Need for Speed: World (MMORG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még 1 észrevétel. Paradise Hotel HADIMARHA Zonda F-el 02:09. Vagyis az összes F1-et elveri. Egy kicsit elgondolkodtató. A videó szerintem nem bizonyíték.

Az élet egy sz@r játék, de qrva jó a grafikája.

Rendben, hiszek neked, csak kicsit furcsa a pár csillag, és azokhoz az idõkhöz képest a többi pályán sehol sincs. De én kérek elnézést ha tévedtem

BONESAI
Szia. Teljesen reális idõket futott, fullos Zonda F-el. Minden nfs-s-en csillagos idejéhez volt videó a ranglistán csatolva, ma már csak 1hez van, a többi rekordját már megdöntötték. Én láttam mindet, s alátámaszthatom, hogy nem csaló. A nfs-s adminjai is csak emberek, tévedhetnek ilyen jó idõk láttán.
Magyar ranglista hivatalos fóruma,
[email protected]

NFSW: BONESAI

Hát nem tudom, nézd meg a videókat, az õ "durvább" idejeihez oda van linkelve
Szevasztok

Kicsit jobban körülnéztem a Magyar ranglistában. Nem tudom ki ez a HADIMARHA, de töröljétek már ki a listából. Egy kicsit furcsák az eredményei és tele van csillaggal. Úgy vélem nem tiszta játékos.

Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Ha én teljesítem a napi TH-t (181. nap) bezsebelve a jól megérdemelt két*os skillemet és másnap fellépve a piros kavics ikon fogad, akkor az
Játék menettel kapcsolatos
vagy
Technikai jellegû probléma?
Úgy tûnik, hogy fontos lenne, mert lehet, nekem van gondom a magyar nyelvvel és a fogalmakkal.

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Valakinek bejött a Beta Noob 😄

Project D|Rare Car Collector|

haha az bukta <#mf1><#idiota>
Hogyan lehet felkerülni / feliratkozni erre a magyar ranglistás nemtom' mire? 😄
jó volna 😄
BONESAI
Újítás a ranglistán: Minden Driver proflija alján található egy XYZ's Detailed Car List, ahol megtekinthetitek a versenyzõ autóinak statjait is

BONESAI
A nagymenõ soeren NFS-S admin azt állította, hogy õ bizony kapott F1et a packból. Nyomiii

BONESAI
A Redline pazarlás szerintem. Meg lehet tanulni elkapni a keskeny sávot

<#eljen><#taps>

Project D|Rare Car Collector|

<#taps>

Ryder159
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt Chis-nek! <#taps>

Azon a linken közvetlen a név alá generál egy valós címet!

"Jó, ha elõtte 'kitalálsz' egy VALÓS címet az adott országban. Erre azért van szükség, mert bizonyos ajánlatok leellenõrzik, hogy létezik-e a beírt cím valamint egy idõkorlátba vannak beszorítva és ha ezt túlléped, már nem kapod meg."

Idézet innen: #57110

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Kis segítség adatok generálásához!http://hu.fakenamegenerator.com/

Huha, öregszem...
Régen órákat töltöttem boost szerzéssel, mára már csak akkor megyek fel, ha konkrétan szeretnék valamit. Hiába, öregszik az ember és változnak az idõk.

Egy bolonddal ne vitatkozz! Mert lesüllyedsz az ő szintjére, onnantól viszont a rutinjával legyőz.

Forgalmas startok esetén juggerhez jól jön. Tedd be, baj nem lehet.

\"Jó kasztni, jó sofőr - nincs kockázat!\" (Daniel Morales)

a fordulatszámot az esetek 75%ban eltalálom szóval azt ki is hagyhatom akkor asszem lesz egy kis nos pumpa meg vagy 2sec startnyitró és van egy 2,5 seces izém amivel hamarabb használhatom a cuccokat
Ja, az megvan, mikor látom ellenfélnél, hogy fordulatszám-szélesítõ, vagy egyéb cucc van neki 3-5 db a tárban. És mind 1 csillagos. Na, olyankor mondom, hogy a versenyzõ "jól bevásárolt". <#kacsint>

nekem csak startnitró hosszabító van bent. kirakva 5 sec-re
Ismerõs, én is minden autómba tettem - ha nem volt raktáron, hát pénzért - a következõkbõl: startnitróhoz hosszabbító és fordulatszámtartomány-nagyobbító, illetve nitróerõsítõ. Mert egy jó rajton múlik minden.

miért nem raksz bele egy csillagos skill-eket? én is azt tettem. még úgy is ütõs... aztán ha pottyannak megfelelõ színû alkatrészek bepakolgatom 😄
Jelenleg amit max bele tudok tenni:4,9 kék-7,7 sárga-4,6,3 kék-4,4,11 sárga-16 piros-4,8,8 kék. Na ebbõl mi lesz?😛
Nekem a zöld / zöld / zöld / piros / piros / piros jött be. de lehet van jobb is
Na asszem ma végre valahára meg lesz már az az m3 gts(ellenfelek nélkül nehéz exp-t szerezni),kinek milyen szinsor vált be hozzá?
goregrind
Mit szabad és mit nem játékban... <#idiota>

Szabad!
- Szabad nyerni bármilyen csalással, ez teljesen természetes dolog.
- Nyugodtan lerammolhatod a többieket, fõleg ha tank módot használsz, kifejezetten szeretik.
- Csillió millió PU használata tök menõ (1-2 már égõ), senkinek sem lesz feltûnõ.
- El se indulj a versenyen, használd inkább az "autofinish" módot.

És ami tilos!
- Tilos a tisztességes játék, mekkora noob vagy!
- Soha, de soha ne nyerj jobb autó ellen! Azonnal kiderül mekkora csaló is vagy!
- Tilos csak a lehetõségekhez kimért PU használata, egyáltalán tilos a használata, ha nagymenõkkel versenyzel!

Ez van, ne akarj kilógni az átlagból, lásd a képet... <#zavart1>

DISCORD: grimanddark

Megvesznek 11 pakkot apránként hátha megnyerik az F1-et de nem jön össze<#mf1> Utána rájönnek, hogy megvehették volna.
tutuhawer
a "....." mindennap bevallják, hogy veszik a speedboostot.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

https://world.needforspeed.com/news/article/9306
Bevallották, hogy lehúzták speedboost-tal a hülyéket...

tutuhawer
visszamenõleg is, amikor X és Y idõt futottad a legutóbbi statisztika-nullázás óta. Ugyanis hivatalos RESET, visszaállítás is volt nemrég, õsszel, ha jól tudom. Én pl októberi, novemberi idõeredményekkel szerepelek többségében.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

A lista az nfs-s.com-ot figyeli. Szóval ha nem nulláznak ezen az oldalon, akkor a régebbi idõket is.

Sziasztok!
Örömmel látom, hogy a fórum szinte a fénykorát éli, remélem nagyon hosszú ideig!
Viszonylag sok kihagyás után visszatértem a játékba, és szeretnék aktív tagja lenni a fórumnak is, továbbá szeretnék felkerülni erre az új listára. A listával kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy visszamenõleg is néz eredményeket, vagy csak a felkerüléstõl? Választ és felírást elõre is köszönöm, mindenkinek jó játékot, sok sikert, és kevés unbeatable ellenfelet kívánok! 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Még szerencse, hogy van tunnelmaci tartalékba... huh

És persze, hogy most meg túlterhelt az incoak.com...<#rinya><#confused><#duma><#wilting>

Csak most jutott eszembe, hogy megnézzem, van-e az IS300-ra bodykit és...
TE JÓ ÉG!!!

És ezt eddig nem vettem észre???<#falbav>
<#wow1><#wow1><#wow1><#buck><#ijedt><#guluszem1>

50% kedvezmény a Renault modellekre a gyár 114. születésnapja alkalmából. Ha valakinek esetleg hiányozna még egy Clio... Vagy egy Mégane RS Gendarmerie.

BONESAI
<#ejnye1>

Felkerültetek.

SUNNY84HUN
esetleg pár üveg pezsgõ meg vodka - martin és esetleg pálesz amit a lista örömére megiszunk mind <#pias>

ez mind felkerülhetne <#taps> <#nevetes2><#hehe>

'06 Honda Accord 2.4 TypeS K24A3 , '03 Honda Civic 1.6 LS D16V1 - Ha második vagy, te vagy az els?, aki veszít. -

Gratulla Dealcsynek. Megint.

RoboKutya78
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Engem is légyszi! Bár most már versenyeznem is kellene :-)

\"Minden dolog, aminek kezdete van... Az egyszer véget is ér.\"

Engem is feltehetsz.
Jóóóóó lett<#eljen>
BONESAI
Valaki esetleg szeretne felkerülni még a magyar ranglistára?