Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lexus-rajongóként kötelezõ volt megcsinálnom ezt.
Innen másoltam le
És az új szépségem:

A briteknél tesz szolgálatot az autópályákon.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Akartam is kérdezni. Láttam az audidon a rendszámot :-) Én a napi versenyen nyertem anno ilyet (a porsés napon). Azóta esett ez-az <#zavart1> Nem panaszkodom.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Te vagy a kék

\"Csak akkor tanulsz meg igazán káromkodni, amikor vezetni tanulsz.\"

Kedvencem az volt, amikor bringatúra nap volt a suliban, 40km tekerés, hullafáradtan hazamegyek: FB-n ír Drewbá: Congrats, you won the NFS World Fun Friday! Here is your code for the Amazon Gold Starter Pack --> ****-****-****-**** <#banplz>

Project D|Rare Car Collector|

BONESAI
Nekem ez volt a 3. az utóbbi 5 fun fridaybõl

NFSW: BONESAI

<#mf1>

én eddig csak egyszer nyertem járgány FB-n azonkívül semmit 😄
Ha most összenézem a díjaimat, akkor a Chris név sem rossz 😄

Ha a nevem jelentésébõl indulok ki, akkor kettõ nyeremény megvolt, harmadikra már nem fogok befizetni.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Nekem is eléggé szerencsém van mivel mikor megnyertem a szépségversenyt ugyanakkor kaptam meg a tweet upos nyereményemet:egy lambo matricacsomag és egy chevy matricacsomag egy hét alatt, nem rossz mi?Úgyhogy hidjétek el hogy megéri Tamásnak lenni. <#banplz>

Gondolom nekem szántad 😄 csak azért kérdeztem mert ha annyi Tamás nyer, akkor megyek nevet változtatni x'D
Igen, õ Tamás.

Jah.<#idiota>

miért te Tamás vagy?
Ha úgy nézzük, akkor az eddigi nyereményjátékokat csak Tamások nyerték eddig. Nem?

utolsó elõtti 😄 csak azé nem utolsó hogy befogjam a pofám xD
Viccet félretéve hatalmas grat a gyõztesnek ^^

Ban-olni még tudod, indok meg csak lesz rá! <#hehe>
A csúcson állok meg...<#nevetes1><#pias>

A számaim:
6, 27, 29, 47, 49

játsszad meg nekem de gyorsan 😄

Ilyen mákja lehet valakinek, lehet lottóznod kéne apám. <#banplz>
ja az más... akkor féreolvastam vagy irtam
Vagyis ezt akartad:

<#wow1><#wow1><#wow1>
Azt a jó *****. Erre nem számítottam...
Huh.
Megígérem, hogy takarékra teszem magam.

BONESAI
1:30at kellett, nem 30at

BONESAI
Na jó, de az azért nem a szerencsén múlt.. 1:29.50et futni azért köszönöm szépen egy vinylért <#banplz>

pedig 29:15 öt csináltam 30bol... kár örültem volna neki
Namostmáreléglegyendealcsybõlhátafeneennémegdenembajgratulaneki 😄

Ugyancsak DEALCSY.<#zavart1>

még annyi kérdésem lenne, hogy volt ez a you cant run és az eredményhirdetés már megtörtént, vagy nem és ha igen akkor meg lehet e tudni ki nyerte meg...
Grat a nyertesnek, kár hogy nem nyertem mert nagyon kelett volna, de akkor is grat nyertesnek.<#idiota>

A kis audi...

BONESAI
Nos, 20:00, tehát nyertest hirdetek a BMWs versenyben. 7-en jelentkeztetek, mindenki fair módon küzdötte le az akadályokat, aminek nagyon örülök. A nyertes pedig:

Dealcsy

Gratulálok, a kódot már megkaptad

Én most kaptam 500 Boostot,nem tudom mire fel,de verseny után beadta 😄
Az-az.

nem arra értettem, hanem hogy mondjuk kitöltök hivatalos oldalon valami ilyen tesztet pl vagy letöltök, és kapom boostot... erre gondoltam mert pl rendelésnél ott van h earn boost és ott lehet ilyesmit kereseni elvileg
Bírom, hogy senki ne nézi a Bannert 😄

SUNNY84HUN
tessék bannerban írva

---------------------

#58685 van 4 db igc spoiler jó pár autóhoz és akad némelyik autóhoz igc body is , de a fajinak boostosak maradnak

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Hát Bonesai, ki kell hagynom az eseményed, nem érek fel 8.-ig. Ja már 8 van :/ 😄

BONESAI
Amik most boostért vannak, azok mindigis boostért lesznek.

BONESAI
Hagyhattad volna B-ben

Lehet szerintetek ingyen speedboostot szerezni? ha van ötlet akkor légyszi irjatok már... hallotam ilyen ingyenes legális dologról, de nem igazán értettem<#conf>
Jaja közbe megtaláltam! Fain 😄 Amúgy BodyKitet késõbb majd kapok pénzért is,vagy feltétlen csak Boostért lehet venni? Meg az egyébb kiegészítõket,spoiler stb.
Ha meg van rá a cash akkor meg tudod nézni!

A bodykitek elõnézetét nem lehet megnézni? látatlanba vegyem,vagy mi?😄
Milyen Eclipse és milyen BMW. Van egy pár.
De úgy értem a BMW és az Eclipse között
Én a Lambot jobban szeretem, de mint írtam a GTS jobban mehet csak az elõbbi talán jobban tapad. Ha a duplázót kifogod és mákod van (ahol írtam) pár nap alatt megvan mindkettõ!

#58675 Nismo-t az alap orosz csodával is meg lehet fogni, nem jó az már annyira mint mikor kijött, le lett butítva, mondjuk nem bánom. <#hehe> Leárazva meg talán húsvét körül lesz valami, bár ezeknél sosem lehet tudni. Akkor is inkább a GT2 – GT3-at érdemes venni, de az is volt már olcsón.
goregrind
Pár hsz-el elõbb említettem, hogy rinyálnak mennyire megy a gépem (természetesen a nitrónak köszönhetõ, amit imádok nyomkodni). Erre 700 feletti vasak, olyan skillekkel, hoyg elsírtam magam! Persze mindenki olyat és annyit amennyit szeret, nade azért még se bohóckodjunk már! <#bohoc>

DISCORD: grimanddark

Bocs elfelejtettem spoilerbe tenni.