õ admin valahol és azonnal bannolva leszek, mert ilyen nincs. Írtam neki ugyan a videós lehetõséget, de szerintem nem értette, olyan fos angollal fenyegetõzött... <#idiota>#idiota>
Egyébként õ lenne a picike:

DISCORD: grimanddark
NFSW: BONESAI
am ez egy toyota supra
Gyûjts IGC ahol írtam és hamar megveheted a két legjobb gépet ingyé.
A boostból vegyél M3 Sport Evo-t (vagy Eclipse-t)
Amit a játékban kapsz pénzt versenyek után abból vegyél M3 GTS-t vagy LP640-et
Amit érdemes megvenni az a LP–640 és a BMW GTS. Ezek már A class-osok, de ott már komoly ellenfeleket is kaphatsz
Pár napja orgin-en vetem észre és belelestem az új Alien lõdözõs, gyilkolós, menekülõs játékába és annak ellenére hogy sok helyen lehúzták nem annyira játszhatatlan. <#nyes>#nyes>
Project D|Rare Car Collector|
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Nem tudtam pár helyen az eredetihez hasonló festést, ezért néhol improvizáltam.
De építõjellegû kritikát elfogadok, mit tudnék még rajta finomítani.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mercedes-Benz SLR Mclaren
Hát, mercedes csak 1 db van a játékban. Nem hiszem, hogy fognak berakni az elkövetkezendõ idõben ilyet.
Ha már Mercedes: miért van az, hogy az SLR McLaren-ben BMW motor van?
Remélem még hébe-hóba felnézel a wordbe...<#lookaround>#lookaround>
Tost: Raikkönen még piásan is gyorsabb, mint a többiek!