Need for Speed: World (MMORG)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.
Magyar ranglista hivatalos fóruma,
[email protected]
NFSW: BONESAI
Kicsit jobban körülnéztem a Magyar ranglistában. Nem tudom ki ez a HADIMARHA, de töröljétek már ki a listából. Egy kicsit furcsák az eredményei és tele van csillaggal. Úgy vélem nem tiszta játékos.
Játék menettel kapcsolatos
vagy
Technikai jellegû probléma?
Úgy tûnik, hogy fontos lenne, mert lehet, nekem van gondom a magyar nyelvvel és a fogalmakkal.
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"
Project D|Rare Car Collector|

Project D|Rare Car Collector|
"Jó, ha elõtte 'kitalálsz' egy VALÓS címet az adott országban. Erre azért van szükség, mert bizonyos ajánlatok leellenõrzik, hogy létezik-e a beírt cím valamint egy idõkorlátba vannak beszorítva és ha ezt túlléped, már nem kapod meg."
Idézet innen: #57110
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
Régen órákat töltöttem boost szerzéssel, mára már csak akkor megyek fel, ha konkrétan szeretnék valamit. Hiába, öregszik az ember és változnak az idõk.
Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.
\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)
Szabad!
- Szabad nyerni bármilyen csalással, ez teljesen természetes dolog.
- Nyugodtan lerammolhatod a többieket, fõleg ha tank módot használsz, kifejezetten szeretik.
- Csillió millió PU használata tök menõ (1-2 már égõ), senkinek sem lesz feltûnõ.
- El se indulj a versenyen, használd inkább az "autofinish" módot.
És ami tilos!
- Tilos a tisztességes játék, mekkora noob vagy!
- Soha, de soha ne nyerj jobb autó ellen! Azonnal kiderül mekkora csaló is vagy!
- Tilos csak a lehetõségekhez kimért PU használata, egyáltalán tilos a használata, ha nagymenõkkel versenyzel!
Ez van, ne akarj kilógni az átlagból, lásd a képet... <#zavart1>#zavart1>

DISCORD: grimanddark
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Bevallották, hogy lehúzták speedboost-tal a hülyéket...
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Örömmel látom, hogy a fórum szinte a fénykorát éli, remélem nagyon hosszú ideig!
Viszonylag sok kihagyás után visszatértem a játékba, és szeretnék aktív tagja lenni a fórumnak is, továbbá szeretnék felkerülni erre az új listára. A listával kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy visszamenõleg is néz eredményeket, vagy csak a felkerüléstõl? Választ és felírást elõre is köszönöm, mindenkinek jó játékot, sok sikert, és kevés unbeatable ellenfelet kívánok! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

TE JÓ ÉG!!!
És ezt eddig nem vettem észre???<#falbav>#falbav>
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#buck>#buck><#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1>
ez mind felkerülhetne <#taps>#taps> <#nevetes2>#nevetes2><#hehe>#hehe>
'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"